مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

چه تاثیری داره؟
یعنی چه کاربردی داره؟
کش
وظیفه تمام این لایه‌ها این است که تا حد امکان داده‌ها را نزدیک پردازنده‌ نگه دارند تا پردازنده مجبور به فراخوانی اطلاعات از فاصله‌ای دورتر با سرعت کمتر و زمان بالاتر نباشد. اینها باعث شده تا در ساختار لایه‌ها مخصوصا لایه دوم و سوم علاوه بر ذخیره اطلاعات مورد نیاز، از اشغال پهنای باند پردازنده با انتقال داده‌ها بین هسته‌ها و ایجاد ترافیک غیرضروری در این ناحیه خودداری شود.

شیوه ذخیره اطلاعات در لایه‌های مختلف نیز متفاوت است. داده‌ها می‌توانند به صورت انحصاری در یک لایه قرار بگیرند یا در لایه‌های مختلف تکرار شوند آنچه مشخص است این که در یک لایه اطلاعات تکرار نمی‌شوند و نمی‌توان دو لایه همسان را در یک لایه پیدا کرد ولی با کاهش سطح لایه‌ها و برای نزدیک‌تر شدن اطلاعات به هسته های پردازشی این داده ها تکرار می‌شوند و در هر سطح می‌توان قسمتی از اطلاعات لایه‌ بالاتر را دید.منبع

شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بودجه+قطعاتی که میخوای رو بگی و بقیه ش رو بسپاری به ما.
سوپرا جان منم تقریبا همین کار را کردم فقط سلیقه که چه عرض کنم اون که در دسترس بود
را دخیلش کردم بودجه هم که تقریبا معلومه میشه 1.300.000 لطفا قیمت روز این قطعات وچیزی
که به نظرتون بهتر معرفعی کنیدودرآخر مارک فورس تری دی که زیاد ضایع نیست؟ درسته؟
Matherboards: ma770t-ud3p or GA-770T-USB3 119T
CPU: phenom II x4 955 177T
?VGA:radeon HD 5850 Sapphire
RAM:4gb ddr3 kingmax120T
Power:585b green94T
?Monitor: xl2370

یه سیست جدید پیشنهاد میشه به این شرح:

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB OCZ DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D-E
VGA:GEFORCE GTX 260 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY

اینا حدود 1090 میشه،مانیتور رو هم باید عوض کنه،توی اون رزولوشن که چیزی معلوم نیست از بازی،یه 20 اینچ با رزولوشن 1680*1050 پیشنهاد میشه

بازیهای نسل جدید رو هم اجرا می کنه،اما تضمینی برای فریم بالا نداره،مگر اینکه یه کارت کرافیک قویتر مثل 5850 یا GTX 470 بخره.

خوب به نظر من کلا پلتفرم () رو عوض کنه بهتره یعنی به اینصورت :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p7p55d-e
VGA : msi or sapphire hd5870
POWER : green gp585b

حدودا 1180 در میاد.
در مورد مانیتور هم به نظر من فعلا نیازی به تعویضش نیست.
vga هم اگه میخواد از nvidia یه مدلی در حد 5870 بگیره باید یه 100 110 تومنی بذاری رو این 1180 که میشه gtx480 اگر نه که فعلا 5870 با توجه به قیمتش یکه تازی میکنه.

قبل از هرچیز از هر دو دوست عزیز سپاسگذارم.
خوب با این اوضاع و احوال تو این رنج بهتره سراغ PC واسه گیم نره ! :d (به کنسول فکر کنه بهتره)

من خودم نظرم اینه که باید فی رو ببره رو ۱.۵ میلیون تومان :
Motherboard : Asus P6T
CPU : intel i7 920 2.6 GHz 8MB L3 Cache
RAM : A-Data 6GB DDR3 1333 Gaming Experience
VGA : Nvidia GeForce GTX470

که اینا رو هم میشه ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار که با مانیتور بره رو ۱.۵ ، وگرنه کنسول بگیره بهتره ،‌ نظرتون چیه ؟

--------------------------------------------------------------------------------------------

سوال دوم :
تو خانواده i اینتل مثلا تفاوت بین ۸۶۰ و ۹۳۰ چی هست ؟
چیزی که خودم برداشت کردم اینه که اسم هستشون به ترتیب لینفیلد و بلومفیلد هست و البته ۸۶۰ برق کمتری مصرف میکنه.
البته فرق سوکتشون هم که سرای جای خودشه ، حالا کدوم بهترند ؟

--------------------------------------------------------------------------------------------

سوال سوم :
حالا با این مخارج بالا به نظرت بهتر نیست آدم بره یک کنسول بخره با یک مانیتور توپ ؟

آخرین ویرایش:
بطور کلی میگم اون مین دیگه ارزش ارتقاء نداره ، نوع و مدل کارت گرافیک هم هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه.
شما تا 700 تومن میتونی اینارو در نظر بگیری :

RAM : a-data 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d
VGA : zotac gtx260/192

حدودا 750 755 تومن در میاد میتونی main رو p7p55d-le هم در نظر بگیری یه 17 18 تومنی حدودا کم میشه.

