مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ولی کارت GTX 465 فکر کنم انتخاب خوبی باشه با یه پاور 580 .
نه عزيز.
اين كارت كاراييش با كارت 5830 برابر هست اما قيمتش خيلي بيشتر از اين كارت.

تنها كارت 480 رو من پيشنهاد مي‌كنم كه بنا به شواهد و تست‌هاي صورت گرفته در اعمال AA افت فريم كمي داره و در اين حالت حتي از كارت 5970 هم بهتر عمل مي‌كنه!

الان كارتهاي انويديا به صرفه نيستن اما تنها انتخاب كارت 470 هست كه قيمتش حدود 420 هست. در حالي كه كارايي 5850 از اين كارت بالاتره.

کارت GTX 470 در اکثر موارد از 5850 سریعتر هست،خیلی جاها هم به 5870 نزدیکه یا حتی بعضی جاها-مثل رندر DX11 و Tesselation-از اون هم سریعتر هست.

ولی کارت GTX 465 فکر کنم انتخاب خوبی باشه با یه پاور 580 .
بر خلاف تصور،کارت 460 خیلی جاها سریعتر از 465 هست و از لحاظ قیمتی هم به صرفه تر.

کارت GTX 470 در اکثر موارد از 5850 سریعتر هست،خیلی جاها هم به 5870 نزدیکه یا حتی بعضی جاها-مثل رندر DX11 و Tesselation-از اون هم سریعتر هست.
درسته.
توي تسليشن كارتهاي انويديا واقعا در حد يك شاهكار هستند.
m2033tess.png

jc2.png

خواهشا دو تا سیستم معرفی کنید که یکی 80 تومن شه و یکی هم 100 تومن
با این شرایط:
قطعاتشون دست دوم باشه،مودم دایال آپ و لن نداشته باشن،هارد جفتشون 40 یا کمتر باشه،کیسشون هم مهم نیست و حتما هم dvd رایتر داشته باشن
ممنون.
دوستان لطفا جواب منم بدید قیمت قطعات قدیمی دستم نیست و نهایتا تا پسفردا هم می خوام جفتشون رو وردارم...

دوستان لطفا جواب منم بدید قیمت قطعات قدیمی دستم نیست و نهایتا تا پسفردا هم می خوام جفتشون رو وردارم...
عزيز سيستم دست دوم كه براي فروش در هر مغازه نيست كه بخوايم پيشنهاد بديم!
مگر اينكه فردي بخواد براي فروش بذاره اونوقت شما از اون فرد بخرين.

بعد از اين، توي اين تاپيك شما كجا ديدين كه كسي سيستم دست دوم پيشنهاد بده؟

این روزا با این بازار ایران حسابی اشکم در اومده ! :-s
اصلا گوره بابای صرفه جویی در هزینه :

CPU - MainBoard - VGA - RAM - HARD - Power + Monitor Full HD

واسه گیم میخواستم.

بودجه تا ۱.۵ هم بالا بره (حالا یکمم بالاتر ایرادی نداره فقط مواظب قلب من باشید)
راستی کارت گرافیک هم حتما انویدیا و پردازنده هم اینتل باشه.

با تشکر.

سلام.
آقا من یه کیس میخوام جمع کنم که حداقل 2گیگ رم داشته باشه.
گرافیک و سی پی یو خیلی قوی نمی خوام.
هاردش هم 160 اینا باشه ولی SATA حتما داشته باشه.
لطفا یه چیز خوب معرفی کنید چون می خوام باهاش با چندتا رایتر همزمان رایت کنم.

نه عزيز.
اين كارت كاراييش با كارت 5830 برابر هست اما قيمتش خيلي بيشتر از اين كارت.

تنها كارت 480 رو من پيشنهاد مي‌كنم كه بنا به شواهد و تست‌هاي صورت گرفته در اعمال AA افت فريم كمي داره و در اين حالت حتي از كارت 5970 هم بهتر عمل مي‌كنه!

ولی این کارت GTX 480 خودش یه سیستمه تازه اگه برندشم گیگا باشه که دیگه سر به فلک میکشه قیمتش من اونقد بودجه ندارم که 700 800 تومن فقط پول کارت گرافیک بدم.ولی در عین حال فقط Nvidia رو قبول دارم شاید صبر کنم قیمتش بیاد پایین بهد بخرم که اونم فکر نکنم حالا حالا ها بیاد پایین. الان قیمت کارت 480 با برند گیگا چنده ؟

واسه گیم میخواستم.

با تشکر.

این هیتلرینگ لعنتی چه بلایی سر این سایت آورده ؟!؟! قبلنا امکان نداشت بیشتر از ۲ یا ۳ ساعت طول بکشه که جواب بگیری اما حالا تاپیکها تقریبا دارن گرد و خاک میخورند ! :(

کسی نبود جواب ما رو بده ؟

واسه گیم میخواستم.

با تشکر.

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB CORSAIR XMS3 DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D-E
VGA:GEFORCE GTX 470 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
POWER:GREEN 585B+
MONITOR:SAMSUNG 2370

اینا حدود 1470 تومن میشن و بهترین قطعات واسه بازی و حتی OC هستن.

سلام.
آقا من یه کیس میخوام جمع کنم که حداقل 2گیگ رم داشته باشه.
گرافیک و سی پی یو خیلی قوی نمی خوام.
هاردش هم 160 اینا باشه ولی SATA حتما داشته باشه.
لطفا یه چیز خوب معرفی کنید چون می خوام باهاش با چندتا رایتر همزمان رایت کنم.

