مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بهترین کاری که میشه کرد که یک سی پی یو 4 هسته ای روی سیستمم بزارم چیه؟چیارو باید عوض کنم؟از چه نوعی بگیرم؟بهتر نیست یه سیستم از اول جمع کنم؟
مشخصات سیستمم:
سی پی یو:
CPU AMD ATHLON 64 X2 5200
مادربورد:
abit AN52V
پاور:
GP330A
گرافیک:
9400 GT 1gb
رم:
4gb ddr2

یه جوابی به من هم بدهید.

بهترین کاری که میشه کرد که یک سی پی یو 4 هسته ای روی سیستمم بزارم چیه؟چیارو باید عوض کنم؟از چه نوعی بگیرم؟بهتر نیست یه سیستم از اول جمع کنم؟
مشخصات سیستمم:
سی پی یو:
CPU AMD ATHLON 64 X2 5200
مادربورد:
abit AN52V
پاور:
GP330A
گرافیک:
9400 GT 1gb
رم:
4gb ddr2
مادربرد شما پردازنده های سری جدید رو پشتیبانی نمی کنه و خرید پردازنده های قدیمی سرس 9 هم که اصلا ارزش نداره

شما بجز رم باید بقیه ی قطعات رو عوض کنی.یعنی یه سیستم جدید بگیری.

خوب پس عزیز لطفا خودت برام یه سیستم بنویس که بازیهارو روی بالا ترین گرافیک در windows 7 روون اجرا کنه.(فقط 5قطعه میخوامcpu,ram,vga,mb,power)
واز 3DGLASSوdirectix11پشتیبانی کنه.ممنون.(بازم میگم اگه cpuدوهسته ای میخواد مثل E8500,Q8400مادر بورد خودم ساپورت میکنه و دیگه لازم نیست برام مادر برد جدید بنویسید.
:cheesygri خوب اصولا به مادربورد و رم های شما بستگی داره
اگر سری q8300 رو ساپورت می کنه یه 8300
اگر 2 گیگ رم داری 2 گیگ هم بنداز کنارش!البته ماژول اولیت رو ببر عین همون بخر.که بعدها به مشکل نخوری:cheesygri
خوب اینطوری 160 150 Intel Core 2 Quad Q8300 - 2.5GHz - 45 nm پول سی پی یو باید بدی و زیر 300 براتون پول می مونه.پس اگر دنبال کارت directx11 هستی فقط و فقط کارت گرافیک 5770 رو می تونی انتخاب کنی.شما اصلا انتخاب دیگه ای نداری اگر هم که نه !4890 و gtx 275 انتخاب های عالیهه و از 5770 قوی تره ولی directx 11 ساپورت نمی کنن و dx10 ساپورت می کنن.یعنی شما 230 برای 5770 و 250 تومن برای 4890 باید هزینه کنی و اگر 5770 بخری می تونی با بقیه هزینه که داری 2 گیگ رم بخری(احتمالا ماربورت ddr2 ساپورت می کنه)
اما اگر سیستمت q8300 ساپورت نکنه باید یا یه e7500 بگیریIntel Core 2 Duo E7500 - 2.93GHz - 45 nm حدود 120 و یا کلا مادربوردت رو عوض کنی.اگر هم می خوای مادربورد سی پی یو عوض کنی داستان ddr3 یا ddr2 رو داری که سیستم قبلیت رم رووش چیه؟؟2 گیگ یا 2 تا 1 گیگ یا 1 دونه 1 گیگ؟؟الان با این قیمت رم اگر یک رم 2 گیگ داشته باشین عالیه
شما مادبورد سی پی یو رم قبلیت چیه؟؟من که نمی دونم.اگر بدونیم شاید بشه از مادربورد یا رم هاتون استفاده کرد و هزینش رو گذاشت رو vga
این هم مادربورد سی پی یو رم در صورتی که هیچ کدوم از قطعات قبلیت (مادربورد و رم)قابل استفاده نباشه
AM3 - Athlon II X4 630 - 2.8GHz
MSI - 770T-C45
KINGSTON - 2GB - 800
GIGABYTE - ATI RADEON HD 5770 - 1GB
این ها می شه 460 70 تومن تو بازار!
ا

والا دسترسی به نت نداشتم اینه که نتونستم بذارم.
خوب این قیمتای امروز :

E7400=114
E7500=118
E7600=136
E8400=177-180
E8500=205

در مورد e8200 و e8300 هم دلیلش اینه که تو بازار موجود نیستن.;)

سلام میخوام بدونم این هدفون های بازی کریتیو مثل این مدل:
Sound Blaster Arena Surround USB Gaming Headset
آیا 5.1 هستند یا نه همون استریو اند که بطور مجازی صدای سه بعدی تولید می کنند؟

