مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

یه سیستم (فقط کیس) که قیمتش بین 800 تا 10000 تومن باشه میخاستم
هم یه cpu خوب برای رندر گرفتن در 3ds max داشته باشه هم کارت گرافیک خوب برای بازی کردن. قیمت قطعا رو هم لطفا بگید.:d

چند تا سوال هم داشتم:
1. integrated graphics (intel HD graphics) و Embedded Options Available به چه دردی می خورند؟ در CPU های سری Core i

2. بخام یه سیستم خنک کننده مایع بزارم قیمتش حدود چه قدر در میاد ؟
چه قدر از صدای سیستم کم میکنه؟ با توجه به اینکه فقط فن cpu حذف میشه و بقیه فن ها هنوز سرجاش هستند. ( چون شب ها میخام دانلود کنم میخام صداش کم باشه)

3. physX ارزشش رو داره که کلا قید ati رو زد؟ یا نه؟

4.ببخشید این سوال رو میپرسم شما خودتون مغازه دارید؟ (اگه دارید میشه آدرسش هم بدید)

ممنون:x

اگه رم 4گیگ بزارم که بالای 800تومن در میاد! اگه هم نزارم خوب پس با این حساب ارتقا ارتقا چندان فایده ای نداره.

راستی ببینم من سیستم خودم رو چند میتونم بفروشم؟

P31-DS3L

RAM:2048

PROCESSOR: P4 3.40

VGA:8500GT

یه سوال دیگه هم دارم. من الان که دارم نگاه میکنم میبینم که ارتقا سیستم فقط خررج الکی میشه واسم.

خوب همین GTX260/192 روی MAIN فعلیم میزارم. رمم که 2گیگ DDR2 هست. شما هم که گفتین فرق آنچنانی که بین DDR2 و DDR3 وجود نداره. میمونه یه سی پی یو.

به نظرتون فقط یه سی پی یو ارزش این همه هزینه رو داره؟یعنی فرق سری Q9000 و سری i5 اینقدر زیاده؟ من اگه بخوام این سیستم رو استفاده کنم عملا دارم واسه مادر بورد و رم یه هزینه اضافه میپردازم. بهتر نیست روی همین مادر بورد فعلیم ارتقا بدم؟این طوری دیگه الکی هزینه ای بابت مادر بورد و رم نمیشه. چون من تا قبل این قصد داشتم یه کارت گرافیک قوی با قابلیت ساپورت DX11 بخرم که گفتین با این پول نمیشه. خوب اگه بخوام GTX260/192 بزارم روی همین مادر بورد نیزارم. رم هم که مشکلی نداره فقط میمنونه یه سی پی یو. که اونم چاره ای نیست باید از همین Quad استفاده کنم.

نظر شما چیه؟

اینطوری هزینه اضافه هم نمیکنم. تازه باز اگه یه خورده پول زیاد اومد میتونم RAM 4GB DDR2 هم بزارم.

شما حتی اگه رم 2 گیگ هم بزاری باز سرعتش نسبت به سیستم فعلی شما خیلی بیشتره،قطعا ارزش ارتقا داره

اگر مادربردت جوابگو باشه می تونی یه چهار هسته ای سری 9000 روش بندازی،اما بعید می دونم جوابگو باشه
در ضمن دیگه کارت گرافیک GTX 260 توی بازار پیدا نمیشه،پس باید قید اونم بزنی و بجاش ATI 5770 بخری.

سلام

یه سیستم (فقط کیس) که قیمتش بین 800 تا 10000 تومن باشه میخاستم
هم یه cpu خوب برای رندر گرفتن در 3ds max داشته باشه هم کارت گرافیک خوب برای بازی کردن. قیمت قطعا رو هم لطفا بگید.:d

چند تا سوال هم داشتم:
1. integrated graphics (intel HD graphics) و Embedded Options Available به چه دردی می خورند؟ در CPU های سری Core i

2. بخام یه سیستم خنک کننده مایع بزارم قیمتش حدود چه قدر در میاد ؟
چه قدر از صدای سیستم کم میکنه؟ با توجه به اینکه فقط فن cpu حذف میشه و بقیه فن ها هنوز سرجاش هستند. ( چون شب ها میخام دانلود کنم میخام صداش کم باشه)

