مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام من با 900 می خواستم یه سیستم بگیرم ، بهم اینو پیشنهاد دادن . نظرتون رو بگید ، مخصوصا در مورد گرافیکش . از انودیا در این قیمت چی داریم ؟

CPU:Intel Core i5 2500K=270
M.B:Biostar TP67XE=200
RAM:Elixir 4Gb 1600 (2x2Gb)=38
VGA:PowerColor 6770 1Gb=160
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=115
DVD RW:LiteOn 24X=25
Power:Green GP530A-EU=68
Case:Green Magnum 2=48
All:924

راستی به نظرتون قیمت ها الان کمی بالا نیست ؟ اگه صبر کنم در کوتاه مدت ( یکی دو هفته ) امکان پایین آمدن این ها مخصوصا هارد چقدره ؟

سلام.
سیستمی دارم با این مشخصات :
CPU = AMD PhenomII X4 965 BE
RAM = 2*2GB Corsair DDR3 1333
Monitor = Samsung P2350 Full HD
Power = Green GP635B - US
و حدود 200-250 حداکثر میتونم واسه کارت گرافیک هزینه کنم و فکر کنم بهترین مدلی که با این بودجه میشه گرفت nVidia 560 اونم دسته دوم باشه.
1- این گرافیک با این پاور جوابگو هست؟
2- بقیه قطعات خوب هستن و کارت گرافیک میتونه از حداکثر توانش استفاده کنه؟
3- با خرید این کارت میشه بازی های جدید را بدون افت فریم (یعنی اذیت نکنه) توی رزولیشن Full HD بازی کرد و تا مدتی راحت بود؟
چون اگه بخوام بیشتر هزینه کنم خرید کنسول به نظرم عاقلانه تر هست.نظر شما چیه؟

1-بله جوابگو هست و مشکلی نیست
2-بقیشون تقریبا خوب هستن، پردازندت هم بد نیست ولی عالی هم نیست
3-خیر بطور کامل نمیشه، برای رزولوشن HD فقط کارت GTX 560Ti با بالا که حدود 350 تومن به بالا هست توصیه میشه که از پس تمام بازیهای منتشر شده به نحو خیلی خوب برمیاد، با کارت 560 میشه 80 درصد بازیها رو با بالاترین تنظیمات توی این رزولوشن بازی کرد ولی برای بازیهایی مثل Crysis 2 یا عرصه ی جهاد باید تنظیمات رو پایین آورد.

سلام بچه ها یه سوال داشتم اگه میشه یه کمکی هم به ما بکنین
یکی از دوستانم قصد داره که یه کامپیوتر بگیره و مشخصاتش به شرح زیر هست:
M.B:Asus H6 USB3
CPU:G620
Ram:4gkingston1333
H.D.D:500maxtor Sata
VGA:Gt 940Asus 1G ddr3
Case:elegance 1500w
Keyboard:Farassoo 8900
Mouse:farassoo 1260
speaker:microlab m-700
DVD writer:pioneer
Monitor:LED 19' samsung A310
میخواستم نظرتون رو در مورد قطعات بالا بدین و اینکه آقا فرشاد یا کسی دیگه که هنوز تو فروم هستن قیمت این قطعات یه جمعی بزنن و بگن...اگه هم مثلا برای یه قطعه نظر دیگه ای دارین حتما اضافه کنین.
با تشکر از همه ی رفیقای خودم که اینجا به همه کمک رسانی میکنن.

این لیست نواقص زیادی داره و برای خرید مناسب نیست.
این پردازنده واسه بازی ضعیفه
اون مدل کارت گرافیک اصلا نداریم، حتی اگه 540 هم باشه بدرد بازی نمی خوره
پاور هم برندش تقلبیه....

