4th
کاربر سایت
این قسمت رو متوجه نمیشم . مین رو میدونم باید 3 تا ورودی تریپل داشته باشه ولی CPU چه جریانیه؟در کل بستگی به مین و CPU داره !
این قسمت رو متوجه نمیشم . مین رو میدونم باید 3 تا ورودی تریپل داشته باشه ولی CPU چه جریانیه؟در کل بستگی به مین و CPU داره !
این قسمت رو متوجه نمیشم . مین رو میدونم باید 3 تا ورودی تریپل داشته باشه ولی CPU چه جریانیه؟
و سوکت 1155 ؟درود
با اجازه ی آقا رامین و آقا فرشید
بستگی به cpu داره چون سوکت cpuت تعیین میکنه که رم چند کاناله رو ساپورت میکنه:
توی سوکت های Intel سوکت 1366 قابلیت رمهای 3کاناله رو داره و سوکت 2011 قابلیت رمهای 4 کاناله.
اگه منظور فقط کیس هستش اینا پیشنهاد میشه :سلام
دوستان لطف کنید ی سیستم کامل با قیمت 650 معرفی! البته اگر وجود خارجی داشته باشه
ممنون
Dual Channel .و سوکت 1155 ؟
دوستان من یه مادربودر Z68a-G45 گرفتم
در قسمت تغذیه CPU هیچ هیت سینکی وجود نداره.وقتی به فروشنده گفتم ایشون گفتند که سری های قدیمی هیت سینک داشتند
ولی سری های جدید بدون هیت سینک هستند!
حالا میخوام بدونم این قضیه صحت داره و آیا نبود هیت سینک مشکلی ایجاد نمیکنه از نظر دفع حرارت؟آیا میشه این هیت سینک هارو جدا تهیه کرد؟
مدل کیسم X3 هستش!
سلام
میخوام برای یکی از اشناها سیستم بگیرم کیس + مانیتور + ماوس و کیبرد + اسپیکر . بودجه هم 1.700.000 تا 800 هست !
سلام دوستان
با تشکر از فرشید و رامین عزیز که وقت میزارن برای جواب
اقا فرشید اسپیکر حدودا 100 130 چی هست؟
مرسی
می تونی P8Z77V رو بگیری که فرزند مادربرد شماست، اما الان خیلی گرونه، می تونی مدل LE همین رو بگیری که باز ارزونتر درمیاد و امکاناتش هم مناسبه.
بله اینا مدلای بروز چیپ Z68 هستن (Z68 امکانات بیشتری نسبت به P67 داره و Z77 هم مدل بروز همین Z68 هستش) !
خوب این مدل ها بهترند دیگه؟ اختلاف قیمتشون چقدره؟الان اختلاف قیمت رو بر چه اساسی میگه؟(اگر قیمت روزی هم دارید لطفا بگید.)
من مستقیم از اونا نخریدم.
ممنون
شما چنتا راه داری :سلام
نمیدونستم که این سوالمو باید اینجا مطرح میکردم یا نه......
من فلشم usb3 هستش و احتمالا یه هارد اکسترنال هم میخوام بگیرم ولی چون پورت usb3 پشت کیس هستش وصل کردن اینا مشکله.....
میخواستم بپرسم که وسیله ای مثل usb hub هستش که کار منو راه بندازه ؟
آخه از چند جا پرسیدم فقط واسه پورتهای usb2 دارن.....
ممنون
با سلام خدمت دوستان.
با عرض معذرت، صفحات قبل رو وقت ندارم بگردم تا جواب سوالم رو پیدا کنم. اگه امکانش هست، کمکم کنید
من میخوام یه گیم نت توی یکی از شهرهای تبریز باز کنم. میشه یه سیستم پیشنهاد کنید که هم کاراییش بالا باشه و هم بازی های روز مثل battle field 3 و Need For Speed RUN رو به راحتی و با High Graphic اجرا کنه و هم اینکه دوامش بالا باشه که اگه صبح تا شب کار کنه، مشکلی پیش نیاد. در ضمن، قیمتش هم تو رنج 800-900 باشه یا 50 تومن، اینور و اونور. و ترجیحا مادربورد Giga
پیشاپیش ممنون از کمکتون
سلام
یه سیستم برای کارهای خانگی و استفاده ی از نرم افزارهایی شبیه Catia پیشنهاد کنید.یه حداقلی هم برای اجرای بازی ها داشته باشه