مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان یه مانیتور تی وی خوب میخوام بخرم که از هر لحاظ کامل باشه ورودی کنسولهای پلی استیشن وایکس باکس رو داشته باشه قیمتش رو هم بنویسید با تشکر

اگه بخوای TV باشه که باید از مدلهای بازار الکترونیکی انتخاب کنی، اگه مانیتور بخوای می تونی از بازار کامپیوتر هم تهیه کنی
مذلهایی هستند که هم وردی HDMI داره و هم DVI و می تونی همزمان وصلشون کنی، مثل SAMSUNG BX 2285 PLUS که LED هم هست. قیمتش حدود 300 تومنه

ممنون بابت راهنمایی دوستان .
پس بریم تو کار Seagate
راجع به روتر هم این مدل Linksys E1000 چطوره ؟ تنظیمات چیز پی ان نداره ولی قیمتش مناسبه !
این مدل از zyxel چی ؟ NBG-419N
E1000 دیگه ساده ترین مدل روترهاش هست و خوبه اگر مناسب کار شماست ولی سرعتش به 150 مگابیت محدود هست.
مدل 419 رو هم توی بازار ندیدم .

زیاد تفاوت محسوسی ندارن، ولی یه پک 8 گیگ بهتره به شرط اینکه تایمینگش پایینتر باشه، از همین مدلی که داری vengeance باشه ولی مثلا CL8
اما می تونی یه پک 4 گیگ دیگه با همین تایمینگ هم بگیری کنارش بزاری،

آقا داخل بازار رم vengeance تایمینگ پائین پیدا نکردم شما پک هشت گیگ تایمینگ پائین مدل دیگه ای یا ...... برند دیگه میتونی معرفی کنی
(روی این سیستم 2600k-ASUS P8P67 Deluxe برای راندمان بیشتر در بـازی و رندر در نرم افزار های ادوبی )

آقا داخل بازار رم vengeance تایمینگ پائین پیدا نکردم شما پک هشت گیگ تایمینگ پائین مدل دیگه ای یا ...... برند دیگه میتونی معرفی کنی
(روی این سیستم 2600k-ASUS P8P67 Deluxe برای راندمان بیشتر در بـازی و رندر در نرم افزار های ادوبی )

پک 8 گیگی تایمینگ پایین توی بازار ما نیست، با این مادربرد بهتره باس 1866 بگیری و بعد روی 1600 و تایمینگ پایین تنظیم کنی، یا همون فرکانس 1866 که سرعتش هم از 1600 CL9 بهتره.

سلام
من الان میخوام یک پرینتر مخصوص کار های خانگی بخرم خیلی گیچ شدم البته باید بگم که من سه کاره جوهر افشان مد نظرمه اول میخواستم جوهر افشان رنگی بخرم بهم گفتن شما بهتره برید فقط جوهر افشان سیاه و سفید بخرید چون شما زیاد پرینت رنگی باهاش نمیکنی لوله های کارتریج هوا میگیره و بعد باید بری بدی واست هوا گیری کنن و از این حرف ها ..... لطفا در این مورد یکم توضیح بدید.
بعد اگه میشه یک مدل پرینتر سه کاره جوهر افشان اگه میشه معرفی کنید. فقط تنها نکته ای که من مد نظر دارم قیمت مناسب و اندازه خوب (متوسط) هست!

سلام
من الان میخوام یک پرینتر مخصوص کار های خانگی بخرم خیلی گیچ شدم البته باید بگم که من سه کاره جوهر افشان مد نظرمه اول میخواستم جوهر افشان رنگی بخرم بهم گفتن شما بهتره برید فقط جوهر افشان سیاه و سفید بخرید چون شما زیاد پرینت رنگی باهاش نمیکنی لوله های کارتریج هوا میگیره و بعد باید بری بدی واست هوا گیری کنن و از این حرف ها ..... لطفا در این مورد یکم توضیح بدید.
بعد اگه میشه یک مدل پرینتر سه کاره جوهر افشان اگه میشه معرفی کنید. فقط تنها نکته ای که من مد نظر دارم قیمت مناسب و اندازه خوب (متوسط) هست!

