مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
خواهش
خوب من نگفتم تو "20ها همچین وضعیتی هست ولی خوب تک و توک پیدا میشه مثل LG E2060T ، در کل سایز رو اگه "21.5 در نظر بگیریم مدلای زیادی رو میشه در نظر گرفت مثل ASUS VS228HP ، LGE2260V یا بالاتر LG E2281VR و... !
باز هم ممنون.
این مدل چطوره رامین‌جان؟
ASUS VH238H

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3
MONITOR:SAMSUNG 20A310
اسپیکر مدل Logitech S220 2.1

اینا 1746 تومن میشن
ماوس و کیبرد به انتخاب خودتون،
جای این مادربرد یه P8H61 Pro بخوام بگیرم و مانیتور هم یه چیزی باشه که Full HD و HDMI داشته باشه چقدر تفاوتش میشه !؟

آخرین ویرایش:
جای این مادربرد یه P8H61 Pro بخوام بگیرم و مانیتور هم یه چیزی باشه که Full HD و HDMI داشته باشه چقدر تفاوتش میشه !؟

مدل PRO ش رو من ندیدم، می تونید مدل P8H67 رو بگیرید که 40 تومن گرونتره ولی امکانات بیشتری داره، بستگی داره چه امکانی روی مادربرد مدنظرتون باشه،
برای مانیتور هم حداقل 100 تومن به بودجه اضافه کنید.

2650 بودجه.
یه سیستم کامل + مانیتور معرفی کنین . (گیم)
ممنون.

CPU:INTEL Core I5 2500K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-
VGA:MSI Geforce GTX 570 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN INFINITY
MONITOR:ASUS ML238H

اینا میشن 2731 تومن

تا سقف 2000 میخوام هزینه کنم برای جمع کردن ی ابررایانه
N_aggressive%20%284%29.gif

واقعیت اینه که اطلاعاتم درمورد هرچیز کامپیوتر تقریبا در حد "0" هست!

این سیستمی که میخوام جمع کنم هدف اولم گیم هست

اول میخواستم لب تاپ بگیرم بعد با کلی باره منفی از دوستان مبنی بر اینکه لب تاپ بدرد گیم نمیخوره تصمیم گرفتم ی سیستم جمع کنم ولی واقعا هیچ اطلاعاتی ندارم
(ی گرافیک غول میخوام که بتونه بازی هارو با اخرین تنظیمات اجرا کنه و ی سی پی یو i7
)
دوستان لطف کنند منو راهنمایی کنند

پیشاپیش سپاسگزارم

دوستان یه رهنمایی کنین به من!!
من قصدم این بود که این تابستون کیسم رو ارتقا بدم که متاسفانه یه مشکلی پیش اومد و پولم کامل جور نشد!
الان واسه ارتقاش فقط حدود 600 تومن دارم!!
به نظرتون اگه الان با این پول فقط گرافیکم رو عوض کنم و کاری به CPU و MB و RAM نداشته نباشم اشکالی داره؟ارزش داره این کار رو بکنم یا یه سال صبر کنم که کل سیستم رو عوض کنم؟؟
کارتی که میخوام بگیرم Sapphire 7850
سیستم الانم هم
CPU: AMD Phenome II X4 955
MB: GiGa 770-usb 3
RAM: 2*2GB Geil 1333
VGA: Sapphire 5830

سلام به همه

1- لطفا با بودجه 1.500 قطعات Cup + Cpu Cooler + M/B برای بازی و اورکلاک دائمی پردازنده پیشنهاد بدهید؟
( یه کولر حرفه ای پیشنهاد بدید که در صورت امکان دردسر تمیز کردن هم نداشته باشه)

2- اگر داخل بازار کیس بهتری از COOLER MASTER HAF X سراغ دارید معرفی کنید؟

3- آیا برد وایرلس مودم LINKSYS WAG-320N خوب میباشد؟برای فاصله دو طبقه جواب میده؟

دوستان سلام.
دنبال یه کیس میگردم که مشخصات زیر رو داشته باشه:
ساپورت مادر بورد XL
USB 3.0 در پنل جلو
Full Tower
گردش هوای عالی
الان خودم CM HAF 932 دارم. یه چیزی میخوام از این بهتر باشه.
این 4 تا مدل رو تو نت دیدم.
CM Storm Trooper
CM HAF X
CM Cosmos II
Enermax Fulmo GT
میشه لطف کنین بگین کیسهای بالایی به دردم میخورن یا نه و دیگه اینکه عیار قیمتشون چقدره و اگه کیس دیگه ای هم هست ممنون میشم بهم بگین.
با سپاس

