مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مجددا سلام
ممنون از سیستم پیشنهادی اگه امکانش هست یه سیستم تا سقف 2500 معرفی کنید

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-PRO
VGA:ZOTAC Geforce GTX 580 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SDD:OCZ Vertex3 60GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN INFINITY

سلام خدمت همه دوستان بخصوص فرشید جان عزیز
یه سیستم میخوام تا سقف 1 میلیون برای گیم یه مقدار بیشتر هم شد باکی نیست فقط بدون , odd , case باشه.
یه سوال این که الان مادر بوردی که pcie3 داشته باشه بگیرم بهتره یا همون 2؟
به نظر خودم که3 بگیرم بهتره. نظر شما چیه دوستان؟

سلام دوستان
واسه فیزیک می خوام کارت 8800gt بگیرم(که کوداش 112 هست)به نظرتون 80 میارزه؟(واسه فیزیک مناسب هست؟)
و یه سوال دیگه
یکی از رفقام کارت 5970 داره ولی نمی دونه چه سی پی یویی بگیره تا نهایت استفاده رو از کارت ببره به نظرتون i5 2400 کافی هست یا بالاتر باید بگیره؟
بازم ممنون

سلام دوستان
واسه فیزیک می خوام کارت 8800gt بگیرم(که کوداش 112 هست)به نظرتون 80 میارزه؟(واسه فیزیک مناسب هست؟)
و یه سوال دیگه
یکی از رفقام کارت 5970 داره ولی نمی دونه چه سی پی یویی بگیره تا نهایت استفاده رو از کارت ببره به نظرتون i5 2400 کافی هست یا بالاتر باید بگیره؟
بازم ممنون
در مورد سوال 2:
حداقل یه i5 2500k میخواد ولی i7 2600k پیشنهاد میشه.اگه بودچه زیاد باشه حتی i7 990x هم خوبه.این کارت خیلی قوی ه.یه سی پی یو خیلی قوی میخواد.

سلام خدمت همه دوستان بخصوص فرشید جان عزیز
یه سیستم میخوام تا سقف 1 میلیون برای گیم یه مقدار بیشتر هم شد باکی نیست فقط بدون , odd , case باشه.
یه سوال این که الان مادر بوردی که pcie3 داشته باشه بگیرم بهتره یا همون 2؟
به نظر خودم که3 بگیرم بهتره. نظر شما چیه دوستان؟

سلام
قبلا شاید 1 تومن واسه سیستم بازی خوب بود، اما الان با این قیمتای دلار نمیشه سیستم خوبی بست.

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN

حدود 1100 تومن میشه و کمتر از این هم نباید بگیری. با این بودجه فکر PCI-Ex 3.0 هم نباش.

سلام دوستان
و یه سوال دیگه
بازم ممنون

نه عزیز، خرید کارت اختصاصی فیزیک فقط برای2 یا 3 تا بازی ارزش نداره، هر چند که اون 8800 خودش 80 تومن ارزش داره.

یه Core i7 2600 بهترین چیزیه که فعلا می تونه بخره و ارزشش رو داره، خرید پردازنده های سوکت X58 بدلیل انقراض نسل و نداشتن بهره وری بهتر نسبت به این Sandy Bridge ها اصلا توصیه نمیشه.

سلام دوستان
میخواستم برای بازی کردن با پی سی یدونه دسته بازی (جویستیک) بگیرم که براحتی توی اکثر بازی ها کانفیگ بشه و خیلی تنظیمات خاصی نداشته باشه و کیفیتش هم خوب باشه.
خواهشا راهنمایی کنید. بودجه هم نهایت 70 تومن
مرسی
یه نکته اگه دسته microsoft xbox controller for pc رو بگیرم به کنسول ایکس باکس 360 هم میتونم وصلش کنم؟

آخرین ویرایش:
سلام به همگی
نمیدونم مطرح کردنش جاش اینجاست یا نه،ولی به بزرگی خودتون ببخشید
خوب بریم اصل مطلب من می خوام KVM switchlیعنی دو کیس رو می خوام دریک مانیتور و کیبورد وماوس وصل کنم هم از لحاظ اقتصادی بهتره هم کارایی رو بالا می بره،خواهشا دو ورودی میخوام ،اگه باشه بهتر اگه نباشه چاره ای نیست،کدوم مارک و مدلی رو بخرم با لیست قیمت،از اینکه منو راهنمایی می کنید ممنون می شم

سلام دوستان
میخواستم برای بازی کردن با پی سی یدونه دسته بازی (جویستیک) بگیرم که براحتی توی اکثر بازی ها کانفیگ بشه و خیلی تنظیمات خاصی نداشته باشه و کیفیتش هم خوب باشه.
خواهشا راهنمایی کنید. بودجه هم نهایت 70 تومن
مرسی
یه نکته اگه دسته microsoft xbox controller for pc رو بگیرم به کنسول ایکس باکس 360 هم میتونم وصلش کنم؟

اتفاقا پیشنهاد من هم همون دسته ی XBOX 360 for PC هست، از لحاظ سازگاری با XBOX هم فکر کنم مشکلی نداشته باشه، برای اطمینان توی بخش کنسولها هم بپرسید.
شرکت Razer هم دقیقا مشابه همین کنترلر رو تولید کرده که 15 تومنی گرونتر هست ولی کیفیت ساخت بالاتری داره. مدلای بی سیم و با سیمش به ترتیب 102 و 94 تومن قیمت دارن.

