مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خوب خدا رحمتش کنه.:d
تا 300 تومن میتونی zotac gtx460 1gb رو در نظر بگیری تو مایه های 280 285 تومن در میاد.
580 که بطور رسمی وارد نشده توی بازار هم تک و توک شاید بتونی گیر بیاری ولی خوب با قیمتای فضایی 750 تا 900 تومن.:d
از AMD هم میتونی sapphire hd6870 یا his hd6870 رو در نظر بگیری البته یکم بالاتر در حد 340 تومن در میاد.
هر کدوم از اینا یه پاور درست و حسابی هم میخواد که باید در نظر داشته باشی.
یادم بنداز یه خرمایی پخش کنم براش:d
460 اسوس هم یه قیمتی میدی؟ همینطور 465،470 و 480 اسوس؟
بعدش این 6870 چطوریاست قدرتش؟
البته اینم بگم که اینو باید تو تاپیک گرافیم میگفتم ولی خب جواب بدید لطفا:d

یه هدفون میخواستم برای لپ تاپ (بدون میکروفون).ازین تو گوشیا میخوام که بتونم وقتی بیرون میرم با موبایلمم ازش استفاده کنم.کیفیت صدا و بیس خیلی خوبیم میخوام داشته باشه.اگر میشه چند مدل معرفی کنید.ممنون

منظورم این مدلاس :

Sony_ericsson_HBH_IS800_stereo_headphones.jpg

می تونی یکی از مدلای Creative رو انتخاب کنی،توی این سری هدفون ها دیگه بهتر نمی شه پیدا کرد،البته 30 تومن به بالا قیمت دارن ،اگرم مدلایی می خوای که با موبایلم بشه استفاده کرد همون Handsfree های Sony Ericsson بهترین مدلا رو داره،هم با سیم و هم بلوتوث که از 50 60 تومن به بالا هستن

و به هیچ وجه از مدلای بی نام و نشون و تقلبی نخر،جنس تقلبی به اسم TDK و SONY و این جور مارکا زیاد داریم.

ddr 3 برای با گرافیک gtx 580 و با پردازنده ای i3 و i7 بخونه
من که نفهمیدم!
می شه با رعایت اصول قواعد فارسی یه جمله بنویسید؟ حالا یکم هم بیشتر از یه جمله شد مشکل نداره!

کارت 580 یه پردازنده ی قوی هم احتیاج داره،مثل Core i7 و یه مادربرد خوب و یه پاور خوب هم می خواد

شما فقط کل بودجه رو بگو، بو د جه

سلام.مشخصاتgeforce 435m رومیخاستم؟کیفیتش واسه گیم؟ddr3هستش یاddr5?:-/

خب DDR3 هست ،باس 128 بیتی، 96 تا Shader از سری تراشه های خانواده ی GF100

همرده ی 5730 هست و از لحاظ راندمان متوسط به بالا هست،یعنی بعضی بازیها رو توی تنظیمات بالا و بعضی دیگه رو هم می تونه توی تنظیمات متوسط بخوبی اجرا کنه.

یادم بنداز یه خرمایی پخش کنم براش:d
460 اسوس هم یه قیمتی میدی؟ همینطور 465،470 و 480 اسوس؟
بعدش این 6870 چطوریاست قدرتش؟
البته اینم بگم که اینو باید تو تاپیک گرافیم میگفتم ولی خب جواب بدید لطفا:d
:d
460 1gb با برد asus فک میکنم 375 380 تومن در بیاد قبلا راجب این برند توضیح دادم که داستانش چیه.
470ش آخرین بار 530 تومن و 480ش هم 735 تومن 465 هم قیمت ندارم.;)
البته یه چند وقتیه که asus (منظور vga هستش) تو بازار کمرنگ شده.
خوب تو بنچا بهتر میتونی متوجه کاراییش بشی ولی خوب از نظر کارایی همون 5870 هستش فقط کمی ضعیفتر.

