مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فعلا NVIDIA توی این محدوده ی قیمتی هیچ کارتی با راندمان مشابه نداره
اما اگه تا یک ماه دیگه صبر کنی میسه کارت GTX 460 رو با قیمت کمتر و راندمان نزدیک به 5850 خریداری کرد
کارت GTX 465 هم موجود هست که حدود 360 تومنه اما در حد 5830 هست فقط.

خب این قیمت واقعی CPU نیست که،چون کم شده دارن گرونتر می فروشن،با 300 تومن آدم میره یه Core i7 920/930 میخره،چرا واسه 750 پول بده؟(مگر اینکه مادربرد P55/H55 خریده باشی)

مگه مادربورد p55/h55 سی پی یو i7 920 رو ساپورت نمی کنه؟

خب این قیمت واقعی CPU نیست که،چون کم شده دارن گرونتر می فروشن،با 300 تومن آدم میره یه Core i7 920/930 میخره،چرا واسه 750 پول بده؟(مگر اینکه مادربرد P55/H55 خریده باشی)

نه هنوز چیزی نخریدم منتظرم تا 750 ارزون بشه بعدا بخرم. نمیخام برای cpu زیاد خرج کنم به خاطر همین طرف i7 نرفتم(البته اگه 750 گرون بمونه مجبور میشم برم:-s)
میخام بجای خرج زیاد برای cpu ، گرافیک بهتری بگیرم.
5850 ارزش 100 تومن اضافه تر رو نسبت به 5770 داره؟؟(درست گفتم؟ اختلافش 100ـه؟)

خواهشا دو تا سیستم معرفی کنید که یکی 80 تومن شه و یکی هم 100 تومن
با این شرایط:
قطعاتشون دست دوم باشه،مودم دایال آپ و لن نداشته باشن،هارد جفتشون 40 یا کمتر باشه،کیسشون هم مهم نیست و حتما هم dvd رایتر داشته باشن
ممنون.

آخرین ویرایش:
ممنونم فقط اگه ممکنه گرافیکم nvidia باشه حتما". ATI نباشه.ضمنا" یه هدست حرفه ای ام می خواستم با باس زیاد و صدای شفاف .
الان كارتهاي انويديا به صرفه نيستن اما تنها انتخاب كارت 470 هست كه قيمتش حدود 420 هست. در حالي كه كارايي 5850 از اين كارت بالاتره.
دوست عزیز این core i5 750 چند روز پیش 260 بود تا دیروز هم با 300 تومن هم گیر نمیومد! :((دیگه امروز رو نمیدونم.
چرا اینطوری شده؟
تا کی اینطوری میمونه؟
من لنگ این یدونه ام خواهشا اگه خبری شد دوستان تو این تاپیک اطلاع رسانی کنند.:)
آشفته بازاره ديگه!
بعضي‌ها هم دارن سو استفاده مي‌كنند و بهترين كار هم نخريدن هست چون واقعا ارزش نداره كه 300 تومن براش كنار بذارين.
مگه مادربورد p55/h55 سی پی یو i7 920 رو ساپورت نمی کنه؟
خير. تنها بودرهاي با چيپ‌ست X58 از اين پردازنده ساپورت مي‌كنند.
Nvidia GTX480 گارانتی اواژنگ 740 تا 750 میچرخه!
ارزش خرید داره؟؟؟
اگر از لحاظ پاور مشكلي نداشته باشين داره، چون نمي‌صرفه كه يك پاور 200 تومن هم براي اين كارت بگيرين و بشه حدود يك ميليون!
5850 ارزش 100 تومن اضافه تر رو نسبت به 5770 داره؟؟(درست گفتم؟ اختلافش 100ـه؟)
صد در صد! بله كارت 5850 حدود 320 تا 330 تومن هست و كارت 5770 حدود 220 تومن.

ولی کارت GTX 465 فکر کنم انتخاب خوبی باشه با یه پاور 580 .
نه عزيز.
اين كارت كاراييش با كارت 5830 برابر هست اما قيمتش خيلي بيشتر از اين كارت.