این GTX260 قابلیت ساپورت DX11 رو داره؟

بعد رم من 2048 DDR2 هست. این DDR2 ها با DDR3 ها چه فرقی میکنه؟

الان اگه یه رم 4گیگ DDR2 بگیرم بهتره؟ یا همین 2گیگDDR3 ؟ نمیتونم از همین رم 2گیگ DDR2 که دارم استفاده کنم؟

سوپرا جان منم تقریبا همین کار را کردم فقط سلیقه که چه عرض کنم اون که در دسترس بود
را دخیلش کردم بودجه هم که تقریبا معلومه میشه 1.300.000 لطفا قیمت روز این قطعات وچیزی
که به نظرتون بهتر معرفعی کنیدودرآخر مارک فورس تری دی که زیاد ضایع نیست؟ درسته؟
Matherboards: ma770t-ud3p or GA-770T-USB3 119T
CPU: phenom II x4 955 177T
?VGA:radeon HD 5850 Sapphire
RAM:4gb ddr3 kingmax120T
Power:585b green94T
?Monitor: xl2370
جمع اون قطعات که کمتر از 1150 در میاد ، پس 1.300 این وسط چی میگه ؟! :d
در کل من اینارو پیشنهاد میدم :

RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-e
VGA : msi or sapphire hd5870
MONITOR : samsung p23700

حدودا 1.375 1.380 در میاد میتونی monitor رو p23500 هم در نظر بگیری یه 20 22 تومنی حدودا کم میشه.
خوب با این اوضاع و احوال تو این رنج بهتره سراغ PC واسه گیم نره ! :d (به کنسول فکر کنه بهتره)

که اینا رو هم میشه ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار که با مانیتور بره رو ۱.۵ ، وگرنه کنسول بگیره بهتره ،‌ نظرتون چیه ؟
خواهش
خوب پس اگه داستان اینه به نظر من یه ps3+x360 بگیره و با بقیه ش یه حالی به سیستم بده بهتره.

الان اگه یه رم 4گیگ DDR2 بگیرم بهتره؟ یا همین 2گیگDDR3 ؟ نمیتونم از همین رم 2گیگ DDR2 که دارم استفاده کنم؟
نه dx11 ساپورت نیستش تا اون رنج یعنی 200 تومن یه کارت dx11 ساپورت داریم اونم 5770 از ati هستش که فقط اسم dx11 رو یدک میکشه و عملا تو dx11 حرفی واسه گفتن نداره.
فرق زیادی که با هم ندارن مشکل اینجاس که اون main و کلا سریه i5 فقط ddr3 ساپورت هستن و شما اون ماژولای فعلی رو نمیتونی رو main جدید نصب کنی.

سوال دوم :
تو خانواده i اینتل مثلا تفاوت بین ۸۶۰ و ۹۳۰ چی هست ؟
چیزی که خودم برداشت کردم اینه که اسم هستشون به ترتیب لینفیلد و بلومفیلد هست و البته ۸۶۰ برق کمتری مصرف میکنه.
البته فرق سوکتشون هم که سرای جای خودشه ، حالا کدوم بهترند ؟

سوال سوم :
حالا با این مخارج بالا به نظرت بهتر نیست آدم بره یک کنسول بخره با یک مانیتور توپ ؟

در مورد سوال اول: با شما مخالفم،سرعت Core i5 750 برای بازیها تفاوت سرعت زیادی با Core i7 920 نداره،یه گیمر حرفه ای هم فقط PC رو واسه بازی انتخاب می کنه و کنسول واسه تازه کارهاست،چون فقط یه اسباب بازیه قدیمه که حداقل 3 4 نسل از PC عقبتر و ضعیفتر هست اما دردسرش کمتره.

سرعت 860 و 920 هم تفاوتی نداره و فقط سوکتشون فرق داره و البته 920 برای کار گرافیکی و سه بعدی و تبدیل فرمتها قویتره،چون عرص باند حافظه ی بیشتری داره.

سوال سوم هم تکراریه

نخیر،260 فقط DX10 هست،
رم DDR2 هم به اون مادربرد P7P55 نمیخوره،چون فقط DDR3 هست
الان حذاقل رم برای سیستم 4 گیگ توصیه میشه.

