مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

از پردازنده های اینتل کدوم از نظر قدرت برابر 2.8 athlon x2 64 5600 هستن .حالا کمی اینور اونور

دوست عزیز ، اون پردازنده خیلی وقته منقرض شده، حالا مترادف اون پردازنده از اینتل رو از کجا بیاریم آخه؟؟ شما بجای این سوال گمراه کننده بهتر بود توضیح می دادی می خوای چیکار کنی و بودجه می گفتی ما راهنمایی کنیم،

از کاربر farhad23 و کاربر Farshidstar2012 بابت راهنمایی متشکرم و نظرم کلاً رفت رو اینتل حالا سوال اینه که مین سوکت 1155 چه چیز معرفی میکنید من نظرم روی msi z68- gd45 هست آیا خوبه ؟

مادربرد از 100 تومن هست تا 700 تومن، بستگی به بودجه ی کلی شما داره و قطعات دیگه، همینجوری و تک تک نمیشه مدل توصیه کرد.

سلام متخصصين گرامي !!!!! :دي
يه سيستم واسه بازي ميخوام بردارم با هزينه يك ميليون دويست حداكثر ! فقط واسه كيس البته ممنون ميشم پيشنهاد كنيد

يه سري سوال هم داشتم. سي پي يو هم cor i5 2400 ميخوام بردارم !

1- وقتي قصد استفاده از اوركلاك سي پي يو رو ندارم واسه انتخاب مادربرد دليلي داره p8p67 يا p8z68 ايسوز رو بردارم ؟ با توجه كه قيمت اينا حدود 350 هست

2- اگه نياز نيست پيشنهادتون واسه مادربرد چيه؟ بين P8h61 ايسوز با قيمت 170 و z68ap d3 گيگا با قيمت 240 احيانا بايد انتخاب كنم بازم با توجه به اينكه قصد اوركلاك ندارم

3- p8h61 قابليت نصب هارد ssd رو داره يا نه؟

آخرین ویرایش:
سلام
من میخواستم تا اخر هفته یه سیستم gaming بگیرم
MB:asus p8z68-v pro
VGA:asus hd 6950 2gb
ram:corsair 8gb 1600mhz 2x4g
HDD:western green 64mb 1tera
CPU:intel core i7 2600k
power:green 785w
case:green falcon
می خواستم نظر شما رو هم بدونم و لطفا قیمتش رو هم بگید بودجه من در حدود 2 میلیون تومان است
مرسی

آخرین ویرایش:
سلام اقا فرشید ما داداش رو فرستادیم برای خریدن اون مدل اختصاصی که گفتی اینو داشت
gtx 680 msi twin frozr
فقط یه سوال بهش گفته بودن فقط 1gb هستش من بهش گفتم نه من 2gb میخوام
حالا اون gtx 680 که منظورتون بود همون 2gbهست یا 1gbاگر میشه اسمش رو کامل بهم بگین که یه وقت اشتباه برام نگیره
با سپاس گرافیک شد 400 پوند البته دو گیگش اون cpu هم شد 600 پوند جمعا 1000 پوند مفت خوش به حالمون شد اقا فرشید راستی برای قطعات تو فکرمون باش
دمت گرم حتما میخوام

سلام متخصصين گرامي !!!!! :دي
يه سيستم واسه بازي ميخوام بردارم با هزينه يك ميليون دويست حداكثر ! فقط واسه كيس البته ممنون ميشم پيشنهاد كنيد

يه سري سوال هم داشتم. سي پي يو هم cor i5 2400 ميخوام بردارم !

1- وقتي قصد استفاده از اوركلاك سي پي يو رو ندارم واسه انتخاب مادربرد دليلي داره p8p67 يا p8z68 ايسوز رو بردارم ؟ با توجه كه قيمت اينا حدود 350 هست

2- اگه نياز نيست پيشنهادتون واسه مادربرد چيه؟ بين P8h61 ايسوز با قيمت 170 و z68ap d3 گيگا با قيمت 240 احيانا بايد انتخاب كنم بازم با توجه به اينكه قصد اوركلاك ندارم

3- p8h61 قابليت نصب هارد ssd رو داره يا نه؟

دوست عزیز با 1200 تومن خرید پردازنده ای مثل 2400 باعث کمبود بودجه برای کارت گرافیک میشه، اگه بخوای 2400 برداری اصلا نمیشه اورکلاکش کرد که مادربرد P67/Z68 بخواد، فقط سری K اورکلاک میشن

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61-LE
VGA:GEFORCE GTX 550Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

این سیستم 1260 تومن میشه، مادربردت قابلیت نصب SSD رو هم داره.

