مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

1-آقا فرشید به نظر شما من میتونم از تمام 1600 کلاک رم در این سیستم استفاده کنم
asus p8p67-LE
core i5 2500k
corsair dual channel 4GB 1600 2x2GB
power:gp685b
2-تو مشخصات مادربرد P8P67-LE نوشته بود بالاتر از رم 3گیگ ویندوز 64 بیتی نصب کنید علت چیست؟( Due to OS limitation, when installing total memory of 4GB capacity or more, Windows® 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Install a 64-bit Windows® OS when you want to install 4GB or more memory on the motherboard.)
3-میگن مادربردهای p8p67 خرابی زیاد داره درسته یا نه؟
4-نظر شما در مورد خرید مادربرد با چیپست z68 بجای p67 چیه؟
5-توی نرم افزار cpu-z فرکانس رم از 199.03 تا 324.03 متغیر هست به نظر شما طبیعی هست؟
6-با 685 وات پاور برای اورکلاک کردن گرافیک و cpu مشکلی ندارم؟

آخرین ویرایش:
داداش پرتقال نیستش که بخوایم کیلویی خرید کنیم، اول باید بگی برای چه مادربردی و چه پلاتفرمی، واسه هر سوکتی فرق می کنه.
بله قیمتها نزدیک دو برابر شده و بخاطر قیمت دلار هست، بیشتر دو هسته ای ها دیگه ارزش خرید ندارن، بجز چند مدل خاص.

من نگفتم پرتغاله ! دستت درد نکنه یعنی من و انقدر احمق فرض کردی دیگه ؟!!!!
من که فکر نکنم بشه اصلا انقدر تو CPU زوم کردم ارتباط با مین هم یادم رفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اما چیزی که میدونم :
MODEL : intel i915p/i915G
SOUTHBRIDGE : INTEL 82801FB(ICH6)

1-آقا فرشید به نظر شما من میتونم از تمام 1600 کلاک رم در این سیستم استفاده کنم
asus p8p67-LE
core i5 2500k
corsair dual channel 4GB 1600 2x2GB
power:gp685b
2-تو مشخصات مادربرد P8P67-LE نوشته بود بالاتر از رم 3گیگ ویندوز 64 بیتی نصب کنید علت چیست؟( Due to OS limitation, when installing total memory of 4GB capacity or more, Windows® 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Install a 64-bit Windows® OS when you want to install 4GB or more memory on the motherboard.)
3-میگن مادربردهای p8p67 خرابی زیاد داره درسته یا نه؟
4-نظر شما در مورد خرید مادربرد با چیپست z68 بجای p67 چیه؟
5-توی نرم افزار cpu-z فرکانس رم از 199.03 تا 324.03 متغیر هست به نظر شما طبیعی هست؟

1- بله، می تونید
2- این یک اصلی کلی هست و مختص مادربرد شما نیست، کلا سیستم عامل ویندوز 32 بیتی نمی تونه بیشتر از 3 گیگ رم رو استفاده کنه، محدودیت آدرس دهی 32 بیت هست
3-خیر،کاملا بی ربطه
4-در یک رده هستن، فرقی نمی کنه از نظر کارایی
5-بله، بسته به بار کاری پردازنده، خود سیستم فرکانس رو کم یا زیاد می کنه و مصرف رو کاهش میده.

من نگفتم پرتغاله ! دستت درد نکنه یعنی من و انقدر احمق فرض کردی دیگه ؟!!!!
من که فکر نکنم بشه اصلا انقدر تو CPU زوم کردم ارتباط با مین هم یادم رفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اما چیزی که میدونم :
MODEL : intel i915p/i915G
SOUTHBRIDGE : INTEL 82801FB(ICH6)

یک مثال بود دوست عزیز، حرف من اصلا شباهتی به توصیف شما نداشت! سوتفاهم ایجاد شد برای شما.
مادربرد شما هم اونقدر قدیمی هست که هیچ پردازنده ای نشه براش خرید، مگر چیزی که توی دست دوم فروشیها پیدا بشه، کلا سیستم شما ارزش هیچ ارتقا و هزینه ای رو نداره و بطور کامل باید عوض بشه.

قیمت hd7950 الان چنده؟ترجیحا برند sapphire
tnx
yahoo_3.gif
هنوز اینجا نرسیده که قیمت بخوره !
طبق قانونی که تو بازار ماست برسه اینجا بین 850 تا 1 تومن مایشه تو مدلای مختلف.

آخرین ویرایش:
رم فعلی من RAM:2*2GB CORSAIR vengeance 1600 CMZ4GX3M2A1600C9 هست که میخوام تا 8 گیگ برسونم ( برای راندمان بیشتر در بـازی و رندر در نرم افزار های ادوبی )

به نظر شما 2 تا 2 گیگ دیگه بخرم اضافه کنم ... یا یه پک 8 گیگ بخرم که در این صورت لطفا رم با تایمینگ پائین پیشنهاد بدهید که مناسب کار من باشه ... (چهار تا دو گیگ بهتره یا دو تا چهار گیگ)
روی این سیستم
2600k
ASUS P8P67 Deluxe

