مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مانیتور ASUS VG278H وارد بازار ایران شده ؟ اگر وارد شده قیمتش چند هست ؟
مشخصات زیر برای بازی در حالت 3D با NVIDIA 3D VISION مناسب هست یا نیازمند ارتقا هست ؟
CPU: CORE i5 2500K
GPU: ASUS GTX560 DC
RAM: CORSAIR XMS3 4GB DDR3 1600Hz

مانیتور ASUS VG278H وارد بازار ایران شده ؟ اگر وارد شده قیمتش چند هست ؟
مشخصات زیر برای بازی در حالت 3D با NVIDIA 3D VISION مناسب هست یا نیازمند ارتقا هست ؟
CPU: CORE i5 2500K
GPU: ASUS GTX560 DC
RAM: CORSAIR XMS3 4GB DDR3 1600Hz

خیر، متاسفانه موجود نیست، اگر بود که عالی میشد، اما قیمت 1.5 میلیون تومانی بیشتر خریدارا رو منصرف می کرد!
برای 3 بعدی باید گرافیک شما دوبرابر سریعتر از حالت دو بعدی کار انجام بده، بنابراین یه کارت GTX 580 یا بالاتر توصیه میشه.

یه سوال مبتدی

فرق پک تریبل با دوال رم چیه؟
منظورم اینه که جنس و کیفیت هر ماژول یکی هست؟ مثلا من اگر یک پک 3 تا 2گیگ داشته باشم میتونم از 2 تا 2گیگش به عنوال دوال استفاده کنم؟ یا حتما باید پک دوال 2 تا 2گیگ داشته باشم.

یه سوال مبتدی

فرق پک تریبل با دوال رم چیه؟
منظورم اینه که جنس و کیفیت هر ماژول یکی هست؟ مثلا من اگر یک پک 3 تا 2گیگ داشته باشم میتونم از 2 تا 2گیگش به عنوال دوال استفاده کنم؟ یا حتما باید پک دوال 2 تا 2گیگ داشته باشم.
فرقشون تو تعداد ماژولای رم هستش Triple واسه پلتفرم 1366 از کمپانی intel و Dual هم برای اکثر پلتفرم ها (چه AMD و چه intel) معرفی و عرضه شده در کل بستگی به مین و CPU داره !
دقیقا ، این پک ها یجورایی جنبه ی تبلیغاتی برای سازنده داره (البته دیگه تبدیل به یه اصل شده) هر تعداد ماژول که تو پک هست از یک نوع و مشخصات یکسان بهره میبرن ، معمولا با همین مشخصات هم از همون سازنده بصورت تک ماژول موجوده ، شدنش که میشه ولی خوب دو حالت پیش میاد یا یکی از ماژول ها بی استفاده میشه (و همینطور هزینه ای که شده) یا هر سه ماژول رو نصب میکنید ولی از اونطرف حالت چند کاناله نخواهد داشت یعنی افت کارایی !

این قسمت رو متوجه نمیشم . مین رو میدونم باید 3 تا ورودی تریپل داشته باشه ولی CPU چه جریانیه؟

درود
با اجازه ی آقا رامین و آقا فرشید
بستگی به cpu داره چون سوکت cpuت تعیین میکنه که رم چند کاناله رو ساپورت میکنه:
توی سوکت های Intel سوکت 1366 قابلیت رمهای 3کاناله رو داره و سوکت 2011 قابلیت رمهای 4 کاناله.

درود
با اجازه ی آقا رامین و آقا فرشید
بستگی به cpu داره چون سوکت cpuت تعیین میکنه که رم چند کاناله رو ساپورت میکنه:
توی سوکت های Intel سوکت 1366 قابلیت رمهای 3کاناله رو داره و سوکت 2011 قابلیت رمهای 4 کاناله.
و سوکت 1155 ؟

سلام
دوستان لطف کنید ی سیستم کامل با قیمت 650 معرفی! البته اگر وجود خارجی داشته باشه
ممنون
اگه منظور فقط کیس هستش اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel pentium g620
RAM : adata gs 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
VGA : n/a
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp480a-eu
CASE : green magnum 2

حدودا 630 در میاد ، اگر هم منظورت به کیس + مانیتور ، کیبرد و باقی ماجرا هستش همونطور که خودتم گفتی متاسفانه امکانش نیست !
و سوکت 1155 ؟
Dual Channel .

دوستان من یه مادربودر Z68a-G45 گرفتم
در قسمت تغذیه CPU هیچ هیت سینکی وجود نداره.وقتی به فروشنده گفتم ایشون گفتند که سری های قدیمی هیت سینک داشتند
ولی سری های جدید بدون هیت سینک هستند!
حالا میخوام بدونم این قضیه صحت داره و آیا نبود هیت سینک مشکلی ایجاد نمیکنه از نظر دفع حرارت؟آیا میشه این هیت سینک هارو جدا تهیه کرد؟
مدل کیسم X3 هستش!

دوستان من یه مادربودر Z68a-G45 گرفتم
در قسمت تغذیه CPU هیچ هیت سینکی وجود نداره.وقتی به فروشنده گفتم ایشون گفتند که سری های قدیمی هیت سینک داشتند
ولی سری های جدید بدون هیت سینک هستند!
حالا میخوام بدونم این قضیه صحت داره و آیا نبود هیت سینک مشکلی ایجاد نمیکنه از نظر دفع حرارت؟آیا میشه این هیت سینک هارو جدا تهیه کرد؟
مدل کیسم X3 هستش!

توی مدلای ارزون قیمت از قطعات اختیاری کم می کنن تا قیمت تموم شده پایین بیاد، در این مدلها فرض بر اینه که به مدار تغذیه ی پردازنده فشاری وارد نمیشه و برای اورکلاک بالا هم طراحی نشده، برای همین نبودن سینکها زیاد مهم نیست، هر چند در شرایط خاص و تهویه ی ضعیف می تونه در دوام قطعات تاثیرگذار باشه.

سلام
میخوام برای یکی از اشناها سیستم بگیرم کیس + مانیتور + ماوس و کیبرد + اسپیکر . بودجه هم 1.700.000 تا 800 هست !

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3
MONITOR:SAMSUNG 20A310
اسپیکر مدل Logitech S220 2.1

اینا 1746 تومن میشن
ماوس و کیبرد به انتخاب خودتون،

سلام دوستان
با تشکر از فرشید و رامین عزیز که وقت میزارن برای جواب
اقا فرشید اسپیکر حدودا 100 130 چی هست؟
مرسی

مدل Z-506 Logitechبه قیمت حدود 170 تومن موجوده.

@Farshidstar2012

می تونی P8Z77V رو بگیری که فرزند مادربرد شماست، اما الان خیلی گرونه، می تونی مدل LE همین رو بگیری که باز ارزونتر درمیاد و امکاناتش هم مناسبه.

خوب این مدل ها بهترند دیگه؟ اختلاف قیمتشون چقدره؟الان اختلاف قیمت رو بر چه اساسی میگه؟(اگر قیمت روزی هم دارید لطفا بگید.)
من مستقیم از اونا نخریدم.
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
نمیدونستم که این سوالمو باید اینجا مطرح میکردم یا نه......
من فلشم usb3 هستش و احتمالا یه هارد اکسترنال هم میخوام بگیرم ولی چون پورت usb3 پشت کیس هستش وصل کردن اینا مشکله.....
میخواستم بپرسم که وسیله ای مثل usb hub هستش که کار منو راه بندازه ؟
آخه از چند جا پرسیدم فقط واسه پورتهای usb2 دارن.....
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or