تنها كارت 480 رو من پيشنهاد مي‌كنم كه بنا به شواهد و تست‌هاي صورت گرفته در اعمال AA افت فريم كمي داره و در اين حالت حتي از كارت 5970 هم بهتر عمل مي‌كنه!

الان كارتهاي انويديا به صرفه نيستن اما تنها انتخاب كارت 470 هست كه قيمتش حدود 420 هست. در حالي كه كارايي 5850 از اين كارت بالاتره.

کارت GTX 470 در اکثر موارد از 5850 سریعتر هست،خیلی جاها هم به 5870 نزدیکه یا حتی بعضی جاها-مثل رندر DX11 و Tesselation-از اون هم سریعتر هست.

ولی کارت GTX 465 فکر کنم انتخاب خوبی باشه با یه پاور 580 .
بر خلاف تصور،کارت 460 خیلی جاها سریعتر از 465 هست و از لحاظ قیمتی هم به صرفه تر.

کارت GTX 470 در اکثر موارد از 5850 سریعتر هست،خیلی جاها هم به 5870 نزدیکه یا حتی بعضی جاها-مثل رندر DX11 و Tesselation-از اون هم سریعتر هست.
درسته.
توي تسليشن كارتهاي انويديا واقعا در حد يك شاهكار هستند.
m2033tess.png

jc2.png

خواهشا دو تا سیستم معرفی کنید که یکی 80 تومن شه و یکی هم 100 تومن
با این شرایط:
قطعاتشون دست دوم باشه،مودم دایال آپ و لن نداشته باشن،هارد جفتشون 40 یا کمتر باشه،کیسشون هم مهم نیست و حتما هم dvd رایتر داشته باشن
ممنون.
دوستان لطفا جواب منم بدید قیمت قطعات قدیمی دستم نیست و نهایتا تا پسفردا هم می خوام جفتشون رو وردارم...

دوستان لطفا جواب منم بدید قیمت قطعات قدیمی دستم نیست و نهایتا تا پسفردا هم می خوام جفتشون رو وردارم...
عزيز سيستم دست دوم كه براي فروش در هر مغازه نيست كه بخوايم پيشنهاد بديم!
مگر اينكه فردي بخواد براي فروش بذاره اونوقت شما از اون فرد بخرين.

بعد از اين، توي اين تاپيك شما كجا ديدين كه كسي سيستم دست دوم پيشنهاد بده؟

این روزا با این بازار ایران حسابی اشکم در اومده ! :-s
اصلا گوره بابای صرفه جویی در هزینه :

CPU - MainBoard - VGA - RAM - HARD - Power + Monitor Full HD

واسه گیم میخواستم.

بودجه تا ۱.۵ هم بالا بره (حالا یکمم بالاتر ایرادی نداره فقط مواظب قلب من باشید)
راستی کارت گرافیک هم حتما انویدیا و پردازنده هم اینتل باشه.

با تشکر.

سلام.
آقا من یه کیس میخوام جمع کنم که حداقل 2گیگ رم داشته باشه.
گرافیک و سی پی یو خیلی قوی نمی خوام.
هاردش هم 160 اینا باشه ولی SATA حتما داشته باشه.
لطفا یه چیز خوب معرفی کنید چون می خوام باهاش با چندتا رایتر همزمان رایت کنم.

نه عزيز.
اين كارت كاراييش با كارت 5830 برابر هست اما قيمتش خيلي بيشتر از اين كارت.

تنها كارت 480 رو من پيشنهاد مي‌كنم كه بنا به شواهد و تست‌هاي صورت گرفته در اعمال AA افت فريم كمي داره و در اين حالت حتي از كارت 5970 هم بهتر عمل مي‌كنه!

ولی این کارت GTX 480 خودش یه سیستمه تازه اگه برندشم گیگا باشه که دیگه سر به فلک میکشه قیمتش من اونقد بودجه ندارم که 700 800 تومن فقط پول کارت گرافیک بدم.ولی در عین حال فقط Nvidia رو قبول دارم شاید صبر کنم قیمتش بیاد پایین بهد بخرم که اونم فکر نکنم حالا حالا ها بیاد پایین. الان قیمت کارت 480 با برند گیگا چنده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or