مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مثل اینکه این تکنولوژی یه نیش ترمز هم تو کارش نیست ! فرشید جان ۲ سوال :

۱ـ آقا مانیتورهای سه بعدی برای بازی وارد بازار شدن ؟
یه مانیتور ۲۲ یا نهایتا ۲۳ اینچ میخوام که سه بعدی باشه و رزولوشن خوبی هم داشته باشه پورت HDMI هم داشته باشه.

۲ـ سخت افزار من (با احتساب کارت ۵۸۰ به جای ۴۸۰) در رزولوشن 2560 در 1440 مشکلی نداره ؟ یعنی میتونه همه بازیها رو با تنظیمات بالا و فول فریم اجرا کنه ؟
1- بله، مانیتور سه بعدی هم وارد شده که در حال حاضر مدل ASUS VG236H هست که خودش پک سه بعدی کننده ی 3DVision رو هم داره

2- توی اون رزولوشن بالا دیگه نمیشه همچین تضمینی داد، اما بر طبق بررسیها 580 توی رزولوشن 2560 هم می تونه بیشتر بازیها رو خوب اجرا کنه، مگر اینکه بخوای سربسرش بزاری و مثلا از 16X AA هم همزمان استفاده کنی!! دیگه اونجوری باید با یه کارت دیگه SLI کنی.

1- بله، مانیتور سه بعدی هم وارد شده که در حال حاضر مدل ASUS VG236H هست که خودش پک سه بعدی کننده ی 3DVision رو هم داره

2- توی اون رزولوشن بالا دیگه نمیشه همچین تضمینی داد، اما بر طبق بررسیها 580 توی رزولوشن 2560 هم می تونه بیشتر بازیها رو خوب اجرا کنه، مگر اینکه بخوای سربسرش بزاری و مثلا از 16X AA هم همزمان استفاده کنی!! دیگه اونجوری باید با یه کارت دیگه SLI کنی.

فرشید جان خودت این مانیتور ASUS رو تائید میکنی ؟ نظرت راجب به نسل جدید سامسونگ که اون هم سه بعدیه چیه‌ ؟ خودت بودی کدوم رو انتخاب میکردی ؟ (لطف کن قمیت ASUS هم بگو)

فرشید جان خودت این مانیتور ASUS رو تائید میکنی ؟ نظرت راجب به نسل جدید سامسونگ که اون هم سه بعدیه چیه‌ ؟ خودت بودی کدوم رو انتخاب میکردی ؟ (لطف کن قمیت ASUS هم بگو)
بررسیهاش که نتایج خوبی داشته، نسل جدید سامسونگ منظورت کدومه؟؟ ما راجع به تلویزیوناش حرف نمی زنیم ها ، داستان مانیتورای کامپیوتر یه چیز مجزاس توی بحث

مدل ASUS با 3DVision حدود 700 تومن باید باشه.

نه، من کیفیتش واسم مهمه. من فکر میکردم کنتراست ال ای دی ها بیشتر که هست کیفیتشونم به طبع باید بهتر باشه که انگار اشتباه فکر میکردم.

این مانیتور LG LCD W2261VP رزولوشنش زیاد نیست ؟ چون توی ال سی دی اینطور که من فهمیدم رزولوشن باید حداکثر باشه تا کیفیت خوب رو ببینیم و کمتر از حداکثر باشه یه کم تار نشون میده. خب هرچی رزولوشن بالاتر بره حجم گرافیک زیاد و فریم هم کم میشه. امیدوارم که درست گفته باشم.
یه مانیتور 19 یا حداکثر 20 اگه میشه معرفی کنید.
ممنون.

ویرایش: در حد 150 تا 220.

آخرین ویرایش:
سلام

لطفا مودم وایرلس عالی معرفی کنید هرجای خونه بتونم از اینترنت لپتاپ استفاده کنم خونه 2طبقه حدود 250متر
قیمتش تا 100تومن

مرسی :)

یه مانیتور 19 یا حداکثر 20 اگه میشه معرفی کنید.
ممنون.

ویرایش: در حد 150 تا 220.