سلام من با 900 می خواستم یه سیستم بگیرم ، بهم اینو پیشنهاد دادن . نظرتون رو بگید ، مخصوصا در مورد گرافیکش . از انودیا در این قیمت چی داریم ؟

CPU:Intel Core i5 2500K=270
M.B:Biostar TP67XE=200
RAM:Elixir 4Gb 1600 (2x2Gb)=38
VGA:PowerColor 6770 1Gb=160
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=115
DVD RW:LiteOn 24X=25
Power:Green GP530A-EU=68
Case:Green Magnum 2=48
All:924

راستی به نظرتون قیمت ها الان کمی بالا نیست ؟ اگه صبر کنم در کوتاه مدت ( یکی دو هفته ) امکان پایین آمدن این ها مخصوصا هارد چقدره ؟

این سیستم بالانس نیست

وقتی پردازنده ی رده بالای 2500 برای سیستم در نظر گرفته میشه کارت گرافیک هم باید رده بالا با بودجه ی حدود 300 و بالاتر باشه، اگر بودجه نمیرسه باید پردازنده رو ضعیفتر کرد و گرافیک رو بالاتر برد، مثلا Core i3 2100 با یه کارت گرافیک قویتر مثل GTX 560 توی بازیها راندمان بالاتری میده نسبت به اون مدلهای بالا،

اگر دلار پایینتر بیاد ممکنه یه مقدار کم قیمتها افت کنه.

این سیستم بالانس نیست
راستش اینو خودم می خواستم . بعد از عید یه کارت انودیا 580 دستم میرسه فعلا می خواستم این چن وقت لنگ نباشم . بعد من کلا جنبه ی پردازشی کامپیوتر برای کارم مهمتر هست . برای بازی حالا می شه یکم تنظیمان رو لو کرد . راستی توی این رنج قیمت ، کارت گرافیکی از انودیا چی سراغ دارید ؟ حتما DX11 باشه . Sli هم که قطعا ساپورت کنه .

راستش اینو خودم می خواستم . بعد از عید یه کارت انودیا 580 دستم میرسه فعلا می خواستم این چن وقت لنگ نباشم . بعد من کلا جنبه ی پردازشی کامپیوتر برای کارم مهمتر هست . برای بازی حالا می شه یکم تنظیمان رو لو کرد . راستی توی این رنج قیمت ، کارت گرافیکی از انودیا چی سراغ دارید ؟ حتما DX11 باشه . Sli هم که قطعا ساپورت کنه .

در این صورت همون سیستم پیشنهادی خودت کفایت می کنه، واسه کارت GTX 580 کمتر از 2500K برندار.
کارت گرافیکی NVIDIA که که بدرد SLI کردن بخوره توی محدوده ی 200 تومن نداریم، اصولا کارتای ارزون قیمت همچین قابلیتی بهشون اعطا نمیشه، کارت GTX 560Ti کمترین کارتی هست که بدرد SLI کردن می خوره و حدود 350 تومن هست.

در ضمن مادربردت هم با اینکه امکان SLI داره و قیمت مناسبی هم داره از لحاظ کیفی به پای مادربردهای رده میانی شرکتهای بزرگتر مثل ASUS هم نمیرسه. قطعات بسیار ارزونتری و طراحی ساده تر داره، برای شمما دست کم یه ASUS P8P67 PRO یا Z68V PRO با قیمت حدود 260 تومن توصیه میشه.

• Like
Reactions: Bax
سیستم قدیمی که برای کار پدر مناسبه، مشکلی نداره و هر طوری شده از پس کاراشون برمیاد.

اینم سیستم پیشنهادی خودتون:

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z68V-RPO
VGA:ZOTAC Geforce GTX 580 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:735W GREEN
CASE:GREEN INFINITY

بهترین سیستمیه که میشه در رده ی حرفه ای و ارزنده نسبت به قیمتش خرید و بهترین راندمان رو در تمام بازیهای موجود میده.

