مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون! ولی پاسخ قبلیتون رو دقت کردم و دیدم که اینو پرسیدم دیگه :

اگه میشه بر حسب حدسیات و تقریب هم که شده جوابمو بدین ... نمیخوام مثل هالو ها برم تو مغازه ...

در ضمن سیستم پیشنهادی خودتون رو هم میشه برام بنویسید؟

یه مادر برد، یه cpu ؛ با قیمت معقول ...

ممنون ...
من فک نکنم بشه
باید دست کم همچین چیزی بخری:

CPU:Core i3 540
RAM:2*2GB DDR3 1333 CORSAIR
M/B:ASUS P7H55-M/USB3

حدود 360 تومن میشه. گرافیک هم که احتیاج به تعویض نیست.

سلام خدمت دوستان عزیز
سیستمی میخوام برایه کارهایه catia,autocad,solid work...
با بودجه 600 برای main,ram,cpu.power,vga
پیشاپیش متشکرم
CPU:AMD Phenom II X4 955
RAM:2*2GB PATRIOT DDR3 1333
M/B:MSI 870-G45
VGA:Geforce GTS 240 512MB
POWER:535W GREEN

اگه بودجت بیشتر بود و CPU Core i5 760 ارزون بود اونو پیشنهاد می دادم.

CPU:AMD Phenom II X4 955
RAM:2*2GB PATRIOT DDR3 1333
M/B:MSI 870-G45
VGA:Geforce GTS 240 512MB
POWER:535W GREEN

اگه بودجت بیشتر بود و CPU Core i5 760 ارزون بود اونو پیشنهاد می دادم.
دستت درد نکنه داش فرشید
اقا نگو 760 که دلم خونه الان فک کنم شده حدود 320 یعنی ظرف یک هفته
از 250 کشید به 320 چه شانسی اوردم زود گرفتم...
بازم تشکر

سلام
دوستان يه سيستم خوب ميخواستم جم كنم با 700 800 تومن.
فقط يه سري سوال داشتم.
من سيستم تقريبا بايد CPU,VGA رو كامل عوض كنم.اما مادر بوردم ULTRA DURABLE 2 هست.من ميخوام گرافيك تو مايه هاي 480 بگيرم و يه CPU خوب كه دقيقا نمي دونم چي بگيرم كه خوب رو به عالي باشه.ايا رو اين مادر بورد جواب ميده؟؟
اگه بخام يه كم هم بيشتر هزينه كنم چه مادربوردي و CPU يي و كارتي بگيرم خوبه؟؟ 2 گبگ رم دارم كه اونم بايد 4 ش كنم.
من بيشتر هدفم اينه بازي هايي مثل CRYSIS و... كه سيستم خوب ميخواد رو راحت اجرا كنم.

ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

کسی اطلاعاتی در مورد مانیتور 3D داره؟
همین هایی که سامسونگ تبلیغ میکنه
چند تا وردودی hdmi داره؟
قیمتش چجوریاس؟
واسه کنسول هم hdmi high speed جواب میده؟

نمی دونم جاش اینجا هست یا نیست:dولی از اونجایی که پول برق 130 تومان اومد میخواستم بدونم که pc من چقد نقش بازی کرده.مشخصات سیستم از این قرار است
cpu e8400
vga gts250
power535B green
4g ram ADATA 1066
min p45r ud3
میخواستم بدونم مصرفش تو حالت عادی و پر کاری چه جوری.چند واته.اگه جواب بدین ممنون میشم.حداقل از زیر بار منت خونه راحت میشم:d

سلام
دوستان يه سيستم خوب ميخواستم جم كنم با 700 800 تومن.
فقط يه سري سوال داشتم.
من سيستم تقريبا بايد CPU,VGA رو كامل عوض كنم.اما مادر بوردم ULTRA DURABLE 2 هست.من ميخوام گرافيك تو مايه هاي 480 بگيرم و يه CPU خوب كه دقيقا نمي دونم چي بگيرم كه خوب رو به عالي باشه.ايا رو اين مادر بورد جواب ميده؟؟
اگه بخام يه كم هم بيشتر هزينه كنم چه مادربوردي و CPU يي و كارتي بگيرم خوبه؟؟ 2 گبگ رم دارم كه اونم بايد 4 ش كنم.
من بيشتر هدفم اينه بازي هايي مثل CRYSIS و... كه سيستم خوب ميخواد رو راحت اجرا كنم.

ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
بالاخره چی شد میخوای سیستم جمع کنی یا قطعه عوض کنی ؟! :d
با ultra durable که کاری نداریم (اصلا ربطی به ارتقاء و بقیه داستانا نداره) با توجه به چیزایی که گفتی احتمالا main فعلیت 775 ساپورت هستش و احتمالا جای ارتقاء نداره البته مدل cpu مشخص نیست ولی بخوایم gtx480 رو با یه همچین سیستمی در نظر بگیریم عملا این main جای ارتقاء نداره ، خرید vga جدید (اونم gtx480 تشنه :d) یه پاور درست و حسابی میخواد که باید در نظر گرفته بشه.(این خودش کم کم 100 110 تا از بودجه رو میگیره)
در کل واسه ارتقاء cpu , ram , main و vga (با توجه به اینکه پاورت جوابگو باشه) پیشنهاد من اینه :

CPU : intel i5 760
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d
VGA : zotac gtx470

حدودا 940 در میاد ، البته این هفته ای که گذشت وضعیت cpu تو بازار به هم ریخته بود بطور مثال 760 از 255 تومن به مقام اول یعنی 320 تومن ارتقاء پیدا کرد و... :d منظور این که اگه قیمتا برگرده سر جاش ممکنه بتونی با کمتر از این هزینه قطعات رو تهیه کنی.
کسی اطلاعاتی در مورد مانیتور 3D داره؟
همین هایی که سامسونگ تبلیغ میکنه
چند تا وردودی hdmi داره؟
قیمتش چجوریاس؟
واسه کنسول هم hdmi high speed جواب میده؟
مانیتور 3d که تو بازار نایابه محدود به چند مدل خاص و قیمتای فضایی هستش.
اگه کنسول شما و مانیتور مد نظر ورودی hdmi داشته باشه شما میتونی از این رابط تصویر بگیری.

آخرین ویرایش:
نمی دونم جاش اینجا هست یا نیست:dولی از اونجایی که پول برق 130 تومان اومد میخواستم بدونم که pc من چقد نقش بازی کرده.مشخصات سیستم از این قرار است
cpu e8400
vga gts250
power535B green
4g ram ADATA 1066
min p45r ud3
میخواستم بدونم مصرفش تو حالت عادی و پر کاری چه جوری.چند واته.اگه جواب بدین ممنون میشم.حداقل از زیر بار منت خونه راحت میشم:d

توی حالت بیکاری که 250-300 وات هم مصرف نمیکنه

اما لود کامل حدود همون 400-450 وات رو مصرف میکنه:d

مانیتور 3d که تو بازار نایابه محدود به چند مدل خاص و قیمتای فضایی هستش.
اگه کنسول شما و مانیتور مد نظر ورودی hdmi داشته باشه شما میتونی از این رابط تصویر بگیری

ممنون از راهنمایی
من یه مدل سامسونگ رو صفحه اول دنیای بازی دیدم از قیمت هاش هم اطلاعی ندارم به اون صورت
ولی پرس و جو کردم ۵۰۰ تومن بوده حالا درست و غلط اطلاعی ندارم
کنسول هم منظورم ps3 بودگفتم اینجا بخش دیگه هستش اسم نبرم بهتره!
آخه مثل اینکه میگن باید مانیتور یا led که 3d هستش hdmi high speed رو ساپورت کنه
ممنون میشم کسی اطلاع داره کمک کنه

