nasimparsi
کاربر سایت
دوستان من چند روز پیش این مادربرد رو گرفتم:
Biostar TA88G HD
با قیمت 115 تومن
از نظر کارایی و امکانات نظرتون دربارش چیه؟
Biostar TA88G HD
با قیمت 115 تومن
از نظر کارایی و امکانات نظرتون دربارش چیه؟
شما با این امکانات و ویژگی ها مادربردی سراغ دارید که 100 تومن باشه! اگر هست معرفی کنید دوست بنده هم قصد خرید دارهپرسیدن این سوال زمانی که شما قطعه مورد نیازت رو خریداری کرده دیگه بی معنی هستش قبل از خرید میپرسن نه بعدش.
در کل تا رنج 100 تومن انتخاب خوبی هستش (با توجه به مشخصاتش) چیپش هم که 880g از amd هستش.

مادربردای خوب و جدید AMD الان از 130 تومن به بالاست،وگرنه با چیپ ست 770 میشه حدود 100 تومن هم پیدا کرد.شما با این امکانات و ویژگی ها مادربردی سراغ دارید که 100 تومن باشه! اگر هست معرفی کنید دوست بنده هم قصد خرید داره
سلام
من 1 هفته ای میشه DVD -Writer Pionner 218L که Lable falsh هم داره خریدم(ساتا هم هست) سرعتشم 22x هست
بنظرتون اشتباه کردم این DVD-Writer خریدم؟
یا خوب کار میکنه؟
32 تومانم پول دادم:d
خب مصرف کارتریجای لیزر متفاوت هست و قیمتشون هم بنسبت بالاستآقا اگر موضوع پرینتر به اینجا مربوط میشه:
کسی می تونه . یه پرینتر لیزری رنگی معرفی کنه . که هم کیفیتش خوب باشه هم زیاد پودر مصرف نکنه و پودرش هم قیمتش مناسب باشه (برای چاپ کاور و عکس می خوام) .
قیمت هم 0 الی 400 تومان
در مورد قطعاتی که لازمه جمع کنم راهنمیایی کنید. در ضمن من قیمت ها رو هم نمی دونم اگه قیمت ها رو هم بگین ممنون می شم
.
با سلام !من یه هارد اکسترنال usb 3 مدل western خریدم !با ضرفیت 500
میخواستم بپرسم این نوع هارد خوب هست ؟ با تشکر از همه دوستان !
اینم لینک هارد !
http://pclogist.com/news/wd-usb-3-0-and-3-tb-external-hard-drive/
با سلام من می خواستم یک سیستمPC HIGH END جمع کنم اگه ممکنهدر مورد قطعاتی که لازمه جمع کنم راهنمیایی کنید. در ضمن من قیمت ها رو هم نمی دونم اگه قیمت ها رو هم بگین ممنون می شم
.
مثلا می خوام GPU GFORCE 480 GTX و CPU COREi 3 یا COREi 5 باشه مادر بوردم هم p57 باشه. اگه ممکنه راهنماییم کنید در مورد gpu cpu mother board ......... کدوم بصرفه تره و غیره ممنون می شم.![]()
بله دوست عزیز !کاملا حق با شماست !اولین هاردی هست که تو بازار ما با پورت usb 3 عرضه شده !البته چون مادربرد من به پورت usb 3 مجهز هست دیشب سرعت هارد رو تست کردم !و فکر میکنم این اطلاعات بدرد دوستانی که بخوان این هارد رو تهیه کنن بخوره !فعلا تنها مدل USB 3.0 ساپورت توی بازار ما هست و مدل خوبیه، البته سرعت بیشترش فقط وقتی فعال میشه که از پورت USB 3.0 برای ارتباط استفاده بشه.
حالا که گفتی،پس منم یکم اطلاعات بیشتری اضافه کنم.بله دوست عزیز !کاملا حق با شماست !اولین هاردی هست که تو بازار ما با پورت usb 3 عرضه شده !البته چون مادربرد من به پورت usb 3 مجهز هست دیشب سرعت هارد رو تست کردم !و فکر میکنم این اطلاعات بدرد دوستانی که بخوان این هارد رو تهیه کنن بخوره !
سرعت این هارد چیزی معادل 55 مگابایت بر ثانیه هست که در بعضی موارد به 60 مگابایت بر ثانیه هم میرسید و البته در بعضی موارد کپی به 48 مگابایت بر ثانیه پایین می اومد اما بیشتر اوقات بین 52 تا 56 بود که سرعت بسیار بالایی هست !البته با توچه به اینکه هارد موجود من در کیس مدل سامسونگ 32 بافر از نوع ساتا 2 هست که اگر هارد درونی کیس هم از نوع ساتا 3 باشه در این صورت سرعت کاملا متفوت خواهد بود !
اما سرعت یک فلش usb 2 از نوع پرسرعت مارک ترنسد 8 گیگ بعد از کپی فایل مورد نظر در دو حافظه به ترتیب حافظه usb 2 سرعت 7 مگابایت بر ثانیه بود که مشابه همون فایلی که در حافظه usb 3 کپی کردم معادل 56 مگابایت بر ثانیه بود !
همچنین با یک هارد usb 2 اکسترنال هم فایل مشابه رو کپی و تست کردم که سرعتی که سرعت هارد 8 مگابایت بر ثانیه بود که نهایتا تا 10 مگابایت بر ثانیه هم اوج میگرفت و دوباره به 8 و 7 میرسید !
یا SSD های نسل جدید که قراره سرعتی بالاتر از 400 مگابایت بر ثانیه داشته باشن و استاندارد SATA 2.0 توانایی همچین سرعتی رو نداره و باید از استاندارد SATA 3.0 استفاده کرد.
من در کل Logitech رو به Edifier ترجیح می دم ولی بین این 2 تا s5.1 m بهتره به نظرمنوشته شده توسط 8800gt:سلام
نمیدونم اینجا جاش هست که میپرسم یا نه
شما باشید بین این دو تا اسپیکر کدوم رو انتخاب میکنید.هر دو تا هم قیمتشون 130.000 تومن هست.
Edifier s5.1m و Logitech X-540 و اگر باز هم خودتون پیشنهاد به غیر از این دو تا تو همین رنج قیمت دارید بگید