سلام
من مادربورد ام گرافیک DDR2 رو ساپورت میکنه و الان هم یه 8600GT 1GiG دارم ... میخوام بدونم برای قویترین کارتی رو که میتونم بگیرم چیه ( نمیخوام مادربورد رو عوض کنم ) ... البته قیمتش رو هم بگید ....ممنون
بارها گفته شده نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل main نداره شما هم میتونی کارت 20 تومنی بندازی هم کارت 1 میلیونی ، مشخصات دقیق سیستمت+بودجه ای که داری رو بذار تا ببینیم چی به دردش میخوره.
سلام،خسته نباشید
من می خوام کیسم رو با این قطعات ببندم...لطفا ببینید خوب هست یا خیر
VGA:SaPPHIER 5770
Motherboard: EPUSTUD3LR
RAM: 4 gig ddr3
cpu:corei7 920
power:580 green
خوب این لیستی که گذاشتی mainش معلوم نیس چیه ، برند و باس ram معلوم نیس چیه ، 580 هم که دیگه ارزش خرید نداره (اصلا نیست که بخواد خریداری بشه) در کل اگه قصد خرید سیستم جدید داری پیشنهاد میکنم که یه بودجه ی کلی مشخص کنی بقیه ش رو بسپری به ما.
دوباره ممنونم از راهنماییت.اگ قیمت تک تک قطعات رو هم بگی ممنون می شم.
خواهش عزیز
این قیمتا :
CPU : intel i5 750 (235-238)
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333 (106-108)
MAIN : asus p7p55d-e or p7p55d-le (d-e=206-208_d-le=175-178)
power : green gp585b (85-88
سلام! :d
بالاخره سفر تهران من ok شد و فردا عازم تهران میشم! yeey! :d
بودجه هم رفت بالا! :d خیلی ممنون میشم که اگر یه سیستم خوب به من معرفی کنید،حول حوش 600 تا 700 تومن!
من همیشه طرفدار سیستم های AMD بودم. همیشه شنیدم که توی بازی ها بهتر جواب میده، ولی تا حالا Intel رو امتحان نکردم که ببینم واقعا درسته یا نه! این سری core i خیلی وسوسه کنندس! :d نمیدونم،اگر واقعا اینجوریه و سیستم های AMD واسه بازی بهتر هستن،که یه سیستم AMD معرفی کنید و اگر فکر میکنید با این بودجه Intel بهتره،خوب Intel باشه! (خارج از تعصب لطفا! :d
)
کارت هم ترجیح میدم که Geforce باشه.
و راستی،میخوام که فقط کیس باشه،بدون مونیتور و اسپیکر و اینا...
پاور و خود کیس هم اگر معرفی کنید دیگه عالیه! :d
دمتون گررررم!
خوب به سلامتی پس ویزا ok شد دیگه ؟! :d
تا 700 من اینارو پیشنهاد میدم :
CPU : intel i3 530
RAM : a-data or twinmos 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gtx260/192
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green magnum2
حدودا 750 755 تومن در میاد.
اون قضیه amd یا intel هم یه 5 یا 6 سالی میشه که به رحمت خدا رفته ، amd واسه بازی بهتره دیگه چه صیغه ایه ؟!
سلام
دوستان یه سیستم میخواستم برای بازی نه بازی های انچنان بالا که مثلا اخرین سی پیو رو معرفی کنید
بیشتری برای بازیهای استراتژیک میخواستم فقط هم گیگا میخواستم مین بردش باشه
سی پیو هم یه چیز خوب معرفی کنید و گرافیک هم 512 فکر کنم کافی باشه و یه رم خوب 2 گیگ :d پاور هم گرین فکر میکنم بهترین مارک باشه همین 4 تا تکه سیستم رو اگه میشود براهنمائیت
بیشتر از 400 تومان نشود کمتر هم شد چه بهتر
خودت میبُری خودت میدوزی ، پس ما اینجا چیکاره ایم ؟! بالاخره ما پیشنهاد میدیم یا تایید میکنیم ؟! :d
اینا که شد 5 تا ؟
به جزئیات کاری ندارم ولی تا 400 من اینارو پیشنهاد میدم :
CPU : intel e7500 or e7400
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5ql-pro
VGA : zotac or inno3d 9600gt 512mb
POWER : green gp535a
حدودا 420 425 تومن در میاد.