مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مادربورد سی پی یو و رم و گرافیک تو رنج 250 تومن چی پیشنهاد می دین؟؟
کاربری عادی!برای کسی که مادربوردش سوخته و سوکت مادربوردش 754 ه :cheesygri و الان چون مادربودش رو فقط می شه تو موزه پیدا کرد پس مجبور به تعویض قطعاته
تو فکر خودم آنلاک کردن sempron 140 ه که می گن 100 درصد آنلاک می شن و استیبل هست
مادربورد هم msi 770 c35 یا 770 ام اس آی.رم هم 2 گیگ دی دی آر تری supertalent و گرافیک ؟؟4670 یا
gt220
می شه؟؟
ممنون از این همه راهنمایی
من خریدم
e5300
p5kpl epu
ram 2 gb patriot
vga vtx 4670 1gb ddr3

آقا فرشید

این قطعات قطعی شد :
CPU:AMD Athlon II X2 250
RAM:1*2GB kingmax DDR2 1066
HDD:MAXTOR 320 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:380W GREEN

پس فقط موند گرافیک و مادربورد و کیس که شما لطف کنید بگید.
درسته که نمیشه زیر 400 گفت ولی دیگه یه جوری بگید که حداکثر 420، 430 بشه.

بعد اگه ممکنه قیمت تک تک قطعات رو هم بدید چون تو همین چند روزه قصد خرید داریم با قیمتا آشنا باشیم.

یبار میگی سیستم بگید ، بعد میگی نه فقط 3 قطعه بعد... تکلیف ما رو روشن کن دیگه.
تو پستای قبلی یه مشخصاتی از سیستم فعلی دادی ولی بدرد هیچکس نمیخورد ! :cheesygri
مشخصات سیستمت رو دقیق بگو (مخصوصا mainت).
در ضمن الان 2gb رم از پس هر بازی سنگینی بر میاد.;)
;)

آخه من یه بار رفتم یه جا cpuم رو ارتقا بدم مغازه داره گفت پس میخوای سیستم بگیری.
معذرت میخوام minمن گیگابایت هست که یه قوطی سبز داره و روش نوشته ساپورت intelcore2
وساپورتintel core2 dualو باهاش cpuی3.4م رو به4.2افزایش دادم.(اورکلاک کردم)
کشتی مارو حالا یه گرافیک و رم وcpuخوب بگو(اگه cpuی 2هسته ای از پس کل بازیها با تنظیمات گرافیکی بالا بر میاد دیگه minرو ننویس ولی اگه cpuبیشتر از 2هسته ای میخواد یه min خوب هم بنویس.)(در ضمن ملاحضه کن که 1.windowsم sevenهست2.از3DGLASSهم پشتیبانی بکنه.)قیمتشم حدودا 500تومن باشه.

آقا فرشید

این قطعات قطعی شد :
CPU:AMD Athlon II X2 250
RAM:1*2GB kingmax DDR2 1066
HDD:MAXTOR 320 GB
POWER:380W GREEN

پس فقط موند گرافیک و مادربورد و کیس که شما لطف کنید بگید.
درسته که نمیشه زیر 400 گفت ولی دیگه یه جوری بگید که حداکثر 420، 430 بشه.

بعد اگه ممکنه قیمت تک تک قطعات رو هم بدید چون تو همین چند روزه قصد خرید داریم با قیمتا آشنا باشیم.

