Hossein-0131
کاربر سایت
دوستان من میخوام رم و مادربورد و سی پیو کامپیورمو ارتقا بدم!!!! حداکثر پولم هم 300 تومنه!! یه راهنمایی میکنید چه سیستمی بگیرم که این ازیهای روزو بکشه مثلا فیفا و ...یه سیستم خوب!!
دوستان من میخوام رم و مادربورد و سی پیو کامپیورمو ارتقا بدم!!!! حداکثر پولم هم 300 تومنه!! یه راهنمایی میکنید چه سیستمی بگیرم که این ازیهای روزو بکشه مثلا فیفا و ...یه سیستم خوب!!
مشخصات سیستمتون چیه ؟سلام دوستان پاورم تازه سوخته میخوام یکی بخرم پاور 500 وات سوپر فلاور خوبه؟؟چنده

سلام دوستان به خصوص فرشید جان که سوالارو مرتب جواب میده
بچه ها من یه مادربرد وسی پیو میخام سره همبشه 120تا 130 هزار تومن و حتما گرافیک آنبرد باشه کارم فقط وب گردی و مولتی مدیاست باهاش نه واسه گیم طوری که بتونم HD1080p رو روون تماشا کنم و کانفیگش واسه وین 7 بالا باشه خودم چند مدل دیدم ولی گفتم بیام و از تجربه دوستان استفاده کنم یکمم عجله دارم بی صبرانه منتظره جوابه اساتیدم ممنون.![]()
Asrock N68 S3
Athlon II x2 255
روی هم تقریبا 140 میشه . اگر گرافیک بهتر بخوای و CPU ضعیفتر میشه : Sempron 140 + Asrock 880GMH-LE/USB3.0
من کیفیت هیچ بردی رو تضمین نمیکنم . اما 100 تا سیستم با اینا بستم .واسه تشکر اعتبار خدمتت داداش فقط مادربردایه Asrock رو کارشونو تظمین میکنی و خوبه نسبت به گیگا و ایسوس و اینا چطوره؟
دوست عزیز میتونی بگی قیمت این سوپر فلاور چنده؟؟ ممنون میشمنخیر، همون GREEN 535B US بهتره که حدود 88 تومن هست
اگر نه که CORSAIR TX550 دیگه بهترین انتخابه ولی گرونتره.
فکر کنم 55 حدودادوست عزیز میتونی بگی قیمت این سوپر فلاور چنده؟؟ ممنون میشم
سلام ....خسته نیاشید .... حافظه SSD 40 GB چه مدلی خوبه و قیمتش چنده ؟؟؟؟؟ دوستام میگفتن 60 GB نزدیک 220 تا 260 تومن ...اما خیلی زیاده ...من بوجم 150 تومن حالا 10 الی 20 تومن بالا پایین مشکلی نداره .....
سلام دوستان به خصوص فرشید جان که سوالارو مرتب جواب میده
بچه ها من یه مادربرد وسی پیو میخام سره همبشه 120تا 130 هزار تومن و حتما گرافیک آنبرد باشه کارم فقط وب گردی و مولتی مدیاست باهاش نه واسه گیم طوری که بتونم HD1080p رو روون تماشا کنم و کانفیگش واسه وین 7 بالا باشه خودم چند مدل دیدم ولی گفتم بیام و از تجربه دوستان استفاده کنم یکمم عجله دارم بی صبرانه منتظره جوابه اساتیدم ممنون.![]()
سلام خدمت دوستان گرامی یه سیستم توپ برا بازی و دیگر کارها میخوام کیس کامل مانیتور و موس و کیبرد و اسپیکر قوطی کیس مدل فالکون میخوام تقریبآ 1700 پول دارم کمک کنید