مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مرسی عزیز ولی یه سوال
استفاده از پردازنده سوکت 1366 مدل های Extreme Edition مثل 990X بهتر نیست به نظرت تا 2600K ؟ کلا ممنون میشم در این رابطه هم توضیح بدی. :)
دوستتون اگه تو کاره اور هست 990 خویه البته بالای 1 تومن آب میخوره!! به نظر من بهتره دو تا 590 بگیره quad sli کنه !! مادربرد هم Maximus iv Ex بگیره!! بیخودی پول روی cpu خرج نکنه!!:d
در ضمن 2600K نسبت کاراییش به قیمتش خیلی از 990 بالاتره!!

آخرین ویرایش:
چرا تو بعضی از تستها مثلا gtx480 از gtx560 قویتره؟حتی در بعضی مواقع از 570 هم بالاتره!!!یعنی یه کارت سری 4 از سری 5 قویتره؟ممنون میشم توجیهم کنید.
اقا حسین نمیدونم کاملا علمی هست یا نه
اما منم میخواستم کارت بگیرم به این نتیجه رسیدم که
تو هر سری 4یا 5 دو رقم سمت چپ :
اونی که 60 داره ریز و بوزه:d(یعنی چیز خوبیه اما اسپشیال نیست و نسبت یه قیمتش خوبه)
اونی که 70 داره کارت قوی تری هست و چیز خوبیه.
اونی که 80 هست دیگه گل سرسبد سری هست.
در مورد 90 هم نظری ندارم:d:d
حالا دیگه این معلومه که مثلا 460 از 560 ضعیف تر و همینطرو 470 از 570 و 480 از 580 .
اما خوب همونجوری که حمیدرضا عزیز گقت چون 480 خفن ترین کارت سری 4 بود از کارت خوب سری 5 خوب قویع تره.

موفق باشی;)

اما خوب همونجوری که حمیدرضا عزیز گقت چون 480 خفن ترین کارت سری 4 بود از کارت خوب سری 5 خوب قویع تره.

موفق باشی;)
خوب بخشید داداش می دونی 480 کوره هست ودما روی ان به چند درجه میرسه من باشم به شخصه حاضرم 560 بگیرم تا اون کوره اجر پزی را
و مصرف برق هم وحشتناک هست

خوب بخشید داداش می دونی 480 کوره هست ودما روی ان به چند درجه میرسه من باشم به شخصه حاضرم 560 بگیرم تا اون کوره اجر پزی را
و مصرف برق هم وحشتناک هست
نزن حسین جان :d
رو برگه 480 از اون قویتره.
اما خوب 100% دوستمون که میخواد کارت رو بگیره از سری 4 نمیگیره!!!

با سلام من سیستمی دارم با این مشخصات و می خواهم ارتقا بدم خواهمندم کمکم کنید که کدوم رو انتخاب کنم
cpu:Q6600 intel
vga:4870 ATI 1 G اینها رو دارم
رم هم می خوام اینو بگیرم
GEIL - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB) یا
GEIL - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB)
M.B ASUS P5P43TD/USB3
M.B ASUS P5P41TD/USB3
M.B GIGABYTE GA-EP43T USB3
از بین این سه تا مادربورد کدوم با شرایطی که من می خوام بهتره
لطفاً راهنمایی کنید معیار اصلی من هم خوانی با کارت گرافیک و سی پی یو است در ضمن داشتن USB3 و 3 SATA برام مهم است.

مرسی عزیز ولی یه سوال
استفاده از پردازنده سوکت 1366 مدل های Extreme Edition مثل 990X بهتر نیست به نظرت تا 2600K ؟ کلا ممنون میشم در این رابطه هم توضیح بدی. :)

نخیر، پردازنده ی 990 فقط به درد سیستمهای رندرینگ و ویرایش و کار 3 بعدی می خوره، 2600 برای بازی خیلی بهتره و راندمان بالاتری هم داره. در نتیجه خرید 990 برای سیستم بازی با توجه به قیمتش آخر بی عقلی هست.

چرا تو بعضی از تستها مثلا gtx480 از gtx560 قویتره؟حتی در بعضی مواقع از 570 هم بالاتره!!!یعنی یه کارت سری 4 از سری 5 قویتره؟ممنون میشم توجیهم کنید.
برای اینکه واقعا قویتره، شما اشتباهی مقایسه کردی
کارت GTX 560 همرده ی GTX 470 هست، کارت GTX 570 هم همرده ی GTX 480 هست، یه کارت رده متوسط از نسل جدید کم پیش میاد که از قویترین کارت نسل قبلش هم سریعتر باشه، تازه نسل 4 به 5 تفاوت زیادی در معماری و بازدهی نداشته.