منم دقیقا میخوام همین سیستم رو بخرم.
چند تا سوال:
1.مادر بوردی که گفتین مدلش بالاتر از ASUS P8P67 PRO هست؟
2.ODD نمیخوام بخرم و بجار HDD میخوام SDD بخرم .چی پیشنهاد میدین؟
SDD 120 گیگ قیمتش چقدره؟
بی زحمت قیمت تک تکشون رو میشه بگین؟

منم دقیقا میخوام همین سیستم رو بخرم.
چند تا سوال:
1.مادر بوردی که گفتین مدلش بالاتر از ASUS P8P67 PRO هست؟
2.ODD نمیخوام بخرم و بجار HDD میخوام SDD بخرم .چی پیشنهاد میدین؟
SDD 120 گیگ قیمتش چقدره؟
بی زحمت قیمت تک تکشون رو میشه بگین؟

1-در یک سطح هستن، تفاوت مشهودی ندارن
2-ODD که قیمتی نداره ولی SSD گرونه و فقط هم خرید آخرین نسلش توصیه میشه، مثل OCZ VERTEX3 60 GB که 235 تومن هست ولی 3 یا 4 برابر سریعتره و بدون تاخیر، بخاطر محدودیت همیشه یه SSD ظرفیت پایین رو برای سیستم عامل در کنار یه هارد پرظرفیت معمولی برای بقیه ی برنامه ها استفاده می کنن.

مدل 120 گیگی هم حدود 360 تومن هست.

یعنی نظر شما این که فعلا به همون HD 3000 پردازنده کفایت کنم تا پول گرافیک رو بدوم مین رو بهتر بخرم ؟
hd 3000 در بازی ها چطوره ، می تونه با نتظیمات لو همه بازی ها رو اجرا کنه ؟ و این که اگه یه کارت گرافیکی بگیرم سیستم کلا در بازی ها از اون کارت استفاده می کنه یا اینکه از 3000 هم به صورت ترکیبی استفاده می شه ؟ منظورم این که یک کارت گرافیک مشخص در نبود 3000 اگر 40 فریم بده ، وجود پردازنده ی مجتمع گرافیکی می تونه مثلا بکنش 45 فریم ؟
راستی ممنون از راهنمایی تون . >:d

آخرین ویرایش:
سلام
من اکثر صفحه های اخیر را مطالعه کردم
3سوال دارم
1 - تفاوت p67 با p67 le در مادربوردهای asus چیه
2- من کامپیوتر خودم که core i5 750 و giga p55 ud3 هستا میخوام بدم داداش کوچیکم و یه سیستم واسه خودم ببندم البته بیش از 850 بدون گرافیک نمیتونم هزینه کنم حالا بین مادربورد p67 با cpu core i3 2100 و p67 le با cpu core i5 2320 موندم
البته سیستما واسه گیم میخوام و اگه الان 2100 بگیرم ایا نیازما تا 1 سال دیگه برای گیم با مانیتور 22 بر طرف میکنه تا بعدا یه cpu بهتر بگیرم چون ترکیب این 2 مورد تقریبا هم قیمته
3 - توی صفحه ها متوجه شدم کارت 560 ti از msi کارت خوبیه البته فکر کنم اگه oc باشه حالا اگه oc گیر نیومد بین msi gtx560ti twin froz ii و saphair 6950 2gig dirt 3 special edition و evga 560ti super clock و evga 560ti fpb کدوم پیشنهاد میشه اگه oc از msi گیر اومد چی
البته شاید بعدا کارت گرافیکا اور هم بخوام بکنم
با تشکر فقط دلیل انتخاب هم بگید ممنون میشم

1-میتونی فرقشون رو تو مشخصاتشون ببینی در کل تو امکانات با هم تفاوت دارن :

P8P67
P8P67-LE

2-تا 850 من اینو پیشنهاد میدم (کیس و بدون VGA) :

CPU : intel i5 2500k
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8p67
HDD : N/A
SSD : OCZ Agility 3 60gb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp635b-us
CASE : green infinity

حدودا 950 در میاد ، میتونی SSD رو خط بزنی و بجاش یدونه HDD seagte 500gb 16mb بگیری که حدودا 85 86 تومنی کم میشه که به نظر من تو این شرایط انقدر هزینه واسه هارد کار درستی نیست و بجاش همین SSD باشه (از نظر سرعت و کارایی قابل مقایسه با هارد نیست) چون تجربه ی فوقالعاده ای خواهد بود !
3-بیشتر مدلایی که نام بردی تو بازار ما سخت گیر میاد ، اگه msi GTX560 TI TFII پیدا کردی که پیشنهاد خوبیه اگر نه که همون EVGA GTX560 TI FBP پیشنهاد میشه.

