مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون قصد اورکلاک ندارم ولی کلا تجربه خوبی هم از مین بورد های ارزون ندارم و بنظرم زیر 200 مناسب نیست
. فکر میکنم ASUS P7P55D مناسب ترینه حالا فعلا رو cpu موندم که ایا i7 860 ارزش 100 تومن اضافه رو نسبت به i5 750 داره یا نه چون مشخصاتشون تقریبا نزدیک بهم بنظر میرسه.

ادیت: با توجه به این مقاله i5 750 از نظر بنچمارک ها باتوجه به قیمتش نسبت به i7 مثل یک شاهکاره.
كوروش جان اينطوري هم نيست كه مثل جنس ايراني خراب بشه. استفاده از قطعات مناسب در همين مين‌بورد ارزان و در عوض حذف برخي قابليت‌ها كه هرگز از جانب شما ممكنه كه مورد استفاده قرار نگيره باعث شده كه قيمتش پايين بياد.
در هر حال هر طور كه مايليد.
در مورد پردازنده هم اين نكته رو ذكر كنم كه پردازند i5 750 از تكنولوژي چند نخي يا هايپر تردينگ استفاده نمي‌كنه و دليل ارزان بودنش هم همين هست. اين تكنولوژي باعث مي‌شه كه هر هسته قابليت پردازش دو دستورالعمل همزمان رو داشته باشه و به گونه‌اي كه يك پردازنده 4 هسته‌اي در عمل مثل يك پردازنده 8 هسته‌اي عمل مي‌كنه. عدم استفاده از اين تكنولوژي در 750 باعث شده كه قيمت اين پردازنده و كاراييش نسبت به i7 برابر بشه. و عامل ديگر عدم بكار گيري برنامه‌ها و نرم‌افزارها از هر هشت هسته پردازشي پردازنده 860 باعث شده كه كارايي نزديك‌تر بشه، اما در آينده مسلما برد با i7 860 بوده كه داراي 8 هسته‌ي پردازشي هست.

آخرین ویرایش:
كوروش جان اينطوري هم نيست كه مثل جنس ايراني خراب بشه. استفاده از قطعات مناسب در همين مين‌بورد ارزان و در عوض حذف برخي قابليت‌ها كه هرگز از جانب شما ممكنه كه مورد استفاده قرار نگيره باعث شده كه قيمتش پايين بياد.
در هر حال هر طور كه مايليد.
در مورد پردازنده هم اين نكته رو ذكر كنم كه پردازند i5 750 از تكنولوژي چند نخي يا هايپر تردينگ استفاده نمي‌كنه و دليل ارزان بودنش هم همين هست. اين تكنولوژي باعث مي‌شه كه هر هسته قابليت پردازش دو دستورالعمل همزمان رو داشته باشه و به گونه‌اي كه يك پردازنده 4 هسته‌اي در عمل مثل يك پردازنده 8 هسته‌اي عمل مي‌كنه. عدم استفاده از اين تكنولوژي در 750 باعث شده كه قيمت اين پردازنده و كاراييش نسبت به i7 برابر بشه. و عامل ديگر عدم بكار گيري برنامه‌ها و نرم‌افزارها از هر هشت هسته پردازشي پردازنده 860 باعث شده كه كارايي نزديك‌تر بشه، اما در آينده مسلما برد با i7 860 بوده كه داراي 8 هسته‌ي پردازشي هست.
من به جای 860آی سون 920 رو پیشنهاد می دم
که 1366 هم هست
از trible channel هم بهره می بره
قابلیت آورکلاکش هم فوق العادست
ht هم هست
750 انتخاب خیلی خوبیه!البته برای اینتل باز ها
اگر شما فکر آینده نگری هستین خوب 1090t بخرید که 6 هسته واقعی داره نه 8 هسته مجازی
کلا هسته های مجازی هیچ وقت نمی تونن مثل هسته های واقعی پرفورمنس داشته باشن

من به جای 860آی سون 920 رو پیشنهاد می دم
که 1366 هم هست
از trible channel هم بهره می بره
ht هم هست
750 انتخاب خیلی خوبیه!البته برای اینتل باز ها
اگر شما فکر آینده نگری هستین خوب 1090t بخرید که 6 هسته واقعی داره نه 8 هسته مجازی
رضا جان شما خودت AMD باز هستی ،پیشنهادت هم رو همین جسابه ،بعد داری می گی 750 مال Intel بازها هست؟!

اگرم بخواد 920 بگیره که بخاطر قیمت بالا توی بودجش نمی گنجه اصلا.

