pr@doctornuke
کاربر سایت
از پردازنده های اینتل کدوم از نظر قدرت برابر 2.8 athlon x2 64 5600 هستن .حالا کمی اینور اونور
از پردازنده های اینتل کدوم از نظر قدرت برابر 2.8 athlon x2 64 5600 هستن .حالا کمی اینور اونور
از کاربر farhad23 و کاربر Farshidstar2012 بابت راهنمایی متشکرم و نظرم کلاً رفت رو اینتل حالا سوال اینه که مین سوکت 1155 چه چیز معرفی میکنید من نظرم روی msi z68- gd45 هست آیا خوبه ؟
سلام متخصصين گرامي !!!!! :دي
يه سيستم واسه بازي ميخوام بردارم با هزينه يك ميليون دويست حداكثر ! فقط واسه كيس البته ممنون ميشم پيشنهاد كنيد
يه سري سوال هم داشتم. سي پي يو هم cor i5 2400 ميخوام بردارم !
1- وقتي قصد استفاده از اوركلاك سي پي يو رو ندارم واسه انتخاب مادربرد دليلي داره p8p67 يا p8z68 ايسوز رو بردارم ؟ با توجه كه قيمت اينا حدود 350 هست
2- اگه نياز نيست پيشنهادتون واسه مادربرد چيه؟ بين P8h61 ايسوز با قيمت 170 و z68ap d3 گيگا با قيمت 240 احيانا بايد انتخاب كنم بازم با توجه به اينكه قصد اوركلاك ندارم
3- p8h61 قابليت نصب هارد ssd رو داره يا نه؟
آیا گرافیک 6870 HAWK توی بازار گیر میاد؟
قیمت حدودیش چند هستش؟
سلام
من میخواستم تا اخر هفته یه سیستم بگیرم
MB:asus p8z68-v pro
VGA:asus hd 6950 2gb
ram:corsair 12gb 1600mhz 3x4g
HDD:western green 64mb 1tera
CPU:intel core i7 2600k
power:green 785w
case:green falcon
می خواستم نظر شما رو هم بدونم و لطفا قیمتش رو هم بگید
مرسی
سلام اقا فرشید ما داداش رو فرستادیم برای خریدن اون مدل اختصاصی که گفتی اینو داشت
gtx 680 msi twin frozr
فقط یه سوال بهش گفته بودن فقط 1gb هستش من بهش گفتم نه من 2gb میخوام
حالا اون gtx 680 که منظورتون بود همون 2gbهست یا 1gbاگر میشه اسمش رو کامل بهم بگین که یه وقت اشتباه برام نگیره
با سپاس گرافیک شد 400 پوند البته دو گیگش اون cpu هم شد 600 پوند جمعا 1000 پوند مفت خوش به حالمون شد اقا فرشید راستی برای قطعات تو فکرمون باش
دمت گرم حتما میخوام
خيلي خيلي مرسي اقا فرشيد !
فقط بخوام واسه همين سيستم يه هزينه اضافه تر واسه گرافيك بدم چه گرافيكي بردارم !!؟
يه مساله ديگه هم تفاوت هارد سيگيت و وسترن تو چيه احيانا !
بي اندازه ممنون
سلام آقا فرشید
من قصد خرید یک کیس با بودجه 1300 را دارم و بدون هارد
اولویت اولم : کارم (طراحی سایت و افترافکتو..) هست و لازمه سیستم قوی باشه و تا چند وقت کم نیاره
اولویت دوم و ضعیف ترهم بازی هستش که تازگیها کمترش کردم
1.لطفا یه سیستم بهم معرفی کنید
میخوام بهترین رو با پولم بخرم و بعدا نگم چرا انقد دادم پول فلان مارک یا اگر 10 تومن بیشتر میدادم فلان رو میگرفتم خیلی بهتر میشد
2. اگر یه توضیح گوچولو بدین که چرا در گیم کور5 بهتر از کور7 میشه ممنون میشم این فقط به خاطر قیمته؟؟؟اختلاف این دو کجا بیشتر هویداست؟؟ رندرینگ؟؟
پیشاپیش ممنون
سیستم خوبیه اما انتخاب های بهتری هم مثله z77 هستند اما به دلیل قیمت فضایی اونها خریدشون توصیه نمیشه.سلام
من میخواستم تا اخر هفته یه سیستم gaming بگیرم
ram:corsair 8gb 1600mhz 2x4g
می خواستم نظر شما رو هم بدونم و لطفا قیمتش رو هم بگید بودجه من در حدود 2 میلیون تومان است
مرسی
سلام آقا فرشید
من قصد خرید یک کیس با بودجه 1300 را دارم و بدون هارد
اولویت اولم : کارم (طراحی سایت و افترافکتو..) هست و لازمه سیستم قوی باشه و تا چند وقت کم نیاره
اولویت دوم و ضعیف ترهم بازی هستش که تازگیها کمترش کردم
1.لطفا یه سیستم بهم معرفی کنید
میخوام بهترین رو با پولم بخرم و بعدا نگم چرا انقد دادم پول فلان مارک یا اگر 10 تومن بیشتر میدادم فلان رو میگرفتم خیلی بهتر میشد
2. اگر یه توضیح گوچولو بدین که چرا در گیم کور5 بهتر از کور7 میشه ممنون میشم این فقط به خاطر قیمته؟؟؟اختلاف این دو کجا بیشتر هویداست؟؟ رندرینگ؟؟
پیشاپیش ممنون
سلام فرشید خان
اقا سیستم برای گیم حدودا 1 تومن با مانیتور چه میشه برداشت؟
مرسی
سلام
من میخواستم تا اخر هفته یه سیستم gaming بگیرم
ram:corsair 8gb 1600mhz 2x4g
می خواستم نظر شما رو هم بدونم و لطفا قیمتش رو هم بگید بودجه من در حدود 2 میلیون تومان است
مرسی
دوستان یه لپتاپ پیدا کردم ، گرافیکش Nvidia GeForce GTX 570M هست ، به نظر شما این گرافیک به اندازه کافی قوی هست چون مدلی که گرافیکش nVIDIA Geforce GTX670M 3D Graphic Card هست تقریبا 1 تومن گرون تره !
میخواستم بدونم وضعیت GTX 570 چطوره ؟
ممنون