3. physX ارزشش رو داره که کلا قید ati رو زد؟ یا نه؟

4.ببخشید این سوال رو میپرسم شما خودتون مغازه دارید؟ (اگه دارید میشه آدرسش هم بدید)

ممنون:x
این راجع به سیستم :
CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB CORSAIR 1333 DDR3
M/B:ASUS P7P55D
VGA:ATI 5770
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY
حدود 1050 تومن میشه

جواب سوالات:
1-اونا همون گرافیک Onboard (الان Ondie)هستن که فقط بدرد سیستمای ارزون قیمت می خورن که دیگه لازم نیس گرافیک جدا براشون خریداری بشه
2-انتخابای زیادی موجود نیست،اما واسه یه مدل درست و جسابیش باید حداقل 120 تومن هزینه کنی
3-در یه کلام هنوز نه! ،اما واسه بعضیا که افکتای PhysX واسشون محصور کننده هست و واسشون کیفیت گرافیکی بازی مهم هست می تونه تعیین کننده باشه
4-بله،اما مشخصات رو باید از طریق PM درخواست کنید.

دوستان اگه می بینید جوابا دیر پست میشه بخاطر ف ی ل ت ر شدن فروم هست،باید منتظر باشیم تا ببینیم مشکل حل میشه یا نه.

سلام
من می خوام یه سی پی یو AMD Phenom II X6 1090T بگیرم
نمیدونم کدوم مین بوردُ براش انتخاب کنم
نمی دونم کدوم مدل ها تو ایران موجود هست
اگه قیمت ها رو هم بگین ممنون می شم
استفاده برای گیمینگ و رندر گرفتن
ASUS : M4A89 GTD PRO/USB3
Crosshair IV Formula
MSI : 890FXA-GD70
Gigabyte : GA-880GA-UD3H 2.1

اینا همه برای چیپستای 890 GX اگه اشتباه نکنم
نمی دونم 890 ّFX انتخاب کنم یا نه ولی مین های gx بهتر بود به نظرم

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-phenom-ii-x6-1090t-890fx,2613.html

خوب به سلامتی پس ویزا ok شد دیگه ؟! :d
تا 700 من اینارو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i3 530
RAM : a-data or twinmos 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gtx260/192
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green magnum2

حدودا 750 755 تومن در میاد.
اون قضیه amd یا intel هم یه 5 یا 6 سالی میشه که به رحمت خدا رفته ، amd واسه بازی بهتره دیگه چه صیغه ایه ؟!
آره،ok شد!! چه قدر کش دادن!:)):d
من رفتم تهران،ولی موفق نشدم چیزی بخرم! :-"
این کارت گرافیک که اصلا دیگه توی بازار موجود نیست! (GTX 260 ) کل پایتخت رو زیر و رو کردم ولی هیچی پیدا نشد! رم هم چند نفر گفتن که بهتره رم 4 گیگ بزاری!
خلاصه اینقدر همه گیجم کردن و قیمت ها مختلف بود منم قیدش رو زدم گفتم که بیام همینجا،رشت،از تهران سفارش بدن.
فقط اگر میشه راهنمایی کنید که من الان چی کار کنم؟ چه سیستمی؟
بودجه هم 700 تا 800 . :d فقط کیس.
همین سیستم با کارت GTX275 میتونم بگیرم ؟ چه قدر در میاد؟

سلام
من می خوام یه سی پی یو AMD Phenom II X6 1090T بگیرم
نمیدونم کدوم مین بوردُ براش انتخاب کنم
نمی دونم کدوم مدل ها تو ایران موجود هست
اگه قیمت ها رو هم بگین ممنون می شم
استفاده برای گیمینگ و رندر گرفتن
ASUS : M4A89 GTD PRO/USB3
Crosshair IV Formula
MSI : 890FXA-GD70
Gigabyte : GA-880GA-UD3H 2.1

اینا همه برای چیپستای 890 GX اگه اشتباه نکنم
نمی دونم 890 ّFX انتخاب کنم یا نه ولی مین های gx بهتر بود به نظرم

