مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه سوال
اگر من gts 450 رو بگیرم با رم 2 گیگ میشه بازی کرد؟
یعنی به هم میخونن؟
حالا اگر گرافیک در حد 80 تومن باشه بازی مثل مافیا 2 رو اجرا میکنه؟

رم ایشالا میخونه نشد هم ساده هست یه یکی دو گیگ دیگه می شه انداخت روش - ولی اگه بخوای دوباره کارت گرافیک رو عوض کنی ضرر می کنی .
قطعات کامپوتر هر چی بتونی بالاتر بگیری باز هم کمه .

یه سوال
اگر من gts 450 رو بگیرم با رم 2 گیگ میشه بازی کرد؟
یعنی به هم میخونن؟
حالا اگر گرافیک در حد 80 تومن باشه بازی مثل مافیا 2 رو اجرا میکنه؟

در حال حاضر پیش فرض ما برای رم سیستم گیمینگ حداقل 4 گیگ هست، اگر یه 2 گیگی دیگ به سیستم اضافه کنید راندمان بسیار بهتری در بازیهای فعلی هم می گیرید

در مورد کارتهای ضعیفتر هم ضمانتی نیست که بتونن بازیهای جدید رو در حد استاندارد اجرا کنن،ممکنه یه بازی قدیمی و سبکتر مثل همون Mafia II رو خوب اجرا کنن، ممکنه توی یه بازی دیگه نمایشی در حد اسلاید شو و فریمای صحنه آهسته داشته باشن، بنابراین نمی تونیم توصیه ای کنیم، چون خرید همچین کارتی منطقی نیست.

این هارد های اینترنال وسترن سری جدید RED به بازار اومدن؟؟قیمت؟

من که هنوز اینجا ندیدم، اگرم باشن بازارشون اختصاصی هست، چون برای سیستمای NAS (ذخیره سازی سرورای شبکه و دیتابیس) طراحی شدن، بین 5200 تا 7200 دور متغیر هستن و الگوریتمای پیشرفته ی رفع خطا دارن، بنابراین برای سیستمای گیمینگ و گرافیک مزیتی ندارن. قیمتشون هم خیلی بیشتر از سری BLACK هست.

من دیگه خیلی پول داشته باشم یه 130 تومنی میشه
مدل پیشنهادی چیه؟
و اینکه hdmi هم داره یا نه؟
و اینکه بازی هایی که گرافیکشون 512 باشه رو خوب اجرا میکنه یا نه مممنون

با سلام
من میخواستم یه کارت گرافیک بخرم تقریبا 150 هزارتومن دارم
چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
با این پول میتونم یه 512 خوب بگیرم؟
یعنی بهترین 512؟
اگر نمیسه کارت گرافیک 1 گیگ میشه خرید؟
گرافیک خوبی میشه با این قیمت 1 گیگ خرید؟
2 گیگ چی؟
چونکه یه جا دیدم 2 گیگ نوشته بود 120 هزارتومن

آقا فرشید ، لطفا یه سیستم واسه کاربرد اداری ( بیشتر برای کار با اتوکد و انجام محاسبات ) تا هزینه 1 میلیون و دویست هزار تومن ( با احتساب هزینه مانیتور و موس و کیبرد ) پیشنهاد بدین .

موس و کیبرد رو مایکروسافت بگیرم ؟ ( Wired 500 )

ممنون

من دیگه خیلی پول داشته باشم یه 130 تومنی میشه
مدل پیشنهادی چیه؟
و اینکه hdmi هم داره یا نه؟
و اینکه بازی هایی که گرافیکشون 512 باشه رو خوب اجرا میکنه یا نه مممنون

توی پست اول در پاسخ شما معرفی شد، همون کارتای 5670/6670 1GB DDR5 هستن و از 120 تومن هم به بالا هستن، بسته به برند
گرافیک 512 بازی معنی نداره، این اصطلاحات غلط هست.

