مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یعنی i7 950 میتونه دوتا gtx 580 رو ساپورت کنه کامل؟واسه بعدا که بخوام sli کنم
چون من یه جا دیدم نوشته بود یه دونه 580 رو نمیتونه کامل ساپورت کنه.
منظورتون از عدد 2 یعنی 2 هسته ای هست؟؟
بله، می تونه، مگه بالاتر هم داریم از این سری؟ ( بجز SandyBridge ها که مشکل مادربرد دارن فعلا)

منظور از 2 هم 2 تا کارت هست، دو هسته ایش قراره 2یا 3 ماه دیگه بیاد.

بله، می تونه، مگه بالاتر هم داریم از این سری؟ ( بجز SandyBridge ها که مشکل مادربرد دارن فعلا)

منظور از 2 هم 2 تا کارت هست، دو هسته ایش قراره 2یا 3 ماه دیگه بیاد.
بالاتر که دایریم شما که بهتر باید بدونید i7 980x که 6 هسته ایه
واسه اون 2 هسته ای هم درجریانم ولی خیلی سخته واسم 3 ماه دیگه صبر کنم ولی فکر کنم تا اون موقع هم اگه صبر کنم بازم یه چیز جدیدتر میاد و بازم همون اش و همون کاسه

واسه اون 2 هسته ای هم درجریانم ولی خیلی سخته واسم 3 ماه دیگه صبر کنم ولی فکر کنم تا اون موقع هم اگه صبر کنم بازم یه چیز جدیدتر میاد و بازم همون اش و همون کاسه

خرید یه همچین پردازنده ۶ هسته ای گران قیمتی برای بازی زیاد جالب نیست و به اندازه پولی که پرداخت میکنید ، پرفورمنس نمیگیرید.

من با پردازنده ۹۳۰ خودم دو تا ۴۸۰ رو SLI کردم برای امتحان و خوب پاسخگو بود و مشکلی نداشت.

------------
حالا اگه میخوای amd ببندی و مادربوردت حتما giga یا asus باشه و usb3 - میتونی این سیستم رو ببندی

ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
153 تومن
(در ضمن مادربورد گرافیک انبورد داره و از کارتی ه الان داری هم قویتره)
cpu : Phenom II 965 X4
170 تومن
ram : 2*2 GB kingmax
80 تومن
power : 530 green ab
62 تومن

کلا میشه 468

ضمن تشکر.
میخواستم بدونم به نظرتون ارزش داره که واسه USB3 هزینه کنم؟تا 4سال دیگه USB3 یه چیز مورد استفاده و ضروری میشه؟
ارزش داره واسه کارت گرافیک آنبرد هزینه بپردازم؟
چون من هروقت بخوام مانیتور بخرم قطعا کارت گرافیک هم میخرم.
با همین مانیتور (17اینچ) و کارتی که الان دارم (7300) برای اجرای بازی و کارهای معمولی مثل تماشای فیلم و ... به مشکل برخورد میکنم یا نه؟
تصمیمم رو برای خرید این مدل CPU گرفتم و AMD 965 میخرم.
رم ها رو هم 2*2 kingmax یا ... میگیرم.فقط میخوام بدونم ارزش هزینه کردن داره 1600 گرفتن یا همون 1333 خوبه؟واقعا اونقدر تاثیر داره که ارزش هزینه داشته باشه؟
نظر خودم این هست که از هزینه مادربرد و رم کم کنم و به جاش پاور بهتری بردارم که در آینده مشکلی ایجاد نشه ، نظر شما چی هست؟
مادربرد بدون گرافیک آنبرد چی پیشنهاد میکنین؟
مادربرد بدون USB3 و گرافیک آنبرد چی پیشنهاد میکنین؟
مادربردهای ASUS و GIGABYTE برندهای خوبی هستن؟
ممنون میشم اگه کامل توضیح بدین چون من حداکثر تا آخر هفته باید خریدم رو انجام بدم و میخوام بهترین قطعات رو انتخاب کنم.

