مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یعنی هیچ جوری با یه تومن نمیشه i7 بست؟ :(

[یعنی هیچ جوری با یه تومن نمیشه i7 بست؟ :(
من خودم تو یه شرکت کامپیوتری کار می کنم یعنی کارمند اونجام قیمتا تا حدودی دستم هست فقط می خواستم از تجربه شما استفاده کنم .جوری که من حساب کردم با تقریبا 1 تومن هم میشه i7 بست مادربورد p55-ud6 300 تومن و ci7 920 370 t .گرافیک 9800 gt 145 t پاور 530 65t هارد 1 88 رم 4 گیگ 104 تومن .دی وی دی و کیسم که دارم.
بعضیا رو راهنمایی بکنی آخرش ازت طلبکار هم می شن!
اگه از من پرسیدی که من جواب دقیق و صریحی دادم،اگه خودت می دونستی که چرا پرسیدی

این لیستی رو که نوشتی ببر بیرون به فروشنده ها یا افراد مجرب نشون بده ببین چی جوابت رو میدن! این قطعات هیچ ربطی به هم ندارن،اما شما ربطشون دادی

اگه بستن سیستم و انتخاب و مونتاژ قطعات اینقدر راحت و سهل بود که همه یه پا متخصص میشدن دوست عزیز!

بعضیا رو راهنمایی بکنی آخرش ازت طلبکار هم می شن!
اگه از من پرسیدی که من جواب دقیق و صریحی دادم،اگه خودت می دونستی که چرا پرسیدی

این لیستی رو که نوشتی ببر بیرون به فروشنده ها یا افراد مجرب نشون بده ببین چی جوابت رو میدن! این قطعات هیچ ربطی به هم ندارن،اما شما ربطشون دادی

اگه بستن سیستم و انتخاب و مونتاژ قطعات اینقدر راحت و سهل بود که همه یه پا متخصص میشدن دوست عزیز!

من طلبکار شدم؟؟؟ !!!!!!!!! مگه من چی گفتم من از اولشم گفتم یه سیستم با یه تومن میخوام ببندم که فقط گرافیکش nvidia باشه که هیچ کسی هم جوابمو نداد. به غیر از کارت گرافیک که مدلشو گفتم میشه بگی کدوم قطعات ربطی به هم ندارند یعنی شما می خوای بگی corei7 و giga p55 ud6 ربطی به هم ندارن من کارت گرافیکو فقط واسه که ارزون در بیاد 9800 گفتم اگه نه بله منم میدونم رو سیستمی که سی پی یوش i7 هست حداقل باید GTX بست. بهر هر حال من چیز بدی نگفتم که شما ناراحت شدی دوست عزیز.

Code:
CPU:AMD Athlon II X2 250
RAM:2GB kingmax DDR2
M/B:Gigabyte M68m-s2p 
HDD:MAXTOR 320 GB
POWER:380W GREEN 
CASE:GREEN MAGNUM
متشکرم.
اگه قیمت هر کدومشون رو بنویسی هم ممنون میشم.

CPU:AMD Athlon II X2 250 70
RAM:2GB kingmax DDR2 53
M/B:Gigabyte M68m-s2p 68
HDD:MAXTOR 320 GB 46
POWER:380W GREEN 34
CASE:GREEN MAGNUM 39

من طلبکار شدم؟؟؟ !!!!!!!!! مگه من چی گفتم من از اولشم گفتم یه سیستم با یه تومن میخوام ببندم که فقط گرافیکش nvidia باشه که هیچ کسی هم جوابمو نداد. به غیر از کارت گرافیک که مدلشو گفتم میشه بگی کدوم قطعات ربطی به هم ندارند یعنی شما می خوای بگی corei7 و giga p55 ud6 ربطی به هم ندارن من کارت گرافیکو فقط واسه که ارزون در بیاد 9800 گفتم اگه نه بله منم میدونم رو سیستمی که سی پی یوش i7 هست حداقل باید GTX بست. بهر هر حال من چیز بدی نگفتم که شما ناراحت شدی دوست عزیز.
از اول گفتی با 1 تومن،منم گفتم نمیشه که Core i7 بست،فقط Core i5 750میشه سیستم با کیفیتی بست،حتی 860 هم گرونتر درمیاد،قطعات باید یه حداقل همخونی با هم داشته باشن آخه
Core i7 930 که به P55 نمی خوره،رمشون هم که بای Triple باشه،یعنی یا 3 گیگ یا 6 گیگ،پاور هم که 530 هم واسه الانش و هم واسه بعدش کمه...
اینا رو حساب کنی سر جمع کمتر از 1200 یا 1300 در نمیاد،حتی با همون گرافیک ضعیفی که خودت می خوای بزاری.

