مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
مشخصات فعلی سیستم من اینه:

CPU:AMD PHENOM X6 1090
RAM:GEIL 4GB DDR3-1333
MAIN:ASROCK 970 - EXTREME 4
POWER:GREEN 885 B
VGA:ZOTAC GTX 460 AMP EDITION

من میخوام یه گرافیک خووب بگیرم بیشتر هدفم بازیهای یکسال آینده مثل METRO:LAST NIGHT هست
با توجه به بودجه ای که دارم میتونم یه MSI GTX 570 TWIN FROZR بخرم حالا سوال من اینجاست که به نظر شما 460 رو نگه دارم واسه فیزیک بازی یا نه؟
من برام فیزیک خیلی مهمه آیا همون 570 از پسش برمیاد یا 460 رو نگه دارم و SLI کنم با 570 به عنوان کارت فیزیک؟
یا اینکه 460 رو بفروشم و بذارم رو پولم و یه 580 بردارم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

اقا سلام خسته نباشید
سیستم من الان اینه
cpu core i5 760
vga gtx 460 1gb
ram 4gb 1600 corsair
mainboard asus p7p55d deluxe
power 550 w
الان من یه چیزی اندازه ی 600 تومن میخوام خرج سیستمم کنم چی کار کنم بهتره نظر هاتونو بدین
:d

شما فقط گرافیکت رو ارتقا بدی و 4 گیگ به رم سیستم اضافه کنی کفایت می کنه.
مثلا گرافیک رو به GTX 570 یا AMD 6950 ارتقا بدی کفایت می کنه، هر چند که مادربردت هم SLI ساپروت هست و می تونی یه کارت GTX 460 دیگه بزاری کنارش، ولی پاورت هم باید حداقل 700 وات به بالا بشه.

سلام.میخواستم یه سیستم واسه بازی در حد 900 تا 1 میلیون بهم معرفی کنید

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:Geforce 560 1GB
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM

این حدود 1071 تومن میشه و بهترین انتخاب واسه بازی هست با این بودجه.

سلام
مشخصات فعلی سیستم من اینه:

CPU:AMD PHENOM X6 1090
RAM:GEIL 4GB DDR3-1333
MAIN:ASROCK 970 - EXTREME 4
POWER:GREEN 885 B
VGA:ZOTAC GTX 460 AMP EDITION

من میخوام یه گرافیک خووب بگیرم بیشتر هدفم بازیهای یکسال آینده مثل METRO:LAST NIGHT هست
با توجه به بودجه ای که دارم میتونم یه MSI GTX 570 TWIN FROZR بخرم حالا سوال من اینجاست که به نظر شما 460 رو نگه دارم واسه فیزیک بازی یا نه؟
من برام فیزیک خیلی مهمه آیا همون 570 از پسش برمیاد یا 460 رو نگه دارم و SLI کنم با 570 به عنوان کارت فیزیک؟
یا اینکه 460 رو بفروشم و بذارم رو پولم و یه 580 بردارم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

انتخابت خوبه، احتیاجی هم به کارت فیزیک نیست، NVIDIA PhysX فقط در چند بازی محدود استفاده می شه و در اکثر بازیها این کار به عهده ی خود پردازنده هست، بنابراین کاربردی نداره.
اگر بتونی 580 بخری ارزش بیشتری داره.

Last edited by a moderator:
سلام
قصد خرید یه سیستم کامل تا 1.5میلیون تومن رو دارم
استفاده ی من فقط برای گیمینگ هستش
کارت گرافیک انتخابی خودم sapphire 6870 toxic هستش
قصد دارم سیستم رو بر پایه اینتل ببندم لذا سی پی یو انتخابی core i-5 2500 هستش
لطفا من رو در خرید مادربرد با قابلیت کراسفایر(ترجیحا گیگابایت یا ایسوز)،8گیگ رم(دوتا ماژول 4گیگ)،هارد،کیس،پاور،مانیتو ر(22اینچ)
برای مادربورد تا 180 میتونم هزینه کنم
برای رم تا 150
برای هارد ،کیس و پاور هم تا 300
مانیتور هم تا 300
اگر برای سی پی یو و گرافیک پیشنهاد دیگه ای دارید خوشحال میشم که بهم بگید
ممنون

سلام
قصد خرید یه سیستم کامل تا 1.5میلیون تومن رو دارم
استفاده ی من فقط برای گیمینگ هستش
کارت گرافیک انتخابی خودم sapphire 6870 toxic هستش
قصد دارم سیستم رو بر پایه اینتل ببندم لذا سی پی یو انتخابی core i-5 2500 هستش
لطفا من رو در خرید مادربرد با قابلیت کراسفایر(ترجیحا گیگابایت یا ایسوز)،8گیگ رم(دوتا ماژول 4گیگ)،هارد،کیس،پاور،مانیتو ر(22اینچ)
برای مادربورد تا 180 میتونم هزینه کنم
برای رم تا 150
برای هارد ،کیس و پاور هم تا 300
مانیتور هم تا 300
اگر برای سی پی یو و گرافیک پیشنهاد دیگه ای دارید خوشحال میشم که بهم بگید
ممنون

ضمن خوشآمد گویی،

تعیین سقف برای هر یک از قطعات منطقی نیست، کارشناس مشاور با توجه به بودجه ی کلی خودش بهترین قطعات رو پیشنهاد میده

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 XMS3 1600
M/B:ASUS P8P67-LE
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

این سیستم بدون در نظر گرفتن مانیتور به قیمت روز 1494 تومن درمیاد، با احتساب مانیتور که اون قطعات مدنظر خودتون رو هم نمیشه خرید و سیستم 4 هسته ی که بدرد بازی هم بخوره نمیشه بست.