این پردازنده ایی که می کی اگرم پیدا بشه بزحمت حریف همین پردازنده ی Core i7 750 هست،پس چه دلیلی داره که بجای اون انتخاب بشه(کار پردازشی هم که نمی خواد انجام بده)

i7 920 هم کاملا وسوسه کننده است ولی کلا باید دوستان که صاحب نظر هستند نظرشون رو بگن یه جمع بندی بکنیم. البته من ضعیف بودن vga ام رو هم در نظر میگیرم (9800gt) که بالاخره یه تناسبی با قطعات جدید داشته باشه. ضمنا بنظرم برای 920 باید دوباره بفکر پیدا کردن مین بورد باشم.

i7 920 هم کاملا وسوسه کننده است ولی کلا باید دوستان که صاحب نظر هستند نظرشون رو بگن یه جمع بندی بکنیم. البته من ضعیف بودن vga ام رو هم در نظر میگیرم (9800gt) که بالاخره یه تناسبی با قطعات جدید داشته باشه. ضمنا بنظرم برای 920 باید دوباره بفکر پیدا کردن مین بورد باشم.
سلامي مجدد
به طور كلي چيپ‌ست X58 الان ديگه كالاي لوكس به حساب مياد و مي‌شه گفت كه ديگه از دسكتاپ داره خارج مي‌شه و به سمت سيستم بر مبناي سرور سوق داده مي‌شه كه نمونه بارزش توليد پردازنده‌هاي مختص سرور زئون هست كه براي سوكت اين چيپ‌ست كه LGA1366 هست توليد و ارايه مي‌شه.
ولي پيشنهاد من در اين رابطه اين هست كه اگر بودجه كافي دارين هيچ شكي در خريد اين پلتفرم نكنيد كه در آينده پلتفرمي ماندگارتر نسبت به ساير همقطارانش خواهد بود.
كارت گرافيك هم هيچ‌ گونه مشكلي ايجاد نمي‌كنه. تناسب وقتي به هم مي‌خوره كه پردازنده ضعيف با كارت گرافيك قوي جمع كنيد، نه وقتي كه پردازنده قوي با كارت گرافيك متوسط جمع كنيد.

اما ذكر يك نكته:
هدف شما از خريد سيستم اگر گيمينگ هست(؟) به نظرم نيازي نيست كه سراغ پردازنده‌ها "هاي اند" بريد و خرج اضافي بكنيد، چرا كه در بازي‌ها مثلا پردازنده 750 با پردازنده 920 پرفورمنس به هيچ وجه محسوس نيست و در بهترين حالت 2 الي 3 فريم افزايش پرفورمنس خواهيد داشت.
اوركلاك پردازنده‌هاي i7 9XX به دليل دماي بالاي اين پردازنده‌ها كار چندان آساني نيست و اينقدر هم فو‌ق‌العاده نيست و برعكس اوركلاك i7 860 فوق‌العاده‌تر هست.
اين ادعا رد مي‌شه، چرا كه دقيقا كار همون هسته‌هاي واقعي رو انجام مي‌دن و لفظ هسته‌ي مجازي به هيچ وجه درست نيست، بلكه بايد گفت پردازش دو دستورالعمل همزمان توسط يك هسته.
بقيه موارد رو هم كه فرشيد عزيز ذكر كردند.

دوستان من یه مادر بورد ایسوز استرایکر اکسترم داشتم که عمرش رو داد به شما الان میخوام یه مادر برد توی رنج 100 تا 150 هزارت تومان بخرم(ddr2 باشه) اگه ممکنه راهنمایی کنید چی بگیرم..ممنون
دوستان نظرتون در مورد
M.B GIGABYTE GA-EP45-UD3R مادر برد گیگابایت

چیه؟

آخرین ویرایش:
سلام
میخواستم 2تا سیستم تا قیمت 450 الا 500 بهم معرفی کنید.مانیتور و CD-R هم دارم.فقط کیس.ممنون
من اینارو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e7500
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : giga ga-ep45-ud3r or asus p5q-se
VGA : msi or sapphire hd4670 512mb
HDD : WD 500gb 32mb
POWER : green gp535a
CASE : green magnum2

حدودا 530 535 تومن در میاد البته این درصورتی هستش که واسه بازی بخوای اگر نه که میتونی vga رو 9400gt و cpu رو q8200 در نظر بگیری.;)
دوستان من یه مادر بورد ایسوز استرایکر اکسترم داشتم که عمرش رو داد به شما الان میخوام یه مادر برد توی رنج 100 تا 150 هزارت تومان بخرم اگهه ممکنه راهنمایی کنید چی بگیرم..ممنون
اِ ، چه بالایی سرش اومد ؟! :biggrin1:
خوب تا 150 میتونی giga ga-ep45-ud3r , asus p5q-pro یا biostar tpower i45 رو در نظر بگیری البته آخری یه 10 12 تومنی بالاتره.

