هنوزم هست ، همین پست بالایی.:dسلام
من سیستمم اینه
main:gigabyte ga-ma770-ds
cpu:amd 8750 triple-core
vga:geforce 9600gt
ram: 2gb ocz
می خوام بدونم حدود 600،700 تومن میشه کاری باهاش کرد یا بدم بره یه دونه جدید بگیرم؟در هر دو صورت یه راهنمایی بشه ممنون می شم.
یه دوستی بود supra بود به گمونم دو سال پیش سیستم می بست با کیس lexa blackline ایشون هم اگه یه نظری بده عالیه.
میتونی اینو در نظر بگیری :سلام خدمت عزیزان:d
یه کیس میخواستم ببندم برای کارها معمولی و روزمره نهایتش باهاش یه فیلمی ببینم و یه گیم استراتژیکی بزنم
برای همین بودجه زیادی بهش اختصاص نمیخوام بدم
فقط برای کیس 450 هزار تومن ناقابل
قفط میخوام با این قیمت بیشترین کارایی رو داشته باشه
منظورم از کیس هم ایناست:
cpu+mainboard+vga+ram+hdd+dvd.wr+case+prower
حالا 10 الی 20 تومن اینور اونورم یه کاریش میکنم ولی دیگه بیشتر نشه چون همونطور که گفتم برای کارای معمولی میخوام و انتظار زیادی ازش ندارم
از عزانی که پیشنهاد میدن پیشاپیش مچکر![]()
هنوزم هست ، همین پست بالایی.:d
خوب پیشنهاد من اینه که سه قطعه ی اصلی+اگه نیاز باشه پاور رو هم عوض کنی.
من اینارو پیشنهاد میدم :
CPU : intel i5 750
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-e or p7p55d-le
power : green gp585b
حدودا 635 640 تومن در میاد اگه میخوای vga رو هم یه حالی بهش بدی میتونی ram رو 2 تا 1gb و main رو p7p55d-leدر نظر بگیری که جمعا 185 تومن میمونه که میتونی با این یه zotac gtx260/192 در نظر بگیری.
فناوریش مهم نیست،شما مدل دقیق مادربردت رو بگی مشخص می شد که روی مادربردت کار می کنه یا نهسلام
میخواستم بدونم CPU های جدید 6 هسته ای AMD مثل مدل های 1055T و 1090T حتما به فناوری رم DDRIII نیاز دارند؟؟؟؟ نمیشه روی مادربردهای DRRII اجراشون کرد
بعد اینکه کسی میدونه این عبارت شامل چه دسته CPU هایی میشه (توی توضیح Update بایاسم نوشته بود) Update CPU AGESA code
بهترین برند برای کارت گرافیک های ATI کدوم هست؟؟؟ کارت 5750 و 5770 (XFX - MSI- HIS - GIGABYTE - SAPPHIRE - CLUB )
اصلا این تفاوت قیمت روی یه مدل کارت یه خاطر برند برای کارایی بهتره یا فقط دارن پول اسمشونو میگیرن؟؟
سلام.
لطفا یک سیستم با بودجه ی حدود 1200000 تومان معرفی می کنید؟
ممنون.
سلام می خواستم ببینم اگه کارت گرافیک و رم سیستم قدیمیه زیر رو ارتقا بدم بازی های نسبتا جدید کم و بیش روش اجرا میشن؟ بودجه هم حدود صد صدو بیست
mb: intel desktop board D101GGC
CPU: pentium4 3.00 GHz
ram: 2 * kingston 512
تا اونجا که توی پی دی اف منوآل مادربوردم خوندم پی سی آی اکسپرس ساپورت میکنه. ولی نفهمیدم رم چی ساپورت می کنه. یکی دو نفر هم برای گرافیک 9400 و 9600 پیشنهاد دادن
بی زحمت زود جواب بدین
فردا می خوام برم بازار رضا
دمتون گرم
ممنون از شما بابت پاسخگویی .. دمتون گرمسلام اگه ممکنه قیمت های :
Intel core i7 960 .950 .940
Nvidia Geforce GTX 480 . 470 . 465
اگه ممکنه قیمت های بروز هر کدوم رو بگویید خواهش می کنم فوریه ... ممنون از شما