مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

راهنمایی برای cpu و vga

سلام به اقا فرشید اون گرافیک و سی پی یو رو گفتم داداش از خارج برام بگیره فقط یه سوال به نظرتون بگم برای گرافیک برند
دیگه ای رو به جز msi برام بگیره
cpu cori7 3930k
msi geforce gtx 680 2gb ddr5

سلام به اقا فرشید اون گرافیک و سی پی یو رو گفتم داداش از خارج برام بگیره فقط یه سوال به نظرتون بگم برای گرافیک برند
دیگه ای رو به جز msi برام بگیره
cpu cori7 3930k
msi geforce gtx 680 2gb ddr5

بستگی به مدل داره، بعضی مدلها مدل مرجع هستن و مطابق برد اصلی NVIDIA ساخته می شن و توی برندهای مختلفشون هیچ تفاوتی نیست

اما مدلهای اختصاصی مثل ASUS DCU II یا MSI Twin FRoZR II/II از لحاظ مشخصات برتری محسوسی نسبت به مدلهای مرجع دارن و قیمتشون هم بالاتره، من یکی از کارتهای 680 این دو مدل رو برای خرید توصیه می کنم، هر چند که می دونم توی بازار جهانی هم کمبود عرضه وجود داره.

سلام اقا فرشید
شرمنده حدود 1 تومن دستم اومده خاستم تلوزیون 3دی بگیرم

گفتم به عنوان استاد راهنمایی بگیرم ازتون

چه مدلی از کجا بگیرم؟؟

کوچیکت محمد

سلام اقا فرشید
شرمنده حدود 1 تومن دستم اومده خاستم تلوزیون 3دی بگیرم

گفتم به عنوان استاد راهنمایی بگیرم ازتون

چه مدلی از کجا بگیرم؟؟

کوچیکت محمد

درود
راستش تاپیک مربوط به مشاوره دادن برای خرید قطعات کامپیوتر هست، شامل TV نمیشه، فک کنم تاپیک مربوطه هم توی فروم موجود باشه، باید یه نگاه بندازی.

دوستان من می خوام یه مادربورد درست حسابی و یه گرافیگ 6870 و البته یه CPU 5 CORE 2500K بخرم !!
به نظرتون انتخابم خوبه و قیمتش چه قدر میشه ؟

به نظرمون باید بودجه رو بگی، همین جوری که نمیشه گفت خوبه یا بده.

با سلام
من یه راهنمایی ازتون می خوام من تو خرید مین و سی پی یو گیر کردم من می خوام گرافیک رو 6850 بگیرم به نظر شما مین msi 970 -g45 با یه cpu fx 4100 بگیرم بهتره یا msi z68 -gd45 با cpu i5 2500 من فقط برا گیم می خوام این سیستمو.
به نظر شما قدرت کدوم اینا بیشتره ؟ و اگه جواب اینتل بود یعنی می ارزه این همه پول بالاش بدم ؟ آیا اختلافشون کمه؟ اگه لیست منو قبول ندارید چی چیز پیشنهاد میدید ؟(بودجه محدود)

با سلام
من یه راهنمایی ازتون می خوام من تو خرید مین و سی پی یو گیر کردم من می خوام گرافیک رو 6850 بگیرم به نظر شما مین msi 970 -g45 با یه cpu fx 4100 بگیرم بهتره یا msi z68 -gd45 با cpu i5 2500 من فقط برا گیم می خوام این سیستمو.
به نظر شما قدرت کدوم اینا بیشتره ؟ و اگه جواب اینتل بود یعنی می ارزه این همه پول بالاش بدم ؟ آیا اختلافشون کمه؟ اگه لیست منو قبول ندارید چی چیز پیشنهاد میدید ؟(بودجه محدود)
ببین در این که اون intel خیلی قویتر هست شکی نیست ولی به نظر من با اون gpu که شما داری می خری می تونی یه cpu پایین ترم بگیری . منظورم اینه که حتی اکر بری مثلا" یه core i3 بکیری به نظرم gpu برات bottleneck می شه. در ضمن AMD رو بی خیال شو . ارزش خرید نداره به خضوض بولدوزراش .

با سلام

ببین در این که اون intel خیلی قویتر هست شکی نیست ولی به نظر من با اون gpu که شما داری می خری می تونی یه cpu پایین ترم بگیری . منظورم اینه که حتی اکر بری مثلا" یه core i3 بکیری به نظرم gpu برات bottleneck می شه. در ضمن AMD رو بی خیال شو . ارزش خرید نداره به خضوض بولدوزراش .

همونطور که دوستمون گفتن سراغ پردازنده های Core i3/i5 اینتل و مادربرد سازگار اینتلی برو، راندمانشون خیلی بالاتر هست، ارزشش رو هم داره

من قطعاتمو عوض میکنم +500تمونم بودجه دارم

من نمی دونم قطعات شما چی هستن و به چه قیمتی میتونی بفروشی اونا رو، اما با در نظر گرفتن بودجه ی کامل 800 تومن اینا توصیه میشه:

CPU:INTEL Core I5 2400
M/B:ASUS P8H67-LE
VGA:AMD HD6870 1GB DDR5

خرید 2500K با این بودجه مقدور نیست. ضروری هم نیست.

می خوام کارت 6850 سفایر بگیرم می خواستم بدونم پاورم جوابگو هست؟ 535 greenو آیا این کارت خیلی داغ هست کیس خاصی میخواد یا کیس معمولی مشکلی نداره
لیست قطعاتم
9.gif
asus p8H61-cpu cori3 -4Gb ram DDR3- 2 HDD 1 Trabit

می خوام کارت 6850 سفایر بگیرم می خواستم بدونم پاورم جوابگو هست؟ 535 greenو آیا این کارت خیلی داغ هست کیس خاصی میخواد یا کیس معمولی مشکلی نداره
لیست قطعاتم
9.gif
asus p8H61-cpu cori3 -4Gb ram DDR3- 2 HDD 1 Trabit

بله، پاور شما جوابگو هست و مشکلی نداره، توصیه من اینه که یه 6870 بخری که به نسبت قیمتش راندمان خیلی خوبی هم داره
کیس معمولی اگر تهویه ی خوبی داشته باشه کفایت می کنه.

متشکرم از اساتید .یه سوال فنی :cor i3 540 با cor i3 2120 به جز سوکتشون دیگه چه فرقی دارن از لحاظ کارایی

شما بهتره بگی بجز سوکتشون که تقریبا (پردازنده Core i3 540 سوکت 1156 هست، نه 1155)مشابه هست چه شباهت دیگه ای دارن!
پردازنده Core i3 2100 از نسل Sandy Bridge هست و سرعت خیلی بالاتری نسبت به نسل قبلی خودش داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or