مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

این قیمتا مال شنبه س :

i5 750=220
i7 920=298 (سخت گیر میاد)
HD5850=315-365
HD5870=415-480
ASUS P7P55D=275
GREEN Infinity=104
GREEN GP685B=108-110
OCZ 4GB 2*2GB GOLD 1333=130
CORSAIR 4GB 2*2GB XMS3 1333=143-145

470 480 هم هنوز بطور رسمی وارد نشده و اون مدلایی که تو بازار هستن به شدت از قیمتای فضایی که روشونه رنج میبرن.:cheesygri

سیستمی که بتونه همه بازیها رو اجرا کنه و با اخرین تنظیمات کنار بیاد میشه هیولا دیگه ! :biggrin1:
قطعات خودت (البته مشخصاتشون دقیق نیست) فک نمیکنم تاثیر خاصی بتونه تو خرید جدیدت بذاره (یجورایی رو پولش حساب نکن:biggrin1:) در کل یه بودجه ی کلی مشخص کن تا یه کارایی بکنیم.;)

خوب واسه چه سوکتی ، مدل main چیه ؟!

ممنون
1.منظور من از گرافیک بالا روزلشین بالا نبودا سیستمی که بتونم بازیهارو با روزلشین 1024*768اجرا کنم ولی روی وری هایت.(وقتی اندازه مانیتورم 1024*768باشه گرافیک بازی فوقی میکنه اگه بازی با روزلشین 1600*1200باشه؟)وحتما از 3DGLASSپشتیبانی کنه.
2.حدودا400تومن.(اگه cpu core2میخواد minرو حساب نکن چون minم از core2پشتیبانی میکنه.

گرافیک چی پس؟
اگه میشه یه جوری بگید دیگه بالای 380 نشه.

دوستان دیگه اگه اطلاعات دارن نظرشونو بگن ..
گرافیکش Onboard هست،
اگه میخوای کمتر دربیاد یه ماجول دو گیگ ازش کم کن،حدود 370 تومن میشه.

این قیمتا مال شنبه س :

i5 750=220
i7 920=298 (سخت گیر میاد)
HD5850=315-365
HD5870=415-480
ASUS P7P55D=275
GREEN Infinity=104
GREEN GP685B=108-110
OCZ 4GB 2*2GB GOLD 1333=130
CORSAIR 4GB 2*2GB XMS3 1333=143-145

470 480 هم هنوز بطور رسمی وارد نشده و اون مدلایی که تو بازار هستن به شدت از قیمتای فضایی که روشونه رنج میبرن.:cheesygri

سیستمی که بتونه همه بازیها رو اجرا کنه و با اخرین تنظیمات کنار بیاد میشه هیولا دیگه ! :biggrin1:
قطعات خودت (البته مشخصاتشون دقیق نیست) فک نمیکنم تاثیر خاصی بتونه تو خرید جدیدت بذاره (یجورایی رو پولش حساب نکن:biggrin1:) در کل یه بودجه ی کلی مشخص کن تا یه کارایی بکنیم.;)

خوب واسه چه سوکتی ، مدل main چیه ؟!

دوست عزیز این قیمت های فضایی رو از کجا آوردی؟ D: من پنجشنبه از بازار رضا (یا هر چی که صداش می کنین) i5 750 رو 205 هزار تومن گرفتم و p7p55d رو 211.

ممنونم
از نظر power مشکلی پیش نمیاد ؟
چون 4 تا هارد 1TB هم دارم
با 4850 مشکلی نداشتم توی این مدت
خواهش
نه ، اون پاور از پس 5970 هم بر میاد چه برسه به 5870.:biggrin1:
ممنون
1.منظور من از گرافیک بالا روزلشین بالا نبودا سیستمی که بتونم بازیهارو با روزلشین 1024*768اجرا کنم ولی روی وری هایت.(وقتی اندازه مانیتورم 1024*768باشه گرافیک بازی فوقی میکنه اگه بازی با روزلشین 1600*1200باشه؟)وحتما از 3DGLASSپشتیبانی کنه.
2.حدودا400تومن.(اگه cpu core2میخواد minرو حساب نکن چون minم از core2پشتیبانی میکنه.
خوب بازم نشد گفتم قطعاتی رو که میخوای دقیق بگو تا بتونیم یه کارایی بکنیم هر چند با 400 کار خاصی نمیشه کرد.;)
دوست عزیز این قیمت های فضایی رو از کجا آوردی؟ D: من پنجشنبه از بازار رضا (یا هر چی که صداش می کنین) i5 750 رو 205 هزار تومن گرفتم و p7p55d رو 211.
خوب الان یعنی چی ؟! چی کار باید بکنیم ؟ )x~ قیمتای فضایی رو از فضا میارن دیگه ! :cool:
این قیمتا رو از همونجایی که شما آوردی ما پس آوردیم.:-"
شما ASUS P7P55D رو اگه تونستی 260 پیدا کنی من 10 تا نقدا ازت میخرم.:-"
در کل یا اون بابا آتیش به مالش زده یا شما با یه مدل دیگه...