سلام میخوام بدونم این هدفون های بازی کریتیو مثل این مدل:
Sound Blaster Arena Surround USB Gaming Headset
آیا 5.1 هستند یا نه همون استریو اند که بطور مجازی صدای سه بعدی تولید می کنند؟

صدای محیطی و Sorround رو شبیه سازی می کنن
سلام فرشید خان قویترین کیس تا 700 تومن با گرافیک قوی برای بازی چی پیشنهاد میکنید؟

CPU:AMD PHENOM II X2 550
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:MSI 790GX-G65
VGA:GEFORCE GTX 260/216 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 535W+
CASE:GREEN MAGNUM

اینا حدود 780 تومن میشه و واسه بازی مناسبه،
در کل با 700 تومن نمیشه کیس قوی واسه بازی بست،یه سیستم خوب میشه اسمش رو گذاشت،بالای یک میلیون میشه سیستم قوی یا High End

آقا فرشید یه راهنمایی می خواستم
سیستم فعلی من اینه
mb:Giga EP43UD3L
vga giga 9500 GT 1 GB
HDD Maxtor 500GB
CPU Dual Core E5300
ram 2*2GB Geil
من می خوام یه کیس و پاور بخرم و میخوام با درنظر گرفتن اینکه من سی پی یو رو عوض کنم و یه مدل خفن تر بگیرم تا آخرین ورژنیکه مین بورد ساپورت کنه که فک کنم سری Quad باشه و اینکه گرافیک هم عوض کنم و یه مدلی بگیرم که به مین بوردم بخوره و همچنین اضافه کردن دوتا رم دیگه مثل اون دوتایی که دارم باید چه پاوری و با چه توانی بگیرم.
کیس و پاور رو میخوام گرین باشه و رو هم از 100 تومن بیشتر نشه .
ممنون

آقا فرشید یه راهنمایی می خواستم
سیستم فعلی من اینه
mb:Giga EP43UD3L
vga giga 9500 GT 1 GB
HDD Maxtor 500GB
CPU Dual Core E5300
ram 2*2GB Geil
من می خوام یه کیس و پاور بخرم و میخوام با درنظر گرفتن اینکه من سی پی یو رو عوض کنم و یه مدل خفن تر بگیرم تا آخرین ورژنیکه مین بورد ساپورت کنه که فک کنم سری Quad باشه و اینکه گرافیک هم عوض کنم و یه مدلی بگیرم که به مین بوردم بخوره و همچنین اضافه کردن دوتا رم دیگه مثل اون دوتایی که دارم باید چه پاوری و با چه توانی بگیرم.
کیس و پاور رو میخوام گرین باشه و رو هم از 100 تومن بیشتر نشه .
ممنون
بهترین ارتقا برای مادربرد فعلی شما اینا میشه:

CPU:Q9400/9550
VGA:ATI 5850
POWER:GREEN 585W
CASE:GREEN ORBIT/INFINITY

ارتقای رم هم لزومی نداره،ولی اگه بخوای میتونی دوتا ماجول هم مدل رمهای فعلی اصافه کنی.

ب
هترین ارتقا برای مادربرد فعلی شما اینا میشه:

CPU:Q9400/9550
VGA:ATI 5850
POWER:GREEN 585W
CASE:GREEN ORBIT/INFINITY

ارتقای رم هم لزومی نداره،ولی اگه بخوای میتونی دوتا ماجول هم مدل رمهای فعلی اصافه کنی.
آقا دمت گرم . مرسی.

سلام به دوستان.

وقت ارتقا فرا رسيده و راهنمايي ميخوام.

سيستم فعليم اينه:

MB GIGABYTE EP31-DS3L

CPU E8400

VGA NVIDIA 8600GT

RAM SILICON POWER 1GIG *2

POWER GREEN GP535A
===========================
الانم مشکلي ندارم و کارم رو به خوبي راه ميندازه اما مادربوردم بيش از 2 گيگ رم DUAL CHIP رو ساپورت نميکنه توي دفترچش زده بود بخاطر محدوديت توي چيپ شمالي امکان نصب 4 رم DUAL CHIP رو نداره اما ميشه 4 تا RAM SINGLE CHIP رو نصب کرد که من امتحان نکردم. (منظور از دوئال چيپ يعني دوطرف رمها داراي آي سي هايي متعدد هستند)
==================================================
ميخوام مادربوردم رو تعويض کنم و مادربوردي بگيرم که:

4 عدد رم دوئال چيپ رو کاملا ساپورت کنه و بطور مجازي 8 گيگ نمايش بده. (درحالي که الان 2 عدد دوئال چيپ نصبه و 4 گيگ مجازي نشون ميده)

من از قبل 4 عدد رم يک شکل SILICON POWER 1GIG دوئال چيپ دارم که الان 2 تاش نصبه.