با سلام من سیستمی دارم با این مشخصات و می خواهم ارتقا بدم خواهمندم کمکم کنید که کدوم رو انتخاب کنم
cpu:Q6600 intel
vga:4870 ATI 1 G اینها رو دارم
رم هم می خوام اینو بگیرم
GEIL - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB) یا
GEIL - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB)
M.B ASUS P5P43TD/USB3
M.B ASUS P5P41TD/USB3
M.B GIGABYTE GA-EP43T USB3
از بین این سه تا مادربورد کدوم با شرایطی که من می خوام بهتره
لطفاً راهنمایی کنید معیار اصلی من هم خوانی با کارت گرافیک و سی پی یو است در ضمن داشتن USB3 و 3 SATA برام مهم است.

دوست عزیز همه ی لیست رو قاطی و بی ربط نوشتی، بگو می خوای چیکار کنی و بودجت چقدره درست راهنمایی کنیم.

آخرین ویرایش:
توی هرسری از کارت ها سه رده وجود داره high end (خفن)، رده ی متوسط و رده ی ارزون قیمت gtx480 کارت high end سری 4xx هست پس تعجبی نداره که از 560ti که یه کارت سری متوسط سری 5xx هست قوی تر باشه اما این مقایسه رو میشه در مورد کارت ها ی همرده انجام داد مثلا 450gts و 550ti هر دو کارت های رده ی متوسط هستند اما 550ti که از سری 500 هست قویتره

مرسی عزیز ولی یه سوال
استفاده از پردازنده سوکت 1366 مدل های Extreme Edition مثل 990X بهتر نیست به نظرت تا 2600K ؟ کلا ممنون میشم در این رابطه هم توضیح بدی.
2600k بر پایه سوکت sandy bridge نسل جدید سوکت 1156 هست که از 1366 سریعتره در ضمن خرید 990x توی بازی ها هیچ تفاوت محسوسی ایجاد نمی کنه.
پسوند (k) توی 2600k به این معنی هست این پردانده مخصوص اورکلاک هست.
به تمام این موارد قیمت بالای 1 تومن 990x رو هم اضافه کن که دیگه دلیلی برای خریدش باقی نمیگذاره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
فرشید جان تفاوت این دوتا چیه؟2500k و i7 870?معنی این نامگذاریهای چیه؟و چرا انقدر قیمت 870 بالاتر از 2500 هست؟کدوم یکی قویتره؟
ممنون

آخرین ویرایش:
فرشید جان تفاوت این دوتا چیه؟2500k و i7 870?معنی این نامگذاریهای چیه؟و چرا انقدر قیمت 870 بالاتر از 2500 هست؟کدوم یکی قویتره؟
ممنون

870 که سریعترین پردازنده ی سوکت نسل قبلی 1156 هست، گرونه بخاطر اینکه کم شده و با مادربردای قدیمی بهترین خرید هست ولی دلیل نمیشه سرعتش از پردازنده های نسل جدید Core i5 2400/2500 هم بیشتر باشه،

از اول هم همونی که بهتر بود رو گفتم

ارزش داره 20تومن اضافه بدم و i5 2500kبه جای i5 2500بخرم؟
اگه یه مادربرد خوب و قوی براش بخری بله، چون می تونی 20 30 درصد راندمان بیشتر ازش بگیری.

سلام.آق فرشيد من ديروز رفتم كه به سلامتي سيستمو بگيرم و سفارش بدم .آقا رفتم تو يه فروشگاه توپ كه مخصوص سخت افزار و اين چيزا بود.مشخصات سيستمي كه ميخواستمو به طرف دادم.در اومد گفت CPUت كه intel 4 هسته ايه كه.ميگفت بايد AM3 6 هسته اي بزاري كه بهتره و از اين جور حرفا.ميگفت كارت گرافيكتم ATi بزاري تا يه سيستم توپ در بياد.آقا تا اينو گفت ديگه كفرم در اومد.بهش گفتم بابا اين سيستمو با مشورت خيليا انتخابش كردم حالا شما داري ميگي اين كارو بكن اون كارو نكن.گفتم حالا من اين سيستمي كه خودم انتخاب كردمو ميخوام .يه اخمي كرد بعدش گفت:آخه چرا يه CPUي كه 6 هسته ايه 6 مگابايت حافظه داره وقيمتشم از intel كمتره(منظورش AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz بود) چرا ميخواي به جاش يه CPU ي كه 4 هسته ايه و قيمتشم بيشتره عوض كني؟
تو اين گرما درجه حرارت منم زد بالا و از ترفند ((حالا بريم يه دوري بزنيم)) استفاده كردم و از فروشگاه اومدم بيرون.حالا آق فرشيد چيكار كنم همين CPu ي كه شما گفتينو بخرم يا AM3 رو؟
والا خودمم دارم ديوونه ميشم.اينم سيستمي كه شما پيشنهاد داديد:
CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
VGA:zotac GTX 580 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SDD:OCZ Vertex 2 90GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GReen X9
برم از يه جا ديگه بگيرم نه؟:-/

