مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

هفته ی پیش که هیچ، روز پیش هم قیمتاش فرق می کنه چه برسه به هفته ی پیش، ولی این لیست رو اونموقع حتما جور دیگه ای حساب کرده بودم یا گرافیکت برند دیگه ای بوده، وگرنه اینقدر اختلاف قیمت نباید پیش میومد.

در مورد AMD هم خیر، در حال حاضر در هیچ رده ای بهتر نیستن، فقط ارزونتر هستن ، به همون نسبت یا بیشتر هم کندتر.
آره خدایش همینه . . . فک کنم از روزی گذشته ساعتی شده :d

راستی آقا فرشید یسری سوال درباره صدا دارم :
*میخواستم بدونم این مادربردی(ASUS P8Z68V-PRO) که شما معرفی کردین صدا 7.1 کاناله میده یا نه؟اگه آره که هیچ اگه نه آیا اصلاً داریم الان تو بازار مادربردی که تو این رنج قیمت و صدا 7.1 بده؟
*تو هدست های وایرلسی مدل هایی وجود داره که با usb به PC وصل میشن میخواستم بدونم خوب این وسط دیگه نیازی به یه کارت صدا خوب یا مادربردی که اینجوری باشه نیست!!(مثل مدل Logitech G930)

آره خدایش همینه . . . فک کنم از روزی گذشته ساعتی شده :d

راستی آقا فرشید یسری سوال درباره صدا دارم :
*میخواستم بدونم این مادربردی(ASUS P8Z68V-PRO) که شما معرفی کردین صدا 7.1 کاناله میده یا نه؟اگه آره که هیچ اگه نه آیا اصلاً داریم الان تو بازار مادربردی که تو این رنج قیمت و صدا 7.1 بده؟
*تو هدست های وایرلسی مدل هایی وجود داره که با usb به PC وصل میشن میخواستم بدونم خوب این وسط دیگه نیازی به یه کارت صدا خوب یا مادربردی که اینجوری باشه نیست!!(مثل مدل Logitech G930)
بله، تمام مادربردهای توی این رده کارت صدای 7.1 دارن، یه چیز معمول شده
مدلهایی که USB وصل میشن اصلا دیگه کاری با کارت صدای مادربرد ندارن، خودشون مبدل صدا دارن.

سلام من امروز یه سر به بازار زدم مدل i5 2500k اصلا نیست البته سایت رایان صبا داره و قیمتش رو 410.000 زده به نظر شما ارزش خرید داره با این قیمت؟

وقتی نباشه دیگه چاره ای نیست.

سلام / من با مشخصات سیستم
core 2 due e 7200
2gig ocz
radeon hd 4670
اصلا نمیتونم بازی بتل 3 رو خوب بازی کنم و مشکل فریم و دیر عمل کردن داره برخلاف کال آف mw3
میتونم با تعویض گرافیک به asus gtx 570 حداکثر رزولشن و با قابلیت ultra روون بازی های این نسلو بازی کنم؟
و این گرافیک ,تصمینی برای حدود چند سال دیگه میشه بازی های رو با کیفیت و روان بازی کرد.
ممنون

core 2 due e 7200
2gig ocz
radeon hd 4670
اصلا نمیتونم بازی بتل 3 رو خوب بازی کنم و مشکل فریم و دیر عمل کردن داره برخلاف کال آف mw3
میتونم با تعویض گرافیک به asus gtx 570 حداکثر رزولشن و با قابلیت ultra روون بازی های این نسلو بازی کنم؟
و این گرافیک ,تصمینی برای حدود چند سال دیگه میشه بازی های رو با کیفیت و روان بازی کرد.
ممنون

کلا باید قطعات سیستم عوض بشن مخصوصا cpu

کلا باید قطعات سیستم عوض بشن مخصوصا cpu
من تقریبا همه بازی های گرافیکی رو میتونم با این سیستم بازی کنم ولی برای بازی بتل با مشکل مواجه شدم
حالا اگه بخوام کم کم عوض کنم فعلا گرافیک عوض کنم gtx 570 بگیرم حله ؟

من تقریبا همه بازی های گرافیکی رو میتونم با این سیستم بازی کنم ولی برای بازی بتل با مشکل مواجه شدم
بیخیال!570 رو با CPU دو هسته ای میخوای کنار همدیگه بزاری؟به جای این کار 560 TI بگیر با یه i5 2500.اگه بودجه محدوده که توجه کنید اخر CPU حرف K نباشه.اگه هم محدودیت بودجه ندارید K داشته باشه بهتره.البته اینطوری باید MB و RAM رو هم عوض کنید.

core 2 due e 7200
2gig ocz
radeon hd 4670
ممنون

نه حالا، شما بیا و با این سیستم سنگینترین بازی PC رو بازی کن!
دوست عزیز، کلا سیستمت فقط بدرد کار اداری می خوره و با ارفاق FIFA، پردازنده ی 2 هسته ای 3 نسل پیش هم به هیچ کاری نمیاد،

خیر، حل نیست، نصف راندمان کارتی مثل 570 رو هم نمی تونی بگیری.