با سلام !
من ميخواستم نظر دوستان رو راجب اين مادربرد بدونم !خود بنده از اين نوع مادربرد خريدم !و با اين مادربرد نيز هيچ مشکلي ندارم !کليه امکانات اين مادربرد رو هم ميدونم اما ميخوام به صورت علمي هم يه نظري از دوستان بدونم !
مدل مادربرد GA-880GA-UD3H rev. 2.2
چيپست اين مادربرد 880G هست !
ساپورت کامل از رمهاي DDR3 با باس 1866 تا 2000
SATA 3 و USB 3
ساپورت کامل از سيستم Hybrid Graphics و داراي کارت گرافيک آمبرد که اگر يک کارت گرافيک هم بگريد و بذاريد روي اين مادرربرد با کارت گرافيک موجود آمبرد هماهنگ ميشه !

بخشي از امکانات موجود اين مادربرد که من کاملا هم از اون راضي هستم !

اما دوستم اعتقاد داره که مادربرد نمونه اي اين چيپ با مارک ASUS هم خيلي گرونتر از اين نوع مادربرد هست بهتره !ما اصلا متوجه بهتر بودن نوع کيفيت در اين مادربرد نشدم !و نميدونم دليل اصلا چي هست ؟من هیچ وقت به مادربرد asus اعتقاد نداشتم و ندارم !به نظر من مادربدهای asus پول مارک خودشو میگیره !مدت بسیار زیادی هست که با گیکا کار میکنم حدود 3 سیستمی که قبلا بستم همه گیگا بود !

مادربرد فوق ذکر بالای گیگا رو به سختی از بازار پیدا کردم !همینک 1 کارت گرافیک روی این مادربرد دارم که 5670 هست و با چیپ گرافیکی آمبرد خوب جواب داده !از رم های adata 4 گیگ باس 1600 هم روش هست از cpu amd phenon ii x4 955 هم روش هست !

لطفا دوستان محبت کنن بگن فرق مادربردهای گیگا با ایسوز در چیست ؟؟؟ تفاوت قیمت این دو مادربرد در بازار بسیار زیاد هست !

مدل مادربرد ایسوز با چیپ مذکور

http://www.asus.com.au/product.aspx?P_ID=GieCoWs1Eigeef6i&templete=2

آخرین ویرایش:
سلام بر همه دوستان . میخواستم ببینم تو مرز 200 تا 230 تومن کارت گرافیک چی توصیه میکنید. مرسی
يا اجازه رامين جان و فرشيد جان

تو اين رنج به نظرم 5770 خوبه
ولي يكم بودجه رو بيشتر كني تا 260 كارت gtx 460 مدل 1 گيگ پيشنهاد ميشه كه خيلي بهتره

همچنین بهش بگو با این بودجه که نمیشه با سیستم اینقد ادا اصول درآورد که!
هم گرافیک کار می کنه، هم مانیتور LED می خواد،تازه بازیم می کنه؟!
:d:d:d
خب حق با شماست ولی این بنده خدا هم بودجش فعلا محدوده و نمیتونه بیشتر از این هزینه کنه
حالا شما آقایی کن یه سیستم پیشنهاد بده که فقط واسه کارش باشه تا فعلا لنگ نَمونه ... ممنون @};-

با سلام !
من ميخواستم نظر دوستان رو راجب اين مادربرد بدونم !خود بنده از اين نوع مادربرد خريدم !و با اين مادربرد نيز هيچ مشکلي ندارم !کليه امکانات اين مادربرد رو هم ميدونم اما ميخوام به صورت علمي هم يه نظري از دوستان بدونم !
مدل مادربرد GA-880GA-UD3H rev. 2.2
چيپست اين مادربرد 880G هست !
ساپورت کامل از رمهاي DDR3 با باس 1866 تا 2000
SATA 3 و USB 3
ساپورت کامل از سيستم Hybrid Graphics و داراي کارت گرافيک آمبرد که اگر يک کارت گرافيک هم بگريد و بذاريد روي اين مادرربرد با کارت گرافيک موجود آمبرد هماهنگ ميشه !