CPU:AMD Athlon II X2 250
RAM:2GB kingmax DDR2
M/B:Gigabyte M68m-s2p
HDD:MAXTOR 320 GB
POWER:380W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM

ولی این کارت GTX 480 خودش یه سیستمه تازه اگه برندشم گیگا باشه که دیگه سر به فلک میکشه قیمتش من اونقد بودجه ندارم که 700 800 تومن فقط پول کارت گرافیک بدم.ولی در عین حال فقط Nvidia رو قبول دارم شاید صبر کنم قیمتش بیاد پایین بهد بخرم که اونم فکر نکنم حالا حالا ها بیاد پایین. الان قیمت کارت 480 با برند گیگا چنده ؟
این کارت الان از برندای معتبر بطور متوسط حدود 650 تومن قیمت داره و برا کسیه که می خواد بیشتر از 2 میلیون تومن سیستم جمع کنه

این هیتلرینگ لعنتی چه بلایی سر این سایت آورده ؟!؟! قبلنا امکان نداشت بیشتر از ۲ یا ۳ ساعت طول بکشه که جواب بگیری اما حالا تاپیکها تقریبا دارن گرد و خاک میخورند ! :(

کسی نبود جواب ما رو بده ؟
راستش اکثر بچه ها سختشونه که با ف ی ل تر ش کن بیان توی سایت یا اینکه بخاطر کندی نمی تونن سر بزنن مرتب،ما هم می بینیم خلوته دیکه کمتر سر می زنیم واسه مشاوره دادن.

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB CORSAIR XMS3 DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D-E
VGA:GEFORCE GTX 470 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
POWER:GREEN 585B+
MONITOR:SAMSUNG 2370

اینا حدود 1470 تومن میشن و بهترین قطعات واسه بازی و حتی OC هستن.

اگه لطف کنی قیمت تک تک قطعات رو بگی ممنون میشم.

من درست فرق بین این مدل i5 رو با i7 (مدل با فرکانس مشابه) رو نمیدونم اما ارزش داره با بودجه بیشتر به سراغ i7 برم ؟ اگه لطف کنی دلیلشم بگی و کلا تفاوتشون رو بگی جدا ممنون میشم.

راستش اکثر بچه ها سختشونه که با ف ی ل تر ش کن بیان توی سایت یا اینکه بخاطر کندی نمی تونن سر بزنن مرتب،ما هم می بینیم خلوته دیکه کمتر سر می زنیم واسه مشاوره دادن.

آره خوب حق با شماست منم الان با چیز پی ان اومدم.
راستی صندوق پیامات رو چک کن.

این کارت الان از برندای معتبر بطور متوسط حدود 650 تومن قیمت داره و برا کسیه که می خواد بیشتر از 2 میلیون تومن سیستم جمع کنه

ممنونم.اقا پس من با یه تومن چه سیستمی می تونم جمع کنم که هم کارت گرافیکش nvidia باشه هم یه مادربوردی باشه که بعدن اگه خواستم GTX 480 روش ببندم ساپورت کنه و سی پی یوشم ci7 باشه. البته فقط کیس.

من درست فرق بین این مدل i5 رو با i7 (مدل با فرکانس مشابه) رو نمیدونم اما ارزش داره با بودجه بیشتر به سراغ i7 برم ؟ اگه لطف کنی دلیلشم بگی و کلا تفاوتشون رو بگی جدا ممنون میشم.

راستی صندوق پیامات رو چک کن.
فرقشون فقط اینه که Core i7 از فن آوری HT پشتیبانی می کنه که زیاد بدرد بازیبازها نمی خوره
البته پلاتفرم سوکت 1366 بجز این از رم سه کاناله هم پشتیبانی می کنه که اینم زیاد توی سرعت بازیها تاثیر محسوس نداره

ممنونم.اقا پس من با یه تومن چه سیستمی می تونم جمع کنم که هم کارت گرافیکش nvidia باشه هم یه مادربوردی باشه که بعدن اگه خواستم GTX 480 روش ببندم ساپورت کنه و سی پی یوشم ci7 باشه. البته فقط کیس.

من گفتم واسه سیستم 2 تومنی باید GTX 480 گذاشت،یعنی حدود 1.4 میلیون واسه بقیه ی سیستم می مونه،شما می گی با یه میلیون Core i7 ببندی؟؟! گرافیک چی میشه پس؟

ف

من گفتم واسه سیستم 2 تومنی باید GTX 480 گذاشت،یعنی حدود 1.4 میلیون واسه بقیه ی سیستم می مونه،شما می گی با یه میلیون Core i7 ببندی؟؟! گرافیک چی میشه پس؟

یعنی هیچ جوری با یه تومن نمیشه i7 بست؟ :(

[یعنی هیچ جوری با یه تومن نمیشه i7 بست؟ :(
من خودم تو یه شرکت کامپیوتری کار می کنم یعنی کارمند اونجام قیمتا تا حدودی دستم هست فقط می خواستم از تجربه شما استفاده کنم .جوری که من حساب کردم با تقریبا 1 تومن هم میشه i7 بست مادربورد p55-ud6 300 تومن و ci7 920 370 t .گرافیک 9800 gt 145 t پاور 530 65t هارد 1 88 رم 4 گیگ 104 تومن .دی وی دی و کیسم که دارم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or