مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.آق فرشيد من ديروز رفتم كه به سلامتي سيستمو بگيرم و سفارش بدم .آقا رفتم تو يه فروشگاه توپ كه مخصوص سخت افزار و اين چيزا بود.مشخصات سيستمي كه ميخواستمو به طرف دادم.در اومد گفت CPUت كه intel 4 هسته ايه كه.ميگفت بايد AM3 6 هسته اي بزاري كه بهتره و از اين جور حرفا.ميگفت كارت گرافيكتم ATi بزاري تا يه سيستم توپ در بياد.آقا تا اينو گفت ديگه كفرم در اومد.بهش گفتم بابا اين سيستمو با مشورت خيليا انتخابش كردم حالا شما داري ميگي اين كارو بكن اون كارو نكن.گفتم حالا من اين سيستمي كه خودم انتخاب كردمو ميخوام .يه اخمي كرد بعدش گفت:آخه چرا يه CPUي كه 6 هسته ايه 6 مگابايت حافظه داره وقيمتشم از intel كمتره(منظورش AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz بود) چرا ميخواي به جاش يه CPU ي كه 4 هسته ايه و قيمتشم بيشتره عوض كني؟
تو اين گرما درجه حرارت منم زد بالا و از ترفند ((حالا بريم يه دوري بزنيم)) استفاده كردم و از فروشگاه اومدم بيرون.حالا آق فرشيد چيكار كنم همين CPu ي كه شما گفتينو بخرم يا AM3 رو؟
والا خودمم دارم ديوونه ميشم.اينم سيستمي كه شما پيشنهاد داديد:
CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
VGA:zotac GTX 580 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SDD:OCZ Vertex 2 90GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GReen X9
برم از يه جا ديگه بگيرم نه؟:-/

آخرین ویرایش:
سلام.آق فرشيد من ديروز رفتم كه به سلامتي سيستمو بگيرم و سفارش بدم .آقا رفتم تو يه فروشگاه توپ كه مخصوص سخت افزار و اين چيزا بود.مشخصات سيستمي كه ميخواستمو به طرف دادم.در اومد گفت CPUت كه intel 4 هسته ايه كه.ميگفت بايد AM3 6 هسته اي بزاري كه بهتره و از اين جور حرفا.ميگفت كارت گرافيكتم ATi بزاري تا يه سيستم توپ در بياد.آقا تا اينو گفت ديگه كفرم در اومد.بهش گفتم بابا اين سيستمو با مشورت خيليا انتخابش كردم حالا شما داري ميگي اين كارو بكن اون كارو نكن.گفتم حالا من اين سيستمي كه خودم انتخاب كردمو ميخوام .يه اخمي كرد بعدش گفت:آخه چرا يه CPUي كه 6 هسته ايه 6 مگابايت حافظه داره وقيمتشم از intel كمتره(منظورش AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz بود) چرا ميخواي به جاش يه CPU ي كه 4 هسته ايه و قيمتشم بيشتره عوض كني؟
تو اين گرما درجه حرارت منم زد بالا و از ترفند ((حالا بريم يه دوري بزنيم)) استفاده كردم و از فروشگاه اومدم بيرون.حالا آق فرشيد چيكار كنم همين CPu ي كه شما گفتينو بخرم يا AM3 رو؟

ادرس بده فردا با هم بریم پیش این یارو =))

اولا که Phenom II X4 965
6 هسته ای نیست و 4 هسته ایه
دوما هسته بیشتر داشتن دلیل بر قوی تر بودن نیست
سوما 2600 همون 6 هسته ایه amd رو هم درسته قورت میده>:)
و دیگه اینکه سیستمی که لیست شده واست عالیه و نیازی به تغییر هیچ یک از قطعات نیست

دوست عزیز، وقتی با این همه مشغله و گرفتاری میایم توی یه فروم تخصصی مشاوره می دیم یعنی هم تخصصش رو داریم و هم از تمام جوانب و انتخابهای موجود بهترین گزینه رو بهتون معرفی کردیم،

وقتی اونقدر به حرف ما اطمینان نداری که می ری پیش یه فروشنده ی خرده پا و نظرت رو برای خرید تغییر میده و مردد میشی که بخری یا نخری دیگه بهتره اصلا برای مشاوره اینجا نیای، چون داری یه جورایی ما رو هم تحقیر می کنی!

اگه واقعا به پیشنهاد ما اطمینان داشتی همونجا بهش می گفتی "دکتر کلنگ! ، من هر چی اراده کنم می خرم، شما نظر کارشناسی نده". البته تقصیر خودت هم هست که بجای خرید از مرکز می خوای از اونجا خرید کنی، هر چی باشه اطلاعات فروشنده هایی که توی بورس مرکز هستن از جاهای دیگه بیشتره.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: RoCoCo
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم.
اگه یه سیستم رو میزی(همین سیسیتمهایی که بدونه کیسه(اسم دقیقش رو نمیدونم:d))
بخرم بدرد میخوره؟
اصلا میشه بعدا ارتقائش داد؟
برای بازی کردن بدرد میخوره؟
یا اصلا برم یه کیس جدید بخرم بهتره؟
مشخصاتش رو نمیدونم، چون اصلا از فروشنده نپرسیدم ولی بعدا میرم سراغ میگیرم.
فقط همین رو بدونید که مدل msiهستش و قیمتش 920 هزار تومان.