بخشي از امکانات موجود اين مادربرد که من کاملا هم از اون راضي هستم !

اما دوستم اعتقاد داره که مادربرد نمونه اي اين چيپ با مارک ASUS هم خيلي گرونتر از اين نوع مادربرد هست بهتره !ما اصلا متوجه بهتر بودن نوع کيفيت در اين مادربرد نشدم !و نميدونم دليل اصلا چي هست ؟من هیچ وقت به مادربرد asus اعتقاد نداشتم و ندارم !به نظر من مادربدهای asus پول مارک خودشو میگیره !مدت بسیار زیادی هست که با گیکا کار میکنم حدود 3 سیستمی که قبلا بستم همه گیگا بود !

مادربرد فوق ذکر بالای گیگا رو به سختی از بازار پیدا کردم !همینک 1 کارت گرافیک روی این مادربرد دارم که 5670 هست و با چیپ گرافیکی آمبرد خوب جواب داده !از رم های adata 4 گیگ باس 1600 هم روش هست از cpu amd phenon ii x4 955 هم روش هست !

لطفا دوستان محبت کنن بگن فرق مادربردهای گیگا با ایسوز در چیست ؟؟؟ تفاوت قیمت این دو مادربرد در بازار بسیار زیاد هست !

مدل مادربرد ایسوز با چیپ مذکور

http://www.asus.com.au/product.aspx?P_ID=GieCoWs1Eigeef6i&templete=2
این دو تا از بهترین برندای بازار هستن و اونطوری که شما فکر نمی کنی تفاوتی در کیفیت کلی ندارن،تفاوت رو باید در جزییات و با آزمایش، اونم روی مدلهای مجزا بدست آورد نه در برند

درسته که دوتا مادربرد ممکنه از یه چیپ ست و امکانات یکسان برخوردار باشن،اما چیزی که از هم مجزاشون می کنه،کیفیت و پشتیبانی بایوس و طراحی اجزای مادربرد هست که توی سازگاری با انواع مدلهای رم،کارتای گرافیک،کارتای جانبی،تداخل نکردن کارتا و میزان پیداری در فرکانسهای بالا مشهود میشه که دلیل برتری یکی نسبت به اون یکی میشه.بایوسای ASUS همیشه بهترین مهندسی طراحی و بایوس رو داره،گیگابایت هم البته همینطور

سلام بر همه دوستان . میخواستم ببینم تو مرز 200 تا 230 تومن کارت گرافیک چی توصیه میکنید. مرسی
جواب دوستم آقا پدرام کامل بود،

:d:d:d
خب حق با شماست ولی این بنده خدا هم بودجش فعلا محدوده و نمیتونه بیشتر از این هزینه کنه
حالا شما آقایی کن یه سیستم پیشنهاد بده که فقط واسه کارش باشه تا فعلا لنگ نَمونه ... ممنون @};-

آخه با اون پول چیزی که بدرد کارشم بخوره نمیتونه بگیره،من چجوری پیشنهاد بدم؟

CPU:AMD Athlon II X3 435
RAM:2*2GB PATRIOT DDR3 1333
M/B:ASUS M4A88T-M/usb3
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 2053

حدود 650 تومن میشه.

