مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام میخوام بدونم این هدفون های بازی کریتیو مثل این مدل:
Sound Blaster Arena Surround USB Gaming Headset
آیا 5.1 هستند یا نه همون استریو اند که بطور مجازی صدای سه بعدی تولید می کنند؟

سلام میخوام بدونم این هدفون های بازی کریتیو مثل این مدل:
Sound Blaster Arena Surround USB Gaming Headset
آیا 5.1 هستند یا نه همون استریو اند که بطور مجازی صدای سه بعدی تولید می کنند؟

صدای محیطی و Sorround رو شبیه سازی می کنن
سلام فرشید خان قویترین کیس تا 700 تومن با گرافیک قوی برای بازی چی پیشنهاد میکنید؟

CPU:AMD PHENOM II X2 550
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:MSI 790GX-G65
VGA:GEFORCE GTX 260/216 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 535W+
CASE:GREEN MAGNUM

اینا حدود 780 تومن میشه و واسه بازی مناسبه،
در کل با 700 تومن نمیشه کیس قوی واسه بازی بست،یه سیستم خوب میشه اسمش رو گذاشت،بالای یک میلیون میشه سیستم قوی یا High End

آقا فرشید یه راهنمایی می خواستم
سیستم فعلی من اینه
mb:Giga EP43UD3L
vga giga 9500 GT 1 GB
HDD Maxtor 500GB
CPU Dual Core E5300
ram 2*2GB Geil
من می خوام یه کیس و پاور بخرم و میخوام با درنظر گرفتن اینکه من سی پی یو رو عوض کنم و یه مدل خفن تر بگیرم تا آخرین ورژنیکه مین بورد ساپورت کنه که فک کنم سری Quad باشه و اینکه گرافیک هم عوض کنم و یه مدلی بگیرم که به مین بوردم بخوره و همچنین اضافه کردن دوتا رم دیگه مثل اون دوتایی که دارم باید چه پاوری و با چه توانی بگیرم.
کیس و پاور رو میخوام گرین باشه و رو هم از 100 تومن بیشتر نشه .
ممنون

آقا فرشید یه راهنمایی می خواستم
سیستم فعلی من اینه
mb:Giga EP43UD3L
vga giga 9500 GT 1 GB
HDD Maxtor 500GB
CPU Dual Core E5300
ram 2*2GB Geil
من می خوام یه کیس و پاور بخرم و میخوام با درنظر گرفتن اینکه من سی پی یو رو عوض کنم و یه مدل خفن تر بگیرم تا آخرین ورژنیکه مین بورد ساپورت کنه که فک کنم سری Quad باشه و اینکه گرافیک هم عوض کنم و یه مدلی بگیرم که به مین بوردم بخوره و همچنین اضافه کردن دوتا رم دیگه مثل اون دوتایی که دارم باید چه پاوری و با چه توانی بگیرم.
کیس و پاور رو میخوام گرین باشه و رو هم از 100 تومن بیشتر نشه .
ممنون
بهترین ارتقا برای مادربرد فعلی شما اینا میشه:

CPU:Q9400/9550
VGA:ATI 5850
POWER:GREEN 585W
CASE:GREEN ORBIT/INFINITY

ارتقای رم هم لزومی نداره،ولی اگه بخوای میتونی دوتا ماجول هم مدل رمهای فعلی اصافه کنی.

ب
هترین ارتقا برای مادربرد فعلی شما اینا میشه:

CPU:Q9400/9550
VGA:ATI 5850
POWER:GREEN 585W
CASE:GREEN ORBIT/INFINITY

ارتقای رم هم لزومی نداره،ولی اگه بخوای میتونی دوتا ماجول هم مدل رمهای فعلی اصافه کنی.
آقا دمت گرم . مرسی.

سلام به دوستان.

وقت ارتقا فرا رسيده و راهنمايي ميخوام.