آیا گرافیک 6870 HAWK توی بازار گیر میاد؟
قیمت حدودیش چند هستش؟

کارتای 6870 مدلا و برندای مختلفش توی بازار هستن، قیمتشون هم مناسبه، از 240 تا 300 تومن میشه خرید. حالا نمی دونم اون مدل MSI ش چنده.

سلام
من میخواستم تا اخر هفته یه سیستم بگیرم
ram:corsair 12gb 1600mhz 3x4g
می خواستم نظر شما رو هم بدونم و لطفا قیمتش رو هم بگید
مرسی

چند تا توصیه دارم که ایناست:

-بجای 2600K می تونی 3770K رو برداری، اگه بودجه برات محدود نیست، البته مادربردشم بهتره ASUS P8Z77-PRO/DELUXE بشه
-رم نباید 3 ماجول باشه، فقط 2 تا 4 گیگ یا 4 تا 4 گیگ، که میشه 8 یا 16 گیگ،
-کیس رو بهتره X3 یا INFINITYبرداری، اون مدل برای بازی خیلی مناسب نیست.

سلام اقا فرشید ما داداش رو فرستادیم برای خریدن اون مدل اختصاصی که گفتی اینو داشت
gtx 680 msi twin frozr
فقط یه سوال بهش گفته بودن فقط 1gb هستش من بهش گفتم نه من 2gb میخوام
حالا اون gtx 680 که منظورتون بود همون 2gbهست یا 1gbاگر میشه اسمش رو کامل بهم بگین که یه وقت اشتباه برام نگیره
با سپاس گرافیک شد 400 پوند البته دو گیگش اون cpu هم شد 600 پوند جمعا 1000 پوند مفت خوش به حالمون شد اقا فرشید راستی برای قطعات تو فکرمون باش
دمت گرم حتما میخوام

درود

مدل خیلی خوبی هست، فن اختصاصی و بسیار با کیفیتی داره،
بهش اشتباه گفتن، کارت 680 اصلا مدل 1 گیگی نداره، همشون 2 گیگ هستن، بعضی مدلای جدیدترش هم 4 گیگ، پس بگو بهش بگه همون 1 گیگی رو برمیدارم، فقط نصف قیمت حساب کن!!

قطعات دیگه رو هم پیگیری کردم، برای کسب اطلاع و مراحل بعدی از طریق پیام خصوصی پیگیری کنید.

خيلي خيلي مرسي اقا فرشيد !
فقط بخوام واسه همين سيستم يه هزينه اضافه تر واسه گرافيك بدم چه گرافيكي بردارم !!؟

يه مساله ديگه هم تفاوت هارد سيگيت و وسترن تو چيه احيانا !

بي اندازه ممنون

خيلي خيلي مرسي اقا فرشيد !
فقط بخوام واسه همين سيستم يه هزينه اضافه تر واسه گرافيك بدم چه گرافيكي بردارم !!؟

يه مساله ديگه هم تفاوت هارد سيگيت و وسترن تو چيه احيانا !

بي اندازه ممنون

اگه 100 تا 200 تومن بیشتر بزاری می تونی یه GTX 560 یا بهتر GTX 560Ti رو برداری، اینجوری سیستم بالانس میشه واسه بازی

تفاوت برندهای هارد هم زیاد نیست، ولی توی مدلها تفاوت دارن یه کم، یکی مدل دورپایین هست مثلا، یکی مدل دوربالا با کش بیشتر

سلام آقا فرشید
من قصد خرید یک کیس با بودجه 1300 را دارم و بدون هارد
اولویت اولم : کارم (طراحی سایت و افترافکتو..) هست و لازمه سیستم قوی باشه و تا چند وقت کم نیاره
اولویت دوم و ضعیف ترهم بازی هستش که تازگیها کمترش کردم
1.لطفا یه سیستم بهم معرفی کنید
میخوام بهترین رو با پولم بخرم و بعدا نگم چرا انقد دادم پول فلان مارک یا اگر 10 تومن بیشتر میدادم فلان رو میگرفتم خیلی بهتر میشد
2. اگر یه توضیح گوچولو بدین که چرا در گیم کور5 بهتر از کور7 میشه ممنون میشم این فقط به خاطر قیمته؟؟؟اختلاف این دو کجا بیشتر هویداست؟؟ رندرینگ؟؟
پیشاپیش ممنون

