مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان منم یه سیستم میخوام با همین 500 تومن یعنی میشه همین که دوستمون بالا اشاره کرده فقط میخواستم بدونم با این سیستم تا چند سال میشه بازیهارو با فریم ریت خوب اجرا کرد؟؟؟
سلام دوست عزيز
نمي‌شه گفت تا كي اما تا وقتي كه بازي‌اي دوبرابر گرافيك بازي كرايسيس بياد.
بنام خدا

سلام

سی پی یو که شما گفتی کدوم این دوتا هست ؟
Intel® Core™2 Duo Processor T5300
Intel® Pentium® Processor E5300

ممنون از راهنمایی
سلام دوست عزيز
دومي مد نظرم هست.
اما باز هم مي‌گم پردازنده اولي خيلي بهتر هست همون رو انتخاب بكنيد.

نمیدونم درایورم هم جدیده
ممکنه مشکل از بایوسی چیزی باشه؟؟
تصویر کنده
سلام دوست عزيز

اگر درايور كارت گرافيكي شما آپديت هست احتمال زيادي داره كه با آپديت بايوس مادربورد مشكل حل بشه.

سلام دوست عزيز
من اين قطعات رو پيشنهاد مي‌دم:
CPU:Athlon II X3 435
MB:
Gigabyte GA-M52L-S 3
RAM:2*2GB PATRIOT
VGA:HD 4770
HDD: Seagate 7200.12 500 GB
POWER:Green GP535
CASE:GREEN Tolip

جمع كل حدود 530 تومن.
اگر كمبود بودجه دارين فعلا يك ماژول 2گيگ حافظه رو در نظر بگيرين و در آينده به راحتي يك ماژول ديگه كنارش بذارين.
با تشکر فراوان از شما , یه سوال دیگه.... من رفیقمم میخواد یه کیس جم کنه... ولی بوجش کمتره, نهایتا تا 400 تومن میتونه خرج کنه... !!!؟؟ پیشنهاد شما برای 400 تومن چیه و تا چه حددی مناسب بازیه؟؟!!!
( همین سیتمو 100 تومن کمش کنیم...؟؟!!!)

با تشکر فراوان از شما , یه سوال دیگه.... من رفیقمم میخواد یه کیس جم کنه... ولی بوجش کمتره, نهایتا تا 400 تومن میتونه خرج کنه... !!!؟؟ پیشنهاد شما برای 400 تومن چیه و تا چه حددی مناسب بازیه؟؟!!!
( همین سیتمو 100 تومن کمش کنیم...؟؟!!!)
سلام دوست عزيز
با اين بودجه پردازنده رو Athlon II 240 در نظر مي‌گيريم.
مادربورد همين.
ماژول حافظه رو هم 2 گيگ.
كارت گرافيكي رو هم 4670.
هارد رو هم 250گيگ.
پاور هم GP485
كيس رو هم GREEN TENUOUS
اين تغييرات رو اعمال بكنيد سيستم حدود 415 الي 420 درمياد.

سلام دوستان
فرشيد جان ممنون از لطفت.قطعاتي كه ازت گرفتم عاليه...اين 5870 عجب چيزيه!واقعا قويه..
امتيازسيستم توي3DMARK05 شد: 18732 -با اينكه بقيه قطعات تقريبا قديمي شدن!امتيازه خوبيه.
fps چند تا از بازيها هم اين شدروي very high )
Grand Theft Auto IV-------------40
DiRT2-----------50
Modern Warfare 2-----------60
اينا رو تو winxp با رزوليشن 1920-1600 بازي كردم با بالا ترين تنظيمات گرافيك.(با افت فريم خيلي كم در حد 5 فريم)
هنوز dx 11 رو امتحان نكردم.
بازم ممنون موفق باشي عزيز.

سلام دوستان
فرشيد جان ممنون از لطفت.قطعاتي كه ازت گرفتم عاليه...اين 5870 عجب چيزيه!واقعا قويه..
امتيازسيستم توي3DMARK05 شد: 18732 -با اينكه بقيه قطعات تقريبا قديمي شدن!امتيازه خوبيه.
fps چند تا از بازيها هم اين شدروي very high )
Grand Theft Auto IV-------------40
DiRT2-----------50
Modern Warfare 2-----------60
اينا رو تو winxp با رزوليشن 1920-1600 بازي كردم با بالا ترين تنظيمات گرافيك.(با افت فريم خيلي كم در حد 5 فريم)
هنوز dx 11 رو امتحان نكردم.
بازم ممنون موفق باشي عزيز.

خواهش می کنم عزیز،اوقات خوبی با کارت جدیدت داشته باشی

در صورت ارتقای قطعات،راندمان بالاتری هم -مخصوصا در بازیهای با محاسبات سنگین و CPU Bound- خواهی گرفت،البته همینجوری هم به این زودیها مشکل خاصی نخواهی داشت.