سيستم فعليم اينه:

MB GIGABYTE EP31-DS3L

CPU E8400

VGA NVIDIA 8600GT

RAM SILICON POWER 1GIG *2

POWER GREEN GP535A
===========================
الانم مشکلي ندارم و کارم رو به خوبي راه ميندازه اما مادربوردم بيش از 2 گيگ رم DUAL CHIP رو ساپورت نميکنه توي دفترچش زده بود بخاطر محدوديت توي چيپ شمالي امکان نصب 4 رم DUAL CHIP رو نداره اما ميشه 4 تا RAM SINGLE CHIP رو نصب کرد که من امتحان نکردم. (منظور از دوئال چيپ يعني دوطرف رمها داراي آي سي هايي متعدد هستند)
==================================================
ميخوام مادربوردم رو تعويض کنم و مادربوردي بگيرم که:

4 عدد رم دوئال چيپ رو کاملا ساپورت کنه و بطور مجازي 8 گيگ نمايش بده. (درحالي که الان 2 عدد دوئال چيپ نصبه و 4 گيگ مجازي نشون ميده)

من از قبل 4 عدد رم يک شکل SILICON POWER 1GIG دوئال چيپ دارم که الان 2 تاش نصبه.

چه مادربوردي رو پيشنهاد ميکنيد که اينکاره باشه و با بقيه قطعات فعليم سازگارباشه؟ و در صورت امکان USB3 هم داشته باشه و قيمت مناسب باشه؟

آيا بقيه قطعاتم خوبه يا نياز به تعويض داره؟ در صورت اضافه شدن دو تا رم پاور کم نمياره؟

اينم متن توي دفترچه:

* Because of chipset limitations, do not populate both DIMM sockets of the same channel (e.g. DDR and DDR2), or populate 4 DIMM sockets with double-sided memory modules to prevent system's failure to start or incorrect detection of memory modules. Please refer to the user manual for the memory configurations table.

* Because of chipset limitations, when using FSB 1333 MHz CPU with populating all DIMM sockets, memory frequency will be reduced from the original, and system instability or incorrect detection of memory module may be occur.
Please refer "Memory Support List" for memory support information.

يه سوال: اگه مادربوردي دي دي آر 3 باشه ديگه نميشه روش دي دي آر 2 نصب کرد؟

Last edited by a moderator:
دوستان می خواستم ببینم که کیس گرین که آقا فرشید گفتند مدل های Infinity و Orbit و همچنین پاور گرین 585 و 600 وات ( 600 وات داره اصلا؟) قیمتش چنده اگه میشه سریع بگید آخه فوریه . ممنون

با سلام و عرض ادب .

با بودجه 900 تومان چه سیستمی را پیشنهاد فرمایید ؟
اگه لطف کنید بهترین و مناسب ترین قطعات که بالا ترین راندمان را دارند برام معرفی کنید . با توجه به در نظر گرفتن موارد زیر:

1- کاربرد اصلی گیم خواهد بود ضمن اینکه کارهای روزمره معمولی و خانگی نیز با هاش میکنم. ولی ملا ک اصلی گیم
2- سی پی یو : هر چی شما صلاح بدونید
3- گرافیک : نظر شما محترم است . ولی فکر کنم آینده نگر باشم و دایرکت 11 را ساپورت کنه ضمن این که واقعا موندم که میشه به نظر شما منتظر سری 400 موند تا ببینیم اونا چیه و در ضمن قیمتا هم پائین بیاد یا نه ؟!
4- مادربورد : فقط بنظر خودم 3 USB را ساپورت نکنه نیز مشکلی نیست چون بعدا که فراگیر تر بشه کارتشو میگیرم اینجوری قیمتش بالا نمیره و میتونیم روی قطعات دیگه بزاریم . فقط با کیفیت باشه قطعاتش
5- هارد : نظر خودم اینه که چون تو بازی تاثیر مستقیم نداره کمترین ظرفیت با کمترین قیمت با دوام بالا . حالا نظر شما چی باشه مثلا 160 برام کافیه ( بعد صد سال که ثروتمند شدیم هارد اگسترنا ل میگیریم )
6- رم: بنظرم فعلا یک 2 گیگ بستمه بعدا پول جمع کنم بازم میخرم ( شاید 2 سال طول بکشه
7- پاور: خودم گرین 585B و ممونکس 600 GAME مدنظرم هست تا نظر شما چی باشه و چی پیشنهاد بدید
8- مانیتور : والا موندم نمیدونم فول اچدی بودن تاثیر داره تو کیفیت اجرا و نمایش تصویر بازی یا نه که بخاطرش خرج اضافی بکنم ؟اگرنه که من نه فیلم میخام توش ببنیم ونه به کنسول وصلش خواهم کرد . فقط 20 اینچ باشه کافیه .
9- کیس: اصلا ظاهرش برام مهم نیست نظر شخصیم اینه که توش مهمه . به خاطر همین اگر صلاح دونستسد یک 10 تومنی براش بزاریم کنار سیستم کولینگ و فن هم بعدن براش ردیف میکنم
10- دی وی رایتر : یک چیز معمولی با کمترین قیمت ولی با دوام
11- مودم : دایال میخام ولی نمیدونم ایا فرقی هست بین 7 تومنیها و 20 تومنیها یا نه اگر که نه و چون بعدا شاید adsl بگیرم زیاد هزینه نکنیم
12- اسپیکر : دارم
13- موس : والا یک زمانی به فکر موسهای مخصوص گیم بودم که 20 تون حدودن قیمت داشت ولی تجربه ندارم بنظرتون ارزش داره یا نه و از خیرش بگذریم و یک 4 تومنیشو بگیریم
هیچ تعصبی روی مارک خاص ندارم : کمترین قیمت بالاترین کیفیت و پرفرمنس
اهل اورکلاک دایمی و حرفه ای نیستم ولی بخاطر بازی ممکنه برای بالا بردن فریم ریت اور کنم
زود به زود سیستم عوض نمکینم ( یعنی پولشو ندارم )
راستی تو بد موقعی که نمیخام سیستم ببندم ؟( شانس که نداریم دیدید نبسته سیستم رده خارج شد )

سلام
من این سیستم رو دیشب سفارش دادم و قرار شد تا یک شنبه آماده کنند
M.B:GIGABYTE 770T-USB3
CPU:AMD Phenom™ II X4 945
RAM:KINGMAX 2GB DDR3
VGA:ATI SAPPHIRE 5770 1GB GDDR5
Power:GREEN 535B
Case :Green Orbit

دوستان من تا شنبه وقت دارم که این سیستم رو در صورت پشیمونی تغییر بدم
این سیستم رو فقط برای بازی می خوام
می تونم با این سیستم بازی های جدید با رزولشن 1024 در 768 بدون مشکل انجام بدم ؟

سلام می خوام یه کیس جدید بگیرم با حدود 400 تومن البته واسه بازی نمی خوام بیشتر واسه کار های مهندسی مثل طراحی.
چی پیشنهاد می کنید؟

سلام به دوستان.

وقت ارتقا فرا رسيده و راهنمايي ميخوام.

سيستم فعليم اينه:

MB GIGABYTE EP31-DS3L

CPU E8400

VGA NVIDIA 8600GT

RAM SILICON POWER 1GIG *2

POWER GREEN GP535A
===========================
الانم مشکلي ندارم و کارم رو به خوبي راه ميندازه اما مادربوردم بيش از 2 گيگ رم DUAL CHIP رو ساپورت نميکنه توي دفترچش زده بود بخاطر محدوديت توي چيپ شمالي امکان نصب 4 رم DUAL CHIP رو نداره اما ميشه 4 تا RAM SINGLE CHIP رو نصب کرد که من امتحان نکردم. (منظور از دوئال چيپ يعني دوطرف رمها داراي آي سي هايي متعدد هستند)
==================================================
ميخوام مادربوردم رو تعويض کنم و مادربوردي بگيرم که:

4 عدد رم دوئال چيپ رو کاملا ساپورت کنه و بطور مجازي 8 گيگ نمايش بده. (درحالي که الان 2 عدد دوئال چيپ نصبه و 4 گيگ مجازي نشون ميده)

من از قبل 4 عدد رم يک شکل SILICON POWER 1GIG دوئال چيپ دارم که الان 2 تاش نصبه.