نخیر،260 فقط DX10 هست،
رم DDR2 هم به اون مادربرد P7P55 نمیخوره،چون فقط DDR3 هست
الان حذاقل رم برای سیستم 4 گیگ توصیه میشه.

اگه رم 4گیگ بزارم که بالای 800تومن در میاد! اگه هم نزارم خوب پس با این حساب ارتقا ارتقا چندان فایده ای نداره.

راستی ببینم من سیستم خودم رو چند میتونم بفروشم؟

P31-DS3L

RAM:2048

PROCESSOR: P4 3.40

VGA:8500GT

یه سوال دیگه هم دارم. من الان که دارم نگاه میکنم میبینم که ارتقا سیستم فقط خررج الکی میشه واسم.

CPU: Intel I5 750

RAM: a-data 2gig * 21gig ddr3 1333

MAIN: asus p7 p55d

VGA: zotac GTX260/192

POWER: green gp585b

نوع و مدل کارت گرافیک هم هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه

خوب همین GTX260/192 روی MAIN فعلیم میزارم. رمم که 2گیگ DDR2 هست. شما هم که گفتین فرق آنچنانی که بین DDR2 و DDR3 وجود نداره. میمونه یه سی پی یو.

به نظرتون فقط یه سی پی یو ارزش این همه هزینه رو داره؟یعنی فرق سری Q9000 و سری i5 اینقدر زیاده؟ من اگه بخوام این سیستم رو استفاده کنم عملا دارم واسه مادر بورد و رم یه هزینه اضافه میپردازم. بهتر نیست روی همین مادر بورد فعلیم ارتقا بدم؟این طوری دیگه الکی هزینه ای بابت مادر بورد و رم نمیشه. چون من تا قبل این قصد داشتم یه کارت گرافیک قوی با قابلیت ساپورت DX11 بخرم که گفتین با این پول نمیشه. خوب اگه بخوام GTX260/192 بزارم روی همین مادر بورد نیزارم. رم هم که مشکلی نداره فقط میمنونه یه سی پی یو. که اونم چاره ای نیست باید از همین Quad استفاده کنم.

نظر شما چیه؟

اینطوری هزینه اضافه هم نمیکنم. تازه باز اگه یه خورده پول زیاد اومد میتونم RAM 4GB DDR2 هم بزارم.

سلام

یه سیستم (فقط کیس) که قیمتش بین 800 تا 10000 تومن باشه میخاستم
هم یه cpu خوب برای رندر گرفتن در 3ds max داشته باشه هم کارت گرافیک خوب برای بازی کردن. قیمت قطعا رو هم لطفا بگید.:d

چند تا سوال هم داشتم:
1. integrated graphics (intel HD graphics) و Embedded Options Available به چه دردی می خورند؟ در CPU های سری Core i

2. بخام یه سیستم خنک کننده مایع بزارم قیمتش حدود چه قدر در میاد ؟
چه قدر از صدای سیستم کم میکنه؟ با توجه به اینکه فقط فن cpu حذف میشه و بقیه فن ها هنوز سرجاش هستند. ( چون شب ها میخام دانلود کنم میخام صداش کم باشه)

3. physX ارزشش رو داره که کلا قید ati رو زد؟ یا نه؟

4.ببخشید این سوال رو میپرسم شما خودتون مغازه دارید؟ (اگه دارید میشه آدرسش هم بدید)

ممنون:x

اگه رم 4گیگ بزارم که بالای 800تومن در میاد! اگه هم نزارم خوب پس با این حساب ارتقا ارتقا چندان فایده ای نداره.

راستی ببینم من سیستم خودم رو چند میتونم بفروشم؟

P31-DS3L

RAM:2048

PROCESSOR: P4 3.40

VGA:8500GT

یه سوال دیگه هم دارم. من الان که دارم نگاه میکنم میبینم که ارتقا سیستم فقط خررج الکی میشه واسم.

خوب همین GTX260/192 روی MAIN فعلیم میزارم. رمم که 2گیگ DDR2 هست. شما هم که گفتین فرق آنچنانی که بین DDR2 و DDR3 وجود نداره. میمونه یه سی پی یو.

