مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آی نفس کش....ای....:biggrin1:
من فقط اینارو میخوام گرافیک،سی پی یو،رم همین بقیه رو دارم یعنی میخوام ارتقا بدم.تازه این cpuکه گفتی 2هسته است و من minم core2وcore2 dual(اگه درست نوشته باشم)ساپورت می کنه پس minرو هم حساب نکن اینی که گفتی (فقط گرافیک،cpuو رمش)چند میشه؟و میتونه تمام بازیهارو روی وری هارد اجرا کنه؟حتی کراسیس2رو(بافریم بالا)تازه یه قیمتم از رم 4gigبده چون ویندوز sevenدارم.(آخه بازیا رو سون رم بالاتری می خوان.)(منظورم از چند نقطه ی بالا گل بود:biggrin1:)

این هم برای کمک به دوستان:
asus p7p55d :211
intel core i5 750 :205
Ram super talent 2*2 1333:135
HDD seagate 7200.12 500gb: 50
Case green magnum 2: 39
Power green 535b Ultra silent : 83 (اینو نمیدونم خوب گرفتم یا نه فکر کنم گرون گرفتم مجبور شدم)
graphic axtrom 9400GT 1gb DDR3:68 (چون تو دقت پایین بازی می کنم این رو گرفتم الانم هیچ مشکلی ندارم).

آخرین ویرایش:
مادربورد سی پی یو و رم و گرافیک تو رنج 250 تومن چی پیشنهاد می دین؟؟
کاربری عادی!برای کسی که مادربوردش سوخته و سوکت مادربوردش 754 ه :cheesygri و الان چون مادربودش رو فقط می شه تو موزه پیدا کرد پس مجبور به تعویض قطعاته
تو فکر خودم آنلاک کردن sempron 140 ه که می گن 100 درصد آنلاک می شن و استیبل هست
مادربورد هم msi 770 c35 یا 770 ام اس آی.رم هم 2 گیگ دی دی آر تری supertalent و گرافیک ؟؟4670 یا
gt220
می شه؟؟

این هم برای کمک به دوستان:
asus p7p55d :211
intel core i5 750 :205
Ram super talent 2*2 1333:135
HDD seagate 7200.12 500gb: 50
Case green magnum 2: 39
Power green 535b Ultra silent : 83 (اینو نمیدونم خوب گرفتم یا نه فکر کنم گرون گرفتم مجبور شدم)
graphic axtrom 9400GT 1gb DDR3:68 (چون تو دقت پایین بازی می کنم این رو گرفتم الانم هیچ مشکلی ندارم).
مباركت باشه،چه قيمت هاي خوبي،معلوم زير و رو كردي پاساژ ها رو
در مورد CASE نظرت چيه؟راضي هستي؟صداش چقدره؟آخه سيستم من تو اتاقي هست كه مي خوابم و چون DL OFFLINE و DL از اينترنت دارم تقريبا 24 ساعته روشن هست.مي خوام بدونم صداش ازيت نميكنه؟راستي،به نظر شما گراف 5870 توش جا ميشه؟

این سیستم چطوره؟
cpu=Intel Core 2 Duo E7500 - 2.93GHz - 45 nm
vga=GIGABYTE - ATI RADEON HD 5570 - 1GB
ram=GEIL- Dual Channel 4GB - 1066-2x2GB
من minم cpuدوهسته ای رو ساپورت میکنه آیا رم ddr3رو هم ساپورت میکنه؟
اگه آره همه چی همون بالایی ها فقط رمش این باشه
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-2x2GB
چطور مطوراست؟:biggrin1:اگه بازیهارو خوب اجرا میکنه لطفا جایی رو که این قطعات رو ارزون ممیفروشه معرفی کنید.با قیمتا ممنون.

مباركت باشه،چه قيمت هاي خوبي،معلوم زير و رو كردي پاساژ ها رو
در مورد CASE نظرت چيه؟راضي هستي؟صداش چقدره؟آخه سيستم من تو اتاقي هست كه مي خوابم و چون DL OFFLINE و DL از اينترنت دارم تقريبا 24 ساعته روشن هست.مي خوام بدونم صداش ازيت نميكنه؟راستي،به نظر شما گراف 5870 توش جا ميشه؟

بله پاساژ ایران و رضا رو کامل گشتم برای پایین ترین قیمت.
بله از کیس راضیم مشکلی نداشته تا الان در مورد صدا هم عادیه به جز فن CPU و VGA صدای اضافی دیگه ای نمیاد از نظر جاداری هم خوبه جای پاور رو گذاشتن پایین راحته کار کردن باهاش LED هاش هم نور زیادی ندارن فقط یکی توی فن بالای کیس هست که اگه بزاری تو میز مشکلی نداره.در مورد 5870 هم نمیدونم چه اندازه ایه دوستان با تجربه دیگه میتونن کمک کنن.