آخرین ویرایش:
رم فعلی من RAM:2*2GB CORSAIR vengeance 1600 CMZ4GX3M2A1600C9 هست که میخوام تا 8 گیگ برسونم ( برای راندمان بیشتر در بـازی و رندر در نرم افزار های ادوبی )

به نظر شما 2 تا 2 گیگ دیگه بخرم اضافه کنم ... یا یه پک 8 گیگ بخرم که در این صورت لطفا رم با تایمینگ پائین پیشنهاد بدهید که مناسب کار من باشه ... (چهار تا دو گیگ بهتره یا دو تا چهار گیگ)
روی این سیستم
2600k
ASUS P8P67 Deluxe
زیاد تفاوت محسوسی ندارن، ولی یه پک 8 گیگ بهتره به شرط اینکه تایمینگش پایینتر باشه، از همین مدلی که داری vengeance باشه ولی مثلا CL8
اما می تونی یه پک 4 گیگ دیگه با همین تایمینگ هم بگیری کنارش بزاری،

سلام آقا فرشید.
با تشکر فراوان از شما من امروز سیستمی رو که شما بهم معرفی کرده بودین رو گرفتم.

فقط یه سوال برای Cpu میخواستم ببینم نیازی به خرید فن خاصی که نیست؟فن خوده Cpu کافیه؟(Cpu:corei7 2600k)(،نکته هم که نمیخوام Cpu رو اورکلاک کنم.)

سلام آقا فرشید.
با تشکر فراوان از شما من امروز سیستمی رو که شما بهم معرفی کرده بودین رو گرفتم.

فقط یه سوال برای Cpu میخواستم ببینم نیازی به خرید فن خاصی که نیست؟فن خوده Cpu کافیه؟(Cpu:corei7 2600k)(،نکته هم که نمیخوام Cpu رو اورکلاک کنم.)

خیر، اگه اورکلاک نمی کنید احتیاج به فن حرفه ای نداره.

دوستان دو تا سوال دارم .

اول اینکه هارد اکسترنال میخوام بگیرم . Western Digital بگیرم یا Seagate ؟ یا مدلی خاصی اگه میشناسید که خوبه بهم بگین تا 230 تومن ...

دوم هم اینکه روتر وایرلس میخوام بگیرم . ( اینترنتم هم Adsl نیست بلکه وایرلس هست ) Zyxel بگیرم یا Linksys ؟ یا برند دیگه ؟ یا مدلی دیگه تا 100 تومن ....

آخرین ویرایش:
دوستان دو تا سوال دارم .

اول اینکه هارد اکسترنال میخوام بگیرم . Western Digital بگیرم یا Seegate ؟ یا مدلی خاصی اگه میشناسید که خوبه بهم بگین تا 230 تومن ...

دوم هم اینکه روتر وایرلس میخوام بگیرم . ( اینترنتم هم Adsl نیست بلکه وایرلس هست ) Zyxel بگیرم یا Linksys ؟ یا برند دیگه ؟ یا مدلی دیگه تا 100 تومن ....

1-من Seagate Goflex 1TB USB 3.0 رو پیشنهاد میدم تو همون رنج 220 230 تومن هستش.
2-میتونی D-Link DIR-618 یا کمتر DIR-615 رو در نظر بگیری.

دوستان دو تا سوال دارم .

اول اینکه هارد اکسترنال میخوام بگیرم . Western Digital بگیرم یا Seegate ؟ یا مدلی خاصی اگه میشناسید که خوبه بهم بگین تا 230 تومن ...

از برند وسترن که خیلی کم پیدا میشه، چون هنوز تولیدش به حد قابل قبول نرسیده، SEAGATE هم خوبه و مشکلی نداره

برای روتر هم بر اساس بودجه انتخاب کن، اگر پولت رسید یکی از مدلهای Linksys رو انتخاب کن، مدلهای E1500 و E3200 از نسل جدیدش هم وارد شده.

سلام دوستان یه مانیتور تی وی خوب میخوام بخرم که از هر لحاظ کامل باشه ورودی کنسولهای پلی استیشن وایکس باکس رو داشته باشه قیمتش رو هم بنویسید با تشکر

1-من Seagate Goflex 1TB USB 3.0 رو پیشنهاد میدم تو همون رنج 220 230 تومن هستش.
2-میتونی D-Link DIR-618 یا کمتر DIR-615 رو در نظر بگیری.

از برند وسترن که خیلی کم پیدا میشه، چون هنوز تولیدش به حد قابل قبول نرسیده، SEAGATE هم خوبه و مشکلی نداره

برای روتر هم بر اساس بودجه انتخاب کن، اگر پولت رسید یکی از مدلهای Linksys رو انتخاب کن، مدلهای E1500 و E3200 از نسل جدیدش هم وارد شده.

ممنون بابت راهنمایی دوستان .
پس بریم تو کار Seagate
راجع به روتر هم این مدل Linksys E1000 چطوره ؟ تنظیمات چیز پی ان نداره ولی قیمتش مناسبه !
این مدل از zyxel چی ؟ NBG-419N

آخرین ویرایش:
سلام.

نظرتون در مورد هارد اکسترنال مدل ADATA SH93 و مدل ADATA CH94 چیه؟

من به خاطر قیمت پایین تر می خوام برم سراغ این مدل ها. خوب هستن؟ کیفیتشون چطوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or