به نظرتون فقط یه سی پی یو ارزش این همه هزینه رو داره؟یعنی فرق سری Q9000 و سری i5 اینقدر زیاده؟ من اگه بخوام این سیستم رو استفاده کنم عملا دارم واسه مادر بورد و رم یه هزینه اضافه میپردازم. بهتر نیست روی همین مادر بورد فعلیم ارتقا بدم؟این طوری دیگه الکی هزینه ای بابت مادر بورد و رم نمیشه. چون من تا قبل این قصد داشتم یه کارت گرافیک قوی با قابلیت ساپورت DX11 بخرم که گفتین با این پول نمیشه. خوب اگه بخوام GTX260/192 بزارم روی همین مادر بورد نیزارم. رم هم که مشکلی نداره فقط میمنونه یه سی پی یو. که اونم چاره ای نیست باید از همین Quad استفاده کنم.

نظر شما چیه؟

اینطوری هزینه اضافه هم نمیکنم. تازه باز اگه یه خورده پول زیاد اومد میتونم RAM 4GB DDR2 هم بزارم.

شما حتی اگه رم 2 گیگ هم بزاری باز سرعتش نسبت به سیستم فعلی شما خیلی بیشتره،قطعا ارزش ارتقا داره

اگر مادربردت جوابگو باشه می تونی یه چهار هسته ای سری 9000 روش بندازی،اما بعید می دونم جوابگو باشه
در ضمن دیگه کارت گرافیک GTX 260 توی بازار پیدا نمیشه،پس باید قید اونم بزنی و بجاش ATI 5770 بخری.

سلام

یه سیستم (فقط کیس) که قیمتش بین 800 تا 10000 تومن باشه میخاستم
هم یه cpu خوب برای رندر گرفتن در 3ds max داشته باشه هم کارت گرافیک خوب برای بازی کردن. قیمت قطعا رو هم لطفا بگید.:d

چند تا سوال هم داشتم:
1. integrated graphics (intel HD graphics) و Embedded Options Available به چه دردی می خورند؟ در CPU های سری Core i

2. بخام یه سیستم خنک کننده مایع بزارم قیمتش حدود چه قدر در میاد ؟
چه قدر از صدای سیستم کم میکنه؟ با توجه به اینکه فقط فن cpu حذف میشه و بقیه فن ها هنوز سرجاش هستند. ( چون شب ها میخام دانلود کنم میخام صداش کم باشه)

3. physX ارزشش رو داره که کلا قید ati رو زد؟ یا نه؟

4.ببخشید این سوال رو میپرسم شما خودتون مغازه دارید؟ (اگه دارید میشه آدرسش هم بدید)

ممنون:x
این راجع به سیستم :
CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB CORSAIR 1333 DDR3
M/B:ASUS P7P55D
VGA:ATI 5770
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY
حدود 1050 تومن میشه

جواب سوالات:
1-اونا همون گرافیک Onboard (الان Ondie)هستن که فقط بدرد سیستمای ارزون قیمت می خورن که دیگه لازم نیس گرافیک جدا براشون خریداری بشه
2-انتخابای زیادی موجود نیست،اما واسه یه مدل درست و جسابیش باید حداقل 120 تومن هزینه کنی
3-در یه کلام هنوز نه! ،اما واسه بعضیا که افکتای PhysX واسشون محصور کننده هست و واسشون کیفیت گرافیکی بازی مهم هست می تونه تعیین کننده باشه
4-بله،اما مشخصات رو باید از طریق PM درخواست کنید.

دوستان اگه می بینید جوابا دیر پست میشه بخاطر ف ی ل ت ر شدن فروم هست،باید منتظر باشیم تا ببینیم مشکل حل میشه یا نه.

سلام
من می خوام یه سی پی یو AMD Phenom II X6 1090T بگیرم
نمیدونم کدوم مین بوردُ براش انتخاب کنم
نمی دونم کدوم مدل ها تو ایران موجود هست
اگه قیمت ها رو هم بگین ممنون می شم
استفاده برای گیمینگ و رندر گرفتن
ASUS : M4A89 GTD PRO/USB3
Crosshair IV Formula
MSI : 890FXA-GD70
Gigabyte : GA-880GA-UD3H 2.1

اینا همه برای چیپستای 890 GX اگه اشتباه نکنم
نمی دونم 890 ّFX انتخاب کنم یا نه ولی مین های gx بهتر بود به نظرم

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-phenom-ii-x6-1090t-890fx,2613.html

خوب به سلامتی پس ویزا ok شد دیگه ؟! :d
تا 700 من اینارو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i3 530
RAM : a-data or twinmos 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gtx260/192
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
CASE : green magnum2