بالاخره چی شد میخوای سیستم جمع کنی یا قطعه عوض کنی ؟! :d
با ultra durable که کاری نداریم (اصلا ربطی به ارتقاء و بقیه داستانا نداره) با توجه به چیزایی که گفتی احتمالا main فعلیت 775 ساپورت هستش و احتمالا جای ارتقاء نداره البته مدل cpu مشخص نیست ولی بخوایم gtx480 رو با یه همچین سیستمی در نظر بگیریم عملا این main جای ارتقاء نداره ، خرید vga جدید (اونم gtx480 تشنه :d) یه پاور درست و حسابی میخواد که باید در نظر گرفته بشه.(این خودش کم کم 100 110 تا از بودجه رو میگیره)
در کل واسه ارتقاء cpu , ram , main و vga (با توجه به اینکه پاورت جوابگو باشه) پیشنهاد من اینه :

CPU : intel i5 760
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d
VGA : zotac gtx470

حدودا 940 در میاد ، البته این هفته ای که گذشت وضعیت cpu تو بازار به هم ریخته بود بطور مثال 760 از 255 تومن به مقام اول یعنی 320 تومن ارتقاء پیدا کرد و... :d منظور این که اگه قیمتا برگرده سر جاش ممکنه بتونی با کمتر از این هزینه قطعات رو تهیه کنی.
ممون
بله ميخوام ارتقا بدم :d
من زياد تو كار ارتقا و دردسر هاش نيستم مثلا ٢ ٣ سال يه بار انجام ميدم . اين سيستم رو بگيرم به نظرت تا اون موقع ضعيف نميشه؟؟
بعد cpu هاي i7 به كارم نميخوره؟؟
تا چه حد ميبره رو هزينه
راستي:
Processor
Intel core 2 Duo CPU E4600 @ 2.40 GHz
عزيز واقعا ممنون از راهنماييت

سلام
قیمت این قطعات را میخواستم و آیا در بازار موجود میباشد؟
core i7-870
core i5-760
P7P55D-E Deluxe

من قصد خرید مین و سی پی یو تو همین رنج و قیمت و قدرت دارم البته فکر نمیکنم کراس و sli انجام بدم آیا دوستان مادربورد دیگری میتوانند پیشنهاد بدند که sata3 usb3 پشتیبانی کنه با قدرت مین فوق و هزینه کم تر
لطفا دوستان نظرات خود را در مورد سی پی یو های بالا بفرمایند که کدام بهتر است؟
من که میخوام این قطعات رو بخرم آیا دوستان گزینه بهتری سراغ دارن ...
راستی پاورم silverstone 480 real هست...

آخرین ویرایش:
درخواست راهنمايي

دوستان يه مانيتور خوب 19 ال اي دي معرفي كنين -بلند گو و وبكم و ازاين چيزها نداشته باشه
كنتراست بالا و زمان پاسخگويي پاييني داشته باشه . نسبت به قيمتش ارزش خريد داشته باشه

