با سلام !
من ميخواستم نظر دوستان رو راجب اين مادربرد بدونم !خود بنده از اين نوع مادربرد خريدم !و با اين مادربرد نيز هيچ مشکلي ندارم !کليه امکانات اين مادربرد رو هم ميدونم اما ميخوام به صورت علمي هم يه نظري از دوستان بدونم !
مدل مادربرد
GA-880GA-UD3H rev. 2.2
چيپست اين مادربرد 880G هست !
ساپورت کامل از رمهاي DDR3 با باس 1866 تا 2000
SATA 3 و USB 3
ساپورت کامل از سيستم Hybrid Graphics و داراي کارت گرافيک آمبرد که اگر يک کارت گرافيک هم بگريد و بذاريد روي اين مادرربرد با کارت گرافيک موجود آمبرد هماهنگ ميشه !
بخشي از امکانات موجود اين مادربرد که من کاملا هم از اون راضي هستم !
اما دوستم اعتقاد داره که مادربرد نمونه اي اين چيپ با مارک ASUS هم خيلي گرونتر از اين نوع مادربرد هست بهتره !ما اصلا متوجه بهتر بودن نوع کيفيت در اين مادربرد نشدم !و نميدونم دليل اصلا چي هست ؟من هیچ وقت به مادربرد asus اعتقاد نداشتم و ندارم !به نظر من مادربدهای asus پول مارک خودشو میگیره !مدت بسیار زیادی هست که با گیکا کار میکنم حدود 3 سیستمی که قبلا بستم همه گیگا بود !
مادربرد فوق ذکر بالای گیگا رو به سختی از بازار پیدا کردم !همینک 1 کارت گرافیک روی این مادربرد دارم که 5670 هست و با چیپ گرافیکی آمبرد خوب جواب داده !از رم های adata 4 گیگ باس 1600 هم روش هست از cpu amd phenon ii x4 955 هم روش هست !
لطفا دوستان محبت کنن بگن فرق مادربردهای گیگا با ایسوز در چیست ؟؟؟ تفاوت قیمت این دو مادربرد در بازار بسیار زیاد هست !
مدل مادربرد ایسوز با چیپ مذکور
http://www.asus.com.au/product.aspx?P_ID=GieCoWs1Eigeef6i&templete=2