مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خب وحید جان گفتم که چیزی حالیم نیست.ولی مگه مشکلش چیه؟مثلا سوار نمیشه؟آخه من سرچ کردم این مینبورد قویترینی بود که پیدا کردم.اصلا میتونی قویترین mainboard-vga-cpu رو برام لیست کنی.

اره عزیز سوار نمیشه
سوکت اون بردی که شما انتخاب کردی 1366 هست در حالی که شما باید بردی رو انتخاب کنی که سوکتش 1155 باشه

الان بهترین انتخاب cpu که همین 2600 هست و بهترین برد هم برای اون cpu برد maximus iv exterme هست

اما من واقعا نمیهمم دلیل انتخاب شماها واسه این برد های گرون چیه؟
این بردها هیچ مزیتی واسه شما ندارن !
چون 90 % گرونیشون به خاطر قابلیت های اوکلاکشون هست در خالی که شماها چیزی از اور سر در نمیارین:)
-----
مثلا واسه شما یه برد asus p67 pro تفاوتی با maximus iv نداره! در حالی که قیمت maximus خیلی بیشتره;)
----------------
در کل پیشنهاد من خرید این 2 قطعه هست :
ASUS P8P67 PRO با قیمت 280
و 2600k با قیمت 410
--------
حالا واقعا 850 real هستش ؟

در اصل توان واقعیش 900 هست
نمیدونم چرا گرین یه خورده بد جا افتاده اما پاور های این شرکت وافعا عالی هستن
اخیرا هم گرین یه پاور تولید کرده که 1600 وات هست اما تونسته 2009 وات بار رو تحمل کنه!
این یعنی عالی... یعنی پاور 125% اور لود شده!
12 وات با 155 امپراژ!!!
nh55ths8jxck9okytjd0.jpg

آخرین ویرایش:
اره عزیز سوار نمیشه
سوکت اون بردی که شما انتخاب کردی 1366 هست در حالی که شما باید بردی رو انتخاب کنی که سوکتش 1155 باشه

الان بهترین انتخاب cpu که همین 2600 هست و بهترین برد هم برای اون cpu برد maximus iv exterme هست

اما من واقعا نمیهمم دلیل انتخاب شماها واسه این برد های گرون چیه؟
این بردها هیچ مزیتی واسه شما ندارن !
چون 90 % گرونیشون به خاطر قابلیت های اوکلاکشون هست در خالی که شماها چیزی از اور سر در نمیارین:)
-----
مثلا واسه شما یه برد asus p67 pro تفاوتی با maximus iv نداره! در حالی که قیمت maximus خیلی بیشتره;)
----------------
در کل پیشنهاد من خرید این 2 قطعه هست :
ASUS P8P67 PRO با قیمت 280
و 2600k با قیمت 410
دمت گرم وحید.بعد یه gtx 580 بگیرم حله دیگه؟با همون 4 گیگ رم؟دیگه میشه مثلا کرایسس 1 رو high end بازی کرد؟

تا حد زیادی درسته، هم بخاطر تفاوت قیمتش و هم اینکه واسه بازیا HT تاثیری نداره، اما خب 2600 حافظه کش بیشتری هم داره، ممکنه بعضی جاها تاثیر بذاره،

برای کسی که بودجش اجازه بده مشکلی نداره ولی، چرا که نه.

• Like
Reactions: u.s.a
دمت گرم وحید.بعد یه gtx 580 بگیرم حله دیگه؟با همون 4 گیگ رم؟دیگه میشه مثلا کرایسس 1 رو high end بازی کرد؟

اون 4 گیگ رم رو مشخص کن چیه چون میگی مال 3 سال پیشه همچین مشکوک میزنه:))

میگم وحید کار ِ حسین با 2500 K راه نمیوفته ؟ :دی به نظرم خرید 2600 یه خرده نا معقوله :دی البته من کاره ای نیستما :دی

وقتی داره میگه بهترین cpu رو بگو من چه کنم؟:d
در ضمن ارزش خرید 2600 خیلی بالاست :x و تا چند ساله دیگه به مشکل بر نمیخوره
ضمن اینکه حسین سیستم رو فقط واسه گیم نمیخواد

از لطف دوستان ممنون:dخب وحید با این cpu که فرهود گفت چی؟کارم راه میوفته؟اونوقت اختلاف قیمت چقدره؟چون میدونی،مثلا اگر جنسی اختلاف قیمتش 50-60 تومن باشه،ارزش نداره ولی اگر مثلا اختلاف زیاد باشه و جواب کاره منو بده،خب همونی که بچه شیر گفت میگیریم.:d
اون 4 گیگ رم رو مشخص کن چیه چون میگی مال 3 سال پیشه همچین مشکوک میزنه:))
فقط در این حد یادمه که ddr3 بود و اون موقع 480 پولش شد.خدائی باقیش رو یادم نیست.:(

