مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
می خوام روتر وایرلس بگیرم چه مدلیش خوبه؟
خودم از cisco lynksis خوشم اومده اگه مدل مودم روترش رو بگیرم که موردی نداره؟ با داتک کار میکنه؟
مرسی

خوب همون linksys که گفتی انتخاب خوبیه من wag120n رو پیشنهاد تو مایه های 86 87 تومن هستش از پسوندش هم مشخصه n ساپورت هم هستش.
اما در مورد ساپورتش از طرف داتک تا اونجایی که من اطلاع دارم بر و بچه های داتک میگن که ما با هیچ برندی مشکل نداریم فقط این d-link با ما لجه (:d) ولی خوب بهتره یه آمار دقیق ازشون بگیری ببینی با linksys مشکل دارن یا نه چون تضمینی نیست بعد از نصب و راه انداختن مودم link شما ثابت بمونه.;)

سلام
من سیستمم اینه
main:gigabyte ga-ma770-ds
cpu:amd 8750 triple-core
vga:geforce 9600gt
ram: 2gb ocz

می خوام بدونم حدود 600،700 تومن میشه کاری باهاش کرد یا بدم بره یه دونه جدید بگیرم؟در هر دو صورت یه راهنمایی بشه ممنون می شم.

یه دوستی بود supra بود به گمونم دو سال پیش سیستم می بست با کیس lexa blackline ایشون هم اگه یه نظری بده عالیه.

سلام خدمت عزیزان:d
یه کیس میخواستم ببندم برای کارها معمولی و روزمره نهایتش باهاش یه فیلمی ببینم و یه گیم استراتژیکی بزنم
برای همین بودجه زیادی بهش اختصاص نمیخوام بدم
فقط برای کیس 450 هزار تومن ناقابل
قفط میخوام با این قیمت بیشترین کارایی رو داشته باشه

منظورم از کیس هم ایناست:
cpu+mainboard+vga+ram+hdd+dvd.wr+case+prower
حالا 10 الی 20 تومن اینور اونورم یه کاریش میکنم ولی دیگه بیشتر نشه چون همونطور که گفتم برای کارای معمولی میخوام و انتظار زیادی ازش ندارم

از عزانی که پیشنهاد میدن پیشاپیش مچکر:x

سلام
من سیستمم اینه
main:gigabyte ga-ma770-ds
cpu:amd 8750 triple-core
vga:geforce 9600gt
ram: 2gb ocz

می خوام بدونم حدود 600،700 تومن میشه کاری باهاش کرد یا بدم بره یه دونه جدید بگیرم؟در هر دو صورت یه راهنمایی بشه ممنون می شم.

یه دوستی بود supra بود به گمونم دو سال پیش سیستم می بست با کیس lexa blackline ایشون هم اگه یه نظری بده عالیه.
هنوزم هست ، همین پست بالایی.:d
خوب پیشنهاد من اینه که سه قطعه ی اصلی+اگه نیاز باشه پاور رو هم عوض کنی.
من اینارو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-e or p7p55d-le
power : green gp585b

حدودا 635 640 تومن در میاد اگه میخوای vga رو هم یه حالی بهش بدی میتونی ram رو 2 تا 1gb و main رو p7p55d-leدر نظر بگیری که جمعا 185 تومن میمونه که میتونی با این یه zotac gtx260/192 در نظر بگیری.
سلام خدمت عزیزان:d
یه کیس میخواستم ببندم برای کارها معمولی و روزمره نهایتش باهاش یه فیلمی ببینم و یه گیم استراتژیکی بزنم
برای همین بودجه زیادی بهش اختصاص نمیخوام بدم
فقط برای کیس 450 هزار تومن ناقابل
قفط میخوام با این قیمت بیشترین کارایی رو داشته باشه

منظورم از کیس هم ایناست:
cpu+mainboard+vga+ram+hdd+dvd.wr+case+prower
حالا 10 الی 20 تومن اینور اونورم یه کاریش میکنم ولی دیگه بیشتر نشه چون همونطور که گفتم برای کارای معمولی میخوام و انتظار زیادی ازش ندارم

از عزانی که پیشنهاد میدن پیشاپیش مچکر:x
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i3 530
RAM : a-data or twinmos 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7h55-m pro
VGA : n/a
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp535a
CASE : green magnum2

حدودا 500 تومن در میاد.

آخرین ویرایش:
هنوزم هست ، همین پست بالایی.:d
خوب پیشنهاد من اینه که سه قطعه ی اصلی+اگه نیاز باشه پاور رو هم عوض کنی.
من اینارو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-e or p7p55d-le
power : green gp585b

حدودا 635 640 تومن در میاد اگه میخوای vga رو هم یه حالی بهش بدی میتونی ram رو 2 تا 1gb و main رو p7p55d-leدر نظر بگیری که جمعا 185 تومن میمونه که میتونی با این یه zotac gtx260/192 در نظر بگیری.

