یه کارت گرافیک سطح پایین مثل 5670 یا GTS 240 رو بخره و روی سیستم نصب کنه برای اون بازی کفایت می کنه( حدود 100 تا 120 تومن میشه)، دیگه تغییر دیگه ای توی سیستم نیاز نیست و نمیشه هم داد.فرشید جان من این مدت زیاد مزاحمت شدم ! :d
یه سیستم مال دوستمه که میخواد ارتقا بده، بودجه ـش محدوده و فقط باهاش میخواد FIFA 11 بازی کنه
CPU: AMD Athlon II X2 250
M/B: Gigabyte GA-MA74GMT-S2
VGA: ATI Radeon 2100/ 128MB/ On Board
RAM: 2GB DDR3
دوست عزیز تمام این مدلایی که گفتی از لحاظ کاربری در سطح پایینی هستنو کیفیتشون هم پایین هست،همون کیبوردی که نشون دادی موقعی که می خوای باهاش بازی کنی از بس کلیداش پرصدا هستن تمام دور و اطرافت رو خبر می کنه! یعنی فقط در حد اسباب بازی میشه ازشون انتظار داشت.آقا فرشید
برای موس و کیبورد گیم ، 50 تومن در نظر گرفتم و میخواستم راهنماییم کنید(اگر چه میدونم بودجه خیلی کمه)
برای کیبورد این دو مدل (از همون کیلویی های A4tech:d) رو دیدم
A4TECH X7-G100
و
A4TECH G-800MU
![]()
به نظرتون کدومشون بهتره و آیا تو این قیمت مدل بهتری برای انتخاب دارم؟
موس فعلیم هم مدل A4Tech X-766FS هست
ایرادش اینه بعد از مدت طولانی که باهاش کار میکنم(شلیک های زیاد تو بازی:d) دستم خیلی خسته میشه
به نظرتون چی بگیرم که کاراییش بهتر باشه (حداقل مثل این باشه) و مشکل خستگی رو هم نداشته باشم؟
ممنونم
اگر مدل حرفه ای با کیفیت می خوای باید بری سراغ Logitech، ارزونترین مدل ماوس مخصوص بازی که MX 518 باشه حدود 55 تومن قیمت داره و کیبورد هم زیر 30 تومن نداره.
توی اون تاپیک نبودم نمی دونم چی گفتن، ولی این بحث 128 بیت از بیخ و بن بی اساس هست و بیشتر برای FUN و سرکار گذاشتن هست تا اینکه واقعی باشه!من توی تاپیک ویندوز 8 تو همین سایت خوندم که قراره ویندوز 8 128 بیتی هم 2012 عرضه بشه که اونجا سوال کردم وقتی سخت افزارش نیست چه جوری میخواد عرضه بشه که گفتن سخت افزارش هم 2012 عرضه میشه
یعنی میخواید بگید همچین چیزی نیست ؟ و اون کاربر اشتباه به من گفته ؟ و 128 بیتیش نمیاد ؟
------------------------------------------------------------------------------------
این نوشته شماست :
سوالم اینه که با توجه به این که اختلاف قیمت بین دو مدل : P8P67 PRO و P8Z68 PRO حدود 20 هزار تومان بیشتر نیست چرا شما همه جا میگید P67 بهتره ؟ یعنی آیا به جز قیمت برتری دیگری هم داره که انقدر تاکید دارید ؟
راجع به مادربرد هم شما بفرمایید اون مدل P8Z68-V PRO برتریش برای سیستم بازی چیه که 20 تومن گرونتر رو توجیه کنه؟؟؟