مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
لطفا یه هارد اکسترنال 1T معرفی کنید قیمتشم بین 100-150
پیشا پیش تشکر

می تونی از مدلای Portable شرکت WD یا Seagate انتخاب کنی که سری Go Flex داره که در حال حاضر قیمتی حدود 155 هزار تومن داره.

دوستان سلام . من یه کارت گرافیک میخوام که فقط باهاش فیلم HD ببینم و نمیخوام باهاش بازی کنم . یه کارت گرافیک با قیمت معقول چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟ ( لطفا حدود قیمت رو هم بگید )

خوب اگه منظورت روون دیدن اینجور فیلما و کلا ثابت بودن فریم هستش یه کارتی مثل GT520 با برد Gainward کارتو راه میندازه (بین 70 75 تومن مایشه) یعنی این کارت + یه تنظیم ساده تو نرمافزاری مثل CoreAVC میشه فیلمای HD رو براحتی دید !
فقط یه نکته هم داره اگه CPUت ضعیف باشه تو FF یا FR کردن فیلم این مشکل جا موندن تصویر و کلا سینک نبودن صدا و تصویر حل نمیشه.(طول میکشه)

سلام
تو فکر اضافه کردن یه هارد 500 گیگ به سیستمم هستم الان یه 250 گیگ روشه.من اینو اضاف کنم باید ویندوز عوض کنم؟چطور پارتیشن بندی میشه؟
WD 500 gig قیمتش چنده؟

wag120 linksys چنده ؟من 100 گرفتم.گرون خریدم؟

در حال حاضر هارد 500 رنج قیمتی بین 125 تا 155 (بسته به انصاف فروشنده) تو بازار ما داره ، WDش هم بین 125 تا 135 متغیره !
واسه پارتیشن بندی ، میتونی از یه نرمافزار جداگانه (مثل Paragon) یا از تو خود ویندوز (که ساده تر هم هستش) اینکارو انجام بدی ، نیازی هم به تعویض ویندوز نیست !
مودم هم تو همین رنج قیمت هستش بین 95 تا 105 معامله میشه.

سلام
من میخوام اینترنت adsl را که دارم به صورت وایرلس در بیارم به نظرتون چی بخرم خوبه؟
الان من یه مودم دارم که 1 usb داره 1 هم کابل لن.میشه یه روتر وایرلس خرید وصل کرد به پورت لن مودم؟
یا بهتره یک مودم وایرلس بگیرم؟
بورد مورد نظر من هم 20-30 متر هست(داخل خانه)طبقه بالا و پایین هم نداره.
و این که بعضی وسایل نوشته wifi b/g بعضی wifi b/g/n این یعنی چی؟ اون وسیله ای که من میخوام با وایرلس وصل شم wifi b/g هستش.
قیمت هم هر چی ارزون تر بهتر ولی من کلا 60 تومن پول دارم.
با تشکر

سلام
من میخوام اینترنت adsl را که دارم به صورت وایرلس در بیارم به نظرتون چی بخرم خوبه؟
الان من یه مودم دارم که 1 usb داره 1 هم کابل لن.میشه یه روتر وایرلس خرید وصل کرد به پورت لن مودم؟
یا بهتره یک مودم وایرلس بگیرم؟
بورد مورد نظر من هم 20-30 متر هست(داخل خانه)طبقه بالا و پایین هم نداره.
و این که بعضی وسایل نوشته wifi b/g بعضی wifi b/g/n این یعنی چی؟ اون وسیله ای که من میخوام با وایرلس وصل شم wifi b/g هستش.
قیمت هم هر چی ارزون تر بهتر ولی من کلا 60 تومن پول دارم.
با تشکر

بهتره یه مودم روتر وایرلس بخری،چون تنظیم کردن یه AP دیگه که بخواد به مودم فعلی شما وصل بشه یکم پیچیده تره و کار رو سخت می کنه، قیمتی هم تفاوت زیادی ندارن
WI_FI B/G/N هم استانداردای وایرلس هستن که سری G تا 54 مگابیت و سری N تا 300 مگابیت می تونه سرعت داشته باشه، برد سری N هم بیشتره

می تونی مدل DLINK 2730U یا 2750U رو انتخاب کنی، قیمتشون در همین حد هست.

بهتره یه مودم روتر وایرلس بخری،چون تنظیم کردن یه AP دیگه که بخواد به مودم فعلی شما وصل بشه یکم پیچیده تره و کار رو سخت می کنه، قیمتی هم تفاوت زیادی ندارن
WI_FI B/G/N هم استانداردای وایرلس هستن که سری G تا 54 مگابیت و سری N تا 300 مگابیت می تونه سرعت داشته باشه، برد سری N هم بیشتره

می تونی مدل DLINK 2730U یا 2750U رو انتخاب کنی، قیمتشون در همین حد هست.

خیلی ممنون فقط 2 تا سوال:
1.تفوت این 2 مدل که نوشتین چیه؟
2.دستگاهی که روش نوشته b/g میتونه به یه مودم n وصل شه؟ آیا یک مودم میتونه هر نوع b/g/n را بفرسته؟ یعنی نباید توجه کرد که یک وقتی یه مودم فقط n میفرسته دستگاه ما نتونه بهش وصل شه؟

خیلی ممنون فقط 2 تا سوال:
1.تفوت این 2 مدل که نوشتین چیه؟
2.دستگاهی که روش نوشته b/g میتونه به یه مودم n وصل شه؟ آیا یک مودم میتونه هر نوع b/g/n را بفرسته؟ یعنی نباید توجه کرد که یک وقتی یه مودم فقط n میفرسته دستگاه ما نتونه بهش وصل شه؟

تفاوتشون اینه که مدل 2730 سرعتش 150N هست و 2750 هم دو آنتنه و سرعتش هم 300N هست.
هر استاندارد با تمام استانداردای قبلی خوش توی وایرلس سازگاره( بجز 802.11a که منسوخ شده)، یعنی اگر مودم سری N رو بگیرید می تونه توی استاندارد G هم کار کنه، ولی ایرادش اینه که تمام دستگاههای متصل بهش هم به اجبار سرعتشون به همون سری G محدود میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or