چه مادربوردي رو پيشنهاد ميکنيد که اينکاره باشه و با بقيه قطعات فعليم سازگارباشه؟ و در صورت امکان USB3 هم داشته باشه و قيمت مناسب باشه؟

آيا بقيه قطعاتم خوبه يا نياز به تعويض داره؟ در صورت اضافه شدن دو تا رم پاور کم نمياره؟

اينم متن توي دفترچه:

* Because of chipset limitations, do not populate both DIMM sockets of the same channel (e.g. DDR and DDR2), or populate 4 DIMM sockets with double-sided memory modules to prevent system's failure to start or incorrect detection of memory modules. Please refer to the user manual for the memory configurations table.

* Because of chipset limitations, when using FSB 1333 MHz CPU with populating all DIMM sockets, memory frequency will be reduced from the original, and system instability or incorrect detection of memory module may be occur.
Please refer "Memory Support List" for memory support information.

يه سوال: اگه مادربوردي دي دي آر 3 باشه ديگه نميشه روش دي دي آر 2 نصب کرد؟

Last edited by a moderator:
دوستان می خواستم ببینم که کیس گرین که آقا فرشید گفتند مدل های Infinity و Orbit و همچنین پاور گرین 585 و 600 وات ( 600 وات داره اصلا؟) قیمتش چنده اگه میشه سریع بگید آخه فوریه . ممنون

با سلام و عرض ادب .

با بودجه 900 تومان چه سیستمی را پیشنهاد فرمایید ؟
اگه لطف کنید بهترین و مناسب ترین قطعات که بالا ترین راندمان را دارند برام معرفی کنید . با توجه به در نظر گرفتن موارد زیر:

1- کاربرد اصلی گیم خواهد بود ضمن اینکه کارهای روزمره معمولی و خانگی نیز با هاش میکنم. ولی ملا ک اصلی گیم
2- سی پی یو : هر چی شما صلاح بدونید
3- گرافیک : نظر شما محترم است . ولی فکر کنم آینده نگر باشم و دایرکت 11 را ساپورت کنه ضمن این که واقعا موندم که میشه به نظر شما منتظر سری 400 موند تا ببینیم اونا چیه و در ضمن قیمتا هم پائین بیاد یا نه ؟!
4- مادربورد : فقط بنظر خودم 3 USB را ساپورت نکنه نیز مشکلی نیست چون بعدا که فراگیر تر بشه کارتشو میگیرم اینجوری قیمتش بالا نمیره و میتونیم روی قطعات دیگه بزاریم . فقط با کیفیت باشه قطعاتش
5- هارد : نظر خودم اینه که چون تو بازی تاثیر مستقیم نداره کمترین ظرفیت با کمترین قیمت با دوام بالا . حالا نظر شما چی باشه مثلا 160 برام کافیه ( بعد صد سال که ثروتمند شدیم هارد اگسترنا ل میگیریم )
6- رم: بنظرم فعلا یک 2 گیگ بستمه بعدا پول جمع کنم بازم میخرم ( شاید 2 سال طول بکشه
7- پاور: خودم گرین 585B و ممونکس 600 GAME مدنظرم هست تا نظر شما چی باشه و چی پیشنهاد بدید
8- مانیتور : والا موندم نمیدونم فول اچدی بودن تاثیر داره تو کیفیت اجرا و نمایش تصویر بازی یا نه که بخاطرش خرج اضافی بکنم ؟اگرنه که من نه فیلم میخام توش ببنیم ونه به کنسول وصلش خواهم کرد . فقط 20 اینچ باشه کافیه .
9- کیس: اصلا ظاهرش برام مهم نیست نظر شخصیم اینه که توش مهمه . به خاطر همین اگر صلاح دونستسد یک 10 تومنی براش بزاریم کنار سیستم کولینگ و فن هم بعدن براش ردیف میکنم
10- دی وی رایتر : یک چیز معمولی با کمترین قیمت ولی با دوام
11- مودم : دایال میخام ولی نمیدونم ایا فرقی هست بین 7 تومنیها و 20 تومنیها یا نه اگر که نه و چون بعدا شاید adsl بگیرم زیاد هزینه نکنیم
12- اسپیکر : دارم
13- موس : والا یک زمانی به فکر موسهای مخصوص گیم بودم که 20 تون حدودن قیمت داشت ولی تجربه ندارم بنظرتون ارزش داره یا نه و از خیرش بگذریم و یک 4 تومنیشو بگیریم
هیچ تعصبی روی مارک خاص ندارم : کمترین قیمت بالاترین کیفیت و پرفرمنس
اهل اورکلاک دایمی و حرفه ای نیستم ولی بخاطر بازی ممکنه برای بالا بردن فریم ریت اور کنم
زود به زود سیستم عوض نمکینم ( یعنی پولشو ندارم )
راستی تو بد موقعی که نمیخام سیستم ببندم ؟( شانس که نداریم دیدید نبسته سیستم رده خارج شد )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or