مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بهترین گزینه ماوس و کیبورد بی سیم Microsoft Desktop هست که همین حدود قیمت داره و کیفیتش هم بالاست
صدا رو از پورت HDMI یا SPDIF می تونی به TVبدی.

خیلی ممنون
اوضاع باتریش چطوره..؟ این Microsoft Desktop مدلش چند هست
این کارت گرافیک ما یک پورت DVI داره یک دونه HDMI ولی HDMI اون کوچکتر از حد معمول هست و حالا آیا باید تبدیلی چیزی براش بگیرم.. کارت هم 460 هست

خیلی ممنون
اوضاع باتریش چطوره..؟ این Microsoft Desktop مدلش چند هست
این کارت گرافیک ما یک پورت DVI داره یک دونه HDMI ولی HDMI اون کوچکتر از حد معمول هست و حالا آیا باید تبدیلی چیزی براش بگیرم.. کارت هم 460 هست

دوام باطریشون قابل قبوله، مدلش Wireless Desktop 1000 هست که حدود 70 تومنه و مدل 700ش هم حدود 50 تومنه.
اون پورت گرافیک شما هم Mini HDMI هست که کابل تبدیل به HDMI ش توی بازار پیدا میشه یا داخل جعبه ی خود گرافیک هست، البته اگر با HDMI به TV وصل کنی باید بتونی هم صدا و هم تصویر رو یکجا به TVبدی.

دوستان من حالا خیلی وقته که از دنیای کامپیوتر بی خبرم، الانم اصلا تو ابران نیستم اما همیشه به بر و بچ این سایت به عنوان مرجع اطمینان دارم، حالا میخوام یه سیستم حرفه ای واسه شرکت 3d بخریمو خواهشا با جزییات بگیئ که چی بخرم، با توجه به اینکه من خودم ایسوس دوست دارم... اگه میشه سریع جواب بدبد :)

میشه یه کارت گرافیک اکسترنال روی لپ تاپ گذاشت؟
این در جواب سوال یکی از بچه هاس (کارت گرافیک اکسترنال) :arrowd:
درود بر شما دوستان.ببخشید اگه اینجا میپرسم ولی مجبور شدم.آیا امکان اتصال گرافیک خارجی یا پرتابل ب لپتاپ هست؟شنیدم 1قاب هست ک میشه داخلش گرافیک گذاشت و ب کامپیوتر وصل کرد.ممنون میشم راهنمایی کنید.
شدنش که میشه ولی بطور کلی بخوایم بگیم نه امکانش نیست (اکثر کمپانیا کاری به این داستان ندارن) شرکتایی مثل ASUS یا msi اومدن یه باکس اکسترنال طراحی کردن (با رابط PCIE) که میشد کارت گرافیکای Desktop رو توش قرار داد (البته نه هر مدلی) که از طریق Express Card بین لبتاب و این باکس ارتباط برقرار میشد ، از مشکلاتش نیاز به یه منبع تغذیه جداگانه ، قیمت بالا ، پشتیبانی از کارت گرافیکای نه چندان قدرتمند و...
که تو جمع بندی بخوایم به این قضیه نگاه کنیم عمرا ارزش فک کردن هم نداره چه برسه به خرید هر چند تو بازار ما هم موجود نیست یا حداقل من ندیدم !
دوستان من حالا خیلی وقته که از دنیای کامپیوتر بی خبرم، الانم اصلا تو ابران نیستم اما همیشه به بر و بچ این سایت به عنوان مرجع اطمینان دارم، حالا میخوام یه سیستم حرفه ای واسه شرکت 3d بخریمو خواهشا با جزییات بگیئ که چی بخرم، با توجه به اینکه من خودم ایسوس دوست دارم... اگه میشه سریع جواب بدبد
yahoo_1.gif

​
شما چقدر میخوای هزینه کنی ؟!
درود بیکران.
فرق این ماوس لاجیتک g9x با g9 چی هست دقیقا ؟
تو دقت یا همون DPIشون هستش G9>>200~3200 DPI و G9X>>200~5700 DPI.

آخرین ویرایش:
شما قبلاً گفتید بهترین مدل SSD همینه دیگه ؟
ولی چرا ؟
چون من در سایت صبا دیدم بعضی ها خواندن و نوشتنش بیشتر از این مدل هست ..
A-DATA - 60GB - SSD S510
A-DATA - 60GB - SSD S511
اون سایتا فقط فروشندن و چون جنسای اون برند بیشتر توی بازار موجوده بیشتر هم بازتاب داره، وگرنه هنوز هم قاطع می گم بهترین مدل SSD ها، مدلهای OCZ VERTEX 3 /MAXIOPS هستند، دلیلش رو هم توی بررسی سایتهای معتبر خارجی باید ببینی، نه توی یه سایت فروشنده

دوستان من حالا خیلی وقته که از دنیای کامپیوتر بی خبرم، الانم اصلا تو ابران نیستم اما همیشه به بر و بچ این سایت به عنوان مرجع اطمینان دارم، حالا میخوام یه سیستم حرفه ای واسه شرکت 3d بخریمو خواهشا با جزییات بگیئ که چی بخرم، با توجه به اینکه من خودم ایسوس دوست دارم... اگه میشه سریع جواب بدبد :)