آخه با اون پول چیزی که بدرد کارشم بخوره نمیتونه بگیره،من چجوری پیشنهاد بدم؟

CPU:AMD Athlon II X3 435
RAM:2*2GB PATRIOT DDR3 1333
M/B:ASUS M4A88T-M/usb3

حدود 650 تومن میشه.
درسته ولی در حال حاضر دستش تنگه و نمیتونه بیشتر هزینه کنه
بهش گفتم گفت اگه مانیتورش LCD هم باشه مشکلی نیست فقط کیفیتش خوب باشه و CPUـوش هم حتما اینتل باشه ... ببخشید من همش زحمتتون میدم :x

سلام!
دوستم میخواد یه کیس ببنده نهایتا 1 میلیون. بیشتر هم واسه بازی می خواد، لطفا یه سیستم مناسب معرفی کنید البته گفته CPU ـش Intel باشه و گرافیکش هم NVIDIA. ممنون.

درسته ولی در حال حاضر دستش تنگه و نمیتونه بیشتر هزینه کنه
بهش گفتم گفت اگه مانیتورش LCD هم باشه مشکلی نیست فقط کیفیتش خوب باشه و CPUـوش هم حتما اینتل باشه ... ببخشید من همش زحمتتون میدم :x
اگه با این بودجه اینتل بخوای باشه که هم ضعیفتر میوفته و هم گرونتر،واسه چی باید حتما اینتل باشه؟
مانیتور که LCD هست

CPU:INTEL E5300
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5G41T-M/LX
VGA:9400 512DDR3

حدود 650 تومن میشه

سلام!
دوستم میخواد یه کیس ببنده نهایتا 1 میلیون. بیشتر هم واسه بازی می خواد، لطفا یه سیستم مناسب معرفی کنید البته گفته CPU ـش Intel باشه و گرافیکش هم NVIDIA. ممنون.

CPU:INTEL Core I5 760
RAM:2*2GB DDR3 1333
M/B:ASUS P7H55-M
VGA:Geforce 460 1GB DDR5
CASE:GREEN INFINITY

حدود 1030 تومن میشن.

کاشکی مدلش رو هم می پرسیدی،میشد فهمید که ارزش خرید داره یا فرقی با بقیه نمی کنه.

امروز رفتم بخرم.همین مدل go flex که فرمودید رو دید زدم.واقعا پدیده باحالیه!
هارد لپ تاپی -با 3 تا قابلیت!هم اتصال مستقیم به sata هم پورت usb2 که همراهش بود
-یک تبدیل usb3 هم گرفتم شد 100 تومن تقریبا(چند تومنی بیشتر)

واقعا خیلی باحال بود.

هارد WD هم مدل پاسپورتی بود. 5400 هم بود سمت 88 تومن.86 تومن هم پیدا میشد.ترجیح دادم همین go flex رو بگیرم.
73 تومن هارد شد. 33 تومن هم تبدیل.

-تبدیلUSB3 رو تو خونه نگه میدارم.USb2 هم که بهش وصل هست -برای لپ تاپ و یا تبادل دیتا استفاده میکنم:d

-خیلی ممنون

امروز رفتم بخرم.همین مدل go flex که فرمودید رو دید زدم.واقعا پدیده باحالیه!
هارد لپ تاپی -با 3 تا قابلیت!هم اتصال مستقیم به sata هم پورت usb2 که همراهش بود
-یک تبدیل usb3 هم گرفتم شد 100 تومن تقریبا(چند تومنی بیشتر)

واقعا خیلی باحال بود.

هارد WD هم مدل پاسپورتی بود. 5400 هم بود سمت 88 تومن.86 تومن هم پیدا میشد.ترجیح دادم همین go flex رو بگیرم.
73 تومن هارد شد. 33 تومن هم تبدیل.

-تبدیلUSB3 رو تو خونه نگه میدارم.USb2 هم که بهش وصل هست -برای لپ تاپ و یا تبادل دیتا استفاده میکنم:d

-خیلی ممنون
پس مدل USB 3.0 نبود دیگه درسته؟؟
بعد اون تبدیل اون وسط کارش چیه؟؟

سلام.یه سوال داشتم مونیتور که بردر لس borderless باشه تو ایران هست ؟

منظورت تکنولوژی تبلیغاتی برند خاصی مثل LG هست، یا چیز دیگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or