فکر میکنم قیمت بالا تنها مشکلش باشه. به غیر از این مورد یک موس فوقالعاده است. سرعت عکسالعملش عالیه. و شاید اینکه سیمش میتونست بهتر از این طراحی بشه!اینو دارم میخرم.
چطوره؟
logitech g9x
![]()
تا 200 با وضعیت فعلی 2 انتخاب بیشتر نیست 6770 و GTX550 Ti که 6770 پیشنهاد میشه ، CPU واسه چه سوکتی با چقدر بودجه ؟!میشه یه گرافیک نسبتا خوب واسه بازی تو رنج 150تا200معرفی کنی؟همچنین یه سی پی یو خوب
یکی از بهترین موس های گیم تو مارکت هستش !اینو دارم میخرم.
چطوره؟
این پیشنهاد میشه :سلام،با 900هزار تومن بهترین سیستم خونگی که میشه جمع کرد چیه؟
فقط کیس
با 70 80 تومن می خوای عالی بازی کنی؟؟!!سلام دوستان
میخوام یه کارت گرافیک خوب بخرم که بتونم عالی بازی کنم
قیمتش هم 70، 80 تومان باشه
اگه میشه یه کارت خوب معرفی کنید
حالا از هر مدلی باشه ( ati یا nvidia ) فقط عالی باشه
ممنون
با 70 80 تومن می خوای عالی بازی کنی؟؟!!
همچین کارتی نداریم، کارت 70 80 تومنی اصلا به درد بازی کردن نمی خوره، چه برسه به اینکه عالی هم باشه!! دیگه به تومن بی ارزش نگید بهتره، به دلار حساب کنید!
برای بازی متوسط باید الان باید بالای 200 تومن هزینه کنید و برای بازی با بالاترین تنظیمات هم بالای 400 تومن خرج برمیداره.
کاری به جزئیات نداریم ولی قطعاتی که بدرد اون Res میخورن ایناس :سلام دوستان لطفا یه راهنمایی کنید
برای اینکه سیستمم برای حداقل 4سال آینده برای بازی جواب بده به نظرتون کارت گرافیک gtx580 یا gtx590 بگیرم رزولیشنی که بازی میکنم 1920*1080 یا کارت گرافیک کمی ضعیفتر بگیرم عوضش cpu قویتر؟
در کل منظورم اینکه برای بازی با این رزولویشن یه سیستم کامل بگید که تا 4سال جواب بده بعدشم اگه کم آورد بشه ارتقاء داد ممنون
سلام ممنون
یکی از دوستام 9400 gt داره من قیمت کردم 74 تومان بود
توکامپیوترش همه بازیا جواب میداد
pc من هیچی کمتر مال اون نداره ( به جز vga )
حالا بگید چی میشه خرید ؟
سلام
با 1600 سیستم برای بازی چی پیشنهاد می کنید؟
cpu core i7 باشه
مانیتور هم 20 اینچ باشه
سپاس