آخرین ویرایش:
سلام آقا فرشید
اولویت اولم : کارم (طراحی سایت و افترافکتو..) هست و لازمه سیستم قوی باشه و تا چند وقت کم نیاره
میخوام بهترین رو با پولم بخرم و بعدا نگم چرا انقد دادم پول فلان مارک یا اگر 10 تومن بیشتر میدادم فلان رو میگرفتم خیلی بهتر میشد
2. اگر یه توضیح گوچولو بدین که چرا در گیم کور5 بهتر از کور7 میشه ممنون میشم این فقط به خاطر قیمته؟؟؟اختلاف این دو کجا بیشتر هویداست؟؟ رندرینگ؟؟
پیشاپیش ممنون

asus p8p67
intel core i5 2500k
corsair xms3 4gb 1600 2x2gb
geforce gts450
green gp585b
green magnum 2
فقط در بازی کارایی core i5 ها نزدیک core i7 هست.
AnandTech - Bench - CPU
اما در رندرینگ متفاوته!!!
AnandTech - Bench - CPU

---------- نوشته در 11:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:46 AM ارسال شده بود ----------

سلام
می خواستم نظر شما رو هم بدونم و لطفا قیمتش رو هم بگید بودجه من در حدود 2 میلیون تومان است
مرسی
سیستم خوبیه اما انتخاب های بهتری هم مثله z77 هستند اما به دلیل قیمت فضایی اونها خریدشون توصیه نمیشه.
پیشنهاد من به شما
asus p8p67
intel core i5 2500k
thermalright archon cpu cooler
corsair 1600 8gb 2x4gb
sapphire hd7870
seagate 7200.12 500gb
green gp685b
green infinity

سلام آقا فرشید
پیشاپیش ممنون

CPU:INTEL Core I5 2500K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67-LE
VGA:MSI Geforce GTX 450 1GB DDR5
POWER:585W GREEN
CASE:GREEN INFINITY

اینا میشه 1376 تومن و بهترین انتخاب ممکن هست برای اولویت شما

در مورد سوال دوم هم توضیح کلی اینه که تفاوت اصلی Core i5 با Core i7 اول دارا بودن فن آوری HT در پردازنده ی Core i7 هست که بیشتر در برنامه های محاسباتی و گرافیکی و تدوین باعث افزایش راندمان محسوس میشه و در بازیها عمدتا استفاده نمیشه، هر چند که از لحاظ حافظه کش هم تفاوت دارند، ولی تفاوتش باز برای بازیها محسوس نیست.

سلام فرشید خان
اقا سیستم برای گیم حدودا 1 تومن با مانیتور چه میشه برداشت؟
مرسی

خب خیلی کمه، نمیشه سیستم خوبی معرفی کرد، این میشه:

CPU:INTEL Core I3 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
-M/B:ASUS P8H67 LE
VGA:AMD 6770 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3
MONITOR:SAMSUNG B2055

این میشه 1225 هزار تومن، کمتر از اینم خریدش معقول نیست.

سلام
مرسی

جواب شما داده شده، پست تکراری رو حذف کنید لطفا

دوستان یه لپتاپ پیدا کردم ، گرافیکش Nvidia GeForce GTX 570M هست ، به نظر شما این گرافیک به اندازه کافی قوی هست چون مدلی که گرافیکش nVIDIA Geforce GTX670M 3D Graphic Card هست تقریبا 1 تومن گرون تره !
میخواستم بدونم وضعیت GTX 570 چطوره ؟
ممنون

جوابگو که هست، اما مدلای سری 600 ، اون مدلایی که بر اساس تراشه ی کپلر باشن و نه تغییر اسم پیدا کرده ی مدلهلی سری 500،حداقل 50 درصد راندمان بیشتری دارن که این خودش عمر عملیاتی لپ تاپ برای بازیها رو طولانیتر می کنه، در مورد 670 هم فقط یه تغییر اسم و افزایش فرکانس مختصر صورت گرفته
همین کفایت می کنه برای 90 درصد عنوانهای بازی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or