به ببین کی اینجاس داش هادی گل ! :biggrin1:
خوب من این رو پیشنهاد میدم :
CPU : intel e8400
RAM : patriot 2*1gb 800
MAIN : giga ga-ep45-ud3r
VGA : zotac or asus gts250
HDD : WD 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung 1943sn or 1933sn
حدودا 905 910 تومن در میاد.
اینجوری که نمیشه گفت آخه،سلام!
دوستان با بودجه حداکثر 220 تومن برای Main و Vga و Power چه قطعاتی را پیشنهاد می کنید؟
سلام!اینجوری که نمیشه گفت آخه،
CPU ی شما چیه که واسش مادربرد پیشنهاد بدیم؟؟!
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم که این مین بورد ما (GIGA MA 770 ud3) بالاترین cpu که ساپورت میکنه چیه و قیمت این سی پی یو الان چنده؟ الان روش یه فنوم 8650 هست میخواستم بدونم ارزش داره که با این مدلی که گفتین تعویضش کنم یا خیلی با هم فرق ندارن.
ممنون
سلام!
دوستان با بودجه حداکثر 220 تومن برای Main و Vga و Power چه قطعاتی را پیشنهاد می کنید؟
سلام!
CPU را یادم رفت بگم مدل دقیقشو نمی دونم ولی Intel Dual Core هست.
تا 100 بهترین اسپیکری که میشه خرید چیه ؟
ممنون
من جای شما باشم پول پای 8400 نمی دم.من 1 سال این سی پی یو تو شرکت زیر دستم بود.اصلا پیشنهاد نمی دم با وجود CORE 2 QUAD های حال حاضر و PHENOM II 955 940 شما سری 2 هسته بخری:cheesygriسلام رامین جان... راهمون رو گم کردیم امدیم توی محلّه شما :biggrin1:
رامین جان ممنون بابت پیشنهادت ... نمیشه یکم قیمتش رو پاینتر آورد ؟
مثلا اگر CPU رو یکم پایینتر بیاریم مشکلی پیش نمیاد ؟ این سیستم رو برای یکی از دوستانم میخوام گفته 750 نهایت دیگه 800 باشه.
باتشکر
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3243&ver=#anchor_osبا تشکر فرشید جان
میشه اسم دقیق آخرین پردازنده phenom II رو بهم بگی و قیمت دقیقش هم 240 تومنه؟ آقا فرشید مدل مین من ma 770 ud3 هست نه ma 770 ud3p شما مطمئنی که اینا رو ساپورت میکنه؟
با سلامhttp://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3243&ver=#anchor_os
مادربورد شما حتی سی پی یو های 6 هسته رو که قراره بیاد رو هم ساپورت می کنه
ببین REV 1.0 یا 2.0 یا 2.1 ههبا سلام
ولی این لینکی که گزاشتین مدلش giga ma 770t ud3 هست اما از من ma 770 ud3 هست.
گل پسر اینجا تاپیک مشاوره س و هر کی که تو این زمینه اطلاعات داشته باشه میتونه پیشنهاد بده من یه سیستم پیشنهاد دادم با توجه به تجربه ی خودم ، شما هم میتونی این کار رو بکنی ولی حق تائید یا رد کردن پیشنهادها رو نداری این که بین سیستما کدوم یکی رو انتخاب کنه فقط و فقط به خودش مربوطه.من جای شما باشم پول پای 8400 نمی دم.من 1 سال این سی پی یو تو شرکت زیر دستم بود.اصلا پیشنهاد نمی دم با وجود CORE 2 QUAD های حال حاضر و PHENOM II 955 940 شما سری 2 هسته بخری:cheesygri
8400 فقط فرکانس داره و آخرین بار یادمه از Q8400 هم گرونتر بود که اصلا منطقی نیست
شما
gigiabyte ga770t ud3 or msi 770 c45
cpu phenom ii 940 or 550 اگر می خوای ارزون بشه 550 بگیر یا سری 3 هسته فنوم یا athlon x4 با قیمت حدود 100 تومن شاید 2 هستش هم بشه باز کرد.نشد هم تو 3dmark vantage امتیازش با همون 2 هسته از e8400 نهایت 400 امتیاز پایین تره
و 2 * 2gb supertallent cl8 بخر که 90 تومن با گارانتی ماتریکس می تونی تهیه کنی
اگر هم علاقه به intel داری سری q8300 رو با 150 60 تومن می تونی بخری
با وجود مادربورد های حرفه ای asus برای intel من اصلا گیگابایت پیشنهاد نمی دم
البته msi هم یه مدل با چیپ p43 با رم ddr3 ساپورت داره که مادربورد خوبیه