راهنمایی برای cpu و vga

سلام به اقا فرشید اون گرافیک و سی پی یو رو گفتم داداش از خارج برام بگیره فقط یه سوال به نظرتون بگم برای گرافیک برند
دیگه ای رو به جز msi برام بگیره
cpu cori7 3930k
msi geforce gtx 680 2gb ddr5

سلام به اقا فرشید اون گرافیک و سی پی یو رو گفتم داداش از خارج برام بگیره فقط یه سوال به نظرتون بگم برای گرافیک برند
دیگه ای رو به جز msi برام بگیره
cpu cori7 3930k
msi geforce gtx 680 2gb ddr5

بستگی به مدل داره، بعضی مدلها مدل مرجع هستن و مطابق برد اصلی NVIDIA ساخته می شن و توی برندهای مختلفشون هیچ تفاوتی نیست

اما مدلهای اختصاصی مثل ASUS DCU II یا MSI Twin FRoZR II/II از لحاظ مشخصات برتری محسوسی نسبت به مدلهای مرجع دارن و قیمتشون هم بالاتره، من یکی از کارتهای 680 این دو مدل رو برای خرید توصیه می کنم، هر چند که می دونم توی بازار جهانی هم کمبود عرضه وجود داره.

سلام اقا فرشید
شرمنده حدود 1 تومن دستم اومده خاستم تلوزیون 3دی بگیرم

گفتم به عنوان استاد راهنمایی بگیرم ازتون

چه مدلی از کجا بگیرم؟؟

کوچیکت محمد

سلام اقا فرشید
شرمنده حدود 1 تومن دستم اومده خاستم تلوزیون 3دی بگیرم

گفتم به عنوان استاد راهنمایی بگیرم ازتون

چه مدلی از کجا بگیرم؟؟

کوچیکت محمد

درود
راستش تاپیک مربوط به مشاوره دادن برای خرید قطعات کامپیوتر هست، شامل TV نمیشه، فک کنم تاپیک مربوطه هم توی فروم موجود باشه، باید یه نگاه بندازی.

دوستان من می خوام یه مادربورد درست حسابی و یه گرافیگ 6870 و البته یه CPU 5 CORE 2500K بخرم !!
به نظرتون انتخابم خوبه و قیمتش چه قدر میشه ؟

به نظرمون باید بودجه رو بگی، همین جوری که نمیشه گفت خوبه یا بده.

با سلام
من یه راهنمایی ازتون می خوام من تو خرید مین و سی پی یو گیر کردم من می خوام گرافیک رو 6850 بگیرم به نظر شما مین msi 970 -g45 با یه cpu fx 4100 بگیرم بهتره یا msi z68 -gd45 با cpu i5 2500 من فقط برا گیم می خوام این سیستمو.
به نظر شما قدرت کدوم اینا بیشتره ؟ و اگه جواب اینتل بود یعنی می ارزه این همه پول بالاش بدم ؟ آیا اختلافشون کمه؟ اگه لیست منو قبول ندارید چی چیز پیشنهاد میدید ؟(بودجه محدود)

با سلام
من یه راهنمایی ازتون می خوام من تو خرید مین و سی پی یو گیر کردم من می خوام گرافیک رو 6850 بگیرم به نظر شما مین msi 970 -g45 با یه cpu fx 4100 بگیرم بهتره یا msi z68 -gd45 با cpu i5 2500 من فقط برا گیم می خوام این سیستمو.
به نظر شما قدرت کدوم اینا بیشتره ؟ و اگه جواب اینتل بود یعنی می ارزه این همه پول بالاش بدم ؟ آیا اختلافشون کمه؟ اگه لیست منو قبول ندارید چی چیز پیشنهاد میدید ؟(بودجه محدود)
ببین در این که اون intel خیلی قویتر هست شکی نیست ولی به نظر من با اون gpu که شما داری می خری می تونی یه cpu پایین ترم بگیری . منظورم اینه که حتی اکر بری مثلا" یه core i3 بکیری به نظرم gpu برات bottleneck می شه. در ضمن AMD رو بی خیال شو . ارزش خرید نداره به خضوض بولدوزراش .

با سلام

ببین در این که اون intel خیلی قویتر هست شکی نیست ولی به نظر من با اون gpu که شما داری می خری می تونی یه cpu پایین ترم بگیری . منظورم اینه که حتی اکر بری مثلا" یه core i3 بکیری به نظرم gpu برات bottleneck می شه. در ضمن AMD رو بی خیال شو . ارزش خرید نداره به خضوض بولدوزراش .

همونطور که دوستمون گفتن سراغ پردازنده های Core i3/i5 اینتل و مادربرد سازگار اینتلی برو، راندمانشون خیلی بالاتر هست، ارزشش رو هم داره

من قطعاتمو عوض میکنم +500تمونم بودجه دارم

من نمی دونم قطعات شما چی هستن و به چه قیمتی میتونی بفروشی اونا رو، اما با در نظر گرفتن بودجه ی کامل 800 تومن اینا توصیه میشه:

CPU:INTEL Core I5 2400
M/B:ASUS P8H67-LE
VGA:AMD HD6870 1GB DDR5

خرید 2500K با این بودجه مقدور نیست. ضروری هم نیست.

می خوام کارت 6850 سفایر بگیرم می خواستم بدونم پاورم جوابگو هست؟ 535 greenو آیا این کارت خیلی داغ هست کیس خاصی میخواد یا کیس معمولی مشکلی نداره
لیست قطعاتم
9.gif
asus p8H61-cpu cori3 -4Gb ram DDR3- 2 HDD 1 Trabit

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or