دوستان يك كيس معرفي كنيد با بودجه 800 تومن براي گيم
ممنون

CPU:INTEL Q8400
RAM:2*2GB G.Skill
M/B:ASUS P5Q-SE
VGA:GTX 260 896MB DDR3
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:GREEN INFINITY
حدود 810 تومن میشه

من این کار رو هم کردم ولی نشد که نشد
حالا سی پی یو 50 نا 70 چی واسه اچ دی خوبه؟؟

عزیز مشکل شما به اون مدیا پلیر و تنظیماتش مربوط هست،

اگر می خوای ویدیو ی HD رو ببینی می تونی از برنامه های VLC Media Player و POWER DVD و Nero Show Time استفاده کنی،
دقت کن که در بخش تنظیمات این برنامه ها گزینه ی Hardware Accelaration هم انتخاب شده باشه

عزیز مشکل شما به اون مدیا پلیر و تنظیماتش مربوط هست،

اگر می خوای ویدیو ی HD رو ببینی می تونی از برنامه های VLC Media Player و POWER DVD و Nero Show Time استفاده کنی،
دقت کن که در بخش تنظیمات این برنامه ها گزینه ی Hardware Accelaration هم انتخاب شده باشه

یه دنیا ممنون

بنام خدا

سلام
آقا این کارت گرافیک ATI Radeon هست ؟
منظور از 7200.12 چی هست ؟

خیلی ممنونم LORD5 عزیز
سلام دوست عزيز
بله اين كارت رادئون و ATi هست.
اون مدل هارد هست.
مدلهاي مختلفي سيگيت داره، مثلا 7200.11 داره و به هيچ عنوان نبايد سراغ اين مدل هارد رفت. به خاطر همين اون مدل دقيقش رو ذكر كردم كه اون رو از فروشنده طلب بكنيد.

بنام خدا

سلام
دستت درد نکنه Lord5 عزیز
یک سوال دیگه داشتم . این مدل مادربرد رنج قیمتش در چه حدودی هست ؟ من نتونستم قیمتشو گیر بیارم.
رم ddr2 هست ؟ تو لینک زیر دیدم فقط DDR2 رو ساپورت میکنه .
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2634

خیلی خیلی ممنونم.
میشه ریز قیمت ها رو بدید .

سلام دوستان من میخوام یه اسپیکر خوب برای کنسول ایکس باکس و پی سی از 100 تا 150 هزار تومان خرید کنم (مدلی که اپتیک بخوره هم معرفی کنید ممنون میشم )از دوستان کسی پیشنهادی داره ؟؟؟

بنام خدا

سلام
دستت درد نکنه Lord5 عزیز
یک سوال دیگه داشتم . این مدل مادربرد رنج قیمتش در چه حدودی هست ؟ من نتونستم قیمتشو گیر بیارم.
رم ddr2 هست ؟ تو لینک زیر دیدم فقط DDR2 رو ساپورت میکنه .
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2634

خیلی خیلی ممنونم.
میشه ریز قیمت ها رو بدید .
سلام دوست عزيز
قيمت اين مادربورد حدود 80 الي 85 تومن هست.
بله، DDR2 فقط ساپورت مي‌كنه.

ريز قيمت:
CPU:Athlon II X3 435
MB:
Gigabyte GA-M52L-S 3
RAM:2*2GB PATRIOT
VGA:HD 4770
HDD: Seagate 7200.12 500 GB
POWER:Green GP535
CASE:GREEN Tolip

به ترتيب از بالا به پايين:
95
85
80
130
58
55
41

سلام دوستان من میخوام یه اسپیکر خوب برای کنسول ایکس باکس و پی سی از 100 تا 150 هزار تومان خرید کنم (مدلی که اپتیک بخوره هم معرفی کنید ممنون میشم )از دوستان کسی پیشنهادی داره ؟؟؟

من Logitech X-540 رو پیشنهاد می دم
توی این محدوده فک نمی کنم اسپیکری با قابلیت ورودی Optical بشه پیدا کرد.اونا قیمتشون خیلی بیشتره
مدل Logtech z-5500 یه مدل حرفه ای فوق العادست که ورودی دیجیتال Optic هم داره.

سلام. فرق مادربورد های جدید گیگا که 24 فاز هستند با قدیمی ها که 12 بودن چیه؟ اصلا این فاز مال چیه؟

فرقشون اینه که اونا فاز بیشتری دارن دیگه!

فازای مورد نظر تامین کننده ی ولتاژ CPU هستن و فازهای بیشتر عامل تغذیه ی بهتر و جریان تمیزتر و با ثبات تر برای CPU هستن و تعداد بالای اونها توی اورکلاک و بهینه سازی فرکانس CPU کاربرد داره،برای کاربران عادی کاربردی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or