M/B:MSI 770-G45 105T
VGA:GEFORCE 9500 GT 80T
CASE:GREEN MAGNUM 37T

آخه من یه بار رفتم یه جا cpuم رو ارتقا بدم مغازه داره گفت پس میخوای سیستم بگیری.
معذرت میخوام minمن گیگابایت هست که یه قوطی سبز داره و روش نوشته ساپورت intelcore2
وساپورتintel core2 dualو باهاش cpuی3.4م رو به4.2افزایش دادم.(اورکلاک کردم)
کشتی مارو حالا یه گرافیک و رم وcpuخوب بگو(اگه cpuی 2هسته ای از پس کل بازیها با تنظیمات گرافیکی بالا بر میاد دیگه minرو ننویس ولی اگه cpuبیشتر از 2هسته ای میخواد یه min خوب هم بنویس.)(در ضمن ملاحضه کن که 1.windowsم sevenهست2.از3DGLASSهم پشتیبانی بکنه.)قیمتشم حدودا 500تومن باشه.
پسر خوب من میگم مدل مینت رو بگو تو میگی از Core2 پشتیبانی میکنه ؟! من الان یه CPU پیشنهاد بدم بعد بری بگیری مینت ساپورتش نکنه اونوقت چی ؟!
Main داریم از C2D پشتیبانی میکنه ولی سریه 65nm نه مدلای دیگه.;)
دوست نداری بگی مهم نیست من اون 4 تا قطعه رو بهت پیشنهاد میدم :

CPU : intel e8400 or q8400
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : giga ga-ep45-ud3r or asus p5ql-pro
VGA : zotac or asus gts250

حدودا 520 525 تومن در میاد.;)

بی زحمت یه کیس برای بازی 1.5 تا 1.6 باشه خیلی ممنون
CPU:INTEL CORE I7 920
RAM:3*2GB G.SKILL DDR3 1333 PI SERIES
M/B:GIGABYTE X58-UD3R
VGA:ATI 5870 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 1TB
POWER:ANTEC 750W+
CASE:ANTEC NINE HUNDRED

اینا حدود 1700 تومن میشه و قطعات از سریعترینهای بازار هستن.اگر بخوای می تونی پاور 685 وات رو جایگزین کنی که حدود 50 تومن قیمت کل رو کمتر می کنه.

CPU:INTEL CORE I7 920
RAM:3*2GB G.SKILL DDR3 1333 PI SERIES
M/B:GIGABYTE X58-UD3R
VGA:ATI 5870 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 1TB
POWER:ANTEC 750W+
CASE:ANTEC NINE HUNDRED

اینا حدود 1700 تومن میشه و قطعات از سریعترینهای بازار هستن.اگر بخوای می تونی پاور 685 وات رو جایگزین کنی که حدود 50 تومن قیمت کل رو کمتر می کنه.

بنظر شما این سیستم چند وقت دووم میاره و نیاز به ارتقا نداره؟

پسر خوب من میگم مدل مینت رو بگو تو میگی از Core2 پشتیبانی میکنه ؟! من الان یه CPU پیشنهاد بدم بعد بری بگیری مینت ساپورتش نکنه اونوقت چی ؟!
Main داریم از C2D پشتیبانی میکنه ولی سریه 65nm نه مدلای دیگه.;)
دوست نداری بگی مهم نیست من اون 4 تا قطعه رو بهت پیشنهاد میدم :

CPU : intel e8400 or q8400
MAIN : giga ga-ep45-ud3r or asus p5ql-pro
VGA : zotac or asus gts250

حدودا 520 525 تومن در میاد.;)
خواهشا دوروبر400تومنش کن.
معذرت میخوام آخه من تا دیروز از کافی نت وصل میشدم و قوطی minم نبود که اطلاعاتش روبذارم.
پایین اطلاعاتشو میذارم اگه این minبرام کافی است که هیچی اگه نه یه minهم بنویس و لطفا قطعاتی که مینویسی تا چه حد قوی اند و آیا میتونند همه ی بازیهارو روی تنظیمات بالا اجرا کنند؟

رو قوطی minم اینا رو نوشته....
dualbios
fsb1333
ddr2 1066
45nm processors optimized
s-series easy energy saver motherboards
31-ES3G

آخرین ویرایش:
سلام... نمیدونم جای خوبی دارم این سوالو مطرح میکنم یا نه ولی جای دیگه ایی پیدا نکردم..!!!
راستش من میخوام سیستممو ارتقاع بدم با 400-500 تومن... هدف اصلیمم بازی هستش...خودمم بازی کردن با Pc رو بیشتر دوست دارم ... حالا سوالها:
1- کنسول بخرم یا pc مو ارتقاع بدم؟
2- مانیتورم قدیمیه و باید lcd یا led بگیرم , آیا lcd یا led هست که بشه بهش هم pc وصل کرد هم کنسول ( هم زمان )؟
3- اگه قرار باشه ارتقاع بدم سیستم پیشنهادی شما چیه؟؟
مرسی