آخرین ویرایش:
من یه مدت طولانی فقط ایسوز داشتم میخوام گیگا رو هم تجربه کنم البته پول زیادی ندرام میگم نهایت 150 میتونم بدم اگه گیگا چیز بهتری هم سراغ دارین که دی دی ار 2 باشه و اینل خور هم باشه و بگین میخوام شنبه برم بگیرم
مینبورد قبلیم هر دوساعت یه بار ریست میکرد بردیم گارانتی سازگار که درست کنه زد همه چیزش رو سوزوند ت..یه مشت ادم بی مصرف توی این گارانتی ها کار میکنن میگه چیپ مین سوخته و گیر نمیاد حیف این مین که دست این ادمای نفهم دادیم تازه یعنی بهترین خدمات گارانتی رو این سازگار میده (هنوز مینبورد دستشونه موندم چیکار کنم بیخیال مینبوردم بشم یعنی؟؟)

من یه مدت طولانی فقط ایسوز داشتم میخوام گیگا رو هم تجربه کنم البته پول زیادی ندرام میگم نهایت 150 میتونم بدم اگه گیگا چیز بهتری هم سراغ دارین که دی دی ار 2 باشه و اینل خور هم باشه و بگین میخوام شنبه برم بگیرم
مینبورد قبلیم هر دوساعت یه بار ریست میکرد بردیم گارانتی سازگار که درست کنه زد همه چیزش رو سوزوند ت..یه مشت ادم بی مصرف توی این گارانتی ها کار میکنن میگه چیپ مین سوخته و گیر نمیاد حیف این مین که دست این ادمای نفهم دادیم تازه یعنی بهترین خدمات گارانتی رو این سازگار میده (هنوز مینبورد دستشونه موندم چیکار کنم بیخیال مینبوردم بشم یعنی؟؟)
لازم نیست هزینه ی اضافی بدی،

همون مادربرد رو باید برای شما با یه مدل دیگه جایگزین کنن یا نهایت تفاوت قیمتی بدی و یه مدل جدیدتر از همون ASUS رو بگیری،اگرم خودشون سوزوندن وظیفشون اینه که بدون هزینه تعویض کنن.

همون مادربرد خودت از بهترین مدلها برای Core 2 Duo/Quad هست.

در کل تا 150 تومن میخوای هزینه کنی اون انتخابا رو داری اون مدل از giga هم تا اون رنج یکی از بردای خوب به حساب میاد.
اون مدلا هم ddr2 ساپورت هستن.;)
سلام
دوستان میشه بگید در حال حاضر بهترین گرافیکی که میشه تو رنج 100 -110 تومن گرفت چیه ؟
ممنون
تا 110 فقط 9600gt هستش که میشه در نظر گرفت (از نظر قیمت و کارایی) اگه بتونی بیشتر هزینه کنی در حد 25 30 تومن میتونی hd4770 یا کمتر hd4730 رو در نظر بگیری.

در کل تا 150 تومن میخوای هزینه کنی اون انتخابا رو داری اون مدل از giga هم تا اون رنج یکی از بردای خوب به حساب میاد.
اون مدلا هم ddr2 ساپورت هستن.;)

تا 110 فقط 9600gt هستش که میشه در نظر گرفت (از نظر قیمت و کارایی) اگه بتونی بیشتر هزینه کنی در حد 25 30 تومن میتونی hd4770 یا کمتر hd4730 رو در نظر بگیری.

ممنون از راهنماییت

lkمن امروز میخواستم این مدل M.B GIGABYTE GA-EP45-UD3R مادر برد گیگابایت بگیرم که گفنن قدیمی شده و دیگه تولید نمیشه و .... به نظرتون این مین ASUS - P5QD Turbo بهتره من بگیرم ؟؟؟ یا برم استرایکر اکسترم فرمولا 2 بگیرم ؟؟؟

دوستانی که ازا ین مینبورد اطلاعی دارن لطفا کمک کنن و توی این رنج قیمت چیز بهتری هم میشه گرفت یا نه؟؟؟

lkمن امروز میخواستم این مدل M.B GIGABYTE GA-EP45-UD3R مادر برد گیگابایت بگیرم که گفنن قدیمی شده و دیگه تولید نمیشه و .... به نظرتون این مین ASUS - P5QD Turbo بهتره من بگیرم ؟؟؟ یا برم استرایکر اکسترم فرمولا 2 بگیرم ؟؟؟

دوستانی که ازا ین مینبورد اطلاعی دارن لطفا کمک کنن و توی این رنج قیمت چیز بهتری هم میشه گرفت یا نه؟؟؟
شما اول بگو که اصلا چه کارایی می خوای با مادربرد جدیدت بکنی تا راهنمایی کنم

برای چه CPU یی می خوای و کاربرد حرفه ای می خوای ازش بکیری یا نه،بودجه چقدر هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or