آخرین ویرایش:
دوست عزیز،اگه به قیمتای اینجا اطمینان نداری بهتره بری همون بازار .... خرید کنی،مشاوره رو هم از همون فروشنده ها بگیری،اینجا بی جهت وقت نزار.

اینجا تاپیک مشاورست،نه بورس قطعات ریز و درشت و بعضا تقلبی که کسی بخواد ادعا کنه پایینترین قیمتا رو اینجا میشه پیدا کرد

اینجا برای کسانی که اولویتشون برای خرید سیستم با کاربری بالا و قطعات کیفی هست مناسبه،کسی که فقط دنبال قیمت پایین هست بهتره توی همون بازار بچرخه تا به اونی که می خواد برسه(که البته نمیرسه و بعدها متوجه میشه چه کلاهی سرش رفته)

سلام دوباره
دوستان تصمیم گرفتم به جای خرید گرافیک سیستم رو ارتقا کلی بدم
حدودا 1.6 بودجه ام هست ( فقط برای محتوای کیس بدون هارد دیسک )
چند مورد برام خیلی مهمه ، اول اینکه سیستم cooling خوب نیاز دارم
یک case دیدم که عایق صدا هم بود این لینک
full tower هست و چون هارد های زیادی دارم full tower برای من بهتره ولی نمی دونم این مارک اصلا ایران وجود داره یا نه
البته عجله ایی برای خرید ندارم تا حدودا 1 ماه آینده می خوام اول تحقیق کنم که بهترین ها رو با این بودجه انتخاب کنم
از همه تون ممنونم که صادقانه راهنمایی می کنید :X

دوست عزیز،اگه به قیمتای اینجا اطمینان نداری بهتره بری همون بازار .... خرید کنی،مشاوره رو هم از همون فروشنده ها بگیری،اینجا بی جهت وقت نزار.

اینجا تاپیک مشاورست،نه بورس قطعات ریز و درشت و بعضا تقلبی که کسی بخواد ادعا کنه پایینترین قیمتا رو اینجا میشه پیدا کرد

اینجا برای کسانی که اولویتشون برای خرید سیستم با کاربری بالا و قطعات کیفی هست مناسبه،کسی که فقط دنبال قیمت پایین هست بهتره توی همون بازار بچرخه تا به اونی که می خواد برسه(که البته نمیرسه و بعدها متوجه میشه چه کلاهی سرش رفته)

آقا فرشید عزیز من بر اساس پیشنهاد خود شما این قطعات رو خریدم دستتون درد نکنه.مادربورد هم با گارانتی ویستا پخش رایانه هست. پردازنده هم که بدون گارانتی مثل همه مدل ها. اصلا هم به حرف این فروشنده که ازش خریدم گوش نکردم (فقط به دنبال پایین ترین قیمت بودم)مثلا در یک مورد میخواست هارد WD BLUE رو بده به من اون هم با این دلیل که نیگاه کن این هارد WD از مدل سیگیت ضخیم تره پس بهتره D: . بقیه قطعات رو هم با نقد هایی که از سایت ها خونده بودم (Toms hardware و ...) خریدم.
به همه دوستان هم توصیه میکنم تا اونجا که میتونن بگردن که بهترین قیمت رو پیدا کنن چون بعضی وقتها تفاوت قیمت ها از 20 تومن هم بیشتر میشه.
احتمالا این دوستمون منظورشون مدل asus p7p55d deluxe نیست با این قیمت؟

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من میخواستم پرینتر (صرفا برای چاپ عکس ) و اسکنر بگیرم
نظر خودم توی این رنج قیمت (سر جمع 150000)این ها بود :
printer :canon pixma 490
canpn%20mp490%20printer%5B2%5D.jpg

scaner :
canon lide 100
10119582.jpg

بعد در نظر داشتم که فقط پرینتر بگیرم چون خودش اسکنر داره و اگر قصد اینکارو داشته باشم این مدلو در نظر گرفتم:
canon pixma 550