خواهشا دوروبر400تومنش کن.
معذرت میخوام آخه من تا دیروز از کافی نت وصل میشدم و قوطی minم نبود که اطلاعاتش روبذارم.
پایین اطلاعاتشو میذارم اگه این minبرام کافی است که هیچی اگه نه یه minهم بنویس و لطفا قطعاتی که مینویسی تا چه حد قوی اند و آیا میتونند همه ی بازیهارو روی تنظیمات بالا اجرا کنند؟

رو قوطی minم اینا رو نوشته....
خوب حالا شد ، با این تفاسیر نیازی به تعویض مین نیست اون مین از پس هر CPUیی بر میاد.;)
بااا خودت گفتی 500 که ؟! چی شد پس ؟ :biggrin1:

CPU : intel e8400 or q8200
VGA : zotac gtx260/192

حدودا 420 425 تومن در میاد ، اینا یه پاور خوب هم میخواد که باید در نظر داشته باشی.;)
سلام... نمیدونم جای خوبی دارم این سوالو مطرح میکنم یا نه ولی جای دیگه ایی پیدا نکردم..!!!
راستش من میخوام سیستممو ارتقاع بدم با 400-500 تومن... هدف اصلیمم بازی هستش...خودمم بازی کردن با Pc رو بیشتر دوست دارم ... حالا سوالها:
1- کنسول بخرم یا pc مو ارتقاع بدم؟
2- مانیتورم قدیمیه و باید lcd یا led بگیرم , آیا lcd یا led هست که بشه بهش هم pc وصل کرد هم کنسول ( هم زمان )؟
3- اگه قرار باشه ارتقاع بدم سیستم پیشنهادی شما چیه؟؟
مرسی
خوب من بصورت کلی میگم ، شما بخوای یه سیستم خوب واسه بازی ببندی حداقل 700 800 تومن در میاد (سیستمی که بشه گفت واسه بازی نه فقط Run شدنش) شما میتونی با 230 235 تومن از پولت یه X360 Arcade بگیری و با 330 335 تومن هم یه PS3 و دیگه نیازی به PC و بقیه داستاناش نداشته باشی و راحت و بی دردسر بازی کنی.;)

خوب من بصورت کلی میگم ، شما بخوای یه سیستم خوب واسه بازی ببندی حداقل 700 800 تومن در میاد (سیستمی که بشه گفت واسه بازی نه فقط Run شدنش) شما میتونی با 230 235 تومن از پولت یه X360 Arcade بگیری و با 330 335 تومن هم یه PS3 و دیگه نیازی به PC و بقیه داستاناش نداشته باشی و راحت و بی دردسر بازی کنی.;)

خیلی ممنون از شما به خاطر راهنماییتون... فقط میشه جواب سوال دومم رو هم بدید... آیا lcd یا led هست که بشه pc و xbox رو همزمان بهش وصل کرد ؟؟؟ چون میخوام جفتش بقل هم تو اتاقم باشن... قیمتشم بگید ممنون میشم.;)

خواهش
بله هستش ، میتونی LG W2261VP رو در نظر بگیری ورودی DVI , D-SUB و HDMI داره.;)
تو مایه های 220 225 تومن در میاد.

آخرین ویرایش:
خوب حالا شد ، با این تفاسیر نیازی به تعویض مین نیست اون مین از پس هر CPUیی بر میاد.;)
بااا خودت گفتی 500 که ؟! چی شد پس ؟ :biggrin1:

CPU : intel e8400 or q8200
VGA : zotac gtx260/192

حدودا 420 425 تومن در میاد ، اینا یه پاور خوب هم میخواد که باید در نظر داشته باشی.;)

این سیستمی که گفتی چه قدر برام کار میکنه؟آیا بازیهایی مثل کراسیس2(که هنوز نیومده)رو بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا میکنه؟و از همه مهمتر از 3DGLASSپشتیبانی میکنه؟
کارتی نیست که از این یکم گرون تر باشه ولی DIRECTIX11ساپورت کنه؟
POWERچنده؟POWERخودم نمیشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or