ممنون از راهنمایی
من یه مدل سامسونگ رو صفحه اول دنیای بازی دیدم از قیمت هاش هم اطلاعی ندارم به اون صورت
ولی پرس و جو کردم ۵۰۰ تومن بوده حالا درست و غلط اطلاعی ندارم
کنسول هم منظورم ps3 بودگفتم اینجا بخش دیگه هستش اسم نبرم بهتره!
آخه مثل اینکه میگن باید مانیتور یا led که 3d هستش hdmi high speed رو ساپورت کنه
ممنون میشم کسی اطلاع داره کمک کنه
خواهش
والا از مانیتورای samsung ، 3d تو بازار اطلاعی ندارم (فک نمیکنم سام سرویس وارد کرده باشه) اما led tvهای سری c7000 , c8000 و c9000ش همه 3d ساپورت هستن و با عینکای مخصوص عرضه میشن که خوب از نظر کیفیت و کارایی با مدلای مختلف از برندایی مثل sony یا panasonic تفاوت زیادی دارن (باید تو تصویر تفاوتشون رو ببینی).
اکثر مانیتورای 3d ساپورت که 120 هرتز هستن واسه پخش تصاویر 3d به کیت 3d vision کمپانی nvidia نیاز دارن (سَوای یه کارت گرافیک خوب و قدرتمند) تا بشه این نوع تصاویر رو دید ، در مورد کنسول هم که مشخصه نیاز به عینک مخصوص دارن اما سری جدید samsung که معرفی شده از تکنولوژی ابداعی خود این شرکت استفاده میکنن یعنی بدون نیاز به این کیت شما میتونی تصویر 3d رو با عینک مخصوص ببینی.(منظور تو pc هستش)
ps3 و 360 هر دو hdmi و 3d ساپورت هستن یعنی اگه tv یا مانیتور شما (سَوای ساپورت hdmi) از 3d هم پشتیبانی کنه (120 هرتز باشه) شما میتونی این نوع تصاویر رو تو این پنل ها ببینی.
ممون
بله ميخوام ارتقا بدم :d
من زياد تو كار ارتقا و دردسر هاش نيستم مثلا ٢ ٣ سال يه بار انجام ميدم . اين سيستم رو بگيرم به نظرت تا اون موقع ضعيف نميشه؟؟
بعد cpu هاي i7 به كارم نميخوره؟؟
تا چه حد ميبره رو هزينه
راستي:
Processor
Intel core 2 Duo CPU E4600 @ 2.40 GHz
عزيز واقعا ممنون از راهنماييت
خواهش
کار نیک و پسندیده ای هستش.:d
منظورت سیستم پیشنهادی هستش ؟! خوب اینکه تا چه موقع جواب میده رو کسی نمیدونه اینایی هم که گفته میشه در حد حدس و گمان هستش وگرنه کَسی از آینده خبر نداره در کل گفتم وضعیت بازار یه مقدار بهم ریخته س البته تو یه سری از قطعات.
به کارِت که میخوره ولی بودجه ت به کارشون نمیخوره ! :d
در مورد cpu هم منظورم این بود که شما اگه قویترین مدل تو سری 775 رو هم تهیه کنی نسبت به هم قیمتش تو سری بعدش مثل p55 یا x58 از نظر کارایی قابل مقایسه نیست و اگه کارت گرافیک مد نظر هم gtx480 باشه دیگه رسما cpu پیش این کارت باید بره مرخصی ! :d
در کل پیشنهاد من اینه که فعلا عجله نکنی و صبر کنی تا وضعیت بازار مشخص شه سری جدید اینتل خوب جا بیفته بعد واسه خرید اقدام کنی.
سلام
قیمت این قطعات را میخواستم و آیا در بازار موجود میباشد؟
core i7-870
core i5-760
P7P55D-E Deluxe

من قصد خرید مین و سی پی یو تو همین رنج و قیمت و قدرت دارم البته فکر نمیکنم کراس و sli انجام بدم آیا دوستان مادربورد دیگری میتوانند پیشنهاد بدند که sata3 usb3 پشتیبانی کنه با قدرت مین فوق و هزینه کم تر
لطفا دوستان نظرات خود را در مورد سی پی یو های بالا بفرمایند
من که میخوام این قطعات رو بخرم آیا دوستان گزینه بهتری سراغ دارن ...
راستی پاورم silverstone 480 real هست
قیمتا میشه این :

core i7-870 (320-330)
core i5-760 (315-320)
P7P55D-E Deluxe (255-260)

خوب معمولا وقتی یه رنج قیمتی مشخص میشه تا همون اندازه میشه در نظر گرفت دیگه نمیشه معجزه کرد ، اینطور که مشخصه شما 600 واسه این دو قطعه کنار گذاشتی پیشنهاد من (مثل دوست قبلی تو همین پست) اینه که عجله نکنی صبر کنی تا سری جدید اینتل خوب جا بیفته قیمتا مشخص شه بعد واسه خرید اقدام کنی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.T.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or