آخرین ویرایش:
سلام.آق فرشيد من ديروز رفتم كه به سلامتي سيستمو بگيرم و سفارش بدم .آقا رفتم تو يه فروشگاه توپ كه مخصوص سخت افزار و اين چيزا بود.مشخصات سيستمي كه ميخواستمو به طرف دادم.در اومد گفت CPUت كه intel 4 هسته ايه كه.ميگفت بايد AM3 6 هسته اي بزاري كه بهتره و از اين جور حرفا.ميگفت كارت گرافيكتم ATi بزاري تا يه سيستم توپ در بياد.آقا تا اينو گفت ديگه كفرم در اومد.بهش گفتم بابا اين سيستمو با مشورت خيليا انتخابش كردم حالا شما داري ميگي اين كارو بكن اون كارو نكن.گفتم حالا من اين سيستمي كه خودم انتخاب كردمو ميخوام .يه اخمي كرد بعدش گفت:آخه چرا يه CPUي كه 6 هسته ايه 6 مگابايت حافظه داره وقيمتشم از intel كمتره(منظورش AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz بود) چرا ميخواي به جاش يه CPU ي كه 4 هسته ايه و قيمتشم بيشتره عوض كني؟
تو اين گرما درجه حرارت منم زد بالا و از ترفند ((حالا بريم يه دوري بزنيم)) استفاده كردم و از فروشگاه اومدم بيرون.حالا آق فرشيد چيكار كنم همين CPu ي كه شما گفتينو بخرم يا AM3 رو؟

ادرس بده فردا با هم بریم پیش این یارو =))

اولا که Phenom II X4 965
6 هسته ای نیست و 4 هسته ایه
دوما هسته بیشتر داشتن دلیل بر قوی تر بودن نیست
سوما 2600 همون 6 هسته ایه amd رو هم درسته قورت میده>:)
و دیگه اینکه سیستمی که لیست شده واست عالیه و نیازی به تغییر هیچ یک از قطعات نیست

دوست عزیز، وقتی با این همه مشغله و گرفتاری میایم توی یه فروم تخصصی مشاوره می دیم یعنی هم تخصصش رو داریم و هم از تمام جوانب و انتخابهای موجود بهترین گزینه رو بهتون معرفی کردیم،

وقتی اونقدر به حرف ما اطمینان نداری که می ری پیش یه فروشنده ی خرده پا و نظرت رو برای خرید تغییر میده و مردد میشی که بخری یا نخری دیگه بهتره اصلا برای مشاوره اینجا نیای، چون داری یه جورایی ما رو هم تحقیر می کنی!

اگه واقعا به پیشنهاد ما اطمینان داشتی همونجا بهش می گفتی "دکتر کلنگ! ، من هر چی اراده کنم می خرم، شما نظر کارشناسی نده". البته تقصیر خودت هم هست که بجای خرید از مرکز می خوای از اونجا خرید کنی، هر چی باشه اطلاعات فروشنده هایی که توی بورس مرکز هستن از جاهای دیگه بیشتره.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: RoCoCo
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم.
اگه یه سیستم رو میزی(همین سیسیتمهایی که بدونه کیسه(اسم دقیقش رو نمیدونم:d))
بخرم بدرد میخوره؟
اصلا میشه بعدا ارتقائش داد؟
برای بازی کردن بدرد میخوره؟
یا اصلا برم یه کیس جدید بخرم بهتره؟
مشخصاتش رو نمیدونم، چون اصلا از فروشنده نپرسیدم ولی بعدا میرم سراغ میگیرم.
فقط همین رو بدونید که مدل msiهستش و قیمتش 920 هزار تومان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or