مانیتور ASUS VG278H وارد بازار ایران شده ؟ اگر وارد شده قیمتش چند هست ؟
مشخصات زیر برای بازی در حالت 3D با NVIDIA 3D VISION مناسب هست یا نیازمند ارتقا هست ؟
CPU: CORE i5 2500K
GPU: ASUS GTX560 DC
RAM: CORSAIR XMS3 4GB DDR3 1600Hz
فرقشون تو تعداد ماژولای رم هستش Triple واسه پلتفرم 1366 از کمپانی intel و Dual هم برای اکثر پلتفرم ها (چه AMD و چه intel) معرفی و عرضه شده در کل بستگی به مین و CPU داره !یه سوال مبتدی
فرق پک تریبل با دوال رم چیه؟
منظورم اینه که جنس و کیفیت هر ماژول یکی هست؟ مثلا من اگر یک پک 3 تا 2گیگ داشته باشم میتونم از 2 تا 2گیگش به عنوال دوال استفاده کنم؟ یا حتما باید پک دوال 2 تا 2گیگ داشته باشم.
این قسمت رو متوجه نمیشم . مین رو میدونم باید 3 تا ورودی تریپل داشته باشه ولی CPU چه جریانیه؟در کل بستگی به مین و CPU داره !
این قسمت رو متوجه نمیشم . مین رو میدونم باید 3 تا ورودی تریپل داشته باشه ولی CPU چه جریانیه؟
و سوکت 1155 ؟درود
با اجازه ی آقا رامین و آقا فرشید
بستگی به cpu داره چون سوکت cpuت تعیین میکنه که رم چند کاناله رو ساپورت میکنه:
توی سوکت های Intel سوکت 1366 قابلیت رمهای 3کاناله رو داره و سوکت 2011 قابلیت رمهای 4 کاناله.
اگه منظور فقط کیس هستش اینا پیشنهاد میشه :سلام
دوستان لطف کنید ی سیستم کامل با قیمت 650 معرفی! البته اگر وجود خارجی داشته باشه
ممنون
Dual Channel .و سوکت 1155 ؟
دوستان من یه مادربودر Z68a-G45 گرفتم
در قسمت تغذیه CPU هیچ هیت سینکی وجود نداره.وقتی به فروشنده گفتم ایشون گفتند که سری های قدیمی هیت سینک داشتند
ولی سری های جدید بدون هیت سینک هستند!
حالا میخوام بدونم این قضیه صحت داره و آیا نبود هیت سینک مشکلی ایجاد نمیکنه از نظر دفع حرارت؟آیا میشه این هیت سینک هارو جدا تهیه کرد؟
مدل کیسم X3 هستش!
سلام
میخوام برای یکی از اشناها سیستم بگیرم کیس + مانیتور + ماوس و کیبرد + اسپیکر . بودجه هم 1.700.000 تا 800 هست !
سلام دوستان
با تشکر از فرشید و رامین عزیز که وقت میزارن برای جواب
اقا فرشید اسپیکر حدودا 100 130 چی هست؟
مرسی
می تونی P8Z77V رو بگیری که فرزند مادربرد شماست، اما الان خیلی گرونه، می تونی مدل LE همین رو بگیری که باز ارزونتر درمیاد و امکاناتش هم مناسبه.