سلام

باز هم ممنون.
این مدل چطوره رامین‌جان؟
ASUS VH238H
خواهش
این مدل ASUS هم پیشنهاد خوبی هستش فقط تا جایی که یادمه موجود نیست وگرنه پیشنهاد میشد !
تا سقف 2000 میخوام هزینه کنم برای جمع کردن ی ابررایانه

واقعیت اینه که اطلاعاتم درمورد هرچیز کامپیوتر تقریبا در حد "0" هست!

این سیستمی که میخوام جمع کنم هدف اولم گیم هست

اول میخواستم لب تاپ بگیرم بعد با کلی باره منفی از دوستان مبنی بر اینکه لب تاپ بدرد گیم نمیخوره تصمیم گرفتم ی سیستم جمع کنم ولی واقعا هیچ اطلاعاتی ندارم
(ی گرافیک غول میخوام که بتونه بازی هارو با اخرین تنظیمات اجرا کنه و ی سی پی یو i7
)
دوستان لطف کنند منو راهنمایی کنند

پیشاپیش سپاسگزارم
تا 2 تومن اینا پیشنهاد میشه (کیس) :

CPU : intel i5 3450
RAM : g.skill ripjaws x 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : msi z77a-g43
VGA : sapphire hd7870
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp635b-us
CASE : green x3

حدودا 2.080 در میاد !
دوستان یه رهنمایی کنین به من!!
من قصدم این بود که این تابستون کیسم رو ارتقا بدم که متاسفانه یه مشکلی پیش اومد و پولم کامل جور نشد!
الان واسه ارتقاش فقط حدود 600 تومن دارم!!
به نظرتون اگه الان با این پول فقط گرافیکم رو عوض کنم و کاری به CPU و MB و RAM نداشته نباشم اشکالی داره؟ارزش داره این کار رو بکنم یا یه سال صبر کنم که کل سیستم رو عوض کنم؟؟
کارتی که میخوام بگیرم Sapphire 7850
سیستم الانم هم
CPU: AMD Phenome II X4 955
MB: GiGa 770-usb 3
RAM: 2*2GB Geil 1333
VGA: Sapphire 5830
میتونی با تعویض VGA هم تو داستان بازی افزایش کارایی محسوسی داشته باشی و بعد در آینده تو فکر تعویض CPU و MAIN باشی ، تا 600 هم همون 7850 بهترین انتخاب موجود هستش !
سلام به همه

1- لطفا با بودجه 1.500 قطعات Cup + Cpu Cooler + M/B برای بازی و اورکلاک دائمی پردازنده پیشنهاد بدهید؟
( یه کولر حرفه ای پیشنهاد بدید که در صورت امکان دردسر تمیز کردن هم نداشته باشه)

2- اگر داخل بازار کیس بهتری از COOLER MASTER HAF X سراغ دارید معرفی کنید؟

3- آیا برد وایرلس مودم LINKSYS WAG-320N خوب میباشد؟برای فاصله دو طبقه جواب میده؟
1-میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel i7 3770k
MAIN : asus p8z77-v deluxe
COOLER : thermalright silver arrow sb-e

حدودا 1.530 در میاد !
2-بهتر از HAF-X تو بازار ما بازم خودشه البته اگه گیر بیاد !
3-با توجه به قیمتش یکی از بهترین مدلای موجود هستش ، بله جوابگوئه !
دوستان سلام.
دنبال یه کیس میگردم که مشخصات زیر رو داشته باشه:
ساپورت مادر بورد XL
USB 3.0 در پنل جلو
Full Tower
گردش هوای عالی
الان خودم CM HAF 932 دارم. یه چیزی میخوام از این بهتر باشه.
این 4 تا مدل رو تو نت دیدم.
CM Storm Trooper
CM HAF X
CM Cosmos II
Enermax Fulmo GT
میشه لطف کنین بگین کیسهای بالایی به دردم میخورن یا نه و دیگه اینکه عیار قیمتشون چقدره و اگه کیس دیگه ای هم هست ممنون میشم بهم بگین.
با سپاس
تو بازار بین این مدلا فقط HAF-X موجوده البته چند وقتیه که نایاب شده ، پیشنهاد آخر هم با توجه به توضیحات GREEN X9 هستش !

