فرشیدجان OCZ VERTEX 4 وارد بازار شده؟ اختلاف سرعتش با 3 چقدره؟
دوستان یدونه کیس با بودجه 1200 تومن برام معرفی کنید !
مشخصات قطعات فعلی چیه ؟یه مشاوره میخواستم.من الان 360 دارم.میخواستم بفروشمش یه پولی هم بزارم روش کیسو آپدیت کنم.بغیر هارد و رم میخوام بقیه رو عوض کنم.الان دوتا رم یک گیگ دارم مارک ocz میخوام اگه بشه اینارو نگهدارم یه 4 گیگ هم بزارم کنارش.به نظرتون خوبه؟
در کل میخوام حدود 600 هزینه کنم.یعنی میخوام حداقل تا یه مدت خیالم از بابت اجرای بازی با گرافیک و رندر بالا راحت باشه و اذیتم نکنه
دوست عزیز این بار 5مه که پستتون رو پاک میکنم ، شما قبلا هم این سوال رو پرسیدید دوستان هم جواب دادن دیگه خودتون پیگیری نکردید لطف کنید دیگه پست تکراری نزنید !دوستان چه پردازنده هایی برای این کارت مناسب است لطفا با قیمت 6790
این قطعات رو نهایت بشه 130 140 رد کرد حالا مدل 360ت نمیدونم چیه ولی طبق پست قبلی بخوایم همون 600 رو در نظر بگیریم متاسفانه کار خاصی نمیشه کرد ، میشه سیستم جمع کرد ولی به هیچ عنوان به درد بازی نمیخوره !این مشخصاتش هست.میخوام 360 و بفروشم اینم بفروشم(بغیر هارد و اگه صلاح باشه رم)یه پولی هم بزارم روش.حالا باید ببینم اینا چقدر فروش میره حدودا.اگه میشه یه قیمت گذاری کنین
رم:2 گیگ ocz ddr2 dual channel 335 mhz
مادربرد:گیگابایت 965p-s3 سوکت 775
گرافیک:گیگابایت 256MB GeForce 7600 GT
سی پی یو:اینتل 3.00 ghz
پاور هم گرین 400 و خورده ای باید باشه
دوستان مادربورد ECS P67H2-A3 به نظر شما خوبه ؟ 187 تومن هم هست !
خریدن یه کارت 570 که تقریبا 1 سال کار کرده به قیمت حدوداً 300 تومن بصرفه هست؟
خریدن یه کارت 570 که تقریبا 1 سال کار کرده به قیمت حدوداً 300 تومن بصرفه هست؟
بستگی داره بقیه ی قطعات چی باشه، مستقلا نمیشه گفت مناسب هست یا نه.
مشخصات سیستم شما اگه همینه که تو اولین پست گذاشتید :arrowd:
جواب همونیه که قبلا داده شده با 300 کار خاصی نمیشه کرد ، هر سه قطعه اصلی باید تعویض شه که حداقل 470 480 تومن هزینه شه !با سلام و خسته نباشید از زحمات شما . من می خواستم کارت گرافیک ati readon hd 6790 را با بودجه ی 300 هزار تومن تهیه کنم . ولی قبل از ان می خواستم ببینم که این کارت گرافیک در سیستم من اجرا می شود ؟ سیستم من این است مادر برد .msi p41-c31 (ddr3) و . cpu. intel pentuim dual_core E5700 3gh
ram . pariot 2gb ddr 3 ضمنا کارت گرافیک فعلی من این است ati readon hd 5450