مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

Asus بگیر اگه میخوای از یه برند باشن . یه Direct Cu از Asus بگیر گرافیکو که کارت هاش خیلی خوبن و منم کارتمو Asus گرفتم :x مادربوردتم Asus هست فک کنم . کلن Asus اینطوری که من تحقیق کردم مارک خیلی خوبیه :دی

ممنونم وحیدجان.asus گرونتره یا giga?

اون direct cu که گفتم یه 20-30 تومنی گرونتره ولی سگش به گیگا شرف داره:d
چون مدل مرجع نیس و بالاترین رکورد اورکلاک هم مال همین asus direct cu هست
خوبevga بهتره یا ایسوس؟:d

هر دوشون عالی هستن
اما این مدل directcu ایسوس از evga بهتره
دیگه زیاد حساسیت به خرج نده

اونم خوبه ولی قیمتش یه خورده زیادی بالاس و ارزش نداره به نظرم
مرسی وحید خان
370 خوبه؟یا چیز دیگه بگیرم
یه سوال دیگه اگه cpu بجای 2500 .2400 بگیرم بعدا مشکل ساز نمیشه
من کلا 710 تومن دارم میخام main ,cpu .vga بگیرم
از cpu بزنم یا vga سیستم برای گیگم هست
سوال اخر رم کینگستون بگیرم چطوره؟چقدر نسبت به corsari تفاوت داره کارایش؟
چکنم؟
ویرایش:
مادربوری که میخام حتما1pci داشته باشه و1 ide
تبدیل ساتا به ای دی یی چنده؟

آخرین ویرایش:
مرسی وحید خان
370 خوبه؟یا چیز دیگه بگیرم
یه سوال دیگه اگه cpu بجای 2500 .2400 بگیرم بعدا مشکل ساز نمیشه
من کلا 710 تومن دارم میخام main ,cpu .vga بگیرم
از cpu بزنم یا vga سیستم برای گیگم هست
سوال اخر رم کینگستون بگیرم چطوره؟چقدر نسبت به corsari تفاوت داره کارایش؟
چکنم؟

نظر من این هست که از تهران یه evga بگیری به قیمت 320
چون به هر حال بودجت محدوده و با 700 تومن نمیشه اون گرافیک رو خرید(کل قطعات منظورمه)
ضمن اینکه اون 2 گیگ بودنش تاثیری روی پروفرمنسش نداره (به جز 2-3 تا بازی خاص)

2400 هم cpu خوبی هست و کار شما رو راه میندازه;)
و کارت گرافیک برای گیم مهمتر از cpu i هست

در مورد رم هم کینگستون پیشنهاد نمیشه
وقتی اختلاف قیمتش با corssair به 20 تومن هم نمیرسه بهتره همون corssair برداری یا adata

سلام من مدتی پیش از دوستان پیشنهاد برای سیستم طراحی و Virtualization گرفتم. الان بودجه ام افزایش بیدا کرده و قصر دارم با 3 قطعه رم, مادربورد و سی پی یو رو با حدود 760 تومان جمع کنم.
حالا بین این 2 انتخاب موندم:
1 - Motherboard: Intel - DP67BG 285,000 Toman
CPU :
Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600 385,000 Toman
RAM: CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB) 90,000 Toman
این تنها مادر بورد بر پایه چیپست p67 است که
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O یا vt-d رو ساپورت می کنه و مثلا توی vmware اجازه می ده که سیستم عامل میهمان مستقیما به سخت افزار دسترسی داشته باشه. مثلا کارت گرافیک رو به جای سیستم عامل میزبان روی میهمان نصب کرد, که خیلی برای من به درد بخوره. در عوض این سیستم قابلیت اورکلاک کمی داره و تقریبا تا 4.1 بیشتر اوور کلاک نمی شه. چون سری corei7 2600k قابلیت vt-d رو پشتیبانی نمی کنه مجبورم 2600 بگیرم! :(
2- Asus p8p67 240,000 toman
Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K 425,000 Toman
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB) 90,000 Toman
این یکی از نظر تئوری تا 4.7 یا بالاتر اور میشه اما قابلیت
vt-d رو نداره.
حالا سوال من اینه که اور کلاک تا 4.7 با خنک کننده هوا و استفاده مداوم از این کلاک سی پی یو تا چقدر عملیه و آیا اگر بتونم تا 4.7 اور کنم آیا این تفاوت سرعت کلاک با 4.1 انقدر در محیط طراحی یا avi encoding محسوس هست که من از vt-d که قابلیت کار راه بندازی در
Virtualization محسوب میشه چشم پوشی کنم؟ شنیدم هر سی پی یو یک سقف اورکلاک داره که کاملا شانسی هست ممکنه من 2600K بخرم اما نتونم بیشتر از 4.1 اور کنم ؟
ممنونم

آخرین ویرایش:
سلام به فرشید خان و بقیه دوستان.

مادربرد بنده asus p8p67 هستش و میتونه دو تا کارت گرافیک ساپورت کنه.حالا میخاستم ببینم این دو کارت گرافیک باید عین هم باشن یا نه و اینکه ملزومات اضافه کردن دو تا کارت چیه؟و هم اینکه 1 دونه قویتر بهتره یا 2 تا متوسط؟
کارت خود من evga gtx460 se هستش.میخاستم بغلش یه دونه gtx590 بندازم:d

مادربرد بنده asus p8p67 هستش و میتونه دو تا کارت گرافیک ساپورت کنه.حالا میخاستم ببینم این دو کارت گرافیک باید عین هم باشن یا نه و اینکه ملزومات اضافه کردن دو تا کارت چیه؟و هم اینکه 1 دونه قویتر بهتره یا 2 تا متوسط؟

