دوستان من عین چیز تو گل گیر کردم برای تصمیم گرفتن:d 2 تومن میخواستم هزینه کنم و اولش تصمیم داشتم این رو بگیرم
"Notebook"وب سایت شرکت سازگار ارقام خیلی از pc بازیها میگن چرا میخوای 2 تومن هزینه کنی برای لب تاپ خب برو ی سیستم الاغ جمع کنم!این رو میدونم با اون هزینه میتونم ی سیستم خیلی بهتر جمع کنم نسبت به لب تاپ ولی دل خودم بیشتر با لب تاپ هست! درمورد نیازهام اگه بخوام بگم باید بگم که قصد بازی کردن دارم ولی اونقدرهام خوره ی بازی ندارم!کل خاطرات بازی من بر میگرده به بازیهایی مثل اویل 1.2.3.5 و سایلنت هیل و الن ویک و الان نیاز بازیم اونقدر نیست که بخوام از صبح تا شب بشین پای بازی اخه خیر سرم 23 سالمه!نیاز بازیم تا اینقدری هست که حدودا تا 2.3 سال دیگه بازیها رو جواب بده و نکته دیگه اینه که لب تاپ ندارم و یجورایی عقده شده برام!:d درضمن لب تاپ ی سیستم شخصی هست و این برام مهم هست گرچه این رو بگم نمیخوام ی جور بشه که لب تاپه بازیهارو جواب نده یا خیلی بد جواب بده و بعد پشیمون بشم! البته خیلی از pc بازیها بخاطر کوچیک بودن صفحه ی لب تاپ میگن بازی حال نمیده که من قصد دارم با hdmi بازی رو با tv دنبال کنم(ی چیزی رو هم میخواستم بدونم که ایا من کابل hdmi رو وصل کنم به tv 48 اینچ باعث میشه کیفیت بیاد پایین یا خیر؟؟؟) در ضمن شما اگه به این لینک ی نگاه بندازید میبینید اونقدرهام گرافیک این لب تاپ ضعیف نیست
Computer Games on Laptop Graphic Cards - Notebookcheck.net Tech الن همین بتل که غول گرافیک هست رو ببینید رو hight 40 فریم میده و رو ultra 18 فریم میده !! خودم فکر میکنم جواب گوی نیازهام باشه ولی نمیخوام احساسی تصمیم بگیرم