اگه 19 اینچ می خوای که می تونی SAMSUNG 1945/1943sn رو بخری
اما من پیشنهاد می دم یکی از مدلهای 2050/2070 رو بخری که دور و بر 220 تومن هستن و دید بهتری نسبت به مدلای 19 اینچ به کاربر میدن.

سلام

لطفا مودم وایرلس عالی معرفی کنید هرجای خونه بتونم از اینترنت لپتاپ استفاده کنم خونه 2طبقه حدود 250متر
قیمتش تا 100تومن

مرسی :)

می تونی Linksys WAG160N رو بخری که سری N هست و دو آنتن داخلی قدرتمند هم داره. حدود 140 تومن هست.

آخرین ویرایش:
ممنون از راهنماییت
قیمتی که گفته درسته؟!
محصول که همونه اما قیمت نه، قیمتش 140 تومن هست،(من قیمت مدل WRT160 رو نوشتم) اگر می خوای پایینتر بگیری می تونی مدل WAG120N رو بخری که 80 تومن هست.

Last edited by a moderator:
فرشید جان ، در رابطه با مانیتور Asus که گفتی چند سوال دارم ممنون میشم کمک کنی :

۱ـ برای داشتن تصویر سه بعدی نیاز به سخت افزار قویتری هست نسبت به دو بعدی ؟ اگه آره لطفا بگو چند درصد افت عملکرد سخت افزار خواهیم داشت ؟ (شرمنده اگه سوال آماتوری هست آخه یجا خوندم که مثلا در یک بازی سه بعدی تصاویر بازی دو بار رند میشن)

۲ـ این مانیتور هم تصاویر رو به صورت دو بعدی و هم سه بعدی به دلخواه نشون میده ؟ (چه در محیط ویندوز و وب و چه در بازی)

۳ـ و در آخر هم همراه مانیتور وسایل مورد نیاز مثل عینک هم هست ؟

مثل همیشه بینهایت ممنون.

فرشید جان ، در رابطه با مانیتور Asus که گفتی چند سوال دارم ممنون میشم کمک کنی :

۱ـ برای داشتن تصویر سه بعدی نیاز به سخت افزار قویتری هست نسبت به دو بعدی ؟ اگه آره لطفا بگو چند درصد افت عملکرد سخت افزار خواهیم داشت ؟ (شرمنده اگه سوال آماتوری هست آخه یجا خوندم که مثلا در یک بازی سه بعدی تصاویر بازی دو بار رند میشن)

۲ـ این مانیتور هم تصاویر رو به صورت دو بعدی و هم سه بعدی به دلخواه نشون میده ؟ (چه در محیط ویندوز و وب و چه در بازی)

۳ـ و در آخر هم همراه مانیتور وسایل مورد نیاز مثل عینک هم هست ؟

مثل همیشه بینهایت ممنون.
1- بله، احتیاج به سخت افزار قویتری هست، چون برایهر چشم یه تصویر متفاوت باید رندر بشه، درصدافت سرعت بسته به بازیها داره، ولی تا 30 40 درصد هم افت پیش میاد، البته واسه کارتای خیلی قوی که فرق زیادی نمی کنه

2- بله ، هر کدوم رو که بخوای نشون میده

3-اون پک 3DVision که گفتم توی خودش یه عینک هم داره.

سلام چطوری؟:)
آقا یکی یه سیستم می خواد ببنده در حد 500-600 تومن(البته این فقط کیس هست)اسپیکیر رو در نظر نگیرید.
یه مانیتور هم می خوام بین 150-200 تومن.
چی پیشنهاد می کنید؟
اینم بگم که طرف برا بازی کردن می خواد

سلام چطوری؟:)
آقا یکی یه سیستم می خواد ببنده در حد 500-600 تومن(البته این فقط کیس هست)اسپیکیر رو در نظر نگیرید.
یه مانیتور هم می خوام بین 150-200 تومن.
چی پیشنهاد می کنید؟
اینم بگم که طرف برا بازی کردن می خواد

1.mainboard giga m68-ddr3
2.cpu athlon 250
3.ram 2g ddr3 king
4.vga 5670 1g-ddr5 giga
5.hdd 500 gb W.D
6.power green 330w

7. monitor 19 LED samsung

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