آخرین ویرایش:
تا 2 تومن اینا پیشنهاد میشه (کیس) :

RAM : g.skill ripjaws x 8gb 2x4gb ddr3 1600
VGA : sapphire hd7870

حدودا 2.080 در میاد !

میتونی با تعویض VGA هم تو داستان بازی افزایش کارایی محسوسی داشته باشی و بعد در آینده تو فکر تعویض CPU و MAIN باشی ، تا 600 هم همون 7850 بهترین انتخاب موجود هستش !
ممنون بخاطر پاسخ دادن

ببخشید شاید یکم سوالاتم پیش پا افتاده هست

اینها که بشه 2080 پس چطور مانیتور بخرم!میخواستم کلا بشه 2000

1)این گرافیک الان انویدیا هست یا ای ام دی ؟!گرافیکش درواقع چند گیگه؟!

2)نمیشه i7 بردارم؟

بیشتر هزینه میخواستم صرف گرافیک و سی پی یو بشه

3)من یکسری اصطلاحات نمیدونم یعنی چی مثل:main , odd ?!

4)یک سوال دیگم این هست که ایا هر قطعه رو بعدا میتونم تو کیس ارتقاء بدم یا خیر؟!(مثل سی پی یو گرافیک و....)

اگه کانفیگی که میگید همراه با ی توضیح باشه بسیار سپاسگزار میشم و اگه میشه سایت معرفی کنید برای مقایسه مثلا گرافیکها و....

اگه لطف کنند اساتید راهنماییم کنند بسیار ممنون میشم

سلام
برای شرکت به یک مجموعه parralel processing جهت استفاده از یکسری نرم افزارهای خاص مورد نیازه. محدوده قدرت مورد نیاز در حدود 120ghz و 150gb رم رو شامل میشه. با مشورت هایی که رفته شده هم میشه این مجموعه رو با چندین کیس به صورت موازی بست و هم با رک که رک البته تخصصی تر و بهتره اما قیمتتش یه چیزی حدود 10 برابر کیس ها میشه که باید دید آیا افزایش راندمانش به این قیمت می ارزه یا نه...
لطفا راهنمایی کنید و اگر پیشنهادی دارید بگید
ممنون

سلام
برای شرکت به یک مجموعه parralel processing جهت استفاده از یکسری نرم افزارهای خاص مورد نیازه. محدوده قدرت مورد نیاز در حدود 120ghz و 150gb رم رو شامل میشه. با مشورت هایی که رفته شده هم میشه این مجموعه رو با چندین کیس به صورت موازی بست و هم با رک که رک البته تخصصی تر و بهتره اما قیمتتش یه چیزی حدود 10 برابر کیس ها میشه که باید دید آیا افزایش راندمانش به این قیمت می ارزه یا نه...
لطفا راهنمایی کنید و اگر پیشنهادی دارید بگید
ممنون

خب معیار فرکانسی اونچنان برای سنجش قدرت ملاک نیست، اگر بر اساس Tera Flops برآورد می کردید بهتر بود،
بجز این مهم هست که بدونیم نرم افزار شما بر اساس پردازش موازی روی GPU ها یا GPGPU و پردازشهای CUDA بر اساس NVIDIA SDK رو داره یا فقط بر پردازش X86 پردازنده ها استوار هست.

در هر صورت هم مشخصات رک و هم PC معادلش رو می تونیم پیشنهاد بدیم.
این مشخصات PC با سریعترین پردازنده ی موجود( 6 هسته ای هر کدام با 3.8 گیگاهرتز سرعت) و 32 گیگابایت رم هست:

CPU:INTEL Core I7 3930K
FAN:ANTEC 920 H2O
RAM:CORSAIR Vengeance 8*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79-PRO
VGA:MSI Geforce GTS 450 1GB DDR5
SSD:OCZ VERTEX 3 120GB
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
POWER:785W GREEN

حدود 4061 تومن میشه
اما فرقش با سرور اینه که خب هادردیسک SAS نمی خوره، Hot Swapنیست و رمش هم ECC ساپورت نیستو