چه مادربوردي رو پيشنهاد ميکنيد که اينکاره باشه و با بقيه قطعات فعليم سازگارباشه؟ و در صورت امکان USB3 هم داشته باشه و قيمت مناسب باشه؟

آيا بقيه قطعاتم خوبه يا نياز به تعويض داره؟ در صورت اضافه شدن دو تا رم پاور کم نمياره؟

شما میتونی مادربرد ASUS P5KL/PRO یا P5Q-SE رو انتخاب کنی

در ضمن اسم نوع ماجولها رو داری اشتباه می گی،بهشون می کن Double Side و Single Side و نه Dual Chip
شما بهتره ماجولهای فعلی رو بفروشی و بجاش دو تا ماجول دو گیگ نصب کنی از یه برند معتبر
مادربرد توی این محدود قیمت هم USB 3.0 نداریم
دوستان می خواستم ببینم که کیس گرین که آقا فرشید گفتند مدل های Infinity و Orbit و همچنین پاور گرین 585 و 600 وات ( 600 وات داره اصلا؟) قیمتش چنده اگه میشه سریع بگید آخه فوریه . ممنون

حالا خودم بگم ایرادی داره؟!

GREEN INFINITY:105T
GREEN ORBIT:55T
POWER 585W GREEN:92T

سلام
من این سیستم رو دیشب سفارش دادم و قرار شد تا یک شنبه آماده کنند
M.B:GIGABYTE 770T-USB3
CPU:AMD Phenom™ II X4 945
RAM:KINGMAX 2GB DDR3
VGA:ATI SAPPHIRE 5770 1GB GDDR5
Power:GREEN 535B
Case :Green Orbit

دوستان من تا شنبه وقت دارم که این سیستم رو در صورت پشیمونی تغییر بدم
این سیستم رو فقط برای بازی می خوام
می تونم با این سیستم بازی های جدید با رزولشن 1024 در 768 بدون مشکل انجام بدم ؟
سیستمت برای رزولوشن 1024 خوبه و مشکلی نیست

اما بهتره رم سیستم رو 4 گیگ بکنی.

ممنون. درسته اسمشون رو اشتباه میگفتم. راستی آیا حتما نیازی به تعویض رم هست؟ اگه نیست همینا خوبه دیگه... من بيشتر بخاطر همين رم ها ميخوام مادربورد رو تعويض کنم. از نظر فني آيا وجود 4 عدد رم 1 گيگ براي سيستم خوبه يا 2 عدد رم 2 گيگ؟

الان رمهاي من چند ميارزه براي فروش؟

مادربرد توی این محدود قیمت هم USB 3.0 نداریم

مادربورد تو این رنج من دیدم یو اس بی3 حدود 100 تا 120 فکر کنم.. شايد اشتباه کردم..

آخرین ویرایش:
ممنون. درسته اسمشون رو اشتباه میگفتم. راستی آیا حتما نیازی به تعویض رم هست؟ اگه نیست همینا خوبه دیگه... من بيشتر بخاطر همين رم ها ميخوام مادربورد رو تعويض کنم. از نظر فني آيا وجود 4 عدد رم 1 گيگ براي سيستم خوبه يا 2 عدد رم 2 گيگ؟

الان رمهاي من چند ميارزه براي فروش؟

مادربورد تو این رنج من دیدم یو اس بی3 حدود 100 تا 120 فکر کنم.. شايد اشتباه کردم..

2 تا ماجول 2 کیک بهتر از 4 تا ماجول یک گیگ هست،اگر میتونی تعویضشون کن،
اگرم فقط بخاطر رمها میخوای مادربردت رو عوض کنی بهتره بجاش ماجولهات رو عوض کن

رمهای شما بسته به برند 20 تا 25 قیمت دارن

مادربردهای USB 3.0 بیشتر برای تراشه های P55/X58 ساخته میشن،برای نسل قدیمی P45 احتمالا چیزی توی این محدوده قیمتی تولید نمیشه

ماجولهای DDR3 هم با DDR2 سازگاری ندارن،روی مادربرد DDR3 نمیشه DDR2 گذاشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or