آی نفس کش....ای....:biggrin1:
من فقط اینارو میخوام گرافیک،سی پی یو،رم همین بقیه رو دارم یعنی میخوام ارتقا بدم.تازه این cpuکه گفتی 2هسته است و من minم core2وcore2 dual(اگه درست نوشته باشم)ساپورت می کنه پس minرو هم حساب نکن اینی که گفتی (فقط گرافیک،cpuو رمش)چند میشه؟و میتونه تمام بازیهارو روی وری هارد اجرا کنه؟حتی کراسیس2رو(بافریم بالا)تازه یه قیمتم از رم 4gigبده چون ویندوز sevenدارم.(آخه بازیا رو سون رم بالاتری می خوان.)(منظورم از چند نقطه ی بالا گل بود:biggrin1:)
یبار میگی سیستم بگید ، بعد میگی نه فقط 3 قطعه بعد... تکلیف ما رو روشن کن دیگه.
تو پستای قبلی یه مشخصاتی از سیستم فعلی دادی ولی بدرد هیچکس نمیخورد ! :cheesygri
مشخصات سیستمت رو دقیق بگو (مخصوصا mainت).
در ضمن الان 2gb رم از پس هر بازی سنگینی بر میاد.;)
سلام
آقا یه dvd writer تا 35تومن که عمر مفید بالا داشته باشه معرفی کنید
متشکرم
میتونی 1270 hp یا pioneer fx sata رو در نظر بگیری.;)

مادربورد سی پی یو و رم و گرافیک تو رنج 250 تومن چی پیشنهاد می دین؟؟
کاربری عادی!برای کسی که مادربوردش سوخته و سوکت مادربوردش 754 ه :cheesygri و الان چون مادربودش رو فقط می شه تو موزه پیدا کرد پس مجبور به تعویض قطعاته
تو فکر خودم آنلاک کردن sempron 140 ه که می گن 100 درصد آنلاک می شن و استیبل هست
مادربورد هم msi 770 c35 یا 770 ام اس آی.رم هم 2 گیگ دی دی آر تری supertalent و گرافیک ؟؟4670 یا
gt220
می شه؟؟
ممنون از این همه راهنمایی
من خریدم
e5300
p5kpl epu
ram 2 gb patriot
vga vtx 4670 1gb ddr3

آقا فرشید

این قطعات قطعی شد :
CPU:AMD Athlon II X2 250
RAM:1*2GB kingmax DDR2 1066
HDD:MAXTOR 320 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:380W GREEN

پس فقط موند گرافیک و مادربورد و کیس که شما لطف کنید بگید.
درسته که نمیشه زیر 400 گفت ولی دیگه یه جوری بگید که حداکثر 420، 430 بشه.

بعد اگه ممکنه قیمت تک تک قطعات رو هم بدید چون تو همین چند روزه قصد خرید داریم با قیمتا آشنا باشیم.

یبار میگی سیستم بگید ، بعد میگی نه فقط 3 قطعه بعد... تکلیف ما رو روشن کن دیگه.
تو پستای قبلی یه مشخصاتی از سیستم فعلی دادی ولی بدرد هیچکس نمیخورد ! :cheesygri
مشخصات سیستمت رو دقیق بگو (مخصوصا mainت).
در ضمن الان 2gb رم از پس هر بازی سنگینی بر میاد.;)
;)

آخه من یه بار رفتم یه جا cpuم رو ارتقا بدم مغازه داره گفت پس میخوای سیستم بگیری.
معذرت میخوام minمن گیگابایت هست که یه قوطی سبز داره و روش نوشته ساپورت intelcore2
وساپورتintel core2 dualو باهاش cpuی3.4م رو به4.2افزایش دادم.(اورکلاک کردم)
کشتی مارو حالا یه گرافیک و رم وcpuخوب بگو(اگه cpuی 2هسته ای از پس کل بازیها با تنظیمات گرافیکی بالا بر میاد دیگه minرو ننویس ولی اگه cpuبیشتر از 2هسته ای میخواد یه min خوب هم بنویس.)(در ضمن ملاحضه کن که 1.windowsم sevenهست2.از3DGLASSهم پشتیبانی بکنه.)قیمتشم حدودا 500تومن باشه.

آقا فرشید

این قطعات قطعی شد :
CPU:AMD Athlon II X2 250
RAM:1*2GB kingmax DDR2 1066
HDD:MAXTOR 320 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:380W GREEN

پس فقط موند گرافیک و مادربورد و کیس که شما لطف کنید بگید.
درسته که نمیشه زیر 400 گفت ولی دیگه یه جوری بگید که حداکثر 420، 430 بشه.

بعد اگه ممکنه قیمت تک تک قطعات رو هم بدید چون تو همین چند روزه قصد خرید داریم با قیمتا آشنا باشیم.

M/B:MSI 770-G45 105T
VGA:GEFORCE 9500 GT 80T
CASE:GREEN MAGNUM 37T

آخه من یه بار رفتم یه جا cpuم رو ارتقا بدم مغازه داره گفت پس میخوای سیستم بگیری.
معذرت میخوام minمن گیگابایت هست که یه قوطی سبز داره و روش نوشته ساپورت intelcore2
وساپورتintel core2 dualو باهاش cpuی3.4م رو به4.2افزایش دادم.(اورکلاک کردم)
کشتی مارو حالا یه گرافیک و رم وcpuخوب بگو(اگه cpuی 2هسته ای از پس کل بازیها با تنظیمات گرافیکی بالا بر میاد دیگه minرو ننویس ولی اگه cpuبیشتر از 2هسته ای میخواد یه min خوب هم بنویس.)(در ضمن ملاحضه کن که 1.windowsم sevenهست2.از3DGLASSهم پشتیبانی بکنه.)قیمتشم حدودا 500تومن باشه.
پسر خوب من میگم مدل مینت رو بگو تو میگی از Core2 پشتیبانی میکنه ؟! من الان یه CPU پیشنهاد بدم بعد بری بگیری مینت ساپورتش نکنه اونوقت چی ؟!
Main داریم از C2D پشتیبانی میکنه ولی سریه 65nm نه مدلای دیگه.;)
دوست نداری بگی مهم نیست من اون 4 تا قطعه رو بهت پیشنهاد میدم :

CPU : intel e8400 or q8400
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : giga ga-ep45-ud3r or asus p5ql-pro
VGA : zotac or asus gts250

حدودا 520 525 تومن در میاد.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or