Amir jaaaan
کاربر سایت
کشچه تاثیری داره؟
یعنی چه کاربردی داره؟
وظیفه تمام این لایهها این است که تا حد امکان دادهها را نزدیک پردازنده نگه دارند تا پردازنده مجبور به فراخوانی اطلاعات از فاصلهای دورتر با سرعت کمتر و زمان بالاتر نباشد. اینها باعث شده تا در ساختار لایهها مخصوصا لایه دوم و سوم علاوه بر ذخیره اطلاعات مورد نیاز، از اشغال پهنای باند پردازنده با انتقال دادهها بین هستهها و ایجاد ترافیک غیرضروری در این ناحیه خودداری شود.
شیوه ذخیره اطلاعات در لایههای مختلف نیز متفاوت است. دادهها میتوانند به صورت انحصاری در یک لایه قرار بگیرند یا در لایههای مختلف تکرار شوند آنچه مشخص است این که در یک لایه اطلاعات تکرار نمیشوند و نمیتوان دو لایه همسان را در یک لایه پیدا کرد ولی با کاهش سطح لایهها و برای نزدیکتر شدن اطلاعات به هسته های پردازشی این داده ها تکرار میشوند و در هر سطح میتوان قسمتی از اطلاعات لایه بالاتر را دید.منبع

سوپرا جان منم تقریبا همین کار را کردم فقط سلیقه که چه عرض کنم اون که در دسترس بودشما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بودجه+قطعاتی که میخوای رو بگی و بقیه ش رو بسپاری به ما.
را دخیلش کردم بودجه هم که تقریبا معلومه میشه 1.300.000 لطفا قیمت روز این قطعات وچیزی
که به نظرتون بهتر معرفعی کنیدودرآخر مارک فورس تری دی که زیاد ضایع نیست؟ درسته؟
Matherboards: ma770t-ud3p or GA-770T-USB3 119T
CPU: phenom II x4 955 177T
?VGA:radeon HD 5850 Sapphire
RAM:4gb ddr3 kingmax120T
Power:585b green94T
?Monitor: xl2370

:d