شما میتونی اینا رو بگیری واسه آینده نگریآقایون بنده رفتم بازار که یه سری چیز رو قیمت کنم
Mainboard : Asus P45 123 Toman
CPU : Intel 7500 126 Toman
Ram : 2*2 DDR3
اینا کلا شد 377 تومان ! قیمت درست دادن ؟
یا اینکه خودتون این سه قطعه (مادربورد-رم- CPU ) رو در حد 400 تومان چی پیشنهاد میدین؟![]()

میتونی اینو در نظر بگیری :سلام
یکی از دوستای من می خواد یه سیستم جمع کنه. در حدود 1200000 . از همه چیز. کیبورد و موس و کیس و ... هم می خواد.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
یا علی ....
من اینو پیشنهاد میدم (البته فقط کیس) :تا ۱ میلیون چه کامپیوتری رو می شه جمع کرد.(لطفا مشخصات و قیمت قطعات رو لطف کنید.)
و توی بازی هایی مثل کرایسیس با چه فریمی می شه روی very high بازی کرد.
خوب الان 1gb رمی که رو سیستمت هست dual هستش یا یه تک ماژول هستش ؟!سیستم من اینه:
CPU: AMD 64X2 4000
M.B: ASUS M2N-E SLI
RAM: 1GB ddr2 bus800
می خوام یه رم 2gb ddr2 bus800 هم اضافه کنم، حالا چندتا سوال داشتم:
3gb رم DDR2 BUS800 با CPU دوهسته ایم مشکلی از لحاظ کارایی و سازگاری نداره؟
برند این رو دم متفاوته، حالا می خوام بدونم که دو برند متفاوت کارایی سیستم رو پایین نمیارن و از لحاظ کارایی و سرعت دو برند مشابه با دو برند مختلف تفاوتی دارند یا نه؟
اون کیس 4 تا فن 12mm داره و یدونه 25mm که رو پنل سمت چپش قرار داره و از نظر کولینگ یه کیس حرفه ای به حساب میاد.خوب منظور من اینه که این کیس چندتا فن داره. مخواستم بگم که این پاور میتونه نیاز کیس رو تامین کنه یا نه؟
خوب حدود 600تومن هم پول دارم. یه سیستم واسه گیم میخوام. اگه اشتباه نکنم مادربوردم سی پی یو Quad رو ساپورت میکنه. VGA هم سری GTX که ساپورت میکنه (به غیر از کارت گرافیکهای جدید که DX11 رو هم پشتیبانی میکنند).

سلام یکی از دوستام میخواد حدود یک میلیون تومان خرج کنه (حالا ۱۰۰هزار تومان کم و بیش) واسه سیستمش ، مادربورد هم Asus P5QL PRO هست که الان داره ، سیستمش خیلی شبیه ماله من فقط CPU intel E7400 هست.
نظرت اینه که بودجه رو بذاره تو آپدیت CPU , RAM , VGA یا کلا پلتفرم رو ببره تو کلاس intel i-Series ؟ یک دنیا ممنون
راستی مانیتورش هم 913V ساموسنگ هست با رزولوشن ۱۲۸۰ ، نظرت چیه ؟ عوض کنه یا نه ؟ (منم همین مانیتور رو دارم بدک نیست اما در برابر نسل جدید حرفی واسه گفتن نداره)
کلا فکر کن سیستم خودته ، چه بلایی سرش می آوردی ؟ :d
فقط VGA انویدیا باشه ، دستت درست.
فقط هم ذکر کن که بازیهای نسل جدید رو مثل MAFIA2 - Crysis 2 رو فول فریم اجرا میکنه ؟
(اگه جواب نه هست یا به هر دلیلی مشکلی هست بگو چقدر باید اضافه کنه که بتونه بازیهای نسل جدید روفول فریم اجرا کنه)
یا علی ...
fhc این سوال ما جا موند صفحه قبل:d
Core i7 920 چرا امروز اینقدر قیمتش رفت بالا ؟؟
بازار 305 قیمت میدن!