دستگاههای سه کاره ی خانگی معمولا با قیمتهای پایینتر از دستگاههای اداری عرضه میشن و سرعتشون فقط مناسب حجم کار پایین هست.
پرینتر جوهر افشان هم ساختارش با پرینتر سیاه و سفید مشکی فرق داره و احتیاج به رسیدگی و سرویس در دوره های متناوب بیشتری داره

اگر مدل رنگی مدنظرتون باشه میشه HP Deskjet 1050 و اگر مدل لیزری تک رنگ بخواید HP Laserjet 1132 رو انتخاب کنید. اینا همه زیر 300 تومن قیمت دارن.

ADATA هم که خودش برند معتبری هست،اما سازنده هارد نیست، هارد رو از SEAGATE یا WD میخره و دوباره پک می کنه و با اسم خودش بازار میده، مشکل کیفی نداره.

در راستای تایید حرف آقا فرشید، من یه مدت در مورد هاردهای Adata تحقیق کردم. گویا بیشتر از هاردهای هیتاچی استفاده میکنه. البته برای اکسترنال ها.

خیر، فکر نمی کنم

این دستگاه فقط شبکه ی اینترنت PC رو می تونه به وایرلس تبدیل کنه، شما اگر بخوای اینترنت رو از سرویس وایرلس بگیری باید اینترنت رو با کابل یا پورت LAN تا کامپیوتر بکشی و بعدا از طریق کامپیوتر اینترنت رو بین دستگاههای دیگه Share کنی، اینطوری کامپیوتر همیشه باید روشن باشه که وایرلس کار کنه

برای کار شما همون Access Point مناسب هست که بتنهایی کار می کنه.

خیر، فکر نمی کنم

این دستگاه فقط شبکه ی اینترنت PC رو می تونه به وایرلس تبدیل کنه، شما اگر بخوای اینترنت رو از سرویس وایرلس بگیری باید اینترنت رو با کابل یا پورت LAN تا کامپیوتر بکشی و بعدا از طریق کامپیوتر اینترنت رو بین دستگاههای دیگه Share کنی، اینطوری کامپیوتر همیشه باید روشن باشه که وایرلس کار کنه

برای کار شما همون Access Point مناسب هست که بتنهایی کار می کنه.

دقيقا منم منظورم تنها share كردن نت بوسيله wifi بود! چون قيمتها چند وقته فضايي شده گفت فعلا از اين استفاده كنم ، ممنون از جوابتون بهرحال

Sent from my iPad using Tapatalk

یک راهنمایی برای خرید یک هدفون عالی با کیفیت صدا خیلی بالا میخواستم
ممنون میشم همراه قیمت بهم بگید......:-*

صدای هدفونها معمولا برای کار حرفه ای یا مانیتور، موزیک و یا بازی بهینه سازی میشه، شما باید می گفتی بیشتر برای کدومش می خوای.
اگر برای بازی مدنظرت باشه من مدل RAZER CARCHARIAS رو پیشنهاد می دم،حدود 130 تومن بود، اگر بالاتر هم می تونی هزینه کنی که Logitech G35 مدل خوبیه، از برندهای AKG و سنایزر هم مدلهای حرفه ای تر هست که دوستان تاپیک مربوطه بهتر از من مدلهاش رو میشناسن.

دقيقا منم منظورم تنها share كردن نت بوسيله wifi بود! چون قيمتها چند وقته فضايي شده گفت فعلا از اين استفاده كنم ، ممنون از جوابتون بهرحال

Sent from my iPad using Tapatalk
تفاوت قیمت بین Access point و این دستگاهی که لینک دادی بیشتر از 10 تومن نیست، بنظر من ارزش خرید داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or