باز ممنون میشم راهنمایی کنید که اسکنرو جدا بگیرم یا که با همون پرینتر کافیه
در ضمن اگر میشه راهنمایی کنید این مدلایی که انتخاب کردم خوبه یا نه ؟ ;)
ممنون

آخرین ویرایش:
آقا فرشید عزیز من بر اساس پیشنهاد خود شما این قطعات رو خریدم دستتون درد نکنه.مادربورد هم با گارانتی ویستا پخش رایانه هست. پردازنده هم که بدون گارانتی مثل همه مدل ها. اصلا هم به حرف این فروشنده که ازش خریدم گوش نکردم (فقط به دنبال پایین ترین قیمت بودم)مثلا در یک مورد میخواست هارد WD BLUE رو بده به من اون هم با این دلیل که نیگاه کن این هارد WD از مدل سیگیت ضخیم تره پس بهتره D: . بقیه قطعات رو هم با نقد هایی که از سایت ها خونده بودم (Toms hardware و ...) خریدم.
به همه دوستان هم توصیه میکنم تا اونجا که میتونن بگردن که بهترین قیمت رو پیدا کنن چون بعضی وقتها تفاوت قیمت ها از 20 تومن هم بیشتر میشه.

خب حالا که خریدی لیست قطعات و قیمت هات رو هم اینجا می دادی که بقیه بتونن استفاده کنن و در جریان باشن

قیمتهای سال جدید هم خیلیهاش عوض شده،ممکنه بعضیها با قیمت جدید بفروشن و بعضیها هنوز قیمتهای سال پیش رو اعلام کنن.

سلام
دوستان من میخواستم پرینتر (صرفا برای چاپ عکس ) و اسکنر بگیرم
نظر خودم توی این رنج قیمت (سر جمع 150000)این ها بود :
printer :canon pixma 490
canpn%20mp490%20printer%5B2%5D.jpg

scaner :
canon lide 100
10119582.jpg

بعد در نظر داشتم که فقط پرینتر بگیرم چون خودش اسکنر داره و اگر قصد اینکارو داشته باشم این مدلو در نظر گرفتم:
canon pixma 550

باز ممنون میشم راهنمایی کنید که اسکنرو جدا بگیرم یا که با همون پرینتر کافیه
در ضمن اگر میشه راهنمایی کنید این مدلایی که انتخاب کردم خوبه یا نه ؟ ;)
ممنون
دوستان نبود :biggrin1:
شرمنده یذره عجله دارم :-"
ممنون میشم سریعتر کمک کنید

سلام دوباره
دوستان تصمیم گرفتم به جای خرید گرافیک سیستم رو ارتقا کلی بدم
حدودا 1.6 بودجه ام هست ( فقط برای محتوای کیس بدون هارد دیسک )
چند مورد برام خیلی مهمه ، اول اینکه سیستم cooling خوب نیاز دارم
یک case دیدم که عایق صدا هم بود این لینک
full tower هست و چون هارد های زیادی دارم full tower برای من بهتره ولی نمی دونم این مارک اصلا ایران وجود داره یا نه
البته عجله ایی برای خرید ندارم تا حدودا 1 ماه آینده می خوام اول تحقیق کنم که بهترین ها رو با این بودجه انتخاب کنم
از همه تون ممنونم که صادقانه راهنمایی می کنید :X
خوب به نظر من همونطور که خودت هم گفتی یه 1 یا 2 ماهی صبر کن بعد واسه خرید اقدام کن.;)
تو پست قبلی هم گفتم شما 260 پیدا کردی من 10 تا نقدا خریدارم.;)
بابا من از سیستم سردرنمیارم خودتون یه سیستمی بگید دیگه(یه سیستم قوی قیمتشم تا 500هم شد عیب نداره)
خوب مگه کسی چیزی گفته حرفی زده ؟! :biggrin1: خونسرد باش!
خوب 500 فقط کیس ، درسته ؟ میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e7500
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5kpl-1600 or p5kpl-epu
VGA : asus or sapphire hd4770 512mb or giga 9600gt 1gb
HDD : WD 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp535a
CASE : green tolip plus

حدودا 560 565 تومن در میاد میتونی vga رو 9600gt هم در نظر بگیری یه 37 38 تومنی حدودا کم میشه.;)
سلام
کیس + مانیتور تا 1100 لطف کنید.
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 750
RAM : TG 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d or giga ga-p55a-ud3p
VGA : zotac gtx260/192
HDD : WD 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green tuniq2
MONITOR : LG w2261vp

حدودا 1200 1205 در میاد ، میتونی رم رو 2*1gb در نظر بگیری یه 45 50 تومنی حدودا کم میشه.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or