از لطف دوستان ممنون:dخب وحید با این cpu که فرهود گفت چی؟کارم راه میوفته؟اونوقت اختلاف قیمت چقدره؟چون میدونی،مثلا اگر جنسی اختلاف قیمتش 50-60 تومن باشه،ارزش نداره ولی اگر مثلا اختلاف زیاد باشه و جواب کاره منو بده،خب همونی که بچه شیر گفت میگیریم.:d

فقط در این حد یادمه که ddr3 بود و اون موقع 480 پولش شد.خدائی باقیش رو یادم نیست.:(

ببین کارت که راه میفته اره ولی اون 2600 انتخابی واسه اینده هم هست:d
اختلاف قیمتشون حدود 120 تومنه
و اختلاف قدرتشون هم توی عکس زیر ببین :
i448336_2600.jpg

در مورد رم هم مثل اینکه مدل خوبی بوده که 480 پولش شده:d
اگه در دسترسه خب مدلش رو بخون بااا

البته این قدرت نیست وحید فک کنم :دی فک کنم ارزش ِ کارت هست . چون CPU های بسیار قوی تری هستن تو این لیست اما به نسبت قیمت بسیار بالا اصلا ارزش خرید ندارن . برای همین 2600 K اومده بالا :دی

البته این قدرت نیست وحید فک کنم :دی فک کنم ارزش ِ کارت هست . چون CPU های بسیار قوی تری هستن تو این لیست اما به نسبت قیمت بسیار بالا اصلا ارزش خرید ندارن . برای همین 2600 K اومده بالا :دی

نه عزیزم من اون قسمت رو جدا کردم
یعنی میخوای بگی ارزش خرید 975 که قیمتش 1 میلیون و 600 تومنه از 2500 بیشتره؟:d
نچ این میانگین کارایی cpu در کارهای مختلف هست و به p/p ربطی نداره

اون نموداری که تو میخوای اینه:
price /profermance

i449328_pp.jpg

دوستان با عرض پوزش یه سوال داشتم مینیموم قیمت gtx 580 تو بازار العان چنده؟

از برندهای مختلف 600 شروع میشه تا 700

آخرین ویرایش:
شماها حسابی گیجم کردین یه چی بگین منم سر در بیارم:dراستی برای کارت گرافیک giga توصیه شده. خوبه؟

تو به فرهود کاری نداشته باش گمراهت میکنه:)):d

کی توصیه کرده؟
گیگا با این قیمت توی ایران حتی 1% هم توصییه نمیشه

تا وقتی evga اصلی ترین پارتنر انویدیا با این قیمت خوب هست چرا گیگا/:)

وحید خب آخه با عقل جور در میاد سی پی یوی 1.500 تومنی از همین اینتل قدرت کمتری از سی پی یوی 400 تومنیش باشه ؟ :دی

معلومه که جور در میاد عزیزم
چرا جوردر نیاد؟

sandy bridge ها اعجوبه هستن و الان چه توی تست ها و چه توی برنامه ها همین 2600 که قیمتش فقط 400 تومنه cpu یک تومنی نسل قبل رو قورت میده:x

مثلا الان cpu های 4 هسته ایه amd توان مقابله با 2 هسته ای های intel رو ندارن ...به نظرت جور در میاد که 4 هسته ای از یه 2 هسته ای ضعیفتر باشه؟

Last edited by a moderator:
راستش یکی از تکنیسینهای کامپیوتر بهم پیشنهاد کرد.آخه میدونی چیه وحید جان.من دوس دارم همه قطهات سیستمم از یه برند باشه نه اینکه کارت گرافیکم evga باشه مادربردم مثلا giga باشه .راستی یه مدل پایینتر از این غول اینتل چی هست؟

راستش یکی از تکنیسینهای کامپیوتر بهم پیشنهاد کرد.آخه میدونی چیه وحید جان.من دوس دارم همه قطهات سیستمم از یه برند باشه نه اینکه کارت گرافیکم evga باشه مادربردم مثلا giga باشه .راستی یه مدل پایینتر از این غول اینتل چی هست؟

دور این حرفا گذشته حسین
یعنی چی نمیخوام مادربوردم گیگا باشه و گرافیکم evga /:) ?
شما باید چیزی رو بگیری که بهترین انتخاب باشه نه اینکه از یه برند باشه !
الان همه برندها با هم مچ هستن و هیچ مشکلی پیش نمیاد

به هر حال مادربوردت رو که میخوای asus برداری و vga رو هم میتونی asus direct cu برداری اما قیمتش 750 تومنه:d چون غیر رفرنس هست یعنی خنک کنندگش بهتره همچنین قابلیت اورکلاکش (کلا با برد مرجع فرق داره )

نکته : به اون تکنیسینی هم که بهت گیگا رو پیشنهاد داده بگو اعتبار giga در ضمنیه کارت گرافیک هیچ وقت به پای evga نرسیده و نخواهد رسید:d

منظورت از غول اینتل 2600 هست؟
خب یه مدل پایینترش 2500 هست دیگه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or