خب راجع به مادربردهای USB 3.0 ساخت گیگا قبلا صحبت کردم و گفتم که توی سری P55 عرض باند کارت گرافیک رو از 16X به نصف یعنی 8X کاهش میدن که خیلی برای کیمرها مناسب نیست،حتی اکر تاثیرش کم باشه.گيگابايت چند مدل مادربورد با پشتيباني از USB3 با چيپ خانواده 4Xعرضه كردهكه محدوده قيمت 120 تومن دارن.
اين مدلها شامل:
P45 GA-EP45T-USB3P
P43 GA-EP43T-USB3
G41 GA-EP41T-USB3
توي ايران هم در دسترس هستند.
به بازیسنتر خوش اومدی،کسی کم محلی نکرد،اما شما متن طویلی نوشته بودی که هر کسی فرصت خوندنش رو نداشتبا سلام آقا جواب ماراهم بدید درست ما تازه واردیم اما دلیل نمیشه شما کم محلی کنید .بودجه را هم تا 1 تومن در نظر بگیرید . ارادتمندیم
خب راجع به مادربردهای USB 3.0 ساخت گیگا قبلا صحبت کردم و گفتم که توی سری P55 عرض باند کارت گرافیک رو از 16X به نصف یعنی 8X کاهش میدن که خیلی برای کیمرها مناسب نیست،حتی اکر تاثیرش کم باشه.
اما توی مادربردای P45 یه ضعف دیگه داره و سرعت خود USB 3,0 هم نصف میشه ،چون باید به ICH وصل بشه و نه مستقیم به MCH.
سلام به تمامی دوستان پروفشنال در سخت افزار
خدمت اقا فرشید سلامی ویژه
من میخوام کولینگ بگیرم هم واسه کارت گرافیک هم واسه سی پی یو حالا اگه جفتشونم با هم باشن که چه بهتر
گرافیکم:gtx 295
cpu:i7
یه چیز مقرون به صرفه که کاراییش حوب باشه معرفی کنین تو رنج قیمت 400 البته جفتش با هم بشه 400 یا کمتر
آقا اين جمله ها برام سنگين بود يه ذره
لينک صحبت هاتون در مورد مادربوردهاي گيگا رو بديد برم يه نگاه بندازم
منظورتون رو از P55 ICH و اين چيزا نفهميدم.
پس انگار تکنولوژي يو اس بي 3 چيز زياد جالبي نيست درسته؟
چون از کارايي جاهاي ديگه ميکاهه.
پس واسه گرافیک چیزی به اون صورت نیست؟ببین کولینگ Air داریم و کولینگ آبی
کولینگهای هوایی مدلهای حرفه ایشون از 50 تومن به بالاست(تا 120 تومن) و کولینگهای گرافیک هم اینجا نمیشه مدلهای حرفه ای رو پیدا کرد،هم گرونه و هم نصب کردنش سخت،مدلای قوی واسه گرافیک فقط کولینگای آبی هستن که معمولا بصورت نصب شده با خود کارتا عرضه میشن
واسه گرافیک که بهتره به همون فن خودش قناعت کنی،اما واسه CPU میتونی مدلهای حرفه ای زیادی انتخاب کنی.
میتونی اینو در نظر بگیری :دوستان سلام
لطف كنيد يه راهنمايي كنيد ميخوام 4 تا قطعه بگيرم تا سقف 200 تا 250 بيشتر نشه براي مغازه ميخوام(سي پي يو - مادربرد - رم و اگه نياز هست كارت گرافيك چون اصلا نيازي بهش ندارم و براي مغازه ميخوام و بيشتر سرعت برام مهمه اصلا بازي نميكنم و بيشتر تو اينترنتم با اين شرايط فكر كنم گرافيكش آمبورد باشه كفايت كنه ولي باز مطمئن نيستم.
به نظر خودم سيستمهاي AMD تو رنج قيمت پايين بهتر جواب ميدن با اين حال يه سيستم اينتل معرفي كنيد يكي هم AMD
در ضمن خروجي USB زياد داشته باشه
ممنون
میتونی اینا رو در نظر بگیری:پس واسه گرافیک چیزی به اون صورت نیست؟
واسه سی پی یو یه چن مدل معرفی میکنی؟چیزی که به نظرت تو قیمت 200 خوبه یا یکم بالاتر
من تو این اولی رفتم منظورم سایته زده socket support منظورش چیه؟یه وقت نگیرم به ماردبورد نخوره؟من دفعه اولمه میخوام کولینگ نصب کنم اونم فقط واسه اور کردن این اسونه یا سخته؟میتونی اینا رو در نظر بگیری:
1-Corsair H50 که حدود 120 تومن هست
2-Thermalright -IFX-14 که جدود 95 تومن هست
دیگه از اینا بهتر اینجا نداریم.
موقع خرید باید به فروشنده بگی که برای چه سوکتی میخوای بخریش،که مطمئن بشی قابل نصبهمن تو این اولی رفتم منظورم سایته زده socket support منظورش چیه؟یه وقت نگیرم به ماردبورد نخوره؟من دفعه اولمه میخوام کولینگ نصب کنم اونم فقط واسه اور کردن این اسونه یا سخته؟
تا جایی که من دیدم h50 برای am3 تبدیل نداره ولی هم به 1366 هم به 775 می خورهمن تو این اولی رفتم منظورم سایته زده socket support منظورش چیه؟یه وقت نگیرم به ماردبورد نخوره؟من دفعه اولمه میخوام کولینگ نصب کنم اونم فقط واسه اور کردن این اسونه یا سخته؟
میتونی اینو در نظر بگیری :
CPU : intel e7500 or e7400
RAM : patriot 2*1gb 800
MAIN : asus p5g41-m lx
حدودا 240 تومن در میاد.
USB رو هم میشه با یه HUB (مدلای Internal که Back Panel دارن) ردیفش کرد.