فرشید جان از بین اینا کدوم یکی جدیدتر هستن و به دردبخورتر؟1155و1156و1366؟؟؟؟؟
فرشیدجان من انتخابمو کردم و فقط دوس دارم اطلاعاتم بره بالا

فرشیدجان من انتخابمو کردم و فقط دوس دارم اطلاعاتم بره
1155 از همه جدیدتره
قویتره
ارزش خرید بیشتری داره
به درد گیم هم بیشتر میخوره

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم.
اگه یه سیستم رو میزی(همین سیسیتمهایی که بدونه کیسه(اسم دقیقش رو نمیدونم:d))
بخرم بدرد میخوره؟
اصلا میشه بعدا ارتقائش داد؟
برای بازی کردن بدرد میخوره؟
یا اصلا برم یه کیس جدید بخرم بهتره؟
مشخصاتش رو نمیدونم، چون اصلا از فروشنده نپرسیدم ولی بعدا میرم سراغ میگیرم.
فقط همین رو بدونید که مدل msiهستش و قیمتش 920 هزار تومان.

بهشون میگن سیستمهای All in One ،
بدرد کارای اداری و معمولی می خورن
قابل ارتقا نیستن،
اصلا بدرد بازی نمی خورن
بستگی داره کاربری شما با سیستم توی کدوم دسته باشه

مشخصه ، سوکت 1155 که هم جدیدتر هست و هم پردازنده هاش معماری جدیدتر و بسیار کارآمدتری دارن، همونی که شما قراره بخری
سلام.تصمیم گرفتم مادربورد p8h67بگیرم.ولی دیدم چند نوع داره.مثلا بینp8h67-i deluxeو p8h67چه فرقی هست یاevo?

امکاناتشون با هم فرق داره دیگه، مدل معمولی با امکانات و پورتهای معمولی، مدلهای بالاتر با اسلاتهای بیشتر، پورتهای بیشتر و قابلیتهای جنبی بیشتر.

• Like
Reactions: u.s.a
سلام دوستان
لطفا کمک کنید
میخابرم اینارو بخرم m.b,cpu.vga
مادربورد اینهasus p8h67 چطوره؟
بخاطر pci , ide اینو انتخاب کردم چون دی وی دی رایتر ide هستش
این سیستم که برای گیم میخام فقط انتخاب cpu , vga مونده بوجه برای این 2تا 550 تومن ؟

بنظزتون 2100 بگیرم بقیرو بزارم روی گرافیک یاi5 بگیرم
power :green 535
ویرایش:

من از مغازه پرسیدم از phantom gainwardداشت فعلا؟
مانیتورم 19اینچ 1440*900فک کنم شاید بعدا 23 یا 24" بگیرم

آخرین ویرایش:
سعی کنید توی سی پی یو برای گیم 2300 به پایین نخرید میتونید 2300 بردارید در ضمن مانیتورتون چیه؟

سلام دوستان
لطفا کمک کنید
این سیستم که برای گیم میخام فقط انتخاب cpu , vga مونده بوجه برای این 2تا 550 تومن ؟

ویرایش:

خوب شما مادربورد رو مدل پروی همین رو بردار یه GTX460 و یه 2400 هم بردار درست میشه!

مادربورد رو حتما مدل p8h67 pro بگیر که از SLI ساپورت کنه!بعدا که خواستی مانیتور بگیری یه 460 دیگه هم بگیر و SLI کن با دوتا 460 به قدرتی بالاتر از 580 میرسی!

سلام دوستان
لطفا کمک کنید

ویرایش:

خب با 550 تومن انتخاب خیلی بالایی برای گرافیک نداری، می تونی نصف کنی یه Core i5 2300/2400 بگیری و بقیش رو هم یه کارت GTX 460 DDR5 1GB بخری.

مرسی از هر دو دوست عزیز برای راهنمایی
فقط یه سوال بعدا اگه sli کنم چه پاوری لازمه؟
و 460 با 465 تفاوت داری؟چقدر 460 انواع داره !!!
کدوم مدلش بهتر ؟اورکلاکش خوبه؟

مرسی از هر دو دوست عزیز برای راهنمایی
فقط یه سوال بعدا اگه sli کنم چه پاوری لازمه؟
و 460 با 465 تفاوت داری؟چقدر 460 انواع داره !!!
کدوم مدلش بهتر ؟اورکلاکش خوبه؟

p8p67 از sli پشتیبانی نمیکنه
به یه پاور 785 وات احتیاج داری
اورکلاکش هم کلا عالیه اما به نوع کارت هم بستگی داره
460 از 465 بهتره کلا 465 کارت بیخودیه

p8h67 proاین مادربورد من پیدانکردم اما اینP8H67-M PROپیدا کردم که sli نداره
یه سوال این فیزیک انویدیا بدرد میخوده توی گیم چون این مادربورد که میخام بخرم کرس فایر داره نظرتون با
ati چی هست؟
لطفا اگه میرزه یه مدل هم پیشنهاد بدین یا همون قیمت یالا گفتم
و اخرین سوال لطفا بگیدبرند gainward ارزش داره خریداری بشه یا نه؟
مرسی از راهنمایی تون
ویرایش:
برای کراسفایر هردو کارت باید یه مدل باشه حتما؟تفاوتی داره توی کاری یه مدل باشه یا متفاوت؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or