مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

قیمت کارت گرافیکای ASUS تو لیون فک میکنم یه 7 یا 8 ماهی میشه که آپ نشده ، GTX560Ti DCUII در صورتیکه گیر بیاد بین 470 تا 500 تومن (قیمت قبلش هم 380 تا 420) و GTX570 DCUII هم بین 600 تا 690 تومن (قیمت قبلش هم 520 تا 560 تومن) معامله میشه !
در کل خرید قطعات با این وضع اصلا عاقلانه نیست !

سلام
این شرکت برین تک که Zotac/BFG رو گارانتی میکرد وجود خارجی داره هنوز؟ یا کلاه بردار بود جمع کرد رفت؟!
یه BFG 8800GT دارم خراب شده! گارانتی مادامالعمر هم داره! بدم نمیاد گارانتی این لعنتی رو گیر بیارم کارترو زنده کنم!

سلام
این شرکت برین تک که Zotac/BFG رو گارانتی میکرد وجود خارجی داره هنوز؟ یا کلاه بردار بود جمع کرد رفت؟!
یه BFG 8800GT دارم خراب شده! گارانتی مادامالعمر هم داره! بدم نمیاد گارانتی این لعنتی رو گیر بیارم کارترو زنده کنم!

شرکت برین تک هم وجود داشته باشه دیگه خود شرکت سازنده ی BFG وجود خارجی نداره، فک نکنم بتونی کاری بکنی
کارت ZOTAC رو هم آواژنگ میاره.

شرکت برین تک هم وجود داشته باشه دیگه خود شرکت سازنده ی BFG وجود خارجی نداره، فک نکنم بتونی کاری بکنی
کارت ZOTAC رو هم آواژنگ میاره.

ااا,اخه بالاخره گارانتی کرده...البته اینجا ایرانه یادم میره :دی مهم نیست.مرسی
خیلی کارت خوبی بود...

قیمت کارت گرافیکای ASUS تو لیون فک میکنم یه 7 یا 8 ماهی میشه که آپ نشده ، GTX560Ti DCUII در صورتیکه گیر بیاد بین 470 تا 500 تومن (قیمت قبلش هم 380 تا 420) و GTX570 DCUII هم بین 600 تا 690 تومن (قیمت قبلش هم 520 تا 560 تومن) معامله میشه !
در کل خرید قطعات با این وضع اصلا عاقلانه نیست !

بله آقا رامین درسته ولی همون طور که قبلاً هم صحبت کردیم من به خاطر خراب شدن کارتم شاید مجبور بشم 100 تومن ضرر رو بدم و بخرم... موردم یه کم فرق داره با بقیه. به خصوص که احتمال بدتر شدن وضع دلار و بازار بیشتر از بهتر شدنش با تحریم دیروز اتحادیه...

فقط الآن سوالی که میمونه اگه من گرافیکی به جز ایسوس بخرم نرم افزار EPU دیگه روش کار نمیکنه؟ EPU 6 Engine که برا مادربورد P5Q خودم فکر نکنم کار کنه ولی EPU مادربورهای جدید ایسوس رو نمیدونم چون شاید بعد از عید بقیه قطعات هم عوض کردم. من این نرم افزار رو خیلی دوست دارم هم دما رو خیلی کم میکنه هم مصرف برق رو. فوق العادس. ولی بنچ مارک های tomshardware از ایسوس نا امیدم کرده.

خوب این فقط نظر من بود شما با توجه به شرایط فعلی مُختاری که هر انتخابی داشته باشی و بحثی نیست !
نرمافزار EPU هم همونطور که خودت گفتی تو بخش VGA کارتی غیر از کارتای ASUS رو پشتیبانی نمیکنه.

یه ODD در حد 100 تومن بالاتر دیگه تا سقف 150 چی پیشنهاد میدین.
برای:
CD/RW و CD ROM و DVD /RW و DVD rom میخوام.
قوی باشه.

برای DVD که درایو 100 تومنی نداریم، گرانترین مدلش که از برند Plextor هست الان حدود 50 تومن قیمت داره.

ببخشید در این مورد زیاد گیر میدم...چون دراور الانم بیشتر dvd ها رو نمیخونه و یا وقتی میخونه خیلی کند هست.برای همین یه چیز عالی میخوام قیمت مهم نیست

ببینید این مدلی که گفتم بهترین مدل DVD-RW های موجود بازار هست و از لحاظ دوام و سازگاری با دیسک های خام متفرقه هم به نسبت بقیه ی درایوها بهتره، وگرنه هم از برند SAMSUNG و هم از برند SONY هم موجود هستش ولی این دوتا به اندازه ی Plextor به دوام شهره نیستند، هر چند که خودم در کاربری تفاوت زیادی بین مدلهایی که گفتم نمی بینم، برای همین خودم روی اکثر دستگاهها یا SAMSUNG میزارم یا اگر کاربر دستگاه Duplicator (تکثیر دیسک)بخواد این مدل Plextor رو توصیه می کنم.

در کل این درایوها به خاطر ماهیت مکانیکی درایو و محدود بودن عمر لنزهای اپتیک عمر محدودی دارن و دائمی نیستن، هر برندی هم که باشن، بنابراین بیشتر کاربرها شاید در طول عمر کاری کیسشون حداقل یک یا دوبار درایو DVD خودشون رو تعویض می کنن.

آیا با 300 تومن میشه یه سیستم خرید با این فرض که مانیتور نخواهیم. و این سیستم i3 میتونه باشه؟ و جهت صرفه جویی از هارد ide میشه استفاده کرد؟(که هارد نخرم) میشه سیستمو پیشنهاد بدید.

آیا با 300 تومن میشه یه سیستم خرید با این فرض که مانیتور نخواهیم. و این سیستم i3 میتونه باشه؟ و جهت صرفه جویی از هارد ide میشه استفاده کرد؟(که هارد نخرم) میشه سیستمو پیشنهاد بدید.

شوخی می کنی؟! با قیمتای امروز؟
خیر با دو برابرش که 600 تومن هم باشه بزور میشه، پایین ترین مدل ممکنش، نه تازه Core i3 که خودش 220 تومنه.

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M PRO
VGA:9600 DDR5 512
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM

بدون هارد میشه 700 تومن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or