سیستم شما کم کمی نیست، CPU ، مادربرد و رم رو باید یگجا عوض کنید.

سلام یه کیس برای رندر 3d max تا سقف 2 میلیون پیشنهاد بدید.

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D
VGA:ZOTAC Geforce GTX550 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN INFINITY

حدود 1900 تومن میشه و بهترین انتخاب توی این بودجه هست.

سلام
الان 450 تومن هست
برای Raid 0 میشه از قسمت بوت مادربرد و گرفتن کلیدهای Ctrl+I منوی کنترل Intel Raid رو آورد و هاردهای مورد نظر و نوع Raid رو براشون تعریف کرد، پس از نصب ویندوز هم حتما باید درایور Intel Rapid Storage که توی سایتش هست برای مادربرد دانلود و نصب بشه، کار سختی نیست.

اینجوری که روی مادر بورد دیدم 2 تا جای ساتا 6 گیگ و 2 تا کابل ساتا 6 گیگ داره و من میخوام 4 تا SSD نصب کنم.چیکار کنم؟
یه سوال دیگه :لازم نیست هارد ها روی به هم وصل کنیم؟فقط به مادر بورد وصل میکنیم؟(برای Raid)
و اینکه برای اون چیزی که گفتین دانلود کنم دو تا لینک پیدا کردم....کدومو دانلود کنم؟
[h=3]Intel® Rapid Storage Technology F6 Driver Diskettes[/h]
[h=3]Intel® Rapid Storage Technology[/h]

اینجوری که روی مادر بورد دیدم 2 تا جای ساتا 6 گیگ و 2 تا کابل ساتا 6 گیگ داره و من میخوام 4 تا SSD نصب کنم.چیکار کنم؟
یه سوال دیگه :لازم نیست هارد ها روی به هم وصل کنیم؟فقط به مادر بورد وصل میکنیم؟(برای Raid)
و اینکه برای اون چیزی که گفتین دانلود کنم دو تا لینک پیدا کردم....کدومو دانلود کنم؟

مادربرد شما 4 تا پورت SATA 6GB داره، منتها دوتاش فقط اینتلی هست و دوتای دیگش از چیپ اضافی هست، احتمالا چیپ Marvell
بهترین کار اینه که دیسک هایی رو که می خواید Raid کنید به پورتای سفید اینتلی وصل کنید و دوتای دیگه رو هم که قرار نیست Raid بشن به پورتای آبی پر رنگ وصل کنید، فقط هم به مادربرد وصل می شن.

از درایورها هم فقط Rapid Storage Technology لازم هست، بعد از نصب ویندوز این رو نصب می کنید.

سلام
خسته نباشید
یه کیس کامل تو حدود قیمت ۳۵۰ تا ۴۵۰ معرفی میکنید...
برای مصارف عادی
ترجیحا رمش ۴ یا بالاتر باشه(همون ۴ هم کافیه)
بقیه اش رو هم که خودتون استادید....
پیشاپیش ممنون

دوستان یک CPU که دو سه هسته ای باشه قیمت بصرفه ای هم داشته باشه و زیاد گران نباشه چی هست ؟
یک دو هسته ای قیمت کردم میگفت قبلا 75 بوده الان شده 150 !!!!! خیلی خیلی ممنون

سلام
خسته نباشید
یه کیس کامل تو حدود قیمت ۳۵۰ تا ۴۵۰ معرفی میکنید...
برای مصارف عادی
ترجیحا رمش ۴ یا بالاتر باشه(همون ۴ هم کافیه)
بقیه اش رو هم که خودتون استادید....
پیشاپیش ممنون

با این پول نمیشه سیستم بست، کمترین و سادهترین سیستم این هست که الان حدود 550 تومن درمیاد:

CPU:INTEL E5700
RAM:2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5G41-M LE
VGA:9500GT DDR2
HDD:SEAGATE 500 GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
CASE:GREEN MAGNUM

دوستان یک CPU که دو سه هسته ای باشه قیمت بصرفه ای هم داشته باشه و زیاد گران نباشه چی هست ؟
یک دو هسته ای قیمت کردم میگفت قبلا 75 بوده الان شده 150 !!!!! خیلی خیلی ممنون

داداش پرتقال نیستش که بخوایم کیلویی خرید کنیم، اول باید بگی برای چه مادربردی و چه پلاتفرمی، واسه هر سوکتی فرق می کنه.
بله قیمتها نزدیک دو برابر شده و بخاطر قیمت دلار هست، بیشتر دو هسته ای ها دیگه ارزش خرید ندارن، بجز چند مدل خاص.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or