سلام

core i5 750 بالاخره وارد بازار شد؟ یا هنوز همون وضعیته؟:((
قیمتش الان چند شده؟
نظرتون در باره ی phenom II x6 1055 چیه؟من که مقایسه شو دیدم ، توی گیم که 750 یه سر و گردن بالاتر بود، توی رندر هم بازم 750 بالاتر بود!! (ولی وقتی 750 گیر نمیاد چاره ای نیست دیگه!)

ممنون

سلام

core i5 750 بالاخره وارد بازار شد؟ یا هنوز همون وضعیته؟:((
قیمتش الان چند شده؟
نظرتون در باره ی phenom II x6 1055 چیه؟من که مقایسه شو دیدم ، توی گیم که 750 یه سر و گردن بالاتر بود، توی رندر هم بازم 750 بالاتر بود!! (ولی وقتی 750 گیر نمیاد چاره ای نیست دیگه!)

ممنون
چرا،مدل 750 هم هر جند مدت یه بار وارد میشه،اما بدلیل شرایط پیش اومده ی بازار قیمتاشون مرتب بالاتر می ره

واسه بازی هم هنوز Core i5 750 ارجحیت داره،اما واسه رندر کردن X6 قدرت بیشتری داره.

دوستان پاور خوب تو قیمت 40 تومان در حال حاضر چی هست؟؟؟ممنون.
پاور خوب توی این محدوده قیمت فقط از برند GREEN هست،شما برای چه سیستمی یا چند واتش رو می خوای؟ همینطوری که نمیشه خرید کرد.

سلام فرشید جان.
یک مشورت در رابطه با مانیتورهای سه بعدی میخواستم.
یک مدل با رزولوشن عالی (فول اچ دی) که هم به درده سه بعدی بازی کردن بخوره و هم معمولی به همراه وسایل جانبی (انویدیا 3DVision) چقدر در میاد ؟
ممنون

سلام فرشید جان.
یک مشورت در رابطه با مانیتورهای سه بعدی میخواستم.
یک مدل با رزولوشن عالی (فول اچ دی) که هم به درده سه بعدی بازی کردن بخوره و هم معمولی به همراه وسایل جانبی (انویدیا 3DVision) چقدر در میاد ؟
ممنون
فعلا توی ایران کیت های سه بعدی معتبر مثل واسه کامپیوتر نداریم.

با سلام خدمت پیش کسوتان ارجمند دنیای سخت افزار . فرشید خان و اقا رامین .
من برای یکی از دوستام میخوام کیس ببندم اگر میشه راهنمایی کنید .
یه کیس کامل میخوام شامل موارد زیر :

cpu
motherboard
vga
ram
case
power
hdd (1 Tb)
odd

بودجشم هم 700 تومن هستش (حالا کمی بالاترم رفت مشکلی نیست)
خیلی ممنون !

CPU: E6550 intel core2dou 2.33
Ram: 2gig DDR2
VGA: Nvidia 8500
Mainboard: GA-P35-DS3L
دوستان 1.300 پول دارم.....
میخوام یه سیستم برا گیم ببندم.... چه قطعاتی بگیرم؟؟؟؟؟ اینارو هم دارم

بهتره قطعات خودت رو بفروشی و اینا رو بخری:

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D-E
VGA:ATI 5870 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 1TB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY

با سلام خدمت پیش کسوتان ارجمند دنیای سخت افزار . فرشید خان و اقا رامین .
من برای یکی از دوستام میخوام کیس ببندم اگر میشه راهنمایی کنید .
یه کیس کامل میخوام شامل موارد زیر :

cpu
motherboard
vga
ram
case
power
hdd (1 Tb)
odd

بودجشم هم 700 تومن هستش (حالا کمی بالاترم رفت مشکلی نیست)
خیلی ممنون !

CPU:Core i3 530
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:P7H55M-PRO
VGA:GEFORCE GTS 240
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
POWER:GREEN 535W+
CASE:GREEN MAGNUM

اینا حدود 750 تومن میشن.

سلام میخواستم یه سیستم در حد 1800 جمع کنم
قویترین کارت جهان واسه گیم هم میشه بگید

CPU:INTEL CORE i7 930