فن 120 Zerotherm Nirvana هم فن خوبیه و قابل تنظیم هست، برای اور هم مناسبه.با عرض سلام
سی پی یوی سیستم من amd phenom2 965 هست و کیسم هم کولر مستر cm690 می باشد.
می خواهم کولر cpu رو عوض کنم چون کولر خود amd خیلی صدا می دهد.
حالا شما تا 50 تا 60 تومن چی پیشنهاد می دهید(حالا تا 10 تومن بیشتر هم اشکالی ندارد.)
همون طور که گفتم می خواهم صداش تا حد امکان کم باشد و قصد کمی اورکلاک هم دارم. ولی اگر قرار باشه به دلیل اورکلاک فنی بخرم که صدای زیاد داره ترجیح می دهم فن بی صدا رو بخرم و از خیر اور بگذرم.
با این شرایط چی پیشنهاد می کنید؟
ممنون
1-بله، 4 هسته ای هستسلام دوستان
CPU سیستم من مشخصاتش این هست : Intel Core2 Quad Q6600 2.40 GHz
1-این CPU چهار هسته ای هست ؟
2-برای کارت گرافیک GTX 460 1GB DDR5 و همچنین اجرای بازی Battlefield 3 در حالت Recommended کافی هست ؟ اگه کافی نیست چی پیشنهاد میکنین ؟
ممنون
منظروم اینکه حداقل 1pciو 1ide حتما داشته باشهمن همچین بردی ندیدم تا حالا و فک نکنم موحود باشه
بهتره از تبدیل استفاده کنی(هر چند همونم پیشنهاد نمیشه)
از بین اون 3 تا برند msi از بقیه بهتره
منظروم اینکه حداقل 1pciو 1ide حتما داشته باشه
دوستان بین دوتا ماوس g500 و g9x کدوم رو بهتر میدونین؟!؟!!
در ضمن قیمتاشون تو بازار چنده الان!؟؟!؟
سلام دوستان
یه مادربورد برای 2500 که1pci 1ide داشته باشه پایین ترین قیمت میشه معرفی کنید فقط asus یاgigaباشه
بنظرتون اگه تبدیل ساتا به ide بگیرم چطوره ؟یامادربورد خودش داشته باشه بهتر؟
با تشکر از وحدی و فرشید عزیز.انشاءالله تا آخر این هفته سیستمم رو جمع میکنم.
راستش یکی از دوستانم میخواد با 500تومن سیستم جمع کنه.بهش گفتم پول کمیه ولی زیر بار نرفت.مانیتور هم میخواد.البته استفاده بازی نداره.میشه راهنمایی کنید.
ممنون
بله، می تونی HP Color LaserJet CP1515n رو با حدود 300 تومن بخری.پرینتر لیزر رنگی با بودجه 300 ,میشه خرید؟ رفقا یه چیز خوب پیشنهاد بدید .
1- لطفا بهترین مارک های پاور را از نظر کیفت، قدرت، عمر مفید و ... رتبه بندی کنید تا حداقل موقع خرید فروشندگان محترم سوء استفاده نکنن!؟
(چون امروز که رفته بودم پاور پیشنهادی (CORSAIR HX850) دوستان رو در جواب پست #16854 بخرم کمیاب بود و داخل هر فروشگاهی که میشدم هر کی پاور موجود خودشو تبلیغ میکرد)
2- آیا کسی از تاریخ انتشار مانیتور samsung sa750 3D خبر دارد؟
3- یکی از دوستانم قصد خرید سیستم زیر را دارد (چشم و هم چشمی:d) ولی در انتخاب مادربرد مردد است، برای گیم، گرافیک، مونتاژ و مدیا. خلاصه یه سیستم حرفه ای همه کاره لازم داره؟
CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67 Deluxe VS P8Z68 Deluxe
VGA:ASUS Geforce GTX 590 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SDD:OCZ Vertex 3 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
ODD2:Pioneer BlueRay Burner
POWER:885W GREEN
CASE:CoolerMaster HAF X
دوستان لطفا درباره این دو مادربرد بفرمائید هرکدام برای چه کارهایی مناسبتر است
P8P67 Deluxe VS P8Z68 Deluxe
من یه پرینتر جوهرافشان ( Canon pixma ip4200 ) دارم .. کلا 10 بار باهاش پرینت کردم به نظرتون چند میخرنش ؟
سلام اقا فرشید قیمت به روز قطعات زیر رو میخواستم
mainboard : asus p8h67
cpu:intel core i3 2100
vga: amd sapphire hd 6850
ram: corsair 4gb dual channel bus 1600
hdd : seagate 1 terabyte 7200.12
case: green x3
power: green 535b-us
odd: dvd rw samsung 24 x sata
speaker: logitech x530 or 540 کدوم بهتره
monitor: led samsung px23720 or led asus ms238h
mouse : microsoft habu
key board :razer arctos
موس کیبورد هم هردو تا 150 هزار یک پیشنهادی بدید در مورد main p8h67
در سایت اسوس دیدم که پشتیبانی رم فقط bus 1066 /1333 رو ساپرت میکرد ایا برای bus بالاتر حتما باید اورش کرد نظرتون چیه p8p67 بخرم keyboard razer lycosa تو بازار هست قیمت چنده
پاور سیستم کافیه یا خیر 6850 بهتره یا gtx 460 بنچمارکهارو دیدم تو crysis 2 و witcher 2 6850 بهتر بود قیمت این قطعات رو لطفا تک تک بگید تا بودجه 1.600 هم یک سیستم کامل معرفی کنید پیشاپیش ممنون از لطفتون منتظرم