مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مانیتور SAMSUNG 2350/2370 پیشنهاد میشه،البته گرافیک شما واسه رزولوشن این مانیتورا ضعیف هست،باید دست کم یه GTX 275 یا ATI 5830 داشته باشی.
حالا 1080pکه نمیخوام بازی کنم ولی برای 720p هم جوابگو نیست؟
اگه میشه قیمت 2350 , 2370 رو هم بگین.

آخرین ویرایش:
سلام

یه کارت شبکه بیسیم واسه یه Desktop یه دوستی میخواد بگیره (نمیدونم هنوز PCI هست تو کیس ها یا نه، خلاصه اسلاتش یه چیزی باشه که به کامپیوتر یارو که ماله یکی دو سال پیشه بخوره) که مهم ترین نکته اش باید این باشه که range زیاد (فاصله زیاد) خوبی رو ساپورت کنه، قیمتش زیاد مهم نیست ولی دیگه نره بالای مثلا 30 تومن. کیفیت قطعه خیلی برامون مهمه و اینکه مثلا آدم نصب بشه و BSOD و اینا نده. ممنون.

میتونی کارت شبکه ی Dlink DWL-520 رو بخری
فاصله ی زیاد هم بیشتر به دستگاه AP فرستنده مربوط هست تا کارت دریافت کننده،کارتای دریافت کننده بیشترشون از لحاظ قدرت دریافت یا آنتن دهی در یک سطح هستن،مگر اینکه به یه آنتن قویتر با Gain بالاتر مجهز بشن
در ضمن "قیمتش مهم نیست ولی از 30 تومن بیشتر نشه" یعنی چی؟! ارزونترین کارتای WLAN حدود 25 تومن قیمت دارن و برای سری N 300 تا 80 تومن هم میرسن

کسی قیمت مین بورد MSI 890FXA-GD70 نداره ؟
لطفا نمایندگی یا یه فروشگاه برای محصولات MSI معرفی می کنین( با ذکر شماره تلپهون :d) ؟
من یه Corsair Cooling Hydro CWCH50-1 120mm تو نت دیدم می گن چیز خوبیه، تو ایران پیدا میشه، قیمتشت چقدره ؟
مرسی
MSI 890FXA-GD70 حدود 230 تومن هست و توی بازار ما هم موجوده
اون مدل Cooling هم موجوده و حدود 130 تومن هست.

حالا 1080pکه نمیخوام بازی کنم ولی برای 720p هم جوابگو نیست؟
اگه میشه قیمت 2350 , 2370 رو هم بگین.

ببین! ،تلویزیون نیست که بخوای رزولوشن 720 پخش بکنی و فرقی با 1080 نکنه،توی مانیتورها ،هر رزلوشنی پایینتر از رزولوشن اصلی مانیتور- Native- توی ذوق می زنه و ارزش استفاده نداره،برا همینه که واسه مانیتور همیشه باید گرافیکی انتخاب کرد که از پس رزولوشن اصلیش بربیاد.

ببین! ،تلویزیون نیست که بخوای رزولوشن 720 پخش بکنی و فرقی با 1080 نکنه،توی مانیتورها ،هر رزلوشنی پایینتر از رزولوشن اصلی مانیتور- Native- توی ذوق می زنه و ارزش استفاده نداره،برا همینه که واسه مانیتور همیشه باید گرافیکی انتخاب کرد که از پس رزولوشن اصلیش بربیاد.
خو الان من چه کنم؟:dنمیتونم برم که مانیتور عهد عتیق بخرم.من اگه چند ماه بعد بخوام VGA رو عوض کنم باید یه مانیتور Full HD داشته باشم.کلا آینده نگری و اینا.:d
لطفا قیمتش رو هم بگین.

خو الان من چه کنم؟:dنمیتونم برم که مانیتور عهد عتیق بخرم.من اگه چند ماه بعد بخوام VGA رو عوض کنم باید یه مانیتور Full HD داشته باشم.کلا آینده نگری و اینا.:d
لطفا قیمتش رو هم بگین.
بله خب،این مطلب صرفا جهت اطلاع رسانی بود،وگرنه عقل هم حکم می کنه یه مانیتور مناسب بگیری،بعدا گرافیک رو ارتقا بدی.

لطفا تا 220 تومان مادر برد و cpu و رم پیشنهاد بدین.....کارت گرافیکم gts 250 هست و پاور 535 حالا میخوام این سه تا قطعه که گفتم بخرم اگه مادربردی میتونم بگیرم که sli ساپرت کنه لطفا پیشنهاد بدین.
یه مانیتور LCD یا LED تا 210-220 تومن برای gts 250 پیشنهاد بدین........ ممنون

آخرین ویرایش:
لطفا تا 220 تومان مادر برد و cpu و رم پیشنهاد بدین.....کارت گرافیکم gts 250 هست و پاور 535 حالا میخوام این سه تا قطعه که گفتم بخرم اگه مادربردی میتونم بگیرم که sli ساپرت کنه لطفا پیشنهاد بدین.
یه مانیتور LCD یا LED تا 210-220 تومن برای gts 250 پیشنهاد بدین........ ممنون
CPU:INTEL Core 2 E5300
M/B:ASUS P5QL-SE
RAM:2*2GB G.SKILL DDR2

مانیتور هم که بهتره SAMSUNG 2070 رو بخری.