سلام به همگی
نمیدونم مطرح کردنش جاش اینجاست یا نه،ولی به بزرگی خودتون ببخشید
خوب بریم اصل مطلب من می خوام KVM switchlیعنی دو کیس رو می خوام دریک مانیتور و کیبورد وماوس وصل کنم هم از لحاظ اقتصادی بهتره هم کارایی رو بالا می بره،خواهشا دو ورودی میخوام ،اگه باشه بهتر اگه نباشه چاره ای نیست،کدوم مارک و مدلی رو بخرم با لیست قیمت،از اینکه منو راهنمایی می کنید ممنون می شم

بهترین انتخاب خریدDlink KVM 121 هست که حدود 50 تومن هست.

دوستان قیمت هارد در چه وضعیتی هست الان ؟ هنوز گزونه ؟ من یه 500 گیگ میخوام...!!!! حالا به نظرتون تو این گرونی برم یه 500 اینترنال ( وسترن - مکستور- سی گیت ( کدوم؟) ) یا برم یه 1 ترابایت اکسترنال بگیرم ؟ اکسترنال چه برندی خوبه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .

درود

دو تا سوال ! بین Asus GTX 560Ti و EVGA GTX 560Ti کدوم بهتره ؟ فرقی بین برند ها نیست ؟
سوال دوم هم اینکه برای بازی با توجه به قیمت ( فقط برای بازی نه اورکلاک ) intel I5 2500K و intel I7 2600 چقدر تفاوته ؟ با توجه به قمیت 2600 ارزش خرید داره یا 2500K بازی ها رو جواب می ده ؟

دوستان قیمت هارد در چه وضعیتی هست الان ؟ هنوز گزونه ؟ من یه 500 گیگ میخوام...!!!! حالا به نظرتون تو این گرونی برم یه 500 اینترنال ( وسترن - مکستور- سی گیت ( کدوم؟) ) یا برم یه 1 ترابایت اکسترنال بگیرم ؟ اکسترنال چه برندی خوبه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .

قیمتها افتضاحه! یه 500 گیگ Seagate الان حدود 180 تومن فروش میره، اول پاییز 50 تومن بود!!
اینکه اینترنال بگیرید یا اکسترنال بستگی به مورد مصرف شما داره، اصلا در یه دسته ی کاربردی نیستن، اگر برای اجرا و نصب برنامه و کار سیستم لازم دارید حتما باید داخلی باشه، اگر فقط برای صوتی و تصویری و جابجایی فایل می خواین می تونه اکسترنال هم باشه
1 ترابایت اکسترنال هم که خیلی گرونتره.

درود

دو تا سوال ! بین Asus GTX 560Ti و EVGA GTX 560Ti کدوم بهتره ؟ فرقی بین برند ها نیست ؟
سوال دوم هم اینکه برای بازی با توجه به قیمت ( فقط برای بازی نه اورکلاک ) intel I5 2500K و intel I7 2600 چقدر تفاوته ؟ با توجه به قمیت 2600 ارزش خرید داره یا 2500K بازی ها رو جواب می ده ؟

مدل ASUS بهتره، چون فن اختصاصی، دمای پایینتر و صدای کمتر داره، مدل EVGA همه چیزش طرح مرجع هست .
برای بازی تفاوت اون دو مدل محسوس نیست و همون 2500K بهترین گزینه ی سیستم بازی هست.

سوالای قبلی من و که کسی جواب نداد :|
لاقل قیمت به روز OCZ Vertex3 60GB رو بدید
و اینکه قیمتش قبل افزایش چقدر بوده

سوال قبلی رو نقل قول می کردید جواب می دادم!
قیمت 60 گیگش هم 260 تومنه. قبلا 230 تومن بود،

سلام

حقیقت PC رو به TV وصل کردم و میخوام راحت با فاصله باهاش کار کنم و فکر کنم احتیاج به یک کیبورد و موس بی سیم دارم..

خلاصه یک موس و کیبردی میخوام که راحت بتونم وقتی روی تخت یا روی صندلی هستم ازش استفاده کنم.. قیمت دوتاش هم بیشتر از 50 تومن نشه..

راستی چه طوری صدای PC رو به TV وصل کنم..؟

سلام

حقیقت PC رو به TV وصل کردم و میخوام راحت با فاصله باهاش کار کنم و فکر کنم احتیاج به یک کیبورد و موس بی سیم دارم..

خلاصه یک موس و کیبردی میخوام که راحت بتونم وقتی روی تخت یا روی صندلی هستم ازش استفاده کنم.. قیمت دوتاش هم بیشتر از 50 تومن نشه..

راستی چه طوری صدای PC رو به TV وصل کنم..؟

بهترین گزینه ماوس و کیبورد بی سیم Microsoft Desktop هست که همین حدود قیمت داره و کیفیتش هم بالاست
صدا رو از پورت HDMI یا SPDIF می تونی به TVبدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or