متاسفانه مادربورد شما فقط crossfire رو ساپورت میکنه
یعنی فقط کارتهای amd و باید قید sli رو بزنی

به طور خلاصه : شما نمیتونی کارتهای nvidia که 460 هم شاملش میشه رو کنار هم روی این مادربورد قرار بدی
در ضمن واسه sli حتما باید کارتها مشابه هم باشه

شماها حسابی گیجم کردین یه چی بگین منم سر در بیارم:dراستی برای کارت گرافیک giga توصیه شده. خوبه؟

شما فعلا با این سوالای چپ و راست داری تاپیک رو در تنگنا میزاری، سوالات رو جمع کن و یکجا و با هدف بپرس، هی تک تک مدلها و برندها رو میای اینجا بدون دلیل به چالش می کشی نه برای اطلاعات خودت فایده داره و نه مشاوره دهنده ها

بهترین قطعات همونهایی بودند که دفه ی اول بهتون گفته شد

راستش یکی از تکنیسینهای کامپیوتر بهم پیشنهاد کرد.آخه میدونی چیه وحید جان.من دوس دارم همه قطهات سیستمم از یه برند باشه نه اینکه کارت گرافیکم evga باشه مادربردم مثلا giga باشه .راستی یه مدل پایینتر از این غول اینتل چی هست؟
دوس داشتن شما با واقعیت تکنیکی قطعات تعارض داره.

سلام من مدتی پیش از دوستان پیشنهاد برای سیستم طراحی و Virtualization گرفتم. الان بودجه ام افزایش بیدا کرده و قصر دارم با 3 قطعه رم, مادربورد و سی پی یو رو با حدود 760 تومان جمع کنم.
حالا بین این 2 انتخاب موندم:
1 - Motherboard: Intel - DP67BG 285,000 Toman
CPU :
Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600 385,000 Toman
RAM: CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB) 90,000 Toman
این تنها مادر بورد بر پایه چیپست p67 است که
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O یا vt-d رو ساپورت می کنه و مثلا توی vmware اجازه می ده که سیستم عامل میهمان مستقیما به سخت افزار دسترسی داشته باشه. مثلا کارت گرافیک رو به جای سیستم عامل میزبان روی میهمان نصب کرد, که خیلی برای من به درد بخوره. در عوض این سیستم قابلیت اورکلاک کمی داره و تقریبا تا 4.1 بیشتر اوور کلاک نمی شه. چون سری corei7 2600k قابلیت vt-d رو پشتیبانی نمی کنه مجبورم 2600 بگیرم! :(
2- Asus p8p67 240,000 toman
Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K 425,000 Toman
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB) 90,000 Toman
این یکی از نظر تئوری تا 4.7 یا بالاتر اور میشه اما قابلیت
vt-d رو نداره.
حالا سوال من اینه که اور کلاک تا 4.7 با خنک کننده هوا و استفاده مداوم از این کلاک سی پی یو تا چقدر عملیه و آیا اگر بتونم تا 4.7 اور کنم آیا این تفاوت سرعت کلاک با 4.1 انقدر در محیط طراحی یا avi encoding محسوس هست که من از vt-d که قابلیت کار راه بندازی در
Virtualization محسوب میشه چشم پوشی کنم؟ شنیدم هر سی پی یو یک سقف اورکلاک داره که کاملا شانسی هست ممکنه من 2600K بخرم اما نتونم بیشتر از 4.1 اور کنم ؟
ممنونم
خب اول از همه اگر واقعا VT-D برای شما ضروری هست که انتخابت محدوده، اگر ضروری نیست که خب مدل ASUS خیلی بهتره؛ اصولا مادربردهای اینتل نه برای اورکلاک و نه داشتن امکانات اضافی طراحی نمیشن و همچین قابلیتی هم ندارن که دست کاربرا رو خیلی می بنده

تفاوت سرعت در زمان اورکلاک( که تا 4.9 هم براحتی امکان داره برای تمام 2500/2600 ها) برای Encoding تاثیرگذار هست،

مادربرد شما SLI ساپورت نیست.

با عرض سلام
سی پی یوی سیستم من amd phenom2 965 هست و کیسم هم کولر مستر cm690 می باشد.
می خواهم کولر cpu رو عوض کنم چون کولر خود amd خیلی صدا می دهد.
حالا شما تا 50 تا 60 تومن چی پیشنهاد می دهید(حالا تا 10 تومن بیشتر هم اشکالی ندارد.)
همون طور که گفتم می خواهم صداش تا حد امکان کم باشد و قصد کمی اورکلاک هم دارم. ولی اگر قرار باشه به دلیل اورکلاک فنی بخرم که صدای زیاد داره ترجیح می دهم فن بی صدا رو بخرم و از خیر اور بگذرم.

با این شرایط چی پیشنهاد می کنید؟

ممنون

با عرض سلام
سی پی یوی سیستم من amd phenom2 965 هست و کیسم هم کولر مستر cm690 می باشد.
می خواهم کولر cpu رو عوض کنم چون کولر خود amd خیلی صدا می دهد.
حالا شما تا 50 تا 60 تومن چی پیشنهاد می دهید(حالا تا 10 تومن بیشتر هم اشکالی ندارد.)
همون طور که گفتم می خواهم صداش تا حد امکان کم باشد و قصد کمی اورکلاک هم دارم. ولی اگر قرار باشه به دلیل اورکلاک فنی بخرم که صدای زیاد داره ترجیح می دهم فن بی صدا رو بخرم و از خیر اور بگذرم.

با این شرایط چی پیشنهاد می کنید؟

ممنون

شما یه TOWER 120 EXTREME بگیر که ولوم تنظیم سرعت فن هم داره
میزاری روس silent و کاملا بی صدا میشه
واسه اور هم خوبه
قیمتش هم 50 تومنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or