اون دوتا مدل وسطی توی ایران موجود و از بهترینهای AMD هم هستن،برای شش هسته ای ها هم GX یا FX بودنشون فرقی نمی کنه،فقط باید توان مورد نیاز پردازنده رو جوابگو باشه مادربرد و بایوسش هم آپدیت شده باشه
آره،ok شد!! چه قدر کش دادن!:)):d
من رفتم تهران،ولی موفق نشدم چیزی بخرم! :-"
این کارت گرافیک که اصلا دیگه توی بازار موجود نیست! (GTX 260 ) کل پایتخت رو زیر و رو کردم ولی هیچی پیدا نشد! رم هم چند نفر گفتن که بهتره رم 4 گیگ بزاری!
خلاصه اینقدر همه گیجم کردن و قیمت ها مختلف بود منم قیدش رو زدم گفتم که بیام همینجا،رشت،از تهران سفارش بدن.
فقط اگر میشه راهنمایی کنید که من الان چی کار کنم؟ چه سیستمی؟
بودجه هم 700 تا 800 . :d فقط کیس.
همین سیستم با کارت GTX275 میتونم بگیرم ؟ چه قدر در میاد؟

بله،260 دیگه نه تولید میشه و نه توی بازار موجوده،هر چی هم بود همین چن روز تموم شد،
همون کیسی رو که رامین جان بهت پیشنهاد داده بگیر،گرافیک رو هم ATI 5770 یا GTS 250 بردار.اگه بخوای 275 بگیری که خیلی کرونتر درمیاد،تازه اونم دیگه موجود نیست،فقط 285 مونده که تقریبا هم قیمت GTX 470 اعلامش می کنن!
مانیتور تا 250 T چی پیشنهاد میشه؟
کارت گرافیکم هم GTS250 هست.

مانیتور SAMSUNG 2350/2370 پیشنهاد میشه،البته گرافیک شما واسه رزولوشن این مانیتورا ضعیف هست،باید دست کم یه GTX 275 یا ATI 5830 داشته باشی.

سلام

یه کارت شبکه بیسیم واسه یه Desktop یه دوستی میخواد بگیره (نمیدونم هنوز PCI هست تو کیس ها یا نه، خلاصه اسلاتش یه چیزی باشه که به کامپیوتر یارو که ماله یکی دو سال پیشه بخوره) که مهم ترین نکته اش باید این باشه که range زیاد (فاصله زیاد) خوبی رو ساپورت کنه، قیمتش زیاد مهم نیست ولی دیگه نره بالای مثلا 30 تومن. کیفیت قطعه خیلی برامون مهمه و اینکه مثلا آدم نصب بشه و BSOD و اینا نده. ممنون.

کسی قیمت مین بورد MSI 890FXA-GD70 نداره ؟
لطفا نمایندگی یا یه فروشگاه برای محصولات MSI معرفی می کنین( با ذکر شماره تلپهون :d) ؟
من یه Corsair Cooling Hydro CWCH50-1 120mm تو نت دیدم می گن چیز خوبیه، تو ایران پیدا میشه، قیمتشت چقدره ؟
مرسی

مانیتور SAMSUNG 2350/2370 پیشنهاد میشه،البته گرافیک شما واسه رزولوشن این مانیتورا ضعیف هست،باید دست کم یه GTX 275 یا ATI 5830 داشته باشی.
حالا 1080pکه نمیخوام بازی کنم ولی برای 720p هم جوابگو نیست؟
اگه میشه قیمت 2350 , 2370 رو هم بگین.

آخرین ویرایش:
سلام

یه کارت شبکه بیسیم واسه یه Desktop یه دوستی میخواد بگیره (نمیدونم هنوز PCI هست تو کیس ها یا نه، خلاصه اسلاتش یه چیزی باشه که به کامپیوتر یارو که ماله یکی دو سال پیشه بخوره) که مهم ترین نکته اش باید این باشه که range زیاد (فاصله زیاد) خوبی رو ساپورت کنه، قیمتش زیاد مهم نیست ولی دیگه نره بالای مثلا 30 تومن. کیفیت قطعه خیلی برامون مهمه و اینکه مثلا آدم نصب بشه و BSOD و اینا نده. ممنون.