با سلام
من میخواستم یه کارت گرافیک بخرم تقریبا 150 هزارتومن دارم
چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
با این پول میتونم یه 512 خوب بگیرم؟
یعنی بهترین 512؟
اگر نمیسه کارت گرافیک 1 گیگ میشه خرید؟
گرافیک خوبی میشه با این قیمت 1 گیگ خرید؟
2 گیگ چی؟
چونکه یه جا دیدم 2 گیگ نوشته بود 120 هزارتومن

شما هم همون پاسخ سوال قبلی رو بخونید، به 512 یا 1 گیگ بودن کارت هم اهمیت ندید، سرعت کارت اصلا ربطی به رم کارت گرافیک نداره و یه کارت زیر 100 تومن با رم گرافیکی 2 گیگ به لعنت خدا هم نمی ارزه، مهم مدل تراشه ی گرافیکی هست، اینا فقط جنبه ی تبلیغاتی داره شما به مدل دقت کنید.

آقا فرشید ، لطفا یه سیستم واسه کاربرد اداری ( بیشتر برای کار با اتوکد و انجام محاسبات ) تا هزینه 1 میلیون و دویست هزار تومن ( با احتساب هزینه مانیتور و موس و کیبرد ) پیشنهاد بدین .

موس و کیبرد رو مایکروسافت بگیرم ؟ ( Wired 500 )

ممنون

دوست عزیز این بودجه برای کار مورد نظر شما کم هست

CPU:INTEL Core I5 2300
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-PRO
VGA:GEFORCE GTS 450 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN Hunter
MONITOR:SAMSUNG 20A310

اینا حدود 1380 درمیاد و با احتساب ماوس و کیبورد مایکروسافت هم اگه 70 تومن اضافه کنیم حدود 1450 تومن میشه، کمتر از این اصلا توصیه نمیشه، چون در اون صورت از کاربری سیستم کم میشه.

سلام فرشید جان میخوام یه ذزه سیستممو ارتقا بدم....خواستم ببینم با بودجه 700 تومن از کجا شرو کنم
cpu:Dual Core 3.00Ghz intel
VGa:1gb 9600 Gt Ddr3
Ram:2x2 kingmax
hard:250 Gig sata
power:430 Elegans
mainboard:Asus p5qc

سلام فرشید جان میخوام یه ذزه سیستممو ارتقا بدم....خواستم ببینم با بودجه 700 تومن از کجا شرو کنم
cpu:Dual Core 3.00Ghz intel
VGa:1gb 9600 Gt Ddr3
Ram:2x2 kingmax
hard:250 Gig sata
power:430 Elegans
mainboard:Asus p5qc

اگر برای بازی می خوای ارتقا بدی که توصیه میشه یه ذره ای ارتقا ندی، چون هر قطعه ای تعویض بشه بازم قطعات دیگه ضعیفن و سیستم بالانس نمیشه
با این حال می تونی با اولویت اینا رو بخری:

VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
POWER:600EUW GREEN

که حدود 500 تومن درمیاد،اولویت بعدی تعویض قطعات اصلی هست که اینا رو می خری:

CPU:Core i3 2320
M/B:ASUS P8H61

اینا هم حدود 480 تومن میشه، بعد از ارتقای دوم سیستم کاملا برای اجرای بازیهای جدید هم بروز شده

سلام. ایا gigabyte 580gtx 3gb خوبه؟ مشکلی نداره؟ من گرافیکم msi 570gtx power هست. اگر بخوام عوضش بکنم چه قدر باید سر بدم اخه کسی این گرافیک رو داره (رو سیستم خودشه یعنی دست دومه) در اصل تاخت بزنیم. نظر اساتید چیه؟ گرافیک من نتونست مکس پین رو با اخرین تنظیمات اجرا کنه. ایا این گرافیک میتونه؟ گرافیک اون 1-2 سالی هست که کار کرده و گرافیک من حدود یک ماه.گرافیک من تا سال 2014 گارانتی ماتریکس داره اگر بخوام بخرمش چقدر باید سر بدم؟ اصلا خرید این کارت گرافیک توصیه میشه؟ نظر شما چیه؟
پیشاپیش ممنون

می خواستم از دوستانی که سیستم پیشنهاد میدن بپرسم چرا همش CPUهای اینتل رو پیشنهاد میدید AMDهم CPUهای فوق العاده ای داره!
مثلا چرا AMD FX6100 یا8120ویا حتی 8150 رو معرفی نمیکنید که هم ارزونن هم خیلی قوی!
الآن AM3 8150کمتر از 500 تومانه!
تازه قابلیت اورکلاک بلایی هم دارن!!!!