چه تاثیری داره؟
یعنی چه کاربردی داره؟
خوب ، کار نیک و پسندیده ای هستش.:dسلام
بعد از 6سال من هم تصمیم گرفتم سیستمم رابه موزه تحویل بدم
ویکی دیگه جایگزین کنم.قطعات پیشنهادی خودم اینهاست
Matherboards: ma770t-ud3p or GA-770T-USB3 119T
CPU: phenom II x4 955 177T
?VGA:radeon HD 5850 Sapphire
RAM:4gb ddr3 kingmax120T
Power:585b green94T
?Monitor: xl2370
دوستان اگه قطعات بهترباقیمت مناسبتر وجود داره معرفی کنند
این قیمت هاکه کنارشون نوشتم مال ارزون فروش های طالقانی اصفهان بود
علامت سوال ها نیز یعنی دربازار ندیدم.کارت گرافیک هم فقط گیگا بودبا
قیمت های نجومی 385/400 تومن ازمطلعین هم خواهش دارم کمترین قیمت
این مدل ها را بااسم وادرس فروشنده در تهران را بذارند
ودرآخر این درسته که مانیتور 2370 چشم را اذیت می کنه؟
و965.955.945 فقط در سرعت کلاک با هم فرق دارند ؟اگه این طوره فکر
نکنم over 945 و955 تا 3.4GHz مشکلی باشه؟
ممنون
خوب مدل مین که مشخص نیست ، برند رم هم که واویلا cpu رو هم که نمیگفتی از رو قیمتش تشخیص میدادیم ! :dآقایون بنده رفتم بازار که یه سری چیز رو قیمت کنم
Mainboard : Asus P45 123 Toman
CPU : Intel 7500 126 Toman
Ram : 2*2 DDR3
اینا کلا شد 377 تومان ! قیمت درست دادن ؟
یا اینکه خودتون این سه قطعه (مادربورد-رم- CPU ) رو در حد 400 تومان چی پیشنهاد میدین؟:biggrin1:
بطور کلی میگم اون مین دیگه ارزش ارتقاء نداره ، نوع و مدل کارت گرافیک هم هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه.خوب حدود 600تومن هم پول دارم. یه سیستم واسه گیم میخوام. اگه اشتباه نکنم مادربوردم سی پی یو Quad رو ساپورت میکنه. VGA هم سری GTX که ساپورت میکنه (به غیر از کارت گرافیکهای جدید که DX11 رو هم پشتیبانی میکنند).
خوب با این بودجه به نظرتون چه کارت گرافیک و سی پی یو ای رو میتونم بگیرم؟ فقط برای بازی میخوام.
ترجیحا سی پی یو اینتل باشه و کارت گرافیک هم انویدیا. (البته نظر خودم روسی پی یو Quad سری و کارت گرافیک GTX260 هست.. البته شما سیستم بهتری سراغ دارید بهم معرفی کنید).
راحت تر بگم میخوام با کمترین هزینه ممکن بهترین استفاده سیستمی که مادربوردم ساپورتش میکنه رو استفاده کنم. (فقط و فقط برای بازی)
خوب به نظر من کلا پلتفرم (:d) رو عوض کنه بهتره یعنی به اینصورت :سلام یکی از دوستام میخواد حدود یک میلیون تومان خرج کنه (حالا ۱۰۰هزار تومان کم و بیش) واسه سیستمش ، مادربورد هم Asus P5QL PRO هست که الان داره ، سیستمش خیلی شبیه ماله من فقط CPU intel E7400 هست.
نظرت اینه که بودجه رو بذاره تو آپدیت CPU , RAM , VGA یا کلا پلتفرم رو ببره تو کلاس intel i-Series ؟ یک دنیا ممنون
راستی مانیتورش هم 913V ساموسنگ هست با رزولوشن ۱۲۸۰ ، نظرت چیه ؟ عوض کنه یا نه ؟ (منم همین مانیتور رو دارم بدک نیست اما در برابر نسل جدید حرفی واسه گفتن نداره)
کلا فکر کن سیستم خودته ، چه بلایی سرش می آوردی ؟ :d
فقط VGA انویدیا باشه ، دستت درست.
فقط هم ذکر کن که بازیهای نسل جدید رو مثل MAFIA2 - Crysis 2 رو فول فریم اجرا میکنه ؟
(اگه جواب نه هست یا به هر دلیلی مشکلی هست بگو چقدر باید اضافه کنه که بتونه بازیهای نسل جدید روفول فریم اجرا کنه)
یا علی ...