اگه واسه کار 3D بخوای که هر چقدر پول بدی بازم می تونی سیستم قویتری بخری، چون رندر کردن با هر تعداد پردازنده و هسته کاملا Scale میشه و راندمان بیشتری میده، اگه ده هزار دلار هم بگی از میشه سیستم توصیه کرد با دوتا پردازنده ی سوکت 2011

ba salam be dostan
man mikham ye cpu va main va ram ba power bekharam ta hodode 800hezartoman lotfan asami ghatato zekr konid

اول فارسی تایپ کنید
بعد این قطعات توصیه میشه:

CPU:Core i5 2500
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H67
POWER:GREEN 535W

خسته نباشید ...
من چند تاپیک دارم میخونم ولی به نتیجه ای نمی رسم :(
میخوام یه سیستم بگیرم که برای بازی خوب باشه ( یک کیس و مانیتور ) ممنون میشم راهنمایی کنین ... بودجه ام هم تا 1 میلیونه

خسته نباشید ...
من چند تاپیک دارم میخونم ولی به نتیجه ای نمی رسم :(
میخوام یه سیستم بگیرم که برای بازی خوب باشه ( یک کیس و مانیتور ) ممنون میشم راهنمایی کنین ... بودجه ام هم تا 1 میلیونه

خب الان 1 تومن واسه اینا خیلی کمه، ولی توصیه اینه:

CPU:Pentium 850
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:6770 DDR5 1GB
HDD:SEAGATE 500 GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 485W
CASE:MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 19A310
حدود 1045 تومن میشه.

باتشکر از راهنمایتان
M/B که گفتین asus هست؟
بله، برندش رو جا انداختم، ببخشید.

این در جواب سوال یکی از بچه هاس (کارت گرافیک اکسترنال) :arrowd:

شدنش که میشه ولی بطور کلی بخوایم بگیم نه امکانش نیست (اکثر کمپانیا کاری به این داستان ندارن) شرکتایی مثل ASUS یا msi اومدن یه باکس اکسترنال طراحی کردن (با رابط PCIE) که میشد کارت گرافیکای Desktop رو توش قرار داد (البته نه هر مدلی) که از طریق Express Card بین لبتاب و این باکس ارتباط برقرار میشد ، از مشکلاتش نیاز به یه منبع تغذیه جداگانه ، قیمت بالا ، پشتیبانی از کارت گرافیکای نه چندان قدرتمند و...
که تو جمع بندی بخوایم به این قضیه نگاه کنیم عمرا ارزش فک کردن هم نداره چه برسه به خرید هر چند تو بازار ما هم موجود نیست یا حداقل من ندیدم !

شما چقدر میخوای هزینه کنی ؟!

تو دقت یا همون DPIشون هستش G9>>200~3200 DPI و G9X>>200~5700 DPI.

هزینه مهم نیست :)

سلام خدمت آقا فرشید و بقیه اساتید
عزیز الان سی پی یوی 2500k و رم 2GB CORSAIR DDR3 1600 xms3 سینگل چنده؟(قیمت هر کدوم رو جدا بفرمایید)
با تشکر

دیروز که 2500K یه دونه هم توی بازار نبود، 2600K هم قیمتش به 620 هزار تومن رسیده بود،
رم 2 گیگ هم قیمتس از اون مدل 35 تومن هست.

هزینه مهم نیست :)

این توصیه میشه:

CPU:INTEL Core I7 3980X
RAM:CORSAIR 4*4GB DDR3 2000
M/B:ASUS P9X79 WS
VGA:Quadro 6000 6GB
SDD:OCZ Vertex 3 240GB
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:1050 CORSAIR
CASE:CoolerMaster HAF-X

آخرین ویرایش:
قیمت این دوتا رو بفرمایین لطفاً. قیمت زمان دلار 1200 تومن هم بفرمایین ببینم الآن بگیرم چقدر ضرر کردم (چاره ندارم کارت گرافیکم سوخته بدون کامپیوتر موندم) لیون 390 و 539 تومن زده ولی قیمت قبلش رو نمیدونم.
ASUS ENGTX560 Ti DCII

ASUS ENGTX570 DCII

ولی به دو دلیل ته دلم دیگه به ایسوس راغب نیست یکی به خاطر خرابی کارتم (EN9800GTX+ DK) درست یک ماه بعد از تموم شدن گارانتی! یکی هم هرچی بنچمارک های tomshardware رو نگاه میکنم مثلاً برای GTX 560 Ti برندهای دیگه مثل zotac و gigabyte و MSI بین 3 تا 10 فریم بیشتر از Asus GTX 560 Ti DirectCUII دادن! مثلاً ببینید توی این صفحه Gigabyte Windforce GTX 560 Ti بیش از 10 فریم بیشتر از Asus GTX 560 Ti DirectCUII داده! یا اینجا بیش از 11 فریم. تازه قیمت گیابایت هم 30-40 دلار کمتره.
جانشین مناسب برای ASUS چی میتونه باشه؟

بنچمارکی سراغ دارید GTX 570 های برندهای مختلف رو با هم مقایسه کرده باشه؟

خیلی متشکرم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or