با سلام خدمت دوستان !!!
نمیدونم شاید جاش نباشه ولی میخوایم سیستمم رو ارتقا بدیم !که این رو تو بازار - دوستان - و خیلی از افراد نزدیک پیشنهاد دادن !خودم هم فکر میکنم خوب باشه !!! میخواستم نظر اساتید هم بدونم گفتم بد نیست !!!

مدل مادربرد این هست GA-880GA-UD3H
لینک http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3520#ov
مدل cpu CPU AMD PHENOM II X4 945AM3/3.0GHZ
کارت گرافیک هم فعلا نمیخوام چون من اهل بازی با کامپیوتر نیستم و کنسول دارم !و چیپ گرافیکی این مادر برد فعلا جواب کارم رو میده !!!
پاور هم مارک گرین رو انتخواب کردم بین دو مدل GP 485 و GP 535 گیر کردم نمیدونم ارزش داره پول اضافی بدم یا همون 485 خوبه ؟؟؟
لینک http://www.green-case.com/products/power/index.html

در خصوص رم هم اینقدر زیاد شده که آدم سر گیجه میگیره و نمیدونم چی بگیرم البته نمیخوام بیشتر از 60 تومن هزینه کنم ! حداقل رم هم میخوام DDR 3 باشه باس رم هم کمتر از 1666 نباشه !!! البته یه چند مدلی دیدم با این قیمت !!! کلیه موارد دیگر موجود هست !!!!

با تشکر اگر اساتید یاری کنن !!!

آخرین ویرایش:
پاور هم مارک گرین رو انتخواب کردم بین دو مدل GP 485 و GP 535 گیر کردم نمیدونم ارزش داره پول اضافی بدم یا همون 485 خوبه ؟؟؟
سلام دوست عزيز
اگر 535 رو بگيرين ارزش زيادي داره.
در خصوص رم هم اینقدر زیاد شده که آدم سر گیجه میگیره و نمیدونم چی بگیرم البته نمیخوام بیشتر از 60 تومن هزینه کنم ! حداقل رم هم میخوام DDR 3 باشه باس رم هم کمتر از 1666 نباشه !!! البته یه چند مدلی دیدم با این قیمت !!! کلیه موارد دیگر موجود هست !!!!
با همين بودجه مي‌شه يك ماژول حافظه 2گيگ و با همين فركانس تهيه كرد.
از برندهاي G.Skill ، A-DATA و كورسير كه برندهاي مطمئني هستند تهيه بكنيد.

بقيه موارد مشكلي ندارن.

سلام. یک سیستم خفن فقط کیس فقط برای بازی لطفا معرفی کنید هزینه تا 1 تومن.
سلام دوست عزيز
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]CPU:Core i7- 750=210
M.B:ASUS P7P55 LX=135
RAM:DDR3 1333MHz-2×2GB=120
VGA:MSI 5850 1Gb=335
HDD:Samsung SpinPoint F3 1 tb=92
DVD RW:HP 1270i=35
Power:Green GP585A=[/FONT][FONT=&quot]93[/FONT][FONT=&quot]
Case:Green Tolip=56[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​

سلام دوست عزيز

ممنونم فقط اگه ممکنه گرافیکم nvidia باشه حتما". ATI نباشه.ضمنا" یه هدست حرفه ای ام می خواستم با باس زیاد و صدای شفاف .

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزيز

دوست عزیز این core i5 750 چند روز پیش 260 بود تا دیروز هم با 300 تومن هم گیر نمیومد! :((دیگه امروز رو نمیدونم.
چرا اینطوری شده؟
تا کی اینطوری میمونه؟
من لنگ این یدونه ام خواهشا اگه خبری شد دوستان تو این تاپیک اطلاع رسانی کنند.:)

ممنونم فقط اگه ممکنه گرافیکم nvidia باشه حتما". ATI نباشه.ضمنا" یه هدست حرفه ای ام می خواستم با باس زیاد و صدای شفاف .
فعلا NVIDIA توی این محدوده ی قیمتی هیچ کارتی با راندمان مشابه نداره
اما اگه تا یک ماه دیگه صبر کنی میسه کارت GTX 460 رو با قیمت کمتر و راندمان نزدیک به 5850 خریداری کرد
کارت GTX 465 هم موجود هست که حدود 360 تومنه اما در حد 5830 هست فقط.

دوست عزیز این core i5 750 چند روز پیش 260 بود تا دیروز هم با 300 تومن هم گیر نمیومد! :((دیگه امروز رو نمیدونم.
چرا اینطوری شده؟
تا کی اینطوری میمونه؟
من لنگ این یدونه ام خواهشا اگه خبری شد دوستان تو این تاپیک اطلاع رسانی کنند.:)
خب این قیمت واقعی CPU نیست که،چون کم شده دارن گرونتر می فروشن،با 300 تومن آدم میره یه Core i7 920/930 میخره،چرا واسه 750 پول بده؟(مگر اینکه مادربرد P55/H55 خریده باشی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or