میتونی کارت شبکه ی Dlink DWL-520 رو بخری
فاصله ی زیاد هم بیشتر به دستگاه AP فرستنده مربوط هست تا کارت دریافت کننده،کارتای دریافت کننده بیشترشون از لحاظ قدرت دریافت یا آنتن دهی در یک سطح هستن،مگر اینکه به یه آنتن قویتر با Gain بالاتر مجهز بشن
در ضمن "قیمتش مهم نیست ولی از 30 تومن بیشتر نشه" یعنی چی؟! ارزونترین کارتای WLAN حدود 25 تومن قیمت دارن و برای سری N 300 تا 80 تومن هم میرسن

کسی قیمت مین بورد MSI 890FXA-GD70 نداره ؟
لطفا نمایندگی یا یه فروشگاه برای محصولات MSI معرفی می کنین( با ذکر شماره تلپهون :d) ؟
من یه Corsair Cooling Hydro CWCH50-1 120mm تو نت دیدم می گن چیز خوبیه، تو ایران پیدا میشه، قیمتشت چقدره ؟
مرسی
MSI 890FXA-GD70 حدود 230 تومن هست و توی بازار ما هم موجوده
اون مدل Cooling هم موجوده و حدود 130 تومن هست.

حالا 1080pکه نمیخوام بازی کنم ولی برای 720p هم جوابگو نیست؟
اگه میشه قیمت 2350 , 2370 رو هم بگین.

ببین! ،تلویزیون نیست که بخوای رزولوشن 720 پخش بکنی و فرقی با 1080 نکنه،توی مانیتورها ،هر رزلوشنی پایینتر از رزولوشن اصلی مانیتور- Native- توی ذوق می زنه و ارزش استفاده نداره،برا همینه که واسه مانیتور همیشه باید گرافیکی انتخاب کرد که از پس رزولوشن اصلیش بربیاد.

ببین! ،تلویزیون نیست که بخوای رزولوشن 720 پخش بکنی و فرقی با 1080 نکنه،توی مانیتورها ،هر رزلوشنی پایینتر از رزولوشن اصلی مانیتور- Native- توی ذوق می زنه و ارزش استفاده نداره،برا همینه که واسه مانیتور همیشه باید گرافیکی انتخاب کرد که از پس رزولوشن اصلیش بربیاد.
خو الان من چه کنم؟:dنمیتونم برم که مانیتور عهد عتیق بخرم.من اگه چند ماه بعد بخوام VGA رو عوض کنم باید یه مانیتور Full HD داشته باشم.کلا آینده نگری و اینا.:d
لطفا قیمتش رو هم بگین.

خو الان من چه کنم؟:dنمیتونم برم که مانیتور عهد عتیق بخرم.من اگه چند ماه بعد بخوام VGA رو عوض کنم باید یه مانیتور Full HD داشته باشم.کلا آینده نگری و اینا.:d
لطفا قیمتش رو هم بگین.
بله خب،این مطلب صرفا جهت اطلاع رسانی بود،وگرنه عقل هم حکم می کنه یه مانیتور مناسب بگیری،بعدا گرافیک رو ارتقا بدی.

لطفا تا 220 تومان مادر برد و cpu و رم پیشنهاد بدین.....کارت گرافیکم gts 250 هست و پاور 535 حالا میخوام این سه تا قطعه که گفتم بخرم اگه مادربردی میتونم بگیرم که sli ساپرت کنه لطفا پیشنهاد بدین.
یه مانیتور LCD یا LED تا 210-220 تومن برای gts 250 پیشنهاد بدین........ ممنون

آخرین ویرایش:
لطفا تا 220 تومان مادر برد و cpu و رم پیشنهاد بدین.....کارت گرافیکم gts 250 هست و پاور 535 حالا میخوام این سه تا قطعه که گفتم بخرم اگه مادربردی میتونم بگیرم که sli ساپرت کنه لطفا پیشنهاد بدین.
یه مانیتور LCD یا LED تا 210-220 تومن برای gts 250 پیشنهاد بدین........ ممنون
CPU:INTEL Core 2 E5300
M/B:ASUS P5QL-SE
RAM:2*2GB G.SKILL DDR2

مانیتور هم که بهتره SAMSUNG 2070 رو بخری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or