آخرین ویرایش:
ضمن تشکر.
میخواستم بدونم به نظرتون ارزش داره که واسه USB3 هزینه کنم؟تا 4سال دیگه USB3 یه چیز مورد استفاده و ضروری میشه؟
ارزش داره واسه کارت گرافیک آنبرد هزینه بپردازم؟
چون من هروقت بخوام مانیتور بخرم قطعا کارت گرافیک هم میخرم.
با همین مانیتور (17اینچ) و کارتی که الان دارم (7300) برای اجرای بازی و کارهای معمولی مثل تماشای فیلم و ... به مشکل برخورد میکنم یا نه؟
تصمیمم رو برای خرید این مدل CPU گرفتم و AMD 965 میخرم.
رم ها رو هم 2*2 kingmax یا ... میگیرم.فقط میخوام بدونم ارزش هزینه کردن داره 1600 گرفتن یا همون 1333 خوبه؟واقعا اونقدر تاثیر داره که ارزش هزینه داشته باشه؟
نظر خودم این هست که از هزینه مادربرد و رم کم کنم و به جاش پاور بهتری بردارم که در آینده مشکلی ایجاد نشه ، نظر شما چی هست؟
مادربرد بدون گرافیک آنبرد چی پیشنهاد میکنین؟
مادربرد بدون USB3 و گرافیک آنبرد چی پیشنهاد میکنین؟
مادربردهای ASUS و GIGABYTE برندهای خوبی هستن؟
ممنون میشم اگه کامل توضیح بدین چون من حداکثر تا آخر هفته باید خریدم رو انجام بدم و میخوام بهترین قطعات رو انتخاب کنم.

تا 4 ساله دیگه که بله
اما تا اون موقع دیگه این سیستمی که الان میبندی فسیل میشه:d

توی رنج قیمتی که شما مادربورد میخوای اکثرا گرافیک انبرد دارن

قید بازی کردن و تماشای فیلمهای بلو ری رو هم با این گرافیکی که داری بزن;)

1600 و 1333 قیمتشون خیلی تفاوت ندارن و پیشنهادم اینکه 1600 بخری

میتونی مادربرد رو Gigabyte MA770-UD3 برداری که قیمتش 125 تومنه و باقیش رو بزاری روی پاور و 585 بگیری

asus و giga هم هر دو عالی هستن

چرا دقت نمی کنی ببینی دارم چی می گم؟؟!
گفتم بالاتر از این سری نداریم؛ اون 980X هم جز دسته ی سری 9XX هست؛ یعنی توی همون سری 930/950 ،یعنی پلاتفرم، سوکت و مشخصاتشون شبیه به هم هست، فقط فرکانساشون فرق می کنه و مدل 980 هم 6 هسته ایه،

اگر پستای قبلی رو می دیدی گفتم و تاکید هم کردم که پردازنده ی 6 هسته ای در حال حاضر برای سیستم بازی به هیچ دردی نمی خوره

صبر کردن بعضی وقتا ارزش داره ، بعضی وقتا نه، بعضیا ولی در کل مشکل صبر کردن دارن آخه، میان میگن اگه ما تا 1 سال دیگه صبر کنیم بنظرتون چیز جدید و بهتری میاد که بخوایم بخریم؟!!
دیگه از دست دادن زمان رو جایی حساب نمی کنن،واسه همین هم تا آخر عمرشون منتظر می مونن!!

میشه مشخصات یه pc در حد 800 تومن به من معرفی مانیتور رو 150 تومن حساب کنید ممنون
CPU:INTEL Core I3 540
RAM:2*2GB DDR3 1333 CORSAIR
M/B:ASUS P7H55-M
VGA:GTS 240 1GB DDR5
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 1945sw

اگه درس متوجه شده باشم از جمله ی شما، مانیتور رو جز مبلغ 800 تومن میخواستید حساب بشه، الان کل مبلغ 815 تومن شده.