در هر صورت هم مشخصات رک و هم PC معادلش رو می تونیم پیشنهاد بدیم.
این مشخصات PC با سریعترین پردازنده ی موجود( 6 هسته ای هر کدام با 3.8 گیگاهرتز سرعت) و 32 گیگابایت رم هست:

CPU:INTEL Core I7 3930K
FAN:ANTEC 920 H2O
RAM:CORSAIR Vengeance 8*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79-PRO
VGA:MSI Geforce GTS 450 1GB DDR5
SSD:OCZ VERTEX 3 120GB
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
POWER:785W GREEN

حدود 4061 تومن میشه
اما فرقش با سرور اینه که خب هادردیسک SAS نمی خوره، Hot Swapنیست و رمش هم ECC ساپورت نیستو

فرشید جان جسارتا رم Gskill Sniper مدل DDR3-2133 PC3 یا DDR3-1866 PC3 به درد این سیستم نمیخوره؟

کلا دیدیم شما و آقا رامین سیستم هایی که معرفی می کنید همه رم 1600 هستند.سوال برام ایجاد شده.که دلیل خاصی داره یا قیمت خیلی فضایی میشه؟ قربونت

ممنون بخاطر پاسخ دادن

ببخشید شاید یکم سوالاتم پیش پا افتاده هست

اینها که بشه 2080 پس چطور مانیتور بخرم!میخواستم کلا بشه 2000

1)این گرافیک الان انویدیا هست یا ای ام دی ؟!گرافیکش درواقع چند گیگه؟!

2)نمیشه i7 بردارم؟

بیشتر هزینه میخواستم صرف گرافیک و سی پی یو بشه

3)من یکسری اصطلاحات نمیدونم یعنی چی مثل:main , odd ?!

4)یک سوال دیگم این هست که ایا هر قطعه رو بعدا میتونم تو کیس ارتقاء بدم یا خیر؟!(مثل سی پی یو گرافیک و....)

اگه کانفیگی که میگید همراه با ی توضیح باشه بسیار سپاسگزار میشم و اگه میشه سایت معرفی کنید برای مقایسه مثلا گرافیکها و....

اگه لطف کنند اساتید راهنماییم کنند بسیار ممنون میشم
خواهش
خوب من اول پستم گفتم فقط کیس چون اطلاع نداشتم شما فقط کیس میخوای یا کیس + لوازم !
در کل با مانیتور میشه این :

RAM : g.skill ripjaws x 4gb 2x2gb ddr3 1600
VGA : sapphire hd7850
MONITOR : lg e2060t

حدودا 2.020 در میاد !
1-AMD هستش ، اون داستان حجم هم یه معیار کاملا غلطه مهم چیپ یا مدل کارت هستش !
2-این مدل با توجه به بودجه ی شما پیشنهاد شده مدلای بالاتر با بودجه ی شما هماهنگ نیست که پیشنهاد شه !
3-ODD یا Optical Disk Drive همون درایو CD یا DVD هستش ، MAIN هم که مشخصه یعنی Mainboard یا همون برد اصلی !
4-در مورد RAM و VGA مشکلی نیست ولی CPU بستگی به سازنده ش داره که بخواد در آینده از این MAIN و چیپ پشتیبانی کنه با نه !
برای بررسی کارت گرافیک پیشنهادی هم میتونی به این سایتا مراجعه کنی >> GURU3D , TECHPOWERUP , Tom's Hardware

فرشید جان جسارتا رم Gskill Sniper مدل DDR3-2133 PC3 یا DDR3-1866 PC3 به درد این سیستم نمیخوره؟

کلا دیدیم شما و آقا رامین سیستم هایی که معرفی می کنید همه رم 1600 هستند.سوال برام ایجاد شده.که دلیل خاصی داره یا قیمت خیلی فضایی میشه؟ قربونت

سیستمی که ایشون مدنظر داشتن که بدردشون نمی خوره، در کل بدرد سیستم نباید بخوره، بدرد کاربری سیستم باید بخوره.
پلاتفرم 2011 همیجوری 4 کاناله هست و عرض باند زیادی داره، نیازی به ماجولهای بالای 2 گیگاهرتزی نداره

دلیل دوم هم کمبود ماجولهای حرفه ای و افزایش قیمت رم در بازار هست که توصیه ی ماجولهای بالای 1600 رو کم ارزش کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or