حدودا 750 755 تومن در میاد.
اون قضیه amd یا intel هم یه 5 یا 6 سالی میشه که به رحمت خدا رفته ، amd واسه بازی بهتره دیگه چه صیغه ایه ؟!
آره،ok شد!! چه قدر کش دادن!:)):d
من رفتم تهران،ولی موفق نشدم چیزی بخرم! :-"
این کارت گرافیک که اصلا دیگه توی بازار موجود نیست! (GTX 260 ) کل پایتخت رو زیر و رو کردم ولی هیچی پیدا نشد! رم هم چند نفر گفتن که بهتره رم 4 گیگ بزاری!
خلاصه اینقدر همه گیجم کردن و قیمت ها مختلف بود منم قیدش رو زدم گفتم که بیام همینجا،رشت،از تهران سفارش بدن.
فقط اگر میشه راهنمایی کنید که من الان چی کار کنم؟ چه سیستمی؟
بودجه هم 700 تا 800 . :d فقط کیس.
همین سیستم با کارت GTX275 میتونم بگیرم ؟ چه قدر در میاد؟

سلام
من می خوام یه سی پی یو AMD Phenom II X6 1090T بگیرم
نمیدونم کدوم مین بوردُ براش انتخاب کنم
نمی دونم کدوم مدل ها تو ایران موجود هست
اگه قیمت ها رو هم بگین ممنون می شم
استفاده برای گیمینگ و رندر گرفتن
ASUS : M4A89 GTD PRO/USB3
Crosshair IV Formula
MSI : 890FXA-GD70
Gigabyte : GA-880GA-UD3H 2.1

اینا همه برای چیپستای 890 GX اگه اشتباه نکنم
نمی دونم 890 ّFX انتخاب کنم یا نه ولی مین های gx بهتر بود به نظرم

اون دوتا مدل وسطی توی ایران موجود و از بهترینهای AMD هم هستن،برای شش هسته ای ها هم GX یا FX بودنشون فرقی نمی کنه،فقط باید توان مورد نیاز پردازنده رو جوابگو باشه مادربرد و بایوسش هم آپدیت شده باشه
آره،ok شد!! چه قدر کش دادن!:)):d
من رفتم تهران،ولی موفق نشدم چیزی بخرم! :-"
این کارت گرافیک که اصلا دیگه توی بازار موجود نیست! (GTX 260 ) کل پایتخت رو زیر و رو کردم ولی هیچی پیدا نشد! رم هم چند نفر گفتن که بهتره رم 4 گیگ بزاری!
خلاصه اینقدر همه گیجم کردن و قیمت ها مختلف بود منم قیدش رو زدم گفتم که بیام همینجا،رشت،از تهران سفارش بدن.
فقط اگر میشه راهنمایی کنید که من الان چی کار کنم؟ چه سیستمی؟
بودجه هم 700 تا 800 . :d فقط کیس.
همین سیستم با کارت GTX275 میتونم بگیرم ؟ چه قدر در میاد؟

بله،260 دیگه نه تولید میشه و نه توی بازار موجوده،هر چی هم بود همین چن روز تموم شد،
همون کیسی رو که رامین جان بهت پیشنهاد داده بگیر،گرافیک رو هم ATI 5770 یا GTS 250 بردار.اگه بخوای 275 بگیری که خیلی کرونتر درمیاد،تازه اونم دیگه موجود نیست،فقط 285 مونده که تقریبا هم قیمت GTX 470 اعلامش می کنن!
مانیتور تا 250 T چی پیشنهاد میشه؟
کارت گرافیکم هم GTS250 هست.

مانیتور SAMSUNG 2350/2370 پیشنهاد میشه،البته گرافیک شما واسه رزولوشن این مانیتورا ضعیف هست،باید دست کم یه GTX 275 یا ATI 5830 داشته باشی.

سلام

یه کارت شبکه بیسیم واسه یه Desktop یه دوستی میخواد بگیره (نمیدونم هنوز PCI هست تو کیس ها یا نه، خلاصه اسلاتش یه چیزی باشه که به کامپیوتر یارو که ماله یکی دو سال پیشه بخوره) که مهم ترین نکته اش باید این باشه که range زیاد (فاصله زیاد) خوبی رو ساپورت کنه، قیمتش زیاد مهم نیست ولی دیگه نره بالای مثلا 30 تومن. کیفیت قطعه خیلی برامون مهمه و اینکه مثلا آدم نصب بشه و BSOD و اینا نده. ممنون.

کسی قیمت مین بورد MSI 890FXA-GD70 نداره ؟
لطفا نمایندگی یا یه فروشگاه برای محصولات MSI معرفی می کنین( با ذکر شماره تلپهون :d) ؟
من یه Corsair Cooling Hydro CWCH50-1 120mm تو نت دیدم می گن چیز خوبیه، تو ایران پیدا میشه، قیمتشت چقدره ؟
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or