با عرض سلام
مشخصات سیستم من:
مادربورد:M4N78
VGA: ZOTAC GTS250
(CPU: ATHLON 425)
(RAM:2GB)
DVD:RW
HDD:500GB
POWER: GREEN530AB
می خواستم ببینم که این پاور با این سیستم چه نوع گرافیک هایی را می توانم جایگزین گرافیک فعلی کنم :مثلا" در سری5000 ATI یا سری GTX400کدامیک از این سری را می توانم استفاده کنم
با تشکر فراوان

سلام خسته نباشید میخواستم بدوونم بین این چند فاکتور کدووم رو انتخاب کنم بهتره
cpu
core i7 950
core i7 830
core i7 930
core i5 2600k
geraphic
gtx 570
gtx 580
gtx 480
mother board
msi big bang
gigabyte p67a-ud7
اگر در مورد مادر بورد یا هر فاکتوره دیگه ای نظری دارید بگید و در ضمن در مورد ram یه راهنمایی به من بکنید
یه قیمتم بهم بدید ممنوون میشم در مورد هر قطعه و قطعه ی مورد نظر

سلام
cpu:e5200
vga:9500gt
ram:2*2g
در حال حاضر افت فریم و aa یه مقدار اذیتم می کنه چه قدر باید هزینه کنم تا مشکل رفع بشه .چی پیشنهاد می کنید. به mb هم نمی خوام دست بزنم.

با عرض سلام
مشخصات سیستم من:
مادربورد:M4N78
VGA: ZOTAC GTS250
(CPU: ATHLON 425)
(RAM:2GB)
DVD:RW
HDD:500GB
POWER: GREEN530AB
می خواستم ببینم که این پاور با این سیستم چه نوع گرافیک هایی را می توانم جایگزین گرافیک فعلی کنم :مثلا" در سری5000 ATI یا سری GTX400کدامیک از این سری را می توانم استفاده کنم
با تشکر فراوان

شما می تونی کارت GTX 460 یا کارت 5850 یا 6870 رو هم با این سیستم استفاده کنی.

cpu
core i7 950
core i7 830
core i7 930
core i5 2600k
geraphic
gtx 570
gtx 580
gtx 480
mother board
msi big bang
gigabyte p67a-ud7
اگر در مورد مادر بورد یا هر فاکتوره دیگه ای نظری دارید بگید و در ضمن در مورد ram یه راهنمایی به من بکنید

همه چی رو گفتی الا فاکتور قیمت رو

باید بگی بودجت چقدر هست تا بتونیم پیشنهاد بدیم،

سلام
cpu:e5200
vga:9500gt
ram:2*2g
در حال حاضر افت فریم و aa یه مقدار اذیتم می کنه چه قدر باید هزینه کنم تا مشکل رفع بشه .چی پیشنهاد می کنید. به mb هم نمی خوام دست بزنم.
AA روی کارت 9500؟؟ شوخی می کنی!
این کارت همینطوری هم از مینی مم کارت پیشنهادی برای بازی پایینتر هست، چه برسه به اینکه بخوای گزینه های حرفه ای رو هم روش فعال کنی.

اولویت با تعویض کارت گرافیک هست که باید بزاریش کنار و یه کارت قوی و مناسب بسته به بودجت انتخاب کنی،مثلا یه کارت GTS 450 یا GTX 460 که 170 و 230 تومن قیمت دارن.

البته پردازنده ی شما هم ضعیف هست اما ارتقای اون به اندازه ی گرافیک ضروری نیست.

قيمت رم dd3 ,چطورياست ؟ هنوز پاين يا دوباره كشيده بالا؟
من خيلي در مورد رم اطلاع ندارم اگه ممكنه راهنمايي كنيد;;)
براي گيم چه ماركي (سري گيمينگ a-data چطوره ؟ تو اسمش گيم داره:))) بردارم ; اين سرعت (1333و 1600و... ) تو بازي چقدر تاثير گذاره
هزينمم زير 200 (كمترم شود بهتر )
و اينكه براي اضافه كردن رم چه فاكتورايي بايد مشترك باشه؟ (سرعت, ddr شون ....)

cpu
core i7 950
core i7 830
core i7 930
core i5 2600k
geraphic
gtx 570
gtx 580
gtx 480
mother board
msi big bang
gigabyte p67a-ud7
من بودجم یک میلییون هشتصد هست که می خواستم بدونم این مانیتور خوبه LG W2261

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or