فرشید جان یه سیستم واسه من تا 2.5 میلیون بنویس . میخوام که یه ssd با ظرفیت 120 گیگ و دو تا هارد 2 ترا هم داشته باشه .

راستی من شنیدم رم های a data از crossair بهترن . درسته یا اشتباهه ؟!

راجب تفاوت p67 و p67 le که لینک دادید

اون که مشخصات اون 2 تا مادر بوردا زدی ممنون اما قبلا خودم دیده بودم از تو سایت ولی بعضی چیزاست که با مشاوره میشه فهمید مثل بحث اور کردن واسه این مادر بوردا و بعضی چیزاشا نفهمیدم مثل این خط
only recognize less than 3GB. Install a 64-bit Windows® OS when you want to install 4GB or more memory on the motherboard.
البته اینم میدونم le تا رم 1333 بیشتر ساپورت نمیکنه این چیزاشا متوجه میشم ولی تخصصی تر میخوام

یعنی مموری واسه یه ماژول بالاتر از 3 ویندوز 64 میخواد یا مجموع مموری ..تفاوتهای این چنینی را راهنمایی میخواسم

قیمتم هم بدون vga و hdd میخواسم و اینکه اگه core i3 جواب کارما بده مادر بوردما p67 بگیرم اینا که شما زدید جواب من نبود داداش
راجب گرافیک هم شما میگید یعنی msi twin froze ii با core clock 822 بهتر از evga superclock core 900 iهست لطف میکنید دلیلشم بگید؟؟
6950 2gig special edition saphair گیر اوردم 390 ارزش داره جای 560 اینا بگیرم؟
ممنون

یعنی نظر شما این که فعلا به همون HD 3000 پردازنده کفایت کنم تا پول گرافیک رو بدوم مین رو بهتر بخرم ؟
hd 3000 در بازی ها چطوره ، می تونه با نتظیمات لو همه بازی ها رو اجرا کنه ؟ و این که اگه یه کارت گرافیکی بگیرم سیستم کلا در بازی ها از اون کارت استفاده می کنه یا اینکه از 3000 هم به صورت ترکیبی استفاده می شه ؟ منظورم این که یک کارت گرافیک مشخص در نبود 3000 اگر 40 فریم بده ، وجود پردازنده ی مجتمع گرافیکی می تونه مثلا بکنش 45 فریم ؟
راستی ممنون از راهنمایی تون . >:d

مدل HD 3000 در حد یه کارت مهمولی 50 یا 60 تومنی سرعت داره و تضمینی هم نیست که تمام بازیها رو بتونه اجرا کنه، اصلا بدرد بازی هم نمی خوره
کارت جدید بصورت کامل جایگزین کارت on Die میشه و برای بازیها از اون کارت جدید استفاده می شه ولی برای کارهایی نظیر Convert یا تبدیل فرمتها با فن آوری Quick Sync از گرافیک پردازنده استفاده میشه.

فرشید جان یه سیستم واسه من تا 2.5 میلیون بنویس . میخوام که یه ssd با ظرفیت 120 گیگ و دو تا هارد 2 ترا هم داشته باشه .

راستی من شنیدم رم های a data از crossair بهترن . درسته یا اشتباهه ؟!

RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
SDD:OCZ Vertex 2 120GB
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN X9

اینا میشن حدود 2540 . حالا توی این گرونی هارد شما دوتا 2 ترابایت هم می خوای؟ ، با این پول نمی تونی بگیری و به همون 1 ترابایت باید اکتفا کنی یه مدت

اون که مشخصات اون 2 تا مادر بوردا زدی ممنون اما قبلا خودم دیده بودم از تو سایت ولی بعضی چیزاست که با مشاوره میشه فهمید مثل بحث اور کردن واسه این مادر بوردا و بعضی چیزاشا نفهمیدم مثل این خط
only recognize less than 3GB. Install a 64-bit Windows® OS when you want to install 4GB or more memory on the motherboard.
البته اینم میدونم le تا رم 1333 بیشتر ساپورت نمیکنه این چیزاشا متوجه میشم ولی تخصصی تر میخوام

یعنی مموری واسه یه ماژول بالاتر از 3 ویندوز 64 میخواد یا مجموع مموری ..تفاوتهای این چنینی را راهنمایی میخواسم

قیمتم هم بدون vga و hdd میخواسم و اینکه اگه core i3 جواب کارما بده مادر بوردما p67 بگیرم اینا که شما زدید جواب من نبود داداش
راجب گرافیک هم شما میگید یعنی msi twin froze ii با core clock 822 بهتر از evga superclock core 900 iهست لطف میکنید دلیلشم بگید؟؟
ممنون

این مطلب ربطی به مادربرد نداره، فقط یادآوری کرده که سیستم عامل 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ از رم رو نمیشناسه، بهمین سادگی، بنابراین برای 4 گیگ یا بالاتر باید ویندوز 64 بیتی نصب کنید.
برای مدل گرافیک که MSI پیشنهاد شده مشخصه که بهتره، فن قویتر و کم صداتری نسبت به فن استوک EVGA داره و حرارت پایینتری هم داره، اون 80 مگاهرتز تفاوت محسوسی در سرعت ایجاد نمی کنه.

ممنون

خوب ما از رو چی مشاوره میدیم ، از رو مشخصاتشون دیگه حالا چه شما خودت ببینی چه ما بگیم فرقش چیه ؟!
تو سیستم پیشنهادی نه vga لحاظ شده و نه hdd بخوایم ssd رو هم خط بزنیم حدودا 195 تومن کم میشه.
شما یه بودجه ای تعیین کردی ما هم طبق همون بودجه به شما پیشنهاد دادیم ، قاعدتا شما هر روز نمیخوای قطعه عوض کنی پس با این بودجه بهتره cpu قویتری در نظر گرفته بشه 2100 حداقل پیشنهاد واسه بازی هستش که شامل حال بودجه ی شما نمیشه.(چه اصراری هست من نمیدونم)
من حرفی از قویتر یا ضعیفتر نزدم گفتم بیشتر مدلایی که نام بردی تو بازار ما سخت گیر میاد (بهترین حالتش) وگرنه همین الان هم پیدا نمیشه در آخر اون مدلا رو پیشنهاد دادم !
در مورد سوالای دیگه هم فرشید جواب داد.
در کل اینطور که به نظر میاد شما خودت قطعاتت رو انتخاب کردی پس مشاوره ما به چه درد شما میخوره ؟!

آخرین ویرایش:
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
SDD:OCZ Vertex 2 120GB
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN X9

اینا میشن حدود 2540 . حالا توی این گرونی هارد شما دوتا 2 ترابایت هم می خوای؟ ، با این پول نمی تونی بگیری و به همون 1 ترابایت باید اکتفا کنی یه مدت

1- فرشید جان من الان یه هارد 2 ترابایت سامسونگ دارم میتونم یه هارد 2 ترابایت با یه مارک دیگه بگیرم بعد به صورت raid 0 ببندم ؟! این هاردمه

2- غیر از green x9 چه کیسه دیگه ای رو توصیه میکنید؟ از ظاهرش زیاد خوشم نمیاد

فرشید جان چند مدل پد موس تا حدود 20 تومن که تو بازار گیر بیاد برای گیم بهم معرفی کنید ( اگه 20 تومن چیز خوبی نمشه تا 35 بگید)

واسه این میگم چند مدل بگید که اکه یکیش گیرم نیومد یکی دیگه بگیرم

موسم هم Logitech G9x است

ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or