ممنون از جواب اگه قیمت قطعات رو هم بگی عالی میشه .در ضمن اون قطعات اصلی اگه قابل فروشه یارو چقدر می خره؟

سلام
میخواستم بدونم CPU های جدید 6 هسته ای AMD مثل مدل های 1055T و 1090T حتما به فناوری رم DDRIII نیاز دارند؟؟؟؟ نمیشه روی مادربردهای DRRII اجراشون کرد

بعد اینکه کسی میدونه این عبارت شامل چه دسته CPU هایی میشه (توی توضیح Update بایاسم نوشته بود) Update CPU AGESA code

بهترین برند برای کارت گرافیک های ATI کدوم هست؟؟؟ کارت 5750 و 5770 (XFX - MSI- HIS - GIGABYTE - SAPPHIRE - CLUB )

اصلا این تفاوت قیمت روی یه مدل کارت یه خاطر برند برای کارایی بهتره یا فقط دارن پول اسمشونو میگیرن؟؟

آخرین ویرایش:
سلام
میخواستم بدونم CPU های جدید 6 هسته ای AMD مثل مدل های 1055T و 1090T حتما به فناوری رم DDRIII نیاز دارند؟؟؟؟ نمیشه روی مادربردهای DRRII اجراشون کرد

بعد اینکه کسی میدونه این عبارت شامل چه دسته CPU هایی میشه (توی توضیح Update بایاسم نوشته بود) Update CPU AGESA code

بهترین برند برای کارت گرافیک های ATI کدوم هست؟؟؟ کارت 5750 و 5770 (XFX - MSI- HIS - GIGABYTE - SAPPHIRE - CLUB )

اصلا این تفاوت قیمت روی یه مدل کارت یه خاطر برند برای کارایی بهتره یا فقط دارن پول اسمشونو میگیرن؟؟
فناوریش مهم نیست،شما مدل دقیق مادربردت رو بگی مشخص می شد که روی مادربردت کار می کنه یا نه
اون برندایی که کفتی همه از بهترینها واسه ATI هستن،ولی Sapphire و HIS و XFX در صدر هستن
تفاوت قیمت هم خیلی دلیل خاصی نداره،به شرکت وارد کننده،گارانتی کارت و بعضی وقتا تفاوت خود کارتها یا سیستم خنک کنندشون مربوط میشه.

سلام می خواستم ببینم اگه کارت گرافیک و رم سیستم قدیمیه زیر رو ارتقا بدم بازی های نسبتا جدید کم و بیش روش اجرا میشن؟ بودجه هم حدود صد صدو بیست
mb: intel desktop board D101GGC
CPU: pentium4 3.00 GHz
ram: 2 * kingston 512
تا اونجا که توی پی دی اف منوآل مادربوردم خوندم پی سی آی اکسپرس ساپورت میکنه. ولی نفهمیدم رم چی ساپورت می کنه. یکی دو نفر هم برای گرافیک 9400 و 9600 پیشنهاد دادن
بی زحمت زود جواب بدین
فردا می خوام برم بازار رضا
دمتون گرم

نمي دونم جاي پرسيدن اين سوال درسته يا نه؟اما ممنون ميشم جواب بديد.
مي خوام يه پرينتر 3كاره بخرم . كدوم مدل از پرينتر هاي حاضر خوبن؟(قيمتش مناسب باشه)(اگه ميشه هم ليزري و هم جوهر افشان معرفي كنيد)
به چه چيز هايي بايد توجه كنم؟
ممنون

سلام.
لطفا یک سیستم با بودجه ی حدود 1200000 تومان معرفی می کنید؟
ممنون.

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:ATI 5850 1GB
HDD:SEAGATE 1TB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY

اینا قیمت کلش 1195 تومن میشه

سلام می خواستم ببینم اگه کارت گرافیک و رم سیستم قدیمیه زیر رو ارتقا بدم بازی های نسبتا جدید کم و بیش روش اجرا میشن؟ بودجه هم حدود صد صدو بیست
mb: intel desktop board D101GGC
CPU: pentium4 3.00 GHz
ram: 2 * kingston 512
تا اونجا که توی پی دی اف منوآل مادربوردم خوندم پی سی آی اکسپرس ساپورت میکنه. ولی نفهمیدم رم چی ساپورت می کنه. یکی دو نفر هم برای گرافیک 9400 و 9600 پیشنهاد دادن
بی زحمت زود جواب بدین
فردا می خوام برم بازار رضا
دمتون گرم

سیستم شما خیلی قدیمیه و ارزش ارتقا و امکانش رو هم نداره،تازه 100 تومن که بودجه ی ارتقا حساب نمیشه
تنها کاری که می تونی بکنی اینه که یه کارت گرافیک جدید بگیری ،مثل 9600GT 1GB DDR3 که حدود 120 تومن هست،البته یه پاور واقعی 450 وات به بالا هم باید داشته باشی.

این بازار رضا هم تا حالا به کسی شفا نداده که بری زیارتش،اونجا فروشنده ها برای یه کار فقط با هم رقابت می کنن،اونم دوستان می دونن چه کاری! مشتریها هم بیشترشون متوجه نمی شن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or