سلام. ایا gigabyte 580gtx 3gb خوبه؟ مشکلی نداره؟ من گرافیکم msi 570gtx power هست. اگر بخوام عوضش بکنم چه قدر باید سر بدم اخه کسی این گرافیک رو داره (رو سیستم خودشه یعنی دست دومه) در اصل تاخت بزنیم. نظر اساتید چیه؟ گرافیک من نتونست مکس پین رو با اخرین تنظیمات اجرا کنه. ایا این گرافیک میتونه؟ گرافیک اون 1-2 سالی هست که کار کرده و گرافیک من حدود یک ماه.گرافیک من تا سال 2014 گارانتی ماتریکس داره اگر بخوام بخرمش چقدر باید سر بدم؟ اصلا خرید این کارت گرافیک توصیه میشه؟ نظر شما چیه؟
پیشاپیش ممنون

تفاوت کارت شما و 580 نهایتش 20 درصد هست، تازه کارت شما مقداری هم اورکلاک شده و فاصلش با 580 کمتر شده، به نظر من که ارزش نداره بخوای هزینه ی زیادی سرتر بدی،
این که می گی گرافیکت نتونست با آخرین تنظیمات اجرا کنه هم به کارت مربوط نبوده احتمالا، مگر اینکه از Video Memory کم آورده باشه که روی کارت با حافظه ی بیشتر بشه تا آخر بالا برد، در کل از نظر سرعت تفاوت زیادی ندارن. در ضمن کارت شما بخاطر اختصاصی بودن از مدل معمولی گرونتر هم هست، مدل گیگابایتش نمی دونم دقیقا کدوم مدل هست، اما من می گم اول بگیر تست کن اگر تفاوتی احساس کردی کارت رو بخر

می خواستم از دوستانی که سیستم پیشنهاد میدن بپرسم چرا همش CPUهای اینتل رو پیشنهاد میدید AMDهم CPUهای فوق العاده ای داره!
مثلا چرا AMD FX6100 یا8120ویا حتی 8150 رو معرفی نمیکنید که هم ارزونن هم خیلی قوی!

دوست عزیز، هیچ کدوم از سریعترین پردازنده های AMD هم با معمولیترین پردازنده های اینتل هم قابل مقایسه نیستن، چه از نظر سرعت و چه قیمت، برای همین اصلا ارزش توصیه در هیچ رده ای رو ندارن
پردازنده ای مثل FX 8150 پانصد تومنی رو که حتی با Core i5 2400هم رقابت نمی کنه رو با چه توجیهی میشه توصیه کرد؟

اگر چارت معروف و معتبر تامز رو ببینید متوجه میشید که برای بازی 8150 رو پایینتر از پردازنده ی 200 هزار تومانی Core i3 2100 طبقه بندی کرده:
14340505895932151075.jpg

ممنون.بله من مظورم از کم اوردن مربوط به یکی از تنظیمات بود که اگر سر 16x گذاشته میشد به 1950 مگابایت رم گرافیک احتیاج داشت. در غیر این صورت تنظیمات کیفیت رو روی اخر گذاشتم و نه تنها لگی نداشتم بلکه حتی افت فریمی هم نداشتم.ممنون از وقت و جوابتون. و به خاطر گرافیک جدیدتون تبریک میگم. میتونم بپرسم چه مارک و مدلی است؟

اصلا سری جدید AMD به درد نمی خوره مخصوصا برای گیم که افتضاح می زنه تازه قیمتشم غیر منطقی هست قیمتش از 3570K کمتره اما توی ایران یه 10 تومنی هم بیشتره

قیمت اصلی 8150 الان 190 دلاره 3570K هم 230 دلار یعنی باید 80 هزار تومن پایین ترم باشه

نگاه به تعداد هسته یا کش نکنید مهم تست ها هست که می شه این:

27.jpg

این لینک هم ببینید قابلیت اورکلاکم درش هست:

http